3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#543 Igen. Rengeteg bétában részt vettem már, de ezek közül az Overwatch bétája volt a legstabilabb, még bugokkal sem találkoztam. Nem semmi odafigyelés a Blizzardtól, ám mint tudjuk, bármi történhet még a keddi indulásig. Persze bizakodó vagyok, jövő hétvégén pedig WarCraft mozi.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.22. 17:20:42 -
Evoluti0N #542 A bétában majdnem 10 millióan játszottak és nem volt gáz a szerverekkel. Tán nem lesz most se. :)
@ #538 Én is meglepődtem pénteken, amikor elindítottam a Battlenetet és nem volt szürke a Play gomb. Egy pillanatra meg is örültem, h előbb lehet már játszani, de aztán csalódás lett a vége. :D -
#541 Én hozzá fogok adni mindenkit a bnet friendlisthez, csak jobb lesz veletek játszani mint orosz idiótákkal -
#540 Én is beírom, ismerősök között még kérdéses úgyis mikor lesz csapat.
TLGreg#2643 -
#539 Igen, nagyon készülnek a startra. Holnap este még valami fejlesztői Q&A is lesz, ahol kérdezni lehet a fejlesztőktől, amolyan megjelenési előbuli keretében.
Remélhetőleg nem lesz összeomlás, mint 2012-ben a Diablo 3 startjánál vagy 2014-ben a Warlords indulásánál.
Aki beírta a Battletagját ide, annak kiírtam a fórumos neve mellé a könnyebb keresés érdekében. Talán nem hagytam ki senkit.
Aki nem szeretné, hogy megjelenjen a Battletag-je, az írjon nekem privátot és leveszem a listáról.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.22. 13:53:37 -
#538 Amugy ma reggel el tudtam inditani a jatekot, persze szerok meg nincsenek es a menuig se dob be, de azert jo latni, hogy mar ennyire kozel van :D -
#537 Holnapután!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.22. 13:27:16 -
#536 Már csak egy kérdésem lenne : mikor lesz már kedd? -
#535 -
#532 Hazaerek felveszlek, bar manapsag alig jatszom (idohiany) de erre beruhazok en is. -
Pio #531 OFF
Az hagyján, de haverral kiteszteltük, hogy ha a 9gagen kommentben megemlíted a redditet (vagy egyéb konkurens oldalakat, ahonnan scriptekkel töltik át a tartalmat), akkor azt a kommentedet Te látni fogod, de senki más nem, szóval úgy cenzúráznak, hogy azt eltitkolják előled.
Amúgy ha IDE bemásolod egy 9gag post linkjét megmondja, hogy repost bot kreálta-e vagy valódi user, illetve van Chrome extension, ami az egész 9gaget kiszínezi ennek megfelelően. -
#530 Minden nagyobb városban elrejtettek egy életnagyságú szobrot egyes karakterekről.
Itt Tracer látható épp!
Nem gyenge a marketing a Blizzard részéről. -
Vorrhess #529 Köszi szépen! -
#528 Elvileg igen, itt van leírás is hozzá -
Vorrhess #527 Véletlen nem tudja valaki ,hogy Blizzardnál van e Refound lehetőség ? Toltam a bétát ,de nem jött be a Overwatch, ezért kérdem. -
#526 The Animated Short on Soldier:76 will premiere on May 22
CD Galaxisba már megérkezett, ellenben kedd előtt senki sem kap semmit!
-
#525 Script azt is megoldja ha van admin joga, hogy adjon neki egy par szaz/ezret kapasbol. De jah a maradek az manualis szavazas azert azt nem kerdojelezem meg. Kollegak szoktak sokat 9gagezni es kb mindent amit mutatnak fent volt redditen 3 nappal azelott ugyanazzal a cimmel. Igazabol csak ez zavar egy kicsit. :/ -
#524 Csak valakinek fel is kell pontoznia még 9gagen, hogy elérjen a HOT pagere. :) -
#523 Nem 9gagen sirnak errol. Van egy script ami a top postokat atveszi redditrol 9gagre. Ha rakeresel ugyanerre a cimre az r/overwatchban akkor megtalalod ugyanezt a postot. Eleg undorito a 9gagtol. -
#522 Geezus, wtf sztoriról beszél ez. :D -
Evoluti0N #521 Aki akar, az felvehet. Főleg a 2 öcsémmel fogok majd játszani, de aki akar, az becsatlakozhat bármikor. Battletag az aláírásomban. -
#520 Löncs start:
Hétfőn új karaktert mutatnak be:
-
#519 Na ez az undorító nem ezek a 3d seggek. -
#518 No comment. -
#517 -
#516 Szia, egy McOverWatch menüt kérnék! -
#515 -
#514 Ooops battletag lemaradt. Nacura#2198 -
#513 Amikor már 9gag-en is az OW miatt sírnak a noobok. :D -
#512 Ez jó ötlet, támogatom! -
#511 Battletag az aláírásomban, Reinhardt és Roadhog a két kedvencem, roleom inkább tank vagy ha az nem,akkor Widowmaker és Soldier 76 -
#510 Mielott valaki tulsagosan beindulna az uj twweten elvileg csak publikus esemenyek. -
#509 én is jelentkezem, battletag: MadWolf#11626
meló/család mellett korlátozva vagyok játékidőben, de általában este 9-től éjfélig tolom, néha napközben is ha meló engedi :)
amit bétában kicsit jobban megismertem:
Mei, Junkrat, Zenyatta, Symmetra, Torbjörn, Hanzo.
A többit majd élesben gyakorlom :)
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.05.19. 13:54:17 -
#508 Én szívesen megyek csak hogy ne kelljen hülye oroszokkal játszani.:) -
#507 Én is keresgetek még pár hero-t. Eddig 3-4 össze is jött, de jó lenne ha full lenne a csapat.
Már bőven nem kid játékosok vagyunk de minden érdekel. Beolvad, kölcsönöz, lízing stb :D
Itt vagyunk és várunk! -
#506 Nah, mar csak napok kerdese.. :D hamar eltelik az a ket het...
Nem tudom, innen mindenkinek megvan-e mar a kis csapata, de mi pl tuti nem leszunk meg 6an. Meg ha Jazzyke megveszi, se :D
Szoval akinek van kedve tarsulni a topic-beliekkel (de ronda nem letezo szo ez), irhatna ide battletaget, mit szoltok? -
#505 Ahol tudok, segítek -
#504 Köszi, hogy próbálsz felvidítani minket, egyszerű halandókat. Legszebb öröm a káröröm. :) -
#503 Mondok rosszabbat: nekem csak jövő hétvégén lesz gépem, addig hallgatom haverokat TS-en és nézem A_Seagull-t twitchen. FeelsBadMan -
Evoluti0N #502 Nem bírom ki ezt a pár napot. Hibernáltatnom kéne magam.