2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
  • Csacsi
    Szerintem jó ár. Ennél olcsóbban csak ilyen vpn-es okosság van.

Ez is fura, hogy előbb van eredeti mint warez. Alig várom, hogy hazaérjek.
  • Fpocok
    Párszor már vásároltam itt. Csak 21 és fél euró
    Tudtok olcsóbbat?
  • hoffmann14
    Hát úgy néz ki csak este..... -_- 20:00-23:00 közöttre várják.. Már megint az Amerikaiak járnak jól! Náluk 3pm környékén fog megjelenni. Én ezt nem fogom megérteni hogy miért kell aznap egy játékot csak este feloldani..föleg hogy egy Európai fejlesztésről beszélünk!
  • horika
    Srácok azt lehet tudni, hogy mikor lehet majd letölteni a játékot a steamen?
  • botyika
    kijött egy elég részletes mélyenszántó interjú ma reggel.

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?841960-CO-Developer-AMA

sok érdekes benne van. napszakokkal nem terveznek nagyon. persze ki tudja. szerintem megfognak lepődni, hogy milyen sokan megveszik a játékot. a filozófiájuk, hogy inkább egy jó alapjátékot adjanak most ki, amire lehet építeni attól függően, mit akarnak majd látni a jövőben a playerek, illetve bíznak benne, hogy a modderek elvégzik az artwork részét a dolognak.
  • Aragorn831109
    Egy modder már fel is oldotta a teljes játékterepet. A steam műhelyen keresztül hozzá is lehet már férni. :)
  • hoffmann14
    Can this size be modded?
    Yes. With heavy modding, you can unlock this limitation and can use all 25 of the available tiles on a map. This would be 100 km2. We will not be providing technical help for those who wish to make these modifications. ^^ Már most jól hangzik! :D
  • ttt1
    Most elővettem Sim city-t de pl idegesítő, hogy egy 150 e lakosnál már megnőnek az igények ujrahasznosító épületre és egyetemre de 1 db hely nincs ahova le tudom rakni őket így nem is lesz. Egy 2x ekkora területtel könnyebb lenne, de hiába van specializáció és társai, ha nincs helyem építkezni!!
  • botyika
    nemtudom, még mindig filózom, hogy megvegyem-e. az a baj, hogy sok dolog, ami a simcity-ben benne van, itt nincs, és fordítva. pl. a simcity-ben tökjó volt, hogy reggel az emberek elindultak munkába, délután hazamentek, vásároltak, éjjelre meg elcsitult a város. itt ilyen nincs például. dugó se nagyon van, mert ha kialakul egy bizonyos nagyságú dugó, akkor elteleportálnak a végéről az autók. iparról szinte semmi szó nem esik, az is sokkal részletesebbnek tűnt nekem a simcity-ben. szép szép, hogy könnyedén felépít az ember egy hatalmas várost, de ha nincs benne semmi kihívás meg nem kell különösebben semmit menedzselni, akkor elég uncsivá válik gyorsan sztem, hiába lesz nagy a terület amit építeni lehet. nekem ez olyan félkész játéknak tűnik. a lakosságról azt irták, hogy max 1 milliós lehet, és hatalmas lakótömbökben is alig lakik egy tucat ember, hogy jól fusson a szimuláció. elég fura mikor egy hatalmas városban a számláló szerint 20ezren laknak. nem láttam a videókban bűnözést, bűnözőket sem, stb. szóval azért érdemes vigyázni vele szerintem. egy biztos, hangulata van, meg szép, ha fejleszteni fogják hosszú távon, akkor jó játék is lehet belőle.
    Utoljára szerkesztette: botyika, 2015.03.09. 13:46:52
  • peti79
    Hozzáteszem tavaly a The Crew után megfogadtam (számomra a 2014-es év csalódása), hogy többet az életben nem veszek több játékot kipróbálás előtt. A wareznak ennyi értelme van... De ezt a játékot én is megveszem kedden, az biztos.
  • Csacsi
    Nem hinném, hogy sok értelme lenne a wareznak.

1 : Egy ilyen játék igényel némi intelligenciát pénzügyi szinten is....így aki szeretné, az úgyis ki tudja spórolni magának.

2 : annyi , meg annyi épület....út, térkép..és egyéb kiegészítő lesz, hogy azok nélkül hamar egysíkúvá válhat.

Mindent összevetve....én ma találtam rá a játékra...de már elő is rendeltem.
  • szabii98
    A Paradoxos streamen épp most mutatták meg a szerkesztőt, egy 16x4-es pályaelemet csinált és erre épített egy parkot, frankón ő rakta le a fákat, padokat. Baromi jónak tűnik ez a játék :D
  • capa07
    EZ marha jól néz ki!
  • szabii98
    A padadoxosok kerestek meg pár videóst, és gondolom a videósok is keresték őket, bejött a hype mert jó sokan csinálnak livestreamet/videót belőle.
    Egyébként szerintem már nem nagyon lehet hozzáférni, kedden úgyis megjelenik:)
  • ttt1
    Hogyan lehet egy ilyen játék esetében "tesztelő" az ember? Nem szeretném a magyar srácokat bántani, de már én jobb stream videót tudnék csinálni, mivel megnéztem 2x 2 órát a külföldi streamen, így kicsit esetlennek éreztem a magyart és sok lényegi infót nem is mondtak el róla csak szórakoztatták magukat. Vagy ez egy early acces volt?
  • nyirog
    *sem kell
  • nyirog
    Még csak lassítani rajta
  • nyirog
    De hát a kettő nagyon nem zárja ki egymást...
  • Hunter of Deer
    persze hogy be tudjak allitani, de nyilvan nem fogjak Sims szerure lelassitani :D en szivesebben latnek benne evszakokat mint napszakot.
  • szabii98
    Magyar livestream(Sirius & Slowmo2) 20:00-tól(biztosan késve indul el)
  • Dreko7
    simán át tudják állítani a napok múlását is. Szóval akkor már nem is villogna:D Ők a fejlesztők. Bármit megtehetnek a játékban:) Relatív bármit
  • nyirog
    itt
  • nyirog
    messze áll a lehetetlentől
  • nyirog
    redditen olvass utána, elég jó megoldások vannak rá h összhangban legyen :)
  • Hunter of Deer
    ha mar a nepessegrol volt szo, Teljeskeksz most jar 55ezer fonel :)
  • Hunter of Deer
    nemnagyon hiszem hogy kesobb DLC formajaban esetleg lesz napszak valtozas, az igazat megvallva nem is tudom elkepzelni hogy tudnak normalisan megvalositani. ha felgyorsitod az idot kb par masodperc egy nap a jatekban, akkor hogy valtozna a napszak? villogna a kep? :D
    akkor az lenne a baj...
    az evszakokat viszont el tudnam benne kepzelni.
  • Dreko7
    igen, én is hiányolom a munkásokat az építkezésről meg a költöztetőket is. :) De kárpótol az egy irányusítás a hatalmas terület és a rengeteg új dolog ami a simcytiből kimaradt. Viszont a napszakok váltakozása még tetszene:D
  • Fpocok
    Személy szerint már jó ideje nem játszok semmi tört játékkal. Ha nem tudom megvenni, inkább nem játszom.
  • botyika
    gameplay videókat elnézve azért két dolgot észrevettem. 1.: beköltözésnél nem jönnek a városba a költöztetőautók mint a simcity-ben. pedig az hangulatos. egy darabig embereket sem látni se kocsiforgalmat, aztán egyszercsak (ha jól vettem ki) megjönnek a lakók kocsival és leparkolnak a semmiből felépült ház elé és elkezdenek ott lakni. 2. azért egy gameplay videón se látható párezer fősnél nagyobb város, így a bugok, közlekedés, stb nem igazán ütköznek ki. ugyanez volt a simcity-nél is az elején. kicsiben szép volt, nagyba meg szétdugult a város. szóval jobb azért elővigyázatosnak lenni, mert lehet, hogy bughalmaz lesz az elején, ami kis léptékben még nem vehető észre. szépnek viszont szép, és ha jókat írnak róla a megjelenés utáni tesztelések, akkor megveszem az tuti.
  • botyika
    ja, így tudod warezolni mi?
  • nyirog
    vajon kábeltolvajok is lesznek a játékban mint bűnözési forma? Utóbbi időben eu-ban máshol is felütötte a fejét ez a hungarikum :D
  • nyirog
    ja és az is piros pont h a villanypóznák vonatoknál az alapszett része :) Kicsit érzékeny tudok rá lenni mikor látom a vonatnak a pantográfját de az csak simán a levegőből nyeri ki az áramot, vagy a villámcsapást várja :)
  • nyirog
    nagyon tetszik ez a kép, főleg h máretarányokra figyeltem, sc2013-ban a vonat nagyobb volt mint az emberek, a látottak alapján még ilyet itt nem láttam :)
  • Fpocok
    Bemm. Megvettek :D

• Ironman2
    tiszta Sims4-es grafika!
  • capa07
  • Ironman2
    igen annyi volt az ára külhonban,de pont a magyaroknál adták fele áron,a kiadónak sikerült elrendezni az utolsó pillanatban

szerk,most találtam meg a számlát,és 7650 ft-ért vettem 2013 márc.5-én a Sim Cityt,dobozos változatban,nem a deluxe,hanem a sima változat! (Game studio kft,Budapest Hunyadi út.1)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.05. 00:06:08
  • nyirog
    hát én úgy emlékszem a sima verzió volt valami 40 euró akkor és a deluxe meg 60, vagy 70 - én még megjelenés előtt a deluxe-ra ruháztam be, nem bántam meg amúgy nem siránkozásból mondom, csak hát szinteben azt látom h itt ez a játék amibe szintén beleadják szívüket lelküket és nem szarják le a célközönség véleményét továbbá eddig akárhol olvastam minden paradoxos azt mondtam h hosszútávra terveznek a játékkal és sok ideig szeretnék támogatni, tartalommal bővíteni. Na most ebből csak azt szerettem volna kihozni, hogy bármilyen hibája ellenére az SC2013 tökéletes és jó alap volt, sajnálom h nem támogatták tovább 1 kiegészítőn és 10 patchen túlmenően :\ Pontos számokat nem tudok, de ha így fagytak a szerverek, akkor azért anyagilag nem lehetett bukta szerintem, na mindegy shit on it - C:S betölti az űrt :)
  • Ironman2
    Nem volt drága a Sim City induláskor,pont nálunk került feleannyiba,én megjelenés elött rendeltem meg,és levitték 8000 ft-ra,csak ugye 2 hétig játszani se lehetett vele a hülye drm miatt,aztán kárpótolták ingyenes játékokkal a szerencsétlenkedésüket! Nem számoltak avval hogy többmillióan esnek neki a szervereknek (ja mert irtad fb-on)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.04. 17:06:14
  • nyirog
    FB CSOPORT, BÁRKINEK NYITOTT