Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Nem tudok ilyesmiről. Szerintem nem lesz. A kő-papír-olló módszer miatt ha egy csapat sokat használ egy hősből, arra ellenszerre kell váltani.
Hogy legyen minden ellen valami lépés, az pedig a balance kérdése.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FalseHeLL
Nincs semmi ilyen egyelore. Nem is kell ha eljutsz egy normalis szintre rankeden mert akkor mar tudni fogjak az emberek.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

böröczk
Talan rankeden hosonkent csak egy lehet a csapatban?
Valakinek errol tapasztalat (aki korabban kapott betahozzaferest), vagy barmi info?

Kumiho #2179

Különc
Tudtommal lvl 25 előtt rankedezni semlehet, szóval mehet újra a grind.Ami szerintem jó ötlet, hátha rankedon több embert érdekel az objective

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Végül később álltak le a szerverek, én még kilenckor is játszottam. 😊
böröczk
Annak tenyleg nem latom ertelmet, ugyis reset lesz megjeleneskor.
En nem is mertem nagyon jatszani vele, lattam, hogy tetszeni fog, baromi hangulatos, feltem hogy magaba szippant erre a par napra, pont amikor dolgozni es tanulni kellett egyszerre (hetvegen is).
Igy legalabb nem annyira fajdalmas ez a ket het. 😄
Nem akartam rafuggni, majd ket het mulva, amikor nem azon kell izgulni, melyik pillanatban lovik le a betat, hanem korlatlan hozzaferesem lesz, es nem resetelodnek a megszerzett cuccok.

Kumiho #2179

McHaals
én átlag napi 4 órával 28-as szintig toltam... család/meló mellett ennyi fért bele. Viszont láttam 65-ös szintű emberkét is... szerintem az sem aludt sokat 😄
Ti meddig vittétek?

apropó, EZT miért vették ki belőle?

MadWolf#11626

WhiteStar
Detto, de legalább végre lesz időm enni meg aludni! :F

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Ugyanez itt: poénból megnéztem, első pár meccs nem is tetszett, aztán egy karakter annyira bejött (a törpe), hogy egész bétát végig toltam, utoljára 15 éve az Unreal Tournamentet élveztem ennyire kb...

TSW: Tunderke

Nem gondoltam, h ennyire be fog jönni. Csak poénból kipróbáltam, h ha már ingyen van miért ne, aztán durván ráfüggtem. Mást se nagyon csináltam a napokban, mint Overwatchoztam.
Különc
A 2 Widowmaker, 3 Hanzo teamek megvárnak, Kappa

McHaals
na de jó, 3/4 9-kor még itt örültem, hogy tolhatom, kimentem pisilni mire visszajöttem már disconnected... francba! 😄 mikor lesz már 24-e...

MadWolf#11626

TBTPumpa
Nehéz lesz kivárni ezt a két hetet. <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.10. 21:07:17

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Eddig tartott a móka, de azért a végén még szórakoztam párat Tracerrel.

Vége. :/
jazzy
ohgod :I

pofás ötlet lenne ha így hagynák, releasig tuti annyira megszeretném, hogy megvenném, míg így ebben a 3 napban nem győzött meg annyira, hogy rohanjak érte
Különc
Előrendeltem, +fav tápikk

szabii98
Ezzel is mekkora hype traint nyomatnak 😄 imádom

I met God. She's black

TBTPumpa

Mi lenne ha így hagynák a picsába? 😊
jazzy
hát ezt nem sikerült lelőni 7kor
WhiteStar
Lekaptam a betat, és teljesen belezuhantam a játékba. Tuti vétel, máris imádom az egészet, úgy ahogy van

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

szabii98
Kereken 7kor lövik le a szerókat, szóval ha 18:59kor még belépsz egy meccsbe, akkor is leáll majd, ahogy a closed bétáknál.

I met God. She's black

Fél hatra érek haza, na majd meglátom.
FalseHeLL
Igen tudom. Azert irtam igy, hogy egyertelmu legyen mindenkinek.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Malakai
Ugyanezt írtam. PT = csendesóceáni idő = usa nyugati part.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FalseHeLL
pt 10am = gmt 18:00 = cest 19:00

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.05.10. 14:04:36

Malakai
Az-az, a hírben délelőtt 10:00 volt, ami usa nyugati part.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Úgy tudom, CEST.
böröczk
Nem mindegy, hol este 7 😊

Kumiho #2179

FalseHeLL
ahh nvm twitteren este 7-et irnak tenyleg. 😞

FalseHeLL
Ha ugy lesz vege mint ahogy kezdodott akkor hajnali 1-ig lehet majd nyomni. Ezt nem tudom.

Este hétig? Reggel tudtam játszani háromnegyed órát és nagyon jól ment, talán ezt a szűk 45 percet élveztem eddig a legjobban. Végre ráéreztem D.va-ra is. 😊
TBTPumpa
Ma estig még lehet.

böröczk
Ma meg lehet betazni, igy, hogy kitoltak, vagy csak reggelig lehetett?

Kumiho #2179

//www.youtube.com/embed/_n9HEgDs0es
Maala
Hányszor léptél ki?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

LOL még mindig -75% Xp...köszönjük Blizzard 😄
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.09. 18:17:38
ohh olyan mint ha instából kilépsz vége előtt? ,de 24 óráig rajtad van,mert nem akarsz szenvedni egy meccset ha hülyék a csapattársak? vagy ha pisilned kell? m,egjött a Pizza? telefonálsz? stb. stb. Oké kapjon az ember büntit,mert kilépett,de 24 órára? WTF?
FalseHeLL
rule 34 & rule 35 of the internet.

lol 😄DD
De én maradnék az előszereplős verziónál. De ezekszerint tényleg mindenhol népszerű a játék világa 😄
szabii98
Miért nyitottam meg.

I met God. She's black

FalseHeLL
r/rule34overwatch
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.05.09. 16:07:07

Pedig kiváncsi lennék, hogy mi lenne a filmben, mikor 6vs6-ban mindenki elsüti az ultiját... 😊
Mondjuk ez a része engem annyira nem vonz....

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

CalebJoe
Ilyen erotikát sugárzó karakterek után nem csoda hogy megfogja a felnőtt művészet képviselőit a játék, ennek a csajnak még a teste is olyan mint Traceré.<#eljen>
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.05.09. 12:57:54
Mondjuk egy ilyen főszereplővel... 😊
Tracer cosplay
oneal1
ezen befostam 😄 😄

!Forza Ferrari!

Már micsoda népszerű a játék mindenhol 😄
Cikk
McHaals
a -75% xp az a leavers penalty, vagyis többször kiléptél a játékból mielőtt véget ért volna a meccs

MadWolf#11626