233
Hellblade
-
#32 Ez a szöveg lesz a sírfeliratod is olyan régóta mondogatod már... -
#31 Semmi baj nincs ezzel ,várom ezerrel. Remélem addigra gépem is lesz hozzá. -
#30 Hát az már csak a hab a tortán :) -
#29 Hogyan lehet ilyen buzi kameraállás egy játékban?
Ja ahogy a NFS-ben? :D -
#28 Hát elég semmilyennek tűnik. -
#27 GC 2015: Hat perc a Hellblade-del -
Evoluti0N #26 Kár, hogy alig van benne gameplay. Attól még várós. -
#25 E3 2015: Először mozog a Hellblade
-
#24 Fejlesztői naplón a Hellblade -
#23 Hellblade - így készülnek az átvezetők -
#22 Hellblade előzetes - egy kelta amazon pokolbéli kalandja -
Evoluti0N #21 Hej, fav. Ninja Theory-t szeressük. -
hunbalee #20 Hellblade előzetes - mit kezd egy nindzsa a vikingekkel? -
#19 Még az tetszett mikor valaki szóba hozta hogy a HS volt az egyik legszebb H&S játék, God of War-hoz próbálták hasonlítani (látványt illetően), na mondom nagy itt a baj. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 22:31:06 -
#18 Ja csak én azt gondoltam Grebber azt feltételezi a DMC-ket hagyja , ez majd kárpótolja mindenért, de 99% hogy nem, és kihagyja azokat amik lehet stílusban japánosabbak de jobbak, vagyis eddig jobbak voltak. Kivéve a DMC 2-őt! Az tartalmilag egy nagy szar.
Persze ha ő ezt akarja csak tólni akkor ezt fogja nem akarom erőltetni csak elmondtam a véleményem, úgy hogy játszottam mindegyikkel, kivéve amit nem vittem végig, az a Heavenly Sword, de nem is bánom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 22:29:06 -
#17 Jó de hát nem lehet mindig mindent a legnagyobbakhoz mérni, ill. lehet csak akkor soha semmi nem lesz jó :) Na mondjuk az Enslaved az tényleg egy középszar cucc azt aláírom, DMC meg csak szimplán szar de ettől ez még simán lehet jó, elvégre ők is fejlődhetnek.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.22. 22:27:07 -
#16 Hát bárcsak csalódnék bennük, kénytelen voltam ezt feltételezni ezekután.
Igazából hülye kifejezés a csalódás, nem vártam nagyokat, nem is szarok a játékai, csak mikor olyan játékokhoz nézem mint a régi DMC-k pl akkor viszont magas a léc.
Viszonyítás kérdése inkább.
Önnmagában el lehet minden játékukkal szórakozni.
HS
Enslaved
DMC
Csak más hasonló AAA cím mellett erősen háttérben kullognak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 22:26:01 -
#15 Beskatulyáztad őket, értem én csak nem tarom helyesnek. -
#14 Nem tudom hogy az elején vagy a végén kezdjem? -
#13 Ezekkel mi is a bajod?
Ninja Theory játékai:
2007 Heavenly Sword
2010 Enslaved: Odyssey to the West
2013 DmC: Devil May Cry
2013 Fightback (IOS)
2014 Disney Infinity: Marvel Super Heroes
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.22. 22:19:53 -
#12 Hát nem volt semilyen anyag szerintem, mert nagyon úgy adták elő meg mutatták a fejlesztéseket vagy fejlesztői naplókat hogy egy alapjairól kezdett fejlesztésről van szó.
Vagyis ez csak annyiban lesz DMC szerű hogy H&S, a hsz utolsó pár szava a lényeg amúgy, nem szabad sokat várni és nem ér csalódás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 22:05:07 -
#11 Nem azért mondtam, én is kíváncsi vagyok. Kipróbálni kifogom, ha kapni majd a piacon. Csak gondolom már elkészült egy jó adag cucc a dmc folytatáshoz aztán nem akarták kukázni. Átalakítják itt-ott azt kész ez a játék. A (számomra) gané dmc reboot után mondjuk jobb ha nem várok semmit és akkor nem lesz csalódás. -
#10 Kb olyan mintha a City Interactive most bejelentene egy új játékot, és azt hinné valaki hogy az minőséget jelent majd. :D
Mondjuk úgy hogy inkább csalódjak pozitívan mintsem bármilyen dolgot megelőlegezzek nekik. -
#9 Nem.
Onnan tudom hogy ismerem az összes NT játékot (és végigvittem) veled ellentétben, semmi más okom nincs ilyet mondani.
Valamint az össze DMC-t kimaxoltam, szóval 1% esély van hogy meghazudtolják önnmagukat, csak érted. Pont most lenne ez a meghazudtolás? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 21:37:56 -
#8 Tudtommal még nincs is gameplay, de te már tudod, hogy rosszabb lesz? Jól nyomod :) -
#7 Ja értelek én de akkor ez sem lesz jobb ezt elhiheted nekem....
Max annyi hogy csajjal mész benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 19:52:28 -
#6 Nem hagytam ki egyiket sem csak valahogy mindig abbahagytam mindegyiket semmit nem volt benne ami megfogott volna. -
#5 Ez szerintem szar lesz, ellemben a DMC-ket kár hogy kihagytad, van 3 rész pc-re. Inkább arra gyúrj, ebből semmi nem lesz szerintem, ahogy ilyemerem a csapatot. -
#4 Engem nem érdekel ki miért csinálja kapunk egy jó game-et és ai lényeg PC-re is. Ezt biztos végigviszem majd (ellenben soha életemben egy dmc-t nem vittem még végig) -
#3 Jogosan elvették, azt hogy mit vergődnek magukban nem számít -
#2 Csak én érzem úgy, hogy ezt azért csinálják mert a capcom elvette tőlük a dmc-t? (jogosan lol) -
#1 Hellblade - PlayStation 4 mellett PC-re is
Továbbra is nagyon keveset tudni a Ninja Theory idénre datált, tavalyi Gamescomon bemutatot hack'n'slash kalandjáról, a Hellblade-ről. Ma azonban kiderült, PlayStation 4 mellett PC-re is beszerezhető lesz a játék.
A tavalyi Gamescomon mutatkozott be a Ninja Theory legújabb hack'n'slash akciója, a Hellblade, amiről ma kiderült, hogy lőttek a korábbi PlayStation 4-exkluzivitásnak, a játék ugyanis PC-re is meg fog jelenni. A bejelentésből az is kiderült, hogy az asztali gépes verziót akár 4K-s felbontásban is játszhatjuk, kapunk mod-támogatást, illetve valószínűleg valamilyen Steamworks lehetőségek is szerephez fognak jutni.
További videóanyagok
info: Gamekapocs