Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FalseHeLL
De. Emailben jönnek a codok a preorderes open betara.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Overburner
Yap csak hétvégén nem leszek otthon. 😞 Na mindegy.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

szabii98
Nincsenek kódok, flag-elés van, de csütörtök éjjeltől Open Beta, mindenkinek. 😊

I met God. She's black

Overburner
Valakinek nincs felesbe kódja? Azt elfogadnám. Nekem nem járt. 😞

TBTPumpa
Az már semmiség. Én már 2014 novembere óta várom, hogy játszhassak vele, ez a pár nap már nem számít.

Örli Ekszessz Béta indulása:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LeWyTy
Végre mi? Kár hogy várni kell még 4 napot. <#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TBTPumpa
Végre!

WhiteStar
Süti! Köszi szépen

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Panzeradler
3.-tól ha van early acces-ed, 5-töl mindenkinek.
WhiteStar
Május 5 től van nyílt béta? Jól ertelmezem az alábbi hszeket?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Egyetértek, ha az ár fontos, akkor jobban jártál így, oké, nem lehetsz ott a bétánál, ami rossz, de úgyis annyit játszol vele megjelenés után, amennyit akarsz.
Sőt, igazából bétázni is tudsz majd, ha akarsz csak ugye nem a legelejétől...
Overburner
iPon-nál rendeltem elő az origin-t de sajnos náluk nincs béta early kód. 😞 Viszont az ára miatt megérte szerintem.

TBTPumpa
The Story of Overwatch: The Fall of Titan

TBTPumpa
A löncsig tartó út:

Április 25-én véget ér a Zárt bétateszt.

Asszondja a megjelenésig a bugfixen és balanszon van a hangsúly, utána pedig új térképekre és karakterekre fognak ráfeküdni (a dev team jelentős része), amiket ingyen adnak. Skinek is lesznek szép számmal, persze azok már nem ingyen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.18. 19:30:58

TBTPumpa
Meg is érkezett az Early Access kódom az Overwatch májusi bétájához.

Akkor még két hét... <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.18. 19:15:23

LeWyTy
Hát én csak a battlenetet tudom ajánlani. ott kb 17k.
Viszont lövöldözős játékot PC-n kontrollerrel játszani elég nagy mazochizmus.
Akkor már játssz konzolon ott egyenlőek az esélyek mert más is kontrollerrel nyomja.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Rafanir
Öhm... én csak játszani szeretnék vele.
Sosem rajongtam a multis lövöldékért, (életemben nem játszottam Team Fortress-Counter Strike féle dolgokkal) de ez nagyon hangulatosnak tűnik. Tetszik a játék stílusa, a karakterei, meg az egész világ.
De most, hogy így felveteted, akár még videó is lehet belőle 😄
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.04.18. 17:03:41
LeWyTy
Rafi vazzeg.. Én többet néztem ki belőled.
Gameplay videó lesz?
<#circling>

Rafanir
Köszönöm a válaszokat!
FalseHeLL
Ja de ha gamepaddal akarsz jatszani KB+M ellen akkor keszulj fel ra hogy elpicsaznak.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL
1,Igen.
2,eu.battle.net

Rafanir
Két kérdésem lenne.

1. PC-n lehet majd játszani bármiféle gamepadal?
2. Elektronikusan meg lehet majd venni valahol?
Sziasztok!
Én bejutottam a hétvégére ha van akinek lenne kedve játszani az vegyen fel!
benkitteh#2121

FalseHeLL
Megy a dráma megint. Úgy néz ki ugyanakkor kezdték az EU és a NA behivását a hétvégére (@overwatchEU).

Aztán kiderült hogy EU-ról kb 5 ember jelentette, hogy tényleg bejutott utána pedig törölték a postot és már nincs kint twitteren.

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.04.15. 15:26:50

Értam, kösszi. Akkór 5.-ke lessz az nekem. Videók alapján szórakoztató kis játéknak tünik, de elöbb tesztelném hogy gyakorlatban is megfelelő e, vagy hamar unalomba fullad.
Malakai
Harmadikán, hogyha előrendelted, vagy ötödikén, ha nem, kilencedikéig tart a nyílt béta.
Ez a hétvége még zárt, csak ha behívtak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az átlag ember mikór próbálhatja majd ezt ki ? Ez a teszt hétvége ez mehet mindenkinek, vagy még nem ?
FalseHeLL

FalseHeLL

TBTPumpa
Moar Alive:

Tudatlanságomnak is köszönhető,valamint annak is,hogy sose érdekeltek a multi only lövöldés team match akármik,régimódi single player tps rajongónak tartom magam..így előre is nézze el nekem minden játékos....
Most néztem meg a hosszabb animációs kisfilmeket..és megint fáj a szivem,hogy ilyen bitang jó pörgős és hangulatos mozikat gyártanak..aztán a játék meg egy ilyen ötlettelen nulla kaptafa és semmi extra - az én szememben..
Bocs a hangulat gyilkosságért,de már annak idején is haragudtam az ilyenért a videójátékok világában 😊
Panzeradler
Na elörendeltem, nagyon remélem bejön a tipp, hogy fizetős így kevesebb lesz a toxic játékos, egy laza de competitve játékot várok.
FalseHeLL
Dev update: Competitive play

FalseHeLL
Uj tracer pose. Meg kell hagyni eleg jol megoldottak a ket fel kozotti vitat.

FalseHeLL
Dev Update - Net code

TBTPumpa
A Recall animáció némileg később játszódik időrendben (legalábbis ezt mondják), és ott Winston hívja össze a csapatot Reaper támadása után.
5 kisfilmet írtak a Facebookon múltkor, szóval még 3 lesz.

BlizzCon rajzok alapján:
Soldier 76
Hanzo
Genji
+ Tracer is fel fog még tűnni valamelyikben, ahogy Reaper is.

Tartok tőle, hogy ez csak karakterdizájn-újrahasznosítás, mivel úgy tudom már csak 2 rész van hátra a minisorozatból és eddig egyetlen egy We are Overwatch trailer jelenetet se láttunk viszont.
Na persze lehet, hogy a merénylet hatására beindulnak a lázongások London utcáin, aminek hatására újra összehívják az Overwatch-t és erről fognak szólni a következő részek, akkor simán passzolna a két kép.
TBTPumpa
Igen valami ilyesmit jelent, redditen is írták.
Adieu, Cherie.
Goodbye, "dear/darling".

Illetve a sapkás csajszi már szerepelt egy másik Overwatch videóban is !

Plusz a kislány is:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.03. 21:59:17

Semmi extra, Adieu cherie (viszlát, kedves). Én se tanulok/tanultam franciául, de ez még ment. 😄 Mondjuk hallgatok pár francia együttest.

Annó a Meet the spy-os "ma petite choufleur" mondjuk rajtam is kifogott. 😄
Zickler
Lehet tudni hogy a vége felé mit mond Widowmaker, mielőtt hazzávágja Tracert a falhoz? Sajnos sose tanultam franciát.
Ha pedig valamit angolul mond, akkor elmegyek és veszek magamnak egy új fület.

Battletag: Muhee#2716

A robot-ember szerelmespár bevállalósabb és provokatívabb, mint a fenekek, kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami. 😊

Amúgy igen, eddig nekem is csak egy sima lövölde volt a játék és úgy tudtam, van ez az overwatch, ami valami katonai cucc volt és feloszlott és most valami szórakoztató lövöldözős műsort csinálnak jobb híján. Ez a videó miatt most elkezdtem belemerülni a sztoriba és.... OMG.... holtbiztos, hogy ez lett volna a Titan MMO, teljesen indokolatlan ez a kidolgozottság egy szimpla lövöldözős játékhoz.

Amúgy lőttem gyorsan egy képet.
Mindig is érdekelt, hogy ez mégis mit keres King's Rowon, kit gyászolnak.
Most már tudjuk a választ...

TBTPumpa
Widowmaker vs Tracer. Pont úgy, ahogy a BlizzCon-on mutatták. Zseniális! Tracer de aranyos volt + mutogatták mindkét karakter popsiját eléggé, szóval remélem törölni fogja ezt is a Blizzard.

Chris Metzen mindig azt szokta mondani, hogy ők nem játékot készítenek, hanem világot. És ez most is bebizonyosodott! Fantasztikus! Legyen már május!

Dat Ass, Blizzard delete pls:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.03. 21:26:38

LeWyTy

Overburner
Ez nekem már túl sexuális vegyék ki a játékból én így nem tudok játszani. <#wilting>

TBTPumpa

TBTPumpa
Widowmaker kisfilmje most vasárnap!

TBTPumpa
Másrészt pedig ott a korhatár. Azt hittem 16-os besorolású a játék, mert akkor nem érteném a szőrszálhasogatást, de azért egy 12 éves (és ettől felfele, ahogy a korhatár jelzés is szól) se nagyon akadjon ki egy női fenéken, főleg úgy, hogy azt nem is tolja az arcodba a játék állandóan.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.29. 19:49:14

Van abban valami bájos, amikor valaki azon pörög, hogy a kislánya jellemfejlődésének rosszat tesz, ha lát egy női feneket.... egy olyan játékban, amiben az a cél, hogy kitömd ólommal az ellenséget... 😊

Arról nem is beszélve, hogy mindenki tudja, hogy Genjinek van a legjobb s*gge a játékban! 😄
TBTPumpa
Nem kap, azzal speciel nincs baja. Ez sem látott StarCraft 2-t (Kerrigan, Nova) vagy Rise of the Tomb Raider. Amilyen popsija Larának van, meg ahogyan pucsít, na azért tuti kiverné a balhét a Square Enixnél/Crystalnál. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.29. 19:39:38