233
Hellblade
  • jarlaxxe
    Ez a szöveg lesz a sírfeliratod is olyan régóta mondogatod már...
  • grebber
    Semmi baj nincs ezzel ,várom ezerrel. Remélem addigra gépem is lesz hozzá.
  • Shep
    Hát az már csak a hab a tortán :)
  • darkSectorxxx #29
    Hogyan lehet ilyen buzi kameraállás egy játékban?
    Ja ahogy a NFS-ben? :D
  • Shep
    Hát elég semmilyennek tűnik.
  • grebber
    GC 2015: Hat perc a Hellblade-del
  • Evoluti0N
    Kár, hogy alig van benne gameplay. Attól még várós.
  • grebber
    E3 2015: Először mozog a Hellblade

• grebber
    Fejlesztői naplón a Hellblade
  • grebber
    Hellblade - így készülnek az átvezetők
  • grebber
    Hellblade előzetes - egy kelta amazon pokolbéli kalandja
  • Evoluti0N
    Hej, fav. Ninja Theory-t szeressük.
  • hunbalee
    Hellblade előzetes - mit kezd egy nindzsa a vikingekkel?
  • darkSectorxxx #19
    Még az tetszett mikor valaki szóba hozta hogy a HS volt az egyik legszebb H&S játék, God of War-hoz próbálták hasonlítani (látványt illetően), na mondom nagy itt a baj. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 22:31:06
  • darkSectorxxx #18
    Ja csak én azt gondoltam Grebber azt feltételezi a DMC-ket hagyja , ez majd kárpótolja mindenért, de 99% hogy nem, és kihagyja azokat amik lehet stílusban japánosabbak de jobbak, vagyis eddig jobbak voltak. Kivéve a DMC 2-őt! Az tartalmilag egy nagy szar.

Persze ha ő ezt akarja csak tólni akkor ezt fogja nem akarom erőltetni csak elmondtam a véleményem, úgy hogy játszottam mindegyikkel, kivéve amit nem vittem végig, az a Heavenly Sword, de nem is bánom.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 22:29:06
  • Shep
    Jó de hát nem lehet mindig mindent a legnagyobbakhoz mérni, ill. lehet csak akkor soha semmi nem lesz jó :) Na mondjuk az Enslaved az tényleg egy középszar cucc azt aláírom, DMC meg csak szimplán szar de ettől ez még simán lehet jó, elvégre ők is fejlődhetnek.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.22. 22:27:07
  • darkSectorxxx #16
    Hát bárcsak csalódnék bennük, kénytelen voltam ezt feltételezni ezekután.
    Igazából hülye kifejezés a csalódás, nem vártam nagyokat, nem is szarok a játékai, csak mikor olyan játékokhoz nézem mint a régi DMC-k pl akkor viszont magas a léc.

Viszonyítás kérdése inkább.
    Önnmagában el lehet minden játékukkal szórakozni.
    HS
    Enslaved
    DMC

Csak más hasonló AAA cím mellett erősen háttérben kullognak.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 22:26:01
  • Shep
    Beskatulyáztad őket, értem én csak nem tarom helyesnek.
  • darkSectorxxx #14
    Nem tudom hogy az elején vagy a végén kezdjem?
  • grebber
    Ezekkel mi is a bajod?

Ninja Theory játékai:

2007 Heavenly Sword
    2010 Enslaved: Odyssey to the West
    2013 DmC: Devil May Cry
    2013 Fightback (IOS)
    2014 Disney Infinity: Marvel Super Heroes
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.22. 22:19:53
  • darkSectorxxx #12
    Hát nem volt semilyen anyag szerintem, mert nagyon úgy adták elő meg mutatták a fejlesztéseket vagy fejlesztői naplókat hogy egy alapjairól kezdett fejlesztésről van szó.
    Vagyis ez csak annyiban lesz DMC szerű hogy H&S, a hsz utolsó pár szava a lényeg amúgy, nem szabad sokat várni és nem ér csalódás.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 22:05:07
  • RAZOR27
    Nem azért mondtam, én is kíváncsi vagyok. Kipróbálni kifogom, ha kapni majd a piacon. Csak gondolom már elkészült egy jó adag cucc a dmc folytatáshoz aztán nem akarták kukázni. Átalakítják itt-ott azt kész ez a játék. A (számomra) gané dmc reboot után mondjuk jobb ha nem várok semmit és akkor nem lesz csalódás.
  • darkSectorxxx #10
    Kb olyan mintha a City Interactive most bejelentene egy új játékot, és azt hinné valaki hogy az minőséget jelent majd. :D
    Mondjuk úgy hogy inkább csalódjak pozitívan mintsem bármilyen dolgot megelőlegezzek nekik.
  • darkSectorxxx #9
    Nem.
    Onnan tudom hogy ismerem az összes NT játékot (és végigvittem) veled ellentétben, semmi más okom nincs ilyet mondani.

Valamint az össze DMC-t kimaxoltam, szóval 1% esély van hogy meghazudtolják önnmagukat, csak érted. Pont most lenne ez a meghazudtolás? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 21:37:56
  • Shep
    Tudtommal még nincs is gameplay, de te már tudod, hogy rosszabb lesz? Jól nyomod :)
  • darkSectorxxx #7
    Ja értelek én de akkor ez sem lesz jobb ezt elhiheted nekem....
    Max annyi hogy csajjal mész benne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 19:52:28
  • grebber
    Nem hagytam ki egyiket sem csak valahogy mindig abbahagytam mindegyiket semmit nem volt benne ami megfogott volna.
  • darkSectorxxx #5
    Ez szerintem szar lesz, ellemben a DMC-ket kár hogy kihagytad, van 3 rész pc-re. Inkább arra gyúrj, ebből semmi nem lesz szerintem, ahogy ilyemerem a csapatot.
  • grebber
    Engem nem érdekel ki miért csinálja kapunk egy jó game-et és ai lényeg PC-re is. Ezt biztos végigviszem majd (ellenben soha életemben egy dmc-t nem vittem még végig)
  • darkSectorxxx #3
    Jogosan elvették, azt hogy mit vergődnek magukban nem számít
  • RAZOR27
    Csak én érzem úgy, hogy ezt azért csinálják mert a capcom elvette tőlük a dmc-t? (jogosan lol)
  • grebber
    Hellblade - PlayStation 4 mellett PC-re is

Továbbra is nagyon keveset tudni a Ninja Theory idénre datált, tavalyi Gamescomon bemutatot hack'n'slash kalandjáról, a Hellblade-ről. Ma azonban kiderült, PlayStation 4 mellett PC-re is beszerezhető lesz a játék.

A tavalyi Gamescomon mutatkozott be a Ninja Theory legújabb hack'n'slash akciója, a Hellblade, amiről ma kiderült, hogy lőttek a korábbi PlayStation 4-exkluzivitásnak, a játék ugyanis PC-re is meg fog jelenni. A bejelentésből az is kiderült, hogy az asztali gépes verziót akár 4K-s felbontásban is játszhatjuk, kapunk mod-támogatást, illetve valószínűleg valamilyen Steamworks lehetőségek is szerephez fognak jutni.

További videóanyagok

info: Gamekapocs