Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Hajnali 1-től, mint minden Blizzard játék. Persze attól függ, hogyan bírják majd a szerverek.
Ha szerver lehalás lesz, akkor ezt kapják a fejlesztők:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.16. 11:05:33

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

FalseHeLL
Szerintem ugyanaz mint open beta nyitas volt. Hajnali 1 a mi idonk szerint, de ez egyelore az en spekulaciom.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Az egyébként lehet tudni, h 24-én pontosan hány órától játszható a játék?
Csak aztán le ne fagyaszd magad, mert a jövőben ébredsz ahol egy rakás beszélő Hoddal kell majd hadakoznod, hogy visszatérhess a jelenbe XD
TBTPumpa

Én a CE-met várom már de nagyon!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.15. 18:14:28

Nah, megvásárolva. Már csak 9 nap. (de sok)
LeWyTy
Én teljesen szándékosan próbáltam ki, de tökre nem érdekel már. Kár hogy nem tudom eladni. (mind1 unalom ellen jó lesz)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.15. 11:18:59

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Asperot
Sajnos igen. Pedig a kezdeti bemutatók csak annyit hoztak ki belőlem hogy „hmmm, talán nem lesz rossz.“
Aztán a béta betett. A loading beleégett a retinámba. Ezer játék közül ha 3-4 okozott ekkora kattanást.
Utoljára szerkesztette: Asperot, 2016.05.15. 10:20:53

Ahány ház, annyi baj legyen.

Maala
Én tök véletlenül próbáltam ki, de beszippantott... RIP vizsgaidőszak.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Van bassza meg. Minden játék kivet magából amibe bele kezdek. lol Sejtettem, hogy jó lesz a játék talán egy éve be is írtam a topikba, de kicsit szkeptikus voltam, amíg ki nem próbáltam. :)
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.05.15. 09:15:17
Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

FalseHeLL
sok info nincs de tuti. Mar volt gvg meg stb.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Különc
Rankedről valami info hogy partyban lehet-e tolni? Lesz-e team ranked? stb

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Maala
Hát, most hogy mondod, tényleg meg tudnám a 2 kezemen számolni, hogy hányszor haltam bele az ultijába - még ha esetleg el is kapott.

Mondjuk az elején még Hanzo és Genji ultijának a hangját kevertem, és vártam a sárkányt... Aztán elkapott Genji. :D

jazzy
ezt a hanzos részt remélem iróniával mondtad, én téptem a hajam olyan nehéz
Maala
Én Hanzoval nem mentem egy kört sem (még a Random módban sem adta be). Egyszerűen taszít, hogy van egy mindenen átmenő ultija, easy mód a köbön. :P

Junkrat mellett még Pharah-t rühellem, AoE dmg-es szemetek. Brr... :P Bár Pharah-t legalább megölheted közelharcban, Junkrat maga alá tojja a maradék gránátjait, és belehalsz. :D Illetve a pajzsos tanknak is van AoE sebzésű lövése. :-|

Mercy meg D.va (be my waifu, pl0x) a pisztolyával nagyon állat, meglepően hatékonyak tudnak lenni.

Mondjuk nekem healre Lucio jobban tetszett, főleg ahol lehet a mélybe knockbackelni az ellenfeleket. :P Plusz, ha Domination (van egyáltalán a játékmódoknak neve?) mód van, akkor az elején gyorsabban odaér a csapatod az ellennél, az kifejezetten hasznos tudott lenni.

Én főleg Mercyvel toltam. Sokszor nincs senki supporttal és sírtak, h legyen már valaki vele, aztán megtetszett. Megvan bőven a kihívás, h életben tartsd a csapatot és jól is megy vele. Szinte mindig ott vagyok vele a legjobbak között. Egyedül az a gond, h a többi hőst elhanyagoltam a bétában és azt vettem észre, h ha volt a csapatban support és más valakivel nyomtam, akk szinte mindenki mással béna voltam. :D Soldier 76 és Junkrat, akikkel egész jól ment még. Mondjuk szerintem a karakterek nagy részét ki se próbáltam még. Szerintem max tízet néztem meg. Lehet, h annyit se.
WhiteStar
gamestarnál rendelt valaki elő? hívták már egyeztetés miatt? f*sok hogy nem ér ide headstartra, és depis leszek és nem tudok majd játszani q.q

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

FalseHeLL
Soldiert direkt arra terveztek igen. :D Junkrat meg aki nagyon ilyen, csak lovoldozod mindenhova a granatokat, viszont iszonyat mennyisegu dmg-et ki tud osztani.

Maala
1v1-ben legyőzhetetlen kb, igen.

A problémám az volt vele, hogy engem mindig lefagyasztottak mások, nekem meg sosem ment mások lefagyasztása. :D Márpedig ha lefagy a másik, onnantól simán van időd a fejét becélozni, és crit-szevasz-puszi...

Kedvencem nekem Soldier 76 volt, elég noobproof. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.14. 10:57:23

FalseHeLL
Nekem kedvenc herom volt beta alatt. Nem hiaba 3 csillagos mondjuk a nehezsege ha raerzel es jol megy akkor a legidegesitobb hero ami ellen nem sok mindent tudsz kezdeni.

Maala
Na Mei az, aki nekem valahogy nagyon nem akart működni. :D

TBTPumpa

Asperot
Jogos, jár a pont. Mert ugye a korral járó hülyülést nem is említettem. :D

CalebJoe
Pedig az megmarad, inkább a reakció idő lassul.:)
Asperot
Jó a srác, de félek idővel csak durvulni fog a helyzet.
Ez a videó meg kicsit dobja a Q3A hook+rail nosztalgiát, ami akkor egész jól ment. Kár hogy az akkori reflexeket ma már nyomokban sem tartalmazom. :(

böröczk
Visszaszamlalo a fejlecbe? :D

Kumiho #2179

Rafanir
Mint egy jobb film trailer.
Eszméletlenül hangulatos.
ez valami gép? kb nem is látom mi történik olyan gyorsan nyomatja :D :D
CalebJoe
Ki se jött a game a csávó máris bajnok, betegek ezek a koreaiak mint mindig.:)
McHaals
anyád... mondhatták rá vagy 17x csak amíg ez a video mutatja...
//www.youtube.com/embed/JcIEY9-mPn4
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.05.12. 20:01:28

MadWolf#11626

Ezek a videók egyre jobbak és jobbak, le a kalappal, a hangulatteremtésben továbbra is az élen jár a Blizzard.

Én meg közben átolvastam a lore-t. Remélem jönni fog 1-2 regény is hamarosan.
TBTPumpa
Teaser a Kókakólás vetítésekhez:
//www.youtube.com/embed/RJxpa6H1050

A hype vonat megy tovább rendületlenül. Kib@szottul várom már a játékot!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.12. 19:17:42

Hétfőn jön az új rész, a testvérpár lesz a főszerepben:

Mert az ideális támadási út dinamikusan változhat attól függően, hogy a védő csapat emberei épp mikor hol helyezkednek el.
CalebJoe
Én pl. mindig megkerülöm őket már ha a pálya engedi, és ha nem vesznek észre hátba lehet őket támadni mondjuk egy jó kis ultimate-el, sokszor bevált.
Maala
"ideális támadási utakat"

Ha van egy ideális támadási út, akkor minek a többi? :)

Pont ez volt valamelyik dev interjúban is, hogy megfigyelték már internal tesztelésen is, hogy amíg új volt mindenkinek a játék a def többet nyert, de ez szépen kiegyenlítődött, ahogy mindenki beletanult a pályákba, tudta a shortcutokat, ideális támadási utakat, stb...

"...a Def egy kicsit előnyben van azért."

Majd ha a community eléri a relatív skill csúcsát, szvsz akkor kiderül. Három nap kevés. Kezdők esetén biztos igaz, hogy később mi lesz meglátjuk.
FalseHeLL
Paran? Early openben tele volt veluk. :)

WhiteStar
Nem feltétlenül. Sokszor potato teamet vezettem győzelemre egy két reinhartos öngyilkos betörő akcióval. Azonos tudású csapatoknak is megvan a választási lehetőség a különböző taktikák közül, nem mondanám semmivel sem elonyosebbnek a defense kezdést

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Maala
Perpill azonos tudású csapatok esetében a Def egy kicsit előnyben van azért.

Maala
Páran a játékban már mászkáltak vele. Ahogy az extra Tracer, Soldier 76 skinnel is... Bastiont is mintha láttam volna.

Minden mapra ki fog alakulni egy meta és azt fogják balanszolni. Ez nem feltétlen rossz, mert apró változásokkal állandóan új löketet kap a játékmenet.
Malakai
Nem, itt alapköve a játéknak, hogy menet közben változik a comp, tehát ha egyik csapat compja egyszerűen veri a másikét, annak váltania kell.
3 tracer ellen olyanra vált az ellen, ami üti a tracert.
Az elv az, hogy ne legyen üthetetlen comp, ha van azon kell változtatni, balance.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa
Szépen csendben megújult az Overwatch weboldala.

+ kaptunk egy egész alakos képet a Noire Widowmaker skinről:

böröczk
Ja igy belegondolva igaz, egy jobb csapat ugyis ugy fogja osszevalogatni a hosoket, hogy az kedvezo legyen.
Amugy tetszett, hogy kiirja a jatek, amikor valamelyik role-bol hiany van.

Kumiho #2179

Különc
Nem, és szerintem így is marad, különben jöhetne a pickelés, gyorsaság alapon avagy nem akarja senki,hogy League legyen ebből a játékból, a-a, no tenkjú

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

McHaals
na előrendelve nálam is, cdkeys.com, 12k
sajnos csak a megjelenés napján kapom a kódot, pedig a diablo3ban már használnám addig a szárnyat

MadWolf#11626

Panzeradler
Több lehetett, valamelyik pro csapat pl 2-3tracert meg bastiont használt "nagy" meccsen.

Remélem ezért vette ki blizz, hogy ezeket átgondolja.