3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#787 Mennyi volt a legnagyobb szint, amit láttatok? Én délután összefutottam egy 68-as sráccal. :D
Más: Valahogy lehet ingame screenshotot csinálni? BN kliens vagy OW?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.28. 21:50:06 -
Yserac #786 Ez a játék már bőven nyereséges az első héten... -
Pio #785 Ja, én nem jósoltam semmit, csak mondom, hogy a TF2 se free2playként indult, utóbb lett az. -
Rub3n #784 Aki esetleg csapattársakat keresne, vagy csak részese szeretne lenni az Overwatch magyar közösségének, az jöjjön bátran:
https://www.facebook.com/groups/owhungary/ -
#783 Múltkor sikátorban 6 enemy bevédte magát, bekerültem őket, és ulti... PotG lett a vége. :P -
#782 Praise the healers! Always. -
Yserac #781 Este van ilyenkor ül le Európa játszani. :) -
Yserac #780 Direkt klasszikus FPS karakternek szánták. Egyébként jól használni nem könnyű őt sem, nagyon op ha megfelelően pozicionált az ultija, és a gránátvetőt is meg kell tanulni precízen használni. -
Rhonin7 #779 40% team DMG-es körök....no comment.....ráültem arra a bizonyos rollera ahol a csapattársak nem támadnak csak csendben meghalnak a sarokban ahova bújtak :(
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.28. 18:59:37 -
Evoluti0N #778 Jah. Elég olyan "alap" karakter. Szóval lősz, sprintelsz, gránátvető (meg heal). Mintha egy átlagos FPS-ből jött volna. Attól még bejön. Szoktam vele játszani. -
Rhonin7 #777 úgy értettem,hogy nem egy összetett kari...lősz ,futsz+gránát....kis heal....1 csillagos ,de mégis élvezetes -
Evoluti0N #776 Én főleg healerrel vagyok és nagyon élvezem. Megvan a kihívás, h mindenkit életben tarts, valamint nincs is annál jobb, amikor egy hatalmas végső csata alatt feléleszted az egész csapatodat. 24 órából eddig 14-et Mercyvel, 4-et Lucióval játszottam. -
#775 "Ukauvákátekirokuró" meg a "robbanó traktorkerék"-től kivagyok :D De nagyon bejön egyenlőre a játék. Azért vannak érdekességek. Valaki nemrég belinkelt egy képet 7000 körüli healingről vesztes meccs végén. Meg, hogy ő lett a legtöbb szavazatot kapó emberke így is. Hát én is csináltam egy 6000 körülit nyertesben, nem kaptam egy darab szavazatot se :D Egy tetves darabot se :D Azért na... erősen hozzájárultam a defend-hez, kb. 8-10 újraélesztéssel is. Na mindegy... nem csodálkozom a community-n :) Vegyes... mint mindenhol. Eddig egyszer voltam megszavazva, amikor 43-at öltem... én tiszteletből mindig a healerekre szavazok a meccs végén. Azért aki feladja a meccs igazi élvezetét a többiek, a csapat, és az objective érdekében, az szerintem magasan megérdemli. -
Yserac #774 "Soldier76 tetszik ami nem egy nagy durranás úgy összeségében...."
Azért az nem rossz karakter, egyik legjobb offenzív még nem domination map-en is ha ismeri valaki a sunyi kerülőket vele. -
Yserac #773 Twitch-en a top 4-ben megy nem igaz, hogy nem találod meg :) -
#772 Mondjuk a tankok pont erre vannak...mmint mennek elol. Szerintem. -
Rhonin7 #771 te elhiszed,hogy itt várja a válasz? mikor 1.3-ed másodperc alatt egészen pontosan 4.280.000 találatot ad csak a youtube... -
Evoluti0N #770 Multiplayer FPS, 21 különböző fajta hőssel. Mind egyedi képességekkel. -
Rhonin7 #769 te Trollkodtál...hagyjuk már,hogy nem......mégis hogyan találtad meg a topikot ha ennyire elment melletted az elmúlt másfél év internete? csak a Bliizard launcherben ott figyel legalább fél éve.....többször volt topikelső, a FB oldalam ahol pár gamer site bevan likeolva is hónapok óta promózza,és akkor még a warcraft,FS,HS oldalakról meg streamerekről nem is beszéltem akik szintén minimum egy éve beszélnek a játékról.....biztos a blizzard oldalán sem találtál semmi infót,hogy ezt így bekérdezd.....mond inkább,hogy unatkozol és lesz aki beszélget veled,de nem kell a kamuduma
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.28. 16:49:16 -
#768 youtubeot próbáltad?beírod hogy owerwatch és ömlenek a videók.ha ebből nem jön le milyen játék akkor fordulj orvoshoz -
#767 Tényleg nem találok róla semmit.
Rhonin7 ? Rossz házszám, vagy trollkodsz -
Rhonin7 #766 köszönjük fiam -
#765 Érdekes pedig tudtommal ettől zengenek a játékoldalak akkor hype-ja volt/van, olyan multi fps mint a TF2. -
#764 Sziasztok!
Nem találtam gyiket, ezért kérdezek. Ezmiez? Milyen játék? Megjelent már? SEHOL nem találok róla infót, csak elvétve 1-2 cikket. Szívesen kipróbálnám, de még a legnépszerűbb oldalakon sem "elérhető" -
Rhonin7 #763 igényesebb,de rengeteg a nub .P nem vagyok iszonyat FPS mágus ,de kis agresszióval és tökösséggel végigmegyek az ellenfélen elég sokszor...25-30-as körök...pedig mostanában épp a Soldier76 tetszik ami nem egy nagy durranás úgy összeségében....
sajnos itt is megvan,hogy a többség hajlamosabb várni valakire aki előre megy,mert saját maga fél az ütközettől és ha sok ilyen van nálatok akkor game over ! ez a játék amúgy is egy adrenalin bomba és pörgés ezerrel,nem értem,hogyan képesek a tejjel a szájukban téblábolni egyesek,mert jaj akkor lelövik őket és akkor mi van ?! :D -
Rhonin7 #762 gyerekek ez a robot torony amit leművel ez elmebeteg :D brutális aprítógép! -
#761 "kidob hibaval". "Az auto nem megy, legyszi mondjatok meg mi a baja, de nem fogom elmondani, hogy hogy nem megy"
Mi a hiba amit kiir? -
#760 Még open betaba első belépéskor csinálta, de azóta nem.
Aztán rájöttem, hogy megy a torrent, offoltam, és jó lett. :)
És a legfontosabb tanács a mai napra, hogy mindig groupba menjenetek, még ha egyedül is vagytok. :) Ez a különbség egy 28-as és egy 30-as karakter között. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.28. 13:02:15 -
#759 Kérdés: ha az Overwatchot indítom el és ott írom be a felhaszn. nevem, jelszavam akkor belép, tudok játszani de a Bnet launcher nem enged, kidob hibával. Reinstall után is. Nektek is csinálja? -
Evoluti0N #758 Egyetértek. Lehet, h elitistának hangzik, de az, h nem ingyenes, jó szűrő. -
Yserac #757 Amit a Blizzard kiad azt, ha kell teljesen átalakítja lásd Diablo 3, ami messze túlmutat az eredeti elgondolástól. -
#756 Azért nincs varázsgömböd, hogy lásd a jövőt, szóval csak óvatosan a kijelentésekkel. Nem tudni, mi lesz 4 év múlva. De ha mégis van, légyszi privizz rám az esti lottószámokkal! :)
Ugyanígy azzal is óvatos lennék, hogy elég lett volna 1x fizetni... Ki tudja, mit hoz a jövő. :) De ha tartalmas és igényes expansionök jönnének értelmes áron, sztem senkinek sem lenne gondja vele. (Bár akkor aprózódna a közösség, szóval erre tényleg nagyon halvány az esély)
Az sem mindegy, hogy valaki egy csalás "kipróbálásával" csak a sávszélességének egy részét, vagy 10+k HUF-ot/40 eurót kockáztat. Mégha ez odakünn bagó pénz is.
Favour the attacker!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.28. 11:16:27 -
Yserac #755 Ez a játék nem ennyiből fog állni, nem ezt vetted kizárólag, hanem az eljövendő ~15 évet, contentet és hozzá a supportot. -
#754 Nem tudom, szerintem f2p játéknál sokkal nagyobb a szórás. Hülyék persze, hogy mindenhol vannak, nem kötik iq-teszt kitöltéséhez a vásárlást sajnos. :D
Egyébként a Diablos community meglepően normális, legalábbis tapasztalataim szerint. :D
Remélem, az Overwatch-os is hasonlóan alakul majd. A hájpnak köszönhetően szerintem többen vették meg, mint amennyien a jövőben is kitartóan fognak vele játszani..
-
#753 sehol nem "igényesebb" a játékos közösség csak mert fizetős a játék. wowban se pedig ott még havidíj is van.ekkora hülyeséget:) a barmok mindenhol ott vannak.legtöbbjük általában pénzes is -
#752 Hajra, en a valkyrie-re gyujtok :D
Egyebkent neki vannak a legkreativabb skinei.
Amugy en orulok,hogy nem free2play, igy lenyegesen "igenyesebb" a jatekos kozosseg. -
Pio #751 FYI a TF2 a megjelenése után 4 évvel ment free2playbe (és én például azóta nem is igazán játszottam vele, de érdemes ránézni az itteni TF2 topikra is, egy nagyon pörgős topik volt, aztán a free2play-é válás után pár hónappal lényegileg teljesen kihalt lett).
Ez a játék nem lehetett free2play, hisz az egész lényege az, hogy meccs közben váltogatod a hősöket, ha nem lenne mindenki számára minden hős elérhető azzal a lényeg veszne el.
Persze lehetne itt is sapkákból megélni, de szerintem erre nem mert építeni a Blizzard, azért ha belegondolunk ennek a játéknak nem csak saját magát kell visszahoznia, hanem az egész befuccsolt Titan projektet, ugyanis annak a PvPje lett volna ez a játék.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.05.28. 10:02:14 -
#750 Jó játék, de még mindig hangsúlyozom h ez FRE2Playbe lett volna jó, mert nagyon hasonlít a TF2-re.
Nekem még a Battleborn is tetszik csak sajnos azzal alig játszik valaki. -
#749 Na a +20% xp-ért én is benyomom ide a battletagemet: Maala#2318 -
#748 Már csak 170 kell a Devil Mercyhez. T_T