3813
  • TBTPumpa
    Igen. Rengeteg bétában részt vettem már, de ezek közül az Overwatch bétája volt a legstabilabb, még bugokkal sem találkoztam. Nem semmi odafigyelés a Blizzardtól, ám mint tudjuk, bármi történhet még a keddi indulásig. Persze bizakodó vagyok, jövő hétvégén pedig WarCraft mozi.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.22. 17:20:42
  • Evoluti0N
    A bétában majdnem 10 millióan játszottak és nem volt gáz a szerverekkel. Tán nem lesz most se. :)

@ #538 Én is meglepődtem pénteken, amikor elindítottam a Battlenetet és nem volt szürke a Play gomb. Egy pillanatra meg is örültem, h előbb lehet már játszani, de aztán csalódás lett a vége. :D
  • McHaals
    Én hozzá fogok adni mindenkit a bnet friendlisthez, csak jobb lesz veletek játszani mint orosz idiótákkal
  • Malakai
    Én is beírom, ismerősök között még kérdéses úgyis mikor lesz csapat.
    TLGreg#2643
  • TBTPumpa
    Igen, nagyon készülnek a startra. Holnap este még valami fejlesztői Q&A is lesz, ahol kérdezni lehet a fejlesztőktől, amolyan megjelenési előbuli keretében.
    Remélhetőleg nem lesz összeomlás, mint 2012-ben a Diablo 3 startjánál vagy 2014-ben a Warlords indulásánál.

Aki beírta a Battletagját ide, annak kiírtam a fórumos neve mellé a könnyebb keresés érdekében. Talán nem hagytam ki senkit.
    Aki nem szeretné, hogy megjelenjen a Battletag-je, az írjon nekem privátot és leveszem a listáról.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.22. 13:53:37
  • böröczk
    Amugy ma reggel el tudtam inditani a jatekot, persze szerok meg nincsenek es a menuig se dob be, de azert jo latni, hogy mar ennyire kozel van :D
  • TBTPumpa
    Holnapután!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.22. 13:27:16
  • McHaals
    Már csak egy kérdésem lenne : mikor lesz már kedd?
  • TBTPumpa
  • Maak
    Hazaerek felveszlek, bar manapsag alig jatszom (idohiany) de erre beruhazok en is.
  • Pio
    OFF
    Az hagyján, de haverral kiteszteltük, hogy ha a 9gagen kommentben megemlíted a redditet (vagy egyéb konkurens oldalakat, ahonnan scriptekkel töltik át a tartalmat), akkor azt a kommentedet Te látni fogod, de senki más nem, szóval úgy cenzúráznak, hogy azt eltitkolják előled.
    Amúgy ha IDE bemásolod egy 9gag post linkjét megmondja, hogy repost bot kreálta-e vagy valódi user, illetve van Chrome extension, ami az egész 9gaget kiszínezi ennek megfelelően.
  • TBTPumpa
    Minden nagyobb városban elrejtettek egy életnagyságú szobrot egyes karakterekről.
    Itt Tracer látható épp!

Nem gyenge a marketing a Blizzard részéről.
  • Vorrhess
    Köszi szépen!
  • Panzeradler #528
    Elvileg igen, itt van leírás is hozzá
  • Vorrhess
    Véletlen nem tudja valaki ,hogy Blizzardnál van e Refound lehetőség ? Toltam a bétát ,de nem jött be a Overwatch, ezért kérdem.
  • TBTPumpa
    The Animated Short on Soldier:76 will premiere on May 22

CD Galaxisba már megérkezett, ellenben kedd előtt senki sem kap semmit!
  • FalseHeLL
    Script azt is megoldja ha van admin joga, hogy adjon neki egy par szaz/ezret kapasbol. De jah a maradek az manualis szavazas azert azt nem kerdojelezem meg. Kollegak szoktak sokat 9gagezni es kb mindent amit mutatnak fent volt redditen 3 nappal azelott ugyanazzal a cimmel. Igazabol csak ez zavar egy kicsit. :/
  • Maala
    Csak valakinek fel is kell pontoznia még 9gagen, hogy elérjen a HOT pagere. :)
  • FalseHeLL
    Nem 9gagen sirnak errol. Van egy script ami a top postokat atveszi redditrol 9gagre. Ha rakeresel ugyanerre a cimre az r/overwatchban akkor megtalalod ugyanezt a postot. Eleg undorito a 9gagtol.
  • Maala
    Geezus, wtf sztoriról beszél ez. :D
  • Evoluti0N
    Aki akar, az felvehet. Főleg a 2 öcsémmel fogok majd játszani, de aki akar, az becsatlakozhat bármikor. Battletag az aláírásomban.
  • TBTPumpa
    Löncs start:

Hétfőn új karaktert mutatnak be:

• CalebJoe
    Na ez az undorító nem ezek a 3d seggek.
  • Maala
    No comment.
  • Fpocok
  • Maala
    Szia, egy McOverWatch menüt kérnék!
  • TBTPumpa
  • Asperot
    Ooops battletag lemaradt. Nacura#2198
  • Maala
    Amikor már 9gag-en is az OW miatt sírnak a noobok. :D
  • TBTPumpa
    Ez jó ötlet, támogatom!
  • Különc
    Battletag az aláírásomban, Reinhardt és Roadhog a két kedvencem, roleom inkább tank vagy ha az nem,akkor Widowmaker és Soldier 76
  • FalseHeLL
    Mielott valaki tulsagosan beindulna az uj twweten elvileg csak publikus esemenyek.
  • McHaals
    én is jelentkezem, battletag: MadWolf#11626
    meló/család mellett korlátozva vagyok játékidőben, de általában este 9-től éjfélig tolom, néha napközben is ha meló engedi :)
    amit bétában kicsit jobban megismertem:
    Mei, Junkrat, Zenyatta, Symmetra, Torbjörn, Hanzo.
    A többit majd élesben gyakorlom :)

Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.05.19. 13:54:17
  • CalebJoe
    Én szívesen megyek csak hogy ne kelljen hülye oroszokkal játszani.:)
  • Asperot
    Én is keresgetek még pár hero-t. Eddig 3-4 össze is jött, de jó lenne ha full lenne a csapat.
    Már bőven nem kid játékosok vagyunk de minden érdekel. Beolvad, kölcsönöz, lízing stb :D

Itt vagyunk és várunk!
  • böröczk
    Nah, mar csak napok kerdese.. :D hamar eltelik az a ket het...

Nem tudom, innen mindenkinek megvan-e mar a kis csapata, de mi pl tuti nem leszunk meg 6an. Meg ha Jazzyke megveszi, se :D

Szoval akinek van kedve tarsulni a topic-beliekkel (de ronda nem letezo szo ez), irhatna ide battletaget, mit szoltok?
  • Különc
    Ahol tudok, segítek
  • Maala
    Köszi, hogy próbálsz felvidítani minket, egyszerű halandókat. Legszebb öröm a káröröm. :)
  • Különc
    Mondok rosszabbat: nekem csak jövő hétvégén lesz gépem, addig hallgatom haverokat TS-en és nézem A_Seagull-t twitchen. FeelsBadMan
  • Evoluti0N
    Nem bírom ki ezt a pár napot. Hibernáltatnom kéne magam.