3813
  • xodd
    pont hogy támadni könnyebb. 25% al nagyobb esélyed van támadásba nyerni persze nem solo pubról beszélek ezért vannak úgy a tornák hogy nézik az időket
  • Yserac
    majd nézd meg akkor ha 3x annyi total lesz :)
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.06.03. 15:49:59
  • McHaals
    nekem 59%-on áll a win rate
  • Yserac
    Ha teambe mész akkor team ellen rak, nem feltétlen pont olyan erős vagy létszámú, de team. Akkor is 50-re jön ki, mert védekezni könnyebb, ennyi az egész + egy középszar MM elég hozzá. Ha statbuzi valaki ki kell lépni defense map után és jó eséllyel nem fogja a kötelező attack mapet beadni. De akkor sose tanulsz meg támadni. Ez egyébként majd ladderben játékmechanika kijátszó tényező lehet.
  • Yserac
    Imádom junkrat ultiját, ha nagyon betalál vidámmá tud tenni :)
  • Maala
    Reinhardt pentakill
  • CalebJoe
    my man!
  • Fpocok
    so true...
  • FalseHeLL
  • FalseHeLL
    Ez alapjan.

• Maala
    Te véletlenül nem látogattad a WoT topikot is, ahol szintén hasonló konteós faszságokkal jöttél? Itt ne legyen ugyanaz, plz, k10xbai.

Senki le se szarja, hogy win vagy lose, XP mind a kettőre ugyanúgy jön - leszámítva az 5-600 winért járó XP-t, ami kb 15-20% különbséget jelent win és lose között, ezért már ha 2-en vagytok csoportban, simán annyit hozol, mint ha egyedül veszítenél...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.06.03. 08:37:22
  • Rhonin7
    Blizzard random :)

visszatérve a nesterségesen 50-50-en tartott WIN-rate re,engem érdekelne,hogy ezt mégis hogyan tudják ennyire szinten tartani??? játszom 3 fasza kört mondjuk ahol a 6 játékosból 5 tudja,hogy az object a lényeg,nem mennek el össze-vissza kergetőzni a pályán,van heal,van support egyszóval mindenki teszi a dolgát....majd gondol egyet a rendszer és mostmár vesztenem kell és berak 5 sráchoz akik épp most vesztettek 3-3 meccset ,deviszont nem azért,mert ők voltak bénák csupán pechjük volt és épp ellenkezőleg ők tudják mi a dolguk és elég ügyesek is! na ilyenkor hogyan jön ki a mesterséges arány? hogy a francba tud így szelektálni az algoritmus,hogy ennyire mértani közép szintre jön ki a fiftyfifty?
  • hawkie22
    Mi alapján számolja vagy dönti el a játék, hogy mi a Play of the Game? Tegnap volt egy nagyon jó játszmám Soldierrel, 3 kill egyszerre gránáttal és a killek alatt még healeltem is a mellettem lévö csapattársakat, erre Bastion lett a Play of the Game az ellenfél csapatából, aki 1x volt jó helyen jó idöben és egy lövéssel kiszedett kettöt közülünk, ilyeneket tucatszám látunk minden meccsen Bastiontöl, nem tudom, miért lett PofG.
    A végén meg még szavazni se lehetett rám, pedig volt összesen 21 Elimination, healing, miegymás. Na mindegy, csak kicsit furcsálltam.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.06.03. 08:14:12
  • Maala
    Hát nálam azért már jó sok sárga esett, hála égnek, 50-ből vagy 10 kb. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.06.03. 06:43:56
  • Maak
    Nekem itt is tart a loot atok, pont mint diabloban. Nem a jo kalapba kerultem blizzardeknal.
  • Maala
    Kiesett ma Genji Nomad skinje, örülünk, Vincent? :)
  • TDC Geronimo

Overwatch sales over 7 million

IRVINE, Calif.--(BUSINESS WIRE)--The world needs heroes, and citizens from London to Xi’an to Rio de Janeiro are rising to the occasion to join the ranks of Overwatch®! Blizzard Entertainment’s critically acclaimed team shooter launched worldwide on PlayStation®4, Xbox One, and Windows PC on May 24, and since then more than 7 million players have fought for the future inOverwatch, logging more than 119 million hours combined in one of the most successful global game launches of all time—and the battle is just getting started.*
    “Over the months and weeks leading up to release we saw a lot of love and support for Overwatch—from Blizzard gamers, FPS fans, and people who’d never picked up a game like this before—and we’re very grateful for everyone’s incredible passion and enthusiasm,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “We poured a lot of effort into creating a game—and a new universe—that anyone could enjoy. We’re ecstatic to have had such a successful launch, and we’re looking forward to all of the fun, competition, and new content still to come.”

Since launch, players have swapped heroes 326 million times and teamed up to deliver 11 million payloads to their destinations on the battlefields of tomorrow. In addition to being a smash with players around the world, Overwatch is a critical hit, and is one of the best-reviewed games of the year. GameSpot has called Overwatch “something spectacular,” while Forbes wrote that “Overwatch, quite simply, is a miracle” and that it’s “a game for everyone.” According to Game Informer, “Overwatch is an amazing experience,” concluding in its 10-out-of-10 review that “things will never be the same.”
  • Rhonin7
    neeeeee :D :D
  • Fpocok
  • Fpocok
    looooooooooooool
  • Rhonin7
    hát persze és az is annak az eredménye,hogy a teljes csapatból egyedül tudok átmenni az egyiptomi pályán az A-hoz amit 2x el is szedek majd ofc kinyírnak,de eközben a csapatom összes többi tagja a kapuban bénázik........
  • Rhonin7
    Tripple ZARIA LOL
  • Yserac
    Na azzal vitatkoznék :)
    Nem láttam még tökéletes MM-et pláne Blizzardnál.
  • Pio
    A titok nyitja az "azonos tudású csapat", ez az, aminek az összehozására a Blizzard 10+ évnyi esportos tapasztalattal igen profi módszereket fejlesztett ki.
  • Yserac
    Ez egyszerűen magyarázható, zseniális trükk a Blizzardtól. Ha egyenlő feltételeket nézünk, és két azonos tudású csapat között váltakozik a támadó és védekező szerep, gyakorlatilag a nagy számok törvénye szerint 50-50 irányába van kényszerítve a ratio.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.06.02. 20:56:30
  • CalebJoe
    ez meg 115 és 117
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.06.02. 20:46:39
  • Yserac
    Akkor balanced a game, ha ~55% a szuper pro szint.
  • Rhonin7
    mindenki ül? mert akkor kapaszkodjatok! első 100-as kari https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/4lvaw5/just_reached_lvl_100_ama/

de mi az ami kissé "furcsa"???? 711 játék 368 ami 51% win rate!!!!! MIVAN?!?!?!?!?!

na erre varrjatok gombot! ezt,hogy a fenébe hozza ki a BLIZZARD,hogy mindenkinek ennyi a WInrate-je??
  • Rafanir
    Köszönöm a segítséget!
  • CalebJoe
    hát ez kurva jó

• Árnyvadász
    Ez szituáció függő. de talán Reinhardt, mert Ő még magányában is ki tud tartani egy ideig vagy Zayra, nagyjából hasonló okok miatt. De alapjában véve nincs olyan, hogy legjobb, mert mindegyiknek más az erőssége és az sem mindegy melyik pályán és milyen módban játszol, meg kikkel. A kikkel alatt azt értem, milyen karaktereket hoznak be melléd. Nem azt, hogy mennyire jó játékosok, de persze ez is a függvény része, mert nyilván számít.
  • Maak
    Jol hasznalod...nyugi...csak ezek a mocskossak elugralnak eloled.
  • Rhonin7
    Reinhardt ,főleg ha még a rocket charge-ot is tudnám értelmesen használni
  • Rhonin7
    nekem a "halálos szinergiák használata helyett ,mindenki más irányba fut" ütött nagyot :D
  • Maak
    Morde..ize..Reinhardt
  • Rafanir
    Lehet, hogy hülyeség ilyet kérdezni, hiszen minden karakter máshogy jó, és más az erősségei, de a TANK karakterek közül, mégis melyiket tartjátok, úgy nagyjából a legjobbnak?
    Személyes vélemények érdekelnének.
  • Maak
    ujra
  • Maala
    Link fix?
  • Maala
    A Hanzos poénok ütöttek benne. :D
  • Pio