2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
capa07 #127 Volt egy olyan kérdés, hogy az előregyártott dolgok a worksopból alkalmazkodnak e a terephez. A válasz: Igen.
-
#126 ehh pont a szülinapomon jelenik meg :D
eddig nagyon bejövős a game,, főleg hoyg még olcsóbb is mint az XXL, ami semmit nem ér ... -
#125 steam workshop dolgok, igen már vannak letölthető cumók is :) -
#124 http://www.twitch.tv/paradoxinteractive/b/623748169?t=1h07m07s -
#123 -
#122 Azt írják. Kizártnak tartom, hogy alatta elinduljon, -
Tibbbor #121 Szerintetek a DX11 tényleg alapkövetelmény lesz?Azért nem mindenkinek lapul ilyen VGA a gépházában. -
#120 Igen, Cities xxl-nél szerintem a 2013-as SC is jóval jobb. Szerintem ez a játék lesz az ami meg fogja dönteni a SimCity 4 trónját, melyet részben a modderek építettek neki. Paradox (colossal order) meghallgatta a rajongóit, minden egyes videó megnézésekkor pár SC 2013 -mal rokonszenvező dizájn megoldás mellett mindig eltöprengek h a maxisnál mit gondolhatnak a Cities Skylinesról, már ha gondolnak (ebben is kételkedek, tekintve h leszarták a rajongóikat (vásárlóikat) ), remélem levonják a következtetést és nem lesznek túl büszkék ihletet venni a colossal ordertől mikor a következő SC-t csinálják majd (bár ez szerintem nem mostanában lesz). -
#119 Üdv mindenki!
Most néztem meg videót és nagyon jónak tűnik, PEDIG NEM VAGYOK ODA AZ ILYEN JÁTÉKOKÉRT. Ez jobb lesz, mint a SimCity meg a Cities XXL? -
#118 THE HYPE IS REAL!!!! mondjuk a sok fejlesztői napló és gameplay, már önmagában meggyőzött h tuti lesz, plusz még amit esetleg nem mutattak meg belőle és még az h kiemelten támogatni fogják a játékot megjelenés után! Akkor is kipróbáltam volna ha kevésbé lenne, de így örülök h nem lesz savanyú szájíz a számban mikor majd csorgatom rá a nyálam :).
Izgatottan várom, milyen kiegészítést és plusz tartalmakat adnak majd a játékhoz :)
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.02.11. 20:20:40 -
twi452 #117 a tropico 5 elment egyes kártyákon ami a 10.1-et támogatta mert abban benne volt már ami nekik kellett
de gondolom egyszerűbb volt rányomni h 11 kell aztán slussz :) -
capa07 #116 -
Tibbbor #115 Most már tuti, hogy így lesz, mivel szeretném megvenni, de így nem merem előrendelni.
Még egy csodás adalék a gépigényből: minimum op.rendszer WinXP, ehhez képest DX11-et adnak meg hozzá...Remek!
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.02.11. 09:17:58 -
#114 Letoltod okosba aztán majd kiprobalod. Világéletemben tettem a gepigenyekre, mindig letöltöttem aztán megneztem h ment e.
-
Tibbbor #113 Hónapok óta várom a játékot, de ma rettenetesen elkeseredtem, amikor megláttam a Steam-en a legújabb gépigényt.Eddig ui. az olvasottak alapján elment volna a gépemen, ahogy elmegy a Cities XL és a Cities in motion is.
De most elbizonytalanodtam...
A minimumnál DX11 szerepel(!) - a Tropico sorozatot ezért hagytam abba az 5-ik epizódnál - és amit végképp nem értek, minimum kártyaként az nVIDIA GeForce GTX260-at adják meg, ami ismereteim szerint nem is támogatja a DX11-et(akkor most hogy van ez?!)
Ezen a téren amúgy teljes a káosz, a gepigény.hu még ma is egy sokkal szoftosabb gépigényt jelöl meg(DX9.0c, GeForce 8800-as kari, stb.) , a game-debate.com hasonlóan enyhe minimumot jelöl meg(és frissítik az oldalt, mert a megjelenési dátum is szerepel már), szóval nem merek előrendelni, amíg páran ki nem próbálták. Bármennyire imádom a városépítő játékokat, nem fogok emiatt DX11-es karira váltani, ráadásul a Steam-es gépigény szerint a még procim se bírná. Milyen jó is, hogy ahány oldal, annyiféle infó... -
capa07 #112 Képek -
capa07 #111 -
#110 március 10.-én jelenik meg !!!!!! steam áruházi oldalán van fönn új trailer a játékról, annak a végén írja a megjelenési dátumot :) Hááát még sajnos durván 4 hét :\ -
#109 remélem ott majd felfedik mikor jelenik meg a játék -
capa07 #108 Csütörtökön délután 3 órakkor élő adás!
Bővebb részletek ITT -
capa07 #107 -
capa07 #106 -
capa07 #105 -
capa07 #104 -
capa07 #103 -
capa07 #102 Nemrég fent volt egy talán 32 perces gameplay videó sips-tól, de sajnos azóta levették Sajnos én már nem tudtam megnézni. Esetleg ha valahol még megtalálható és tud róla valaki valamit, akkor informálhatna -
capa07 #101 Nálam az érdekes infó az az új infót jelenti! :D A redditen azért is érdemes figyelni, mivel TotalyMoo szinte az összes kérdésre válaszol, nomeg néha pár exkluzív képet is megoszt (amik ha jól tudom se a hivatalos fórumon se FB-n nem jelentek meg eddig), pl: #89 #91 -
#100 redditen még nem néztem meg, köszi :) esetleg tudnál mondani pár ilyen érdekes infót? :)
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.02.04. 10:55:16 -
capa07 #99 Nem tudom követni szoktad e EZT, itt napi szinten kérdeznek és válaszolnak. Vannak egész érdekes infók is. -
capa07 #98 -
#97 Cities in motion+simcity 4+simcity 2013 = az a játék amit a rajongók a maxistól vártak. Jobb is, hogy ők csinálják meg, legalább hallgatnak a rajongókra, nálam tuti vétel, szépen összeszedett játék lesz és ami még jobb, hogy a megjelenés után is tervezik beleadni a dolgokat amikre már sajnos nem jutott idejük (éjszaka/nappal váltakozása, szóbakerültek az évszakok, még mélyebb tömegközlekedés, épületek (fb-on legalább is a hozzászólásokban ezeket válaszotlák anno) :)
Már csak egy pontos megjelenési dátum kéne végre valahára -
capa07 #96 Cities: Skylines – Dev Diary 9: Info Views -
capa07 #95 És ha már statisztika:
-
capa07 #94 -
Tibbbor #93 Néztem az eddigi videókat és nagyon várom már a játékot, de egy valami aggaszt. A videókon - legalábbis az eddig látottakon - úgy mozognak a járókelők, mint a mérgezett hangyák: irreálisan gyorsak és idétlen az animációjuk. Pont, mint a legutóbbi SimCity-ben. A Cities in Motion-ban meg tudták oldani a normális gyalogos mozgást, itt miért nem? Apróság, tudom, de engem kifejezetten zavar az ilyesmi. Már többször leírtam, hogy szívem szerint a Tropico sorozat programozóitól látnék szívesen egy város építő játékot, mert azokban olyan részletes és élő-nyüzsgő városképet tudtak alkotni, amit kevés helyen látni. Na de bizakodom, hogy a Skyline is remekmű lesz. -
mokuci74 #92 Az egyiranyusitas szabadon definialhato lesz, vagy nem jol gondolom ? Mar csak egy pre-order lehetoseg kellene, de en meg nem talaltam ilyet.... :( -
capa07 #91
-
capa07 #90 A két kép azt szemlélteti, hogy különböző filtereket alkalmazhatunk. -
capa07 #89
-
capa07 #88 Cities: Skylines – Dev Diary 8: Districts and policies