2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
capa07 #47 -
capa07 #46 Én is jobban örülnék, ha egészben megkaphatnánk az egész területet, de inkább legyen így, mint hogy egy mini térképen kelljen építkezni. Ha más nem, ott a csalás lehetősége Gondolom azért, hogy az egész területet zökkenőmentesen beépíthessük kell majd egy jobb képességű gép is, főleg, hogy állítólag itt is minden ember szimulálva lesz.
A többi fórumon sokat hiányolják a közepes sűrűségű zónákat és szerintem is belerakhatták volna. Persze lehet, hogy ez még megváltozhat.
A mai nap viszont a FB-s oldalukra válaszoltak az egyik kérdezőnek, hogy lesz egy beépített dekorációs eszköz, amivel az üres épületek közti területeket lehet majd lefedni. Gondolom ez valami hasonló lesz a CXL ilyen eszközéhez. Ennek örülök! -
capa07 #45 Cities: Skylines - Dev Diary 2: Zoning -
Austin Bailey #44 én nem sok értelmét látom ennek a területfeolodozgatásnak. Miért nem adják oda az egész terepet? A másik, hogy azt mondta lesz benne vasút, de én nem látom a vasutat bejönni a térképre sehol. -
capa07 #43 Néha érdemes a Paradox fórumát is nézni. Itt-ott válaszolgatnak a kérdésekre a fejlesztők, vagy más kompetens személyek. -
capa07 #42 Cities: Skylines FAQ -
capa07 #41 Pár mondat a térkép méreteiről: a térkép 2x2 km-es szelvényekre van felosztva. Kezdéskor egy 2x2 km-es szelvénnyel indulunk, amelyhez feloldhatunk újabbakat. A térképen összesen 25 szelvény közül választhatunk, egy városhoz összesen 9 ilyen rész csatolható! A játékban nincs régió!
-
capa07 #40 A 2. videónál 27:20-tól az a városterjeszkedés dolog nagyon bejön! -
capa07 #39 Aki esetleg lemaradt a tegnap esti bemutatóról:
-
#38 eddig a kinézet nekem teljesen simcity-s, bár nem játszottam vele de elég sok videót láttam, de majd az okosabbak megmondják hogy így van-e -
#37 Cities skylines live stream:
http://www.twitch.tv/paradoxinteractive -
capa07 #36 -
capa07 #35 Szeptember 25-én 19:00-kor (cest) livestream lesz a játékkal kapcsolatban. Témája: infrastruktúra, utak, víz és zónázás! -
capa07 #34 Cities: Skylines - Dev Diary -
capa07 #33 -
capa07 #32 -
capa07 #31 Rendszerkövetelmények az oldal alján
-
Austin Bailey #30 ez már igen -
capa07 #29 Cities: Skyline előzetes -
capa07 #28 Ez már egy kicsit jobb:
-
capa07 #27 -
capa07 #26 -
Austin Bailey #25 Az a baj, hogy mos már azt várnánk egy városépítőtől, hogy olyan legyen a telekrendszer, mint az új sim cityben, és faltól falig házakkal zárt utcafronttal épüljön be amik tehát lekövetik az utca formáját akkor is ha íves meg így-úgy törik. Illetve sávokból felépíthető utat. Amíg ezt a szintet nem érjük el, addig az összes városépítő csak ismételgeti azt ami már volt. -
#24 én sem várok semmit, csak egy CiM klón lesz, városépítéssel. remélem nem lesz igazam -
Austin Bailey #23 majd igen -
capa07 #22 Majd kiderül! -
Austin Bailey #21 az a baj, hogy én nem sokat nézek ki ebből, mert ez kb a CiM pályaszerkesztője. -
capa07 #20 Ne felejtsük el, hogy még mindig ALPHA verzióban van! Ha olyan modtámogatása lesz mint a SC4-nek, akkor ez nem lesz gond szerintem. Egyébként 2015 Q1-re tervezik a megjelenést! -
Austin Bailey #19 ez meg elég kopár :( -
capa07 #18 -
capa07 #17 http://www.skylinescity.com/ -
Austin Bailey #16 így közelről jól éz ki, de a távlati képek nagyon sematikusak -
capa07 #15 -
capa07 #14 -
Austin Bailey #13 nahát ez már egész szép. Remélem a CiM 2 közlekedési rendszerét is belegyúrják. -
capa07 #12 Cities: Skyline is out to satisfy where SimCity couldn't -
capa07 #11 -
Austin Bailey #10 Ez eddig egyhangú és kidolgozatlan. Megint olyanok csinálják, akiknek semmilyen urbanisztikai ismeretük nincs. Az látszik a képeken, hogy szabadon álló házakból keretes beépítésű tömbök alakulnak ki. Meg szabadon szabadon álló toronyházak utcafrontra rendezve. Valamiért a játékfejlesztők azt hiszik, hogy egy játék lerogtamozásához csak programozói ismeretekre van szükség, és kb az összes játék itt van elcseszve. -
capa07 #9 Cities: Skylines Preview -
capa07 #8 Cities: Skylines AMA full transcript brings new information