Overwatch 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát ha leszarom a skineket alapból akkor felesleges az originset megvenni? 😊
!Forza Ferrari!
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Azthiszem ebből lejött, hogy előbb utóbb megveszem. A rohadt életbe, tud ez a Blizzard játékokat csinálni még...és ha csak arra gondolok, hogy maga az OW franchise mennyire kiépített már , és mennyi minden lesz még...simán elnéznék belőle egy-két filmet is.
I met God. She's black
De karakter != (nem egyenlő) skinekkel! A skinek lesznek a játék mikrotranzakciós része, ami a kis szarosokat és a multimilliomos bálnákart fogja érdekelni. Gyak. kicsit másképp fog kinézni a karakter, és ennyi, tök érdektelen szerintem.
Egyszer megveszed az alapot, és játszol vele, amíg akarsz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
akkor ha jól értem originsben fel van oldva pár karakter?
a skin meg a többi játékhoz kapott cucc egyértelmű csak a karakterfeloldás nem 😊
!Forza Ferrari!
The Origin Edition includes:
Widowmaker Noire Skin: receive the special Noire skin for the deadly and ruthless Widowmaker. Clad in black and red, she stalks her prey like a venomous spider.
Overwatch - Hero Skins: Pay homage to the original Overwatch strike force by wearing the vintage skins Blackwatch Reyes or Strike-Commander Morrison. Explore other heroes’ origins with Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, and even Slipstream Tracer!
Heroes of the Storm™ - Tracer Hero: Jump into the Nexus with Tracer and surprise your enemies in the blink of an eye.
World of Warcraft® - Baby Winston Pet: Adorably cuddly and highly intellectual, the Baby Winston pet will be at your side as you fight your way through Azeroth.
Hearthstone® - Card Back: Battle it out in Hearthstone with an Overwatch-themed card back fit for a hero!
Diablo® III - Mercy's Wings: Slay demonic forces throughout the High Heavens and Burning Hells as you don Mercy’s wings. All of Sanctuary will know of your allegiance to Overwatch!
StarCraft® II - In-game Portraits: With brand new portraits of Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion, and Soldier: 76, you’re sure to become a champion of the Koprulu Sector.
MadWolf#11626
MadWolf#11626
az origins edition és a sima közt mi a különbség?
az összes karakter majd alapból játszható mindkét változatban ugye? tehát nem kell unlockolni őket?
!Forza Ferrari!
Kell játszani 1-2 órát, hogy eldöntse az ember, érdekli-e az online shooter, mint műfaj, ha nem, ki kell szállni, ha igen, kell játszani még 10-20 órát, hogy megkapirgálja az adott játék felszínét, ismerje a taktikákat, pályákat, herokat felületesen és eldöntse, hogy ha már érdekli az online shooter akkor konkrétan az Overwatch érdekli-e.
De az online shooterek, mint ahogy kábé minden, ami multiplayer mindig is repetitívek voltak, pont ez a lényegük, ha a játékmenet és a körítés tetszik, csinálja az ember, ha nem, nem.
De azt mondani egy online shooternél, hogy a játék maga tetszik csak ne lenne repetitív egyszerűen értelmezhetetlen, az illető műfajt tévesztett, sztoriorientált single player játékokkal érdemes próbálkoznia.
Ez egy FPS, és annak nagyon jó, és pörgős. Engem a ma esti 3 óra alatt megvett kilóra.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 21:11:14
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 17:28:04
Tracert teleport érkezés pillanatában fejes... persze.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.05. 17:21:04
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 16:18:30
szerinted abból a pénzből nem jut a fejlesztőknek?
egyszerűen csak más árréssel dolgoznak.
MadWolf#11626
Kumiho #2179
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Azzal semmit nem tudsz tenni... persze utána mi védtünk, úgyhogy mi meg tele raktuk turetekkel és bastionnal az előterüket. Még a checkpointot sem tudták elfoglalni. és sajnos elkerülhetetlen hogy ilyen legyen a játék, pedig szerintem ezzel el lehet rontani más játékélményét😞
I met God. She's black
Tracer nagyon op kis dög tud lenni, csak forgolódnak az emberek utána ő meg ugrál mindenfelé, nem szeretek ellene harcolni. Mondjuk az mindig jó érzés, amikor Roadhog-gal hook-olom, aztán fejbe lövöm és meghal.
Amin meglepődtem, az Reaper. Nagyon gyorsan tud flankelni és a repülökésnemsebződök skillje is erős. Simán kicsinál egy Roadhog-t két tárból.
ja és protip: Reinhardt shieldje megfogja a legtöbb ultit.....
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.05. 12:38:46
De egyáltalán nem nehéz beletanulni karakterekbe, persze vannak nehezek ahol rá kell jönni hogy mire is lehet igazán használni (mióta olvastam egy két dolgot Mei-ről, nagyon élvezem vele a játékot)
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.05. 11:40:25
Team Fortress 2-t tolom egy jó ideje, de ez egy megfelelő alternatívának tűnik.
Cdkeysen csak 30 euró, gondoltam szólok mielőtt duplájáért veszi valaki bneten.
MadWolf#11626
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
De a karakterek teljes ismerete nélkül kicsit el vagyok veszve 😊
!Forza Ferrari!
Open bétát én is kipróbáltam ma reggel. Egész jónak tűnik eddg, majd holnap meg hétvégén jobban belemélyülök, hogy megéri-e. 😊
Viszont open betat majus 5-9-ig jatszhat mindenki.
Nem erzem majd magam elveszve, lesz sok kezdo szerencsetlenkedo, akik ellen van esely nyerni! 😄
Kumiho #2179
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.02. 20:48:42
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?