233
Hellblade
-
Evoluti0N #72 Találnod kell a közelben egy olyan alakzatot, mint amilyen alakú a rúna. Lehet ez építmény, fák, bármi a közelben. A hangok, meg a levegőben lebegő rúnák segítenek, h jó felé keresgélsz-e. Kontrolleren az RT/R2 gombokkal, a billentyűzeten nem tudom, h mivel, rá tudsz zoomolni a dolgokra. Ezt a funkciót használod kell a rúna aktiválásához, miután megtaláltad az alakzatot. -
savior666 #71 Hogy lehet kinyitni a piros rúnás ajtókat? -
JonasSandor #70 4 giga ram édeskevés. -
#69 GamesBeat - 95
Hobby Consolas - 91
Trusted Reviews - 90
Gadgets 360 - 90
PlayStation LifeStyle - 90
God is a Geek - 90
IGN - 90
AngryCentaurGaming - Buy
Multiplayer.it - 88
IGN Spain - 88
EGM - 85
IGN Italy - 85
GamePro Germany - 84
TheSixthAxis - 80
GameSpot - 80
Game Informer - 80
Gameblog.fr - 80
Push Square - 80
Vandal - 78
PC Gamer - 78
SpazioGames - 75
Destructoid - 75
Gamereactor - 70
Everyeye.it - 65
Metro GameCentral - 60
(Van 10%-os clikkbait értékelés is. Ha hazaértem beleolvasok vajon mi az amit fikázik benne vagyis inkább mit nem a csávó)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 16:03:36 -
Evoluti0N #68 Steamen 400+ értékeléssel 86%, ami szerintem nagyon jó. Látszik a videókból, h egyedi megoldásokkal operál a játék és vannak olyanok, akiknek ez nem jön be, de akik tudják, h mit kapnak tőle, azoknak ezek szerint tetszik. -
savior666 #67 Nem tudjátok 4 gb ram-al elindul? -
TomStorm #66 IGN már meg is adta 9/10.
Aztán van még pár 90/100 -
#65 Jött a mail now available on steam!!!!
Epekedve várom a teszteket hogyan tetszik a világsajtónak
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 06:00:38 -
TomStorm #64 Egy gond van csak,még 2 hét!:)
De ez hangzásba se lesz semmi:O
Most Shadow of Mordorozok jó pár napja hát ott is brutál jók a hangok de itt..! -
#63 Harc a holtak földjén -
#62 Friss képcsokor érkezett a Hellblade-hez -
#61 Régen minnél kevesebet láttam, annál jobban vártam, most minnél többet látok, annál kevésbé várom. :/ -
#60 Friss előzetesen a Hellblade: Senua’s Sacrifice -
Bandicoot #59 Az optimalizáció netovábbja lesz ha ez igaz...
Eddig a ps4 szint ~i3 + 750ti volt... -
#58 720p-hez? Nane. :D -
#57 A Steam-adatlapnak hála ez sem titok, igaz, egyelőre ott is csak a minimális követelményeket találjuk meg, amiket az 1280x720-as felbontáshoz lőttek be a srácok. Íme:
Windows 7, Windows 8 vagy Windows 10
Intel i5-3570K vagy AMD FX-8350 processzor
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 770 (2 GB VRAM) vagy AMD Radeon R9 280X (3 GB VRAM)
DirectX 11
30 GB szabad tárhely -
#56 GK Előzetes -
#55 Hellblade: Senua's Sacrifice a stunning adventure into a shattered mind, is coming soon, DRM-free, to GOG.com -
#54 Újra mozgásban a Hellblade: Senua’s Sacrifice -
#53 Terítéken a hangok -
#52 Hellblade: Senua's Sacrifice - Elérte az alfaállapotot a játék -
#51 Hellblade: Senua’s Sacrifice - őrület és rejtélyek -
#50 Csak jövőre jelenik meg a Hellblade -
#49 Hellblade - a hangok a fejedben -
#48 Beszéljünk még egy kicsit a harcról -
#47 Nézz körül szabadon a Hellblade világában -
#46 Videónaplót kapott a harcrendszer is
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.20. 22:09:45 -
#45 Új címmel kerül a boltok polcaira a Hellblade (Hellblade: Senua’s Sacrifice)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.18. 20:13:25 -
#44 Hellblade - ismerd meg Senuát! -
Evoluti0N #43 Éppen ma délelőtt néztem. Alaposan dolgoznak ezen a játékon, mindenféle apró részletre figyelnek. Nekem eddig a design és a világ, valamint a főszereplő nagyon bejön. Csak a játékmenet is legyen jó, mert ha az szar, akkor azon elcsúszik az egész. Habár az eddigi játékaik, amiket játszottam (Heavenly Sword, Enslaved, DMC) mind nagyon bejött, szóval nem lesz itt szerintem gond. -
#42 Új fejlesztői napló "A legújabb videóban a mozgás és irányítás kulisszáiba tekinthetünk be." -
#41 A Hellblade még az idén és minden platformra egyszerre érkezik -
#40 Hellblade - videónaplón a hangulatteremtés -
#39 18. fejlesztői napló -
#38 Újabb videónaplón a Hellblade -
#37 Új fejlesztői videót kapott a Hellblade -
#36 A hajóroncsos résza Ryse-ből van? :D -
#35 Az új trailer-ben a környezet és a táj kapja a főszerepet. -
#34 Igen igen van már vagy 5 éve.
De most ez a dx12 egy új éra. Nagyon akartam 980Ti-t venni de azzal rettentő sokat buknék ha dx12-ben szart se fog érni.
Most már kivárok legaláb 20-30 olyan game-et amiben van dx12 és vagy jön hozzá dx12-es patch ,hogy legyen összkép milyen proci jó a dx12-nek és melyik vganak kedvez jobban.
Mert nehogy a végén tényleg az amdnek legyen igaza és az fx procik a valódi 8 maggal királyok legyenek + az ő vgaik.
Nem tudni mit hoz a jövő ,de ezt már megvárom már csak max 1.5 és minden szar dx12-vel (nem only hanem lesz benne) jön úgyis.
Addig max nem játszok csak a régi játékokkal amik futnak is.Amik nem futnak maxon tudnak várni. Van amelyik 2007-óta csak erre a pillanatra vár pl Crysis 1!
-
hellboy4591 #33 megyek kukoricát pattogtatni, mert itt bizony háború lesz :D