3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#909 Nem semmi, de akkor én is megmutatom a kedvencemet. Védekezés Tracer -el. Persze én is tisztában vagyok vele, hogy ehhez óriási mázli kell, de meg is kell látni a lehetőséget azért! :)
-
#908 hát mert nem 100%-os killek, csak killing blow :D
na mind1, nagyon jó volt, meg is nyertük egyből a kört. -
#907 Ha Phara nem él sokáig repülés után, akkor beszéld meg a csapatoddal, hogy vigyenek melléd Zaryaa-t, az ultitok és a képességeitek is elég jól összehangolhatóak...
#899: Azért ahhoz kell ész, hogy hová rakd le a tornyot. Nem mindegy, hogy kirakod a mező közepére, vagy elrakod egy jó kis sarokba. Nem sok, de kell.
#901: 2 Junkrat simán belöbböli a tornyokhoz a nadet, 2mp/torony, és valszeg a mellette álló Björn is.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.31. 16:23:56 -
#906 Miért kapnál, amikor ez tök szép volt? -
Evoluti0N #905 Uh, ez szép volt. :D -
#904 biztos kapok majd a fejemre, de azért kicsit büszke vagyok erre: (nem sokat játszom winstonnal)
bocs a minőségért :) -
#903 Legyél jobb a másiknál és countereld Torbjörnt és ne ragaszkodj az adott karakteredhez. Váltsál. -
Árnyvadász #902 Amúgy Hard AI-t vertetek már meg? Nekem/nekünk még nem sikerült, csak részlegesen (egyik védelmi pontot sikerült befoglalni, de a másikat már nem). Medium az nem kihívás, de a Hard az még egy emberi csapatnál is erősebb szerintem. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Easy-t meg kis sem próbáltam, szerintem az max. gyakorlásnak jó, mikor valaki belekezd a játékba. -
Árnyvadász #901 Egyetértek azzal, hogy a törpe lerakható ágyúja +1 ember. Holywood pályán támadók voltunk és az ellenfél 6 emberéből 4 törpe volt, a másik kettő meg D.Va és Symmetria. Olyan volt az egész meccs, mintha nem is hat ember ellen küzdöttünk volna. Ettől függetlenül majdnem meglett az első pont befoglalása, de a 4 toronyból egy mindig "életben" maradt és legalább valamelyik ellenfél is, így vesztettünk. Valószínű, ha a csapatból ketten, akár hárman váltanak mesterlövészre talán sikerül kiszedni a tornyokat, de ezen a pályán annyira szűkös az első pont, hogy még ez sem biztos, csak így utólag ez tűnt számomra megoldásnak.
Symmetria is elég jó védekező karakter, egyik kedvencem is, ha épp olyan a hely, amit jól ki lehet építeni a lassító-sebző kis lövegeivel, de a törpék keményebben és távolabbra is jobban sebeznek. És ugye a törpéknél még ott van a földről felszedhető armor+ is, ami jelentősen növeli a többiek életben maradását.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.05.31. 15:43:24 -
#900 De az is egy hivatalos karakter a játékban, ha annyira zavar, cseszegesd a Blizzardot, ne a szerencsétlen játékost. -
Rhonin7 #899 de nem lehet egy ennyire automatizált dolgot bennthagyni.....mi benne a játék? ,mert a torpét irányító emberkének köze nincs a killekhez,se a reflexe vagy az esze nem számít pedig épp az lenne a lényeg egy ilyen játékban,hogy te mint játékos jobb vagy-e a másiknál.....
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.31. 15:35:27 -
#898 Miért kellene nerfelni? Ha nincs tornya akkor mit tud csinálni Torbjörn? Semmit. Támadásban sem jó, csak védekezésben. Mindenre van counter. Hagyjuk meg redditre és a hviatalos oldalra a sírást. -
#897 Amig nem balance-olnak valamit rajta, addig nekem az karakter tovabbra is a no skill character-t fogja jelenteni. Szerintem mostantol poenbol meg fogom oket dicserni es GJ -t fogok irn nekik majd a chat-en :D
Mert kb. egy vicc, amikor pl. Pharah-val repkedsz es egyik noob ellenfel sem tud leszedni, ellenben beersz egy sunyi helyre letett Torbjörn torony ele es cakk, halott vagy. No skill, no effort az ellenfel reszerol, te meg csak pikk-pakk megdoglesz.
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2016.05.31. 15:25:40 -
Rhonin7 #896 a törpe tornya szerintem +1 emberrel felér! hiszen van 300 HP-ja,atomgyors reflexei és úgy lő mint egy cheater aim bottal.....ráadásul az AI sem gyenge amit alá raktak,nagyon fasza prioritásban csinálja ki az ellenfeleket!
az én véleményem,hogy vagy lenerfelik 50 HP-s toronyra vagy a sebzését veszik vissza mondjuk D'VA ágyuinak a szintjére! így nem maradhat,mert pofátlanul erős -
antiqueA #895 Igazság van benne, de mégis nagyon gyenge. Én még mosolyogni sem tudtam rajta. Nekem erőltetett. Carboték 100x jobban megfogják a poén lényegét.
Pl:
-
#894 Hát még az is lehet. :-)
Észak-Koreában meg minden szemtanút kivégeznének.
-
#893 Ne felejtsd el, hogy más a jogrendszer, én simán el tudom képzelni, hogy az állatkert lesz beperelve, merthogy átfért a 4 éves kölök. :)
Ha sétálsz, és rosszul leszel, és úgy ütik el a kölyköt, akkor az azért kivétel?
Itt sem tudod, mi történt, csak egy pár cikket lehetett olvasni nagyvonalakban a történtek végéről. Lehet akkora volt a tömeg, hogy elsodorták tőlük a gyereket? Etc. Majd kideríti a vizsgálat, a közfelháborodás miatt legalább lesz valami ilyesmi arrafelé, itt ez sem lenne. :).
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.31. 14:49:09 -
#892 A szülőnek 100 %-osan kellett volna koncentrálnia. Most majd kártérítést fizethet az állatkertnek, és eljárást indítanak ellene életveszélyt okozó gondatlan veszélyeztetésért, ami jó eséllyel felfüggesztett börtönbüntetést jelent (de ha már van priusza, akkor ténylegest).
Ha a gyerekkel sétálni megyek és kirohan az úttestre, ahol elütik, én se mondhatom majd, hogy 99 %-ban figyeltem rá. Az ő élete a kezemben van, semmi nem lehet fontosabb, mint folyamatosan figyelni. Hidd el, meg lehet csinálni. -
#891 Nem vagyok szülő viszont elég félős gyerek voltam, mindig anyám seggében voltam az állatkertben emlékszem viszont érdekeltek az állatok ezért menni kellett:)
Persze vannak alapból rossz szófogadatlan gyerekek aki a tizedik szóra sem érti meg hogy nem nem szabad, ez már a szülő nevelési hibája, jó ha mondjuk több gyerekkel mentek ez nem derült akkor tényleg nehéz őket fogni mert milyen a gyerek kíváncsi oda megy azt csinál ami neki tetszik.
A szexi vagy perverz gif nézőt egyből aberrált-nak titulálják miközben csak poén akar lenni az egész, igazán az a tényleg beteg ember akinek vicces egy állat megölése. -
#890 Nem tudom, hogy szülő vagy-e (én nem), de gyerek biztos voltál. Lehetetlen minden egyes pillanatban 100%-osan koncentrálni, még ha ez el is várt - főleg, ha egy állatkertben fokozottan figyelni akarsz(150%-osan? lol) -, aki azt állítja, hogy sikerül neki, az csak áltatja magát. 2 szülővel már kisebb az esély a kihagyásnak, nyilván.
Gyerekként visszaemlékezve meg tudod, hogy, csak azért is kerested a kibúvókat a szülői figyelem alól - én legalábbis így voltam vele, főleg ilyen extra helyeken, mint egy állatkert. Legyél 4, vagy 1x éves. Ettől vagy gyerek, a kíváncsiság hajt.
Én is sajnálom a gorillát, ami történt, az tragédia, ezért nem is gondolom, hogy ennek a gifnek bármelyik porcikája is vicces lenne. :-| Nem hiszem, hogy lehet egyetemes verdiktet mondani az ügyben, az állatkert is lehetne jobban védve - évente milliárdnyi ember látogat állatkerteket, elfogadható-e évi 10-100 hasonló eset, vagy esetleg költeni kell a plusz biztonságra? (Az állatok biztonságáról beszélek, mert a végén az állatok szívják meg, nem az emberek!) Illetve nyilván a szülőknek is - nemcsak az "áldozatoknak", hanem mindegyik szülő szerintem önkéntelenül elgondolkodik ilyenkor - le kell vonni belőle a tanulságot. Aztán továbblépni.
Persze ki a szexi OW gifeket találja viccesnek, ki a lelőtt gorillásokat. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.31. 13:09:18 -
#889 Talán mert összemosták az Overwatch-al ami várható volt, én sajnálom a gorillát, a hülye szülő meg mi a fasz csinált hogy beesett a gyereke, gondolom nem az ölében volt mert akkor nagyon pancser hogy kiesik a karjai közül egy kisgyerek. -
Lilahagyma #888 Ez az új Dzsungel könyve ? Jó a CGI....nah jó reggel a rádióban hallottam hogy volt egy incidens...csak külföldiül mondták és nem értettem mindent. Amúgy a srác felépül, semmi komoly vagy maradandó sérülést nem szenvedett, viszont a gorillának löttek...nem képletesen. -
#887 Pontosan melyik része is vicces?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.31. 12:19:12 -
#886 Ez vicces is meg nem is, gondolom mindenki hallott az esetről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#885 Most mondd, hogy nincs benne igazság! :P -
antiqueA #884 Hát ez nagyon gyenge -
Rhonin7 #883 LOL a Törpe :D -
#882 teljes
-
#881 Istenem mennyire igaz ez is :DD -
#880 bazdmeg :D -
#879 -
#878 -
#877 Zenyattaról beszélünk. :) -
#876 Az orosz csaj sem az hanem Zarya. -
#875 Igen, neki a HP-ja fele Shield, vagy inkább a 2/3-a. Ha nem éri sebzés 3 mp-ig elkezd visszatöltődni. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.30. 19:21:59 -
Rhonin7 #874 áááá nem az orosz csaj! elírtam:D a Robotra gondoltam Zenyatta -
#872 Neked is van healed, a HPd nagy része shield. :) -
Rhonin7 #871 Zentayya kezd bejönni! csak a healje nagyon gyenge....igaz feltudod pakolni az egész csapatra,de mivel ez egy HOT és nagyon lassan tickel így nem igazán hatékony,mikor sokan tudják magukat is gyógyítani és sokszor felpakolom és gyógycsomaggal gyorsabban felgyógyítják magukat nekem meg nincs semmi heal :P A debuff is fasza,hogy mehet mindenkire és az ulti AOE heal nagyon erős! de a sima gyógyítás nagyon gyenguszka
valakinek egyéb tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.30. 19:12:59 -
#870 Megvan! Köszi! -
#869 Teljes battletaget probald ha az sem akkor lehet tenyleg keves lesz az oraszam.