2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
#167 FB csoportot nem csinálunk? :) De lehetne vegyes városéptő szimulátoros FB csoport is, vagy tycoon szerű játékok csoport és akkor ott minden lehetne ami tycoon mint részben ez is :)
-
capa07 #166 Nekem eddig a Skye Storme-tól való videók tetszettek a legjobban, bár még csak kevés videót tudtam megnézni időhiány miatt -
több videót is felfog tölteni még -
#164 11ezer nezo :D
mar alig varom, remelem tenyleg kijon 10.en ha mar a GTA csuszik legalabb meg tudom venni ezt :) -
#163 Itt egyébként mindig látható ha valaki épp streamel a játékkal(twitch)
baromira tetszik :D nagyon várom már hogy kijöjjön -
#162 Xisuma live -
#161 TeljesKeksz most STREAMELI! -
#160 majd ami youtube-os belinkelnéd ide esetleg? :) az új részek érdekelnek sztem mindenkit amiken eddig embargó volt :) -
#159 sok Paradox játékkal játszó ember, nem meglepő :) akkor ma kezdődnek is a streamek végre :P
valamikor Pingvinharcosék(Sirius és Slowmo2) is fognak streamelni, legalábbis facebookon írták:) -
capa07 #158 Egy kis "menetrend" -
#157 Már tűkön ülök -
capa07 #156 -
capa07 #155 Március 3-án újabb videók jelenhetnek meg, ugyanis feloldanak egy újabb embargót. -
capa07 #154 -
capa07 #153 Developer AMA -
capa07 #152 Modding -
capa07 #151 Developer AMA Feb 25th - main topic is modding -
capa07 #150 -
capa07 #149
-
#148 jájj már alig várom, hogy megjelenjen. :D -
capa07 #147 21:9
-
#146 még két hét :\\\\\\\\\\\ -
capa07 #145
-
capa07 #144 -
capa07 #143 Simtropolis Q&A about Cities: Skylines with Paradox Interactive
-
capa07 #142 FAQ Guide -
capa07 #141 Exclusive: CSL Inner City Transport -
#140 Ahozz képest mennyire sztárolja magát a srác elég amatőr módon játszik, viszont Meg tudtuk, hogy unity van alatta, azt hittem saját engine.
Utoljára szerkesztette: avengir, 2015.02.18. 09:22:12 -
Tibbbor #139 Tudom, hogy már szó esett a gépigényről, de segítséget szeretnék kérni.A Paradox Interactive oldalán ez áll a minimum gépigénynél:
"Operating System: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1 (64-bit), Processor: Intel Core 2 Duo, 3.0GHz / AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz, RAM: 4GB, Graphics Card: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB / ATI Radeon HD 5670, 512 MB"
Vagyis szó sem esik a korábban említett DX11-ről, mint alapkövetelményről. A felsorolt videókártyák között szereplő nVIDIA GeForce GTX 260-ról pedig mindenütt azt találtam a neten, hogy csakis DX10-et támogat.Márpedig ha ez igaz, akkor a minimumhoz elég a DX10 is. Jól sejtem vagy tévedek valamiben?( -
capa07 #138 gameplay videók -
capa07 #137 Dev Diary 10: Themes -
bruna #136 De ez a kerület készítős dolog ez teszik ,meg hogy egyenként lehet szabni őket ,pl ne legyenek valahol toronyházak... amúgy lesz homokozó (sandbox) mód ? Mert én nem láttam róla sehol semmit és azért én néha szeretek csak úgy építgetni :D
Utoljára szerkesztette: bruna, 2015.02.17. 18:42:12 -
#135 amúgy nekem egy dolog furcsa, h csak két fajta zóna típus van egy adott csoporton belül - tehát csak alacsony és magas sűrűségű telkek vannak zónásánál tehát gondolom adózásánál is, kicsit fura h közép kategória nincsen. -
#134 fú hát redditen volt egy csomó dolog, meg facebook csoportjukban is említették mikor kérdeztem tőlük. Számomra a legfontosabbak az éj/nappal és dinamukus időjárás és évszakok váltakozása, illetve a tömegközlekedési eszközök tárházának bővítése. Ezekere mind azt mondták, hogy rajta van az ő kívánság listájukon is, meg h majd azokat fogják megcsinálni amikről látják h a közösség szeretné őket (gondolom részben üzleti megfontolásból is). -
#133 így van, nekem is az az érzésem h minden jót megtartottak és feltuningoltak ami az erőssége volt az SC 2013-nak és a 4-nek :) -
#132 Majd' 40 perces gameplay (új) -
bruna #131 Hát én csak most szántam rá magam hogy meg kéne vennem mert eléggé ígéretesnek tűnik, anno megvettem a sim city 2013-at de az egy nagy csalódás volt ,most ez a játék kb ugyan az csak megcsinálva tuti jóra ,minden ami abból hiányzott ebbe benne lesz ,úgy hogy rászedtem magam hogy ez talán majd megéri... de még várok azért pár videót, képet hogy még kicsit többet lássak belőle :) Milyen DLC-t szeretnének megcsinálni ?
De nem a deluxe editiont mert azért + 3-4ezret nekem nem ér 6 épület ami ráadásul nem is magyar :P
Utoljára szerkesztette: bruna, 2015.02.16. 19:53:40 -
#130 nekem most sajnos nem lesz pénzem egyből megvenni (pedig városépítősökre mindig félre volt rakva eddig :\ ), de én nem vennék egyenlőre deluxe-ot, én is csak azt láttam,h pár apróság jár hozzá. Biztos lesznek viszont tuti DLC-k meg kiegek amik szerintem meg fogják érni, legalább is olvastam h miket szeretnének megcsinálni és azok elég izgik. Részemről egy kicsit ki kell várnom vele, kb nyárig, majd steam summer sale, vagy ha lesz dobozos verzió akkor mindenképp majd azt mikor kicsit már olcsóbb lesz és meg tudom majd venni. -
bruna #129 Nem tudom eldönteni hogy most a deluxe edition megéri e az árát ,ahhoz csak pár látnivaló van pluszba ,pontosabban az a 6? -
#128 fasza! :)