233
Hellblade
  • darkSectorxxx #153
    Ő nem. És ő nem.
    Pont erről van szó, a kép faszság, a wow még nagyobb cím, mégis egy telefonos játék is szebb tőle.
    Ez nem hirnév függő.

Valamint pont ez a lényeg, hogy nem volt idő meg semmi, lehetett volna, sőtt sok más lehetett volna, half-life 3 is lehetett volna de nem lett. :)
  • darkSectorxxx #152
    Tudod te :)
  • FartingSquirrel
    Ez nem feltetlen a fejlesztoknek vagy a technikanak a fikazasa, hanem maga a teny, hogy egy AAA jatek, raadasul egy nem akarmilyen cim ilyen gaz lett, az ciki. Mellesleg nekik is lett volna idejuk, ha az elso harom evet nem basszak el, vagy ha mar elbasztak, akkor megtoldjak meg legalabb eggyel. Valoszinuleg lett volna meg ott a farzsebben, ha nem szarnak bele.
  • FartingSquirrel
    Mitol techdemo, a mocaptol?
  • darkSectorxxx #149
    Na a Witcher az más, valszeg kevesebb idő meg lóvé volt. :)
    Én arra a kommentre mondtam, ez más téma már, de amúgy persze van egy istenjáték millió pénzből meg időből, miért nem egy hasonlót nézünk meg? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.29. 20:54:45
  • darkSectorxxx #148
    RPG vs Techdemo....
  • Evoluti0N
    De. RPG-ben is botrányos. Női mellékszereplő Witcher 3-ból.

Női mellékszereplő Horizonból.
    Csak, h két újabb, nagyobb AAA RPG-t említsek.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.29. 18:07:17
  • FartingSquirrel
    Annyira azert nem baromsag. Szerintem az a komment arra utalt, hogy egy AAA jatekot (az egyik legnagyobb kiadoval a hatterben) hogy el tudnak baszni (mert mondhatod, hogy nem volt botranyos az az arc egy RPG-hez kepest, de azert messze nem olyan volt, amit az emberek elvartak, hiszen a legtobb hihetetlenul gagyin nezett ki), viszont egy relative kicsi fuggetlen fejlesztocsapat mire kepes. Inkabb az volt a lenyege, hogy az ipar eme ket fajta szereplojet szembe allitsa (jo, persze amellett, hogy fikazza az Andromedat). De lehet, csak en latok bele tul sokat.
  • darkSectorxxx #145
    Nem nem az, egy rpg-ben nem.
    Lehet amúgy rondának tartani, de a Hellblade-hez mérni balgaság, ez a kép témája pedig a 2 játék hasonlítása, vagyis itt most a lényeg a komment tartalma.
    Hogy amúgy más rpg-nél mennyivel jobb vagy rosszabb nem derül ki, egy brutális csőjátékhoz van hasonlítva.
    neked igazad is lehet akár, de a mostani komment tartalma baromság. :)

Nem egyszerűbb volt, hanem kevesebb. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.29. 16:57:22
  • FartingSquirrel
    Akar egyszerubb volt elkesziteni a Hellblade-hez, akar nem, az az arc akkor is botranyos.
  • Voltan
    Ami mind nem probléma egy ilyen jellegű walking simulatornál.
  • darkSectorxxx #142
    És igaza is van. :)

Illetve a végletekig csőjáték, statikus, még a harcok is scripek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.29. 16:05:28
  • FartingSquirrel
    :DD Ugyan ezt mondta rá havercsaj. :DD
  • Voltan
    Heh, erre most mit lehet mondani :D
    Ja, megvan: "De hááááát az Andromédába sokkal több karakter vaaaaan, itt meg csak eeeeeegy"
  • FartingSquirrel
  • nxs
    Ez annyira betalált :D
    Még régen valamelyik fordítócsapat írta amikor kérdezték tőlük (talán Xseed).
    "ha 30k+ eladás lesz fordítjátok a 2. részt is?"
    "Á ne beszélünk ilyen nagy számokról,ha visszahozza a ráfordított pénzt és a vásárlók elégedettek már megérte"
    Puff elment belőle 260k Steamen...azóta még a terhes macskát is kiadják lefordítva :O
  • grebber
    PC-n már 100% ,hogy áltépte a 150 ezres eladási számot.
    Steamspy: 151,137 tulaj.

+ PS4 + GOG Szerintem lazán 500k felett van már...ami érdekes, hogy nem kürtölték világgá. Más nagyobb gamenél 786 ezer oldal megírja ilyenkor ,hogy xy fogyott ennyit. Mindegy ők tudják.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.28. 19:58:39
  • Andriska86
    Van itt olyan, aki a GoG-os verzióval játszik, és lenne szabad 5 perce, hogy segítsen a magyarításban?
  • Andriska86
    Oké, köszi :)
  • wesker24
    Dehogynem várjuk mint a messiást ezerrel :D Habár én már végigvittem de tervezek egy újabb végig játszást ezúttal most már magyarul :)
  • Béluska74
    Akkor én várom! Most már megvárom...
  • Andriska86
    Srácok, nem várjátok meg a magyarítást?
    Most komolyan... szívvel-lélekkel (és véres verejtékkel) készítem nektek :)
    Jövő hétvégére kint lesz!
    Utoljára szerkesztette: Andriska86, 2017.08.23. 19:37:51
  • Kurfürst
    Köszi a tippeket! :) Este kipróbálom.
  • FartingSquirrel
    Hát, nem tudom, nálam az se sokat segített. Talán egyszer rá tudtam vágni, de aztán magához tért. Azt időlassítással lehet könnyen megölni.
  • Evoluti0N
    A pajzsos ellenségek megtántorodnak a rúgástól és utána lehet csapkodni őket karddal. Szal nem kell folyamatosan bukfencezni körülöttük. :)
  • FartingSquirrel
    A pajzsos gladiátornak ne menj neki Shift+Bal gombbal, mert átdob a pajzson.
    Ha körbeugrálod balra, és minden egyes ugrás után rávágsz egyet, azt nem tudja kivédeni – bár az úgy unalmas.
    Az időlassítás hasznos, főleg, mikor a földön fekszel, és nem tudsz felkelni. Olyankor soha ne add fel, nyomogasd az E-t vagy valamelyik mozgásgombot folyamatosan, mert lehet, hogy az utolsó pillanatban fogsz felpattanni.
    Általában érdemes egy Shift+Jobb gombbal megkezdeni egy támadást, mert az kicsit elszédíti az ellenfelet, és még rá tudsz vágni néhányat. De persze a védekezést se hanyagold, mármint ne mindig elugrálj, hanem néha háríts. Viszont ne siesd el, mert ha pont jókor nyomsz Ctrl-t, akkor belassít, és tolhatsz egy counter attackot.
    Illetve van még a melee is az F-fel, de az szerintem nem sok mindenre jó...
  • Kurfürst
    Sziasztok,

Az elején vagyok még, a harchoz esetleg van valami taktika, azon túl hogy parry/dodge kis/nagy ütés?
  • FartingSquirrel
    25-öt? :D Nekem közel 9 lett, pedig én sem kapkodtam el. :D

Amúgy a vége nekem is kicsit homályos volt, de azt hiszem, értem. Mindenesetre nekem az tetszett benne, hogy egyáltalán nem kapkodták el, megadták a módját a befejezésnek (legalábbis az alapbefejezésnek).
  • TomStorm
    Amúgy én simán beletettem 25 órát.Na mondjuk úgy,hogy pár Epikus harcot húztam sokáig:)
    Főleg Gramr serege.Ott hátráltam és elhúztam.De a többit is.

Áhh,újrakezdem Hardon..
  • TomStorm
    Én megtaláltam minden Runát.Platináztam a játékot de olyan kis egyszerü lett a vége vagy nem fogtam fel teljesen mi történt.
    (Lehet jobb a sima befejezés)

Na de mindegy.Ez valami eszméletlen nagy game volt számomra!!
    Ez az igényesség ami végig volt,megdöbbentő.

DLC,folytatás,más játék NT-tól minden jöhet a jövőben!
  • FartingSquirrel
    Jaja, értem már, megnéztem a videót is most. :)

Majd újra végigjátszom, és akkor megpróbálom megtalálni az összes rúnát, kíváncsi vagyok a másik befejezésre.
  • Evoluti0N
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tulajdonképpen önkéntes száműzetésbe vonult, h legyőzze ezzel a benne rejtőző sötétséget és megvédje tőle Dilliont. Aztán meg ugye arra jött vissza, h a faluját megtámadták a vikingek és Dillion halott. Ezután kattant be csak igazán, de már előtte is hallott hangokat. Simán csak ez a dolog volt az utolsó csepp a pohárban, ami lelökte a szakadék széléről.
  • FartingSquirrel
    Na, most értem a végére... Hát, egy maradandó utazás volt, az biztos. Nekem a vége is nagyon tetszett.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem nem száműzték, hiszen mikor a kardszilánkokat kell megszerezni, és a sötét labirintusban találkozik az apjával, akkor pont, hogy el akar menni otthonról. A végefelé pedig kiderül, hogy az apja tartotta fogva Senuát valami sötét pincében, ahonnan végül is sikerült megszöknie. Ekkor menekült a vadonba, de mire hazaért, mindenki halott volt, mert, ugye, jöttek a vikingek... De persze a falva pusztulását a saját hibájának tekintette az "átok" miatt.
  • darkSectorxxx #120
  • darkSectorxxx #119
    aha
  • Evoluti0N
    Kipróbálható?
  • darkSectorxxx #117
    Hellblade - Part 1
    kipróbálható...

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.20. 18:25:40
  • Evoluti0N
    Jah, ok. :D
  • grebber
  • Evoluti0N
    Kijött egy patch, ami javítja az AMD-s FPS problémákat.