657
Segítsük egymást
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link
Kicsit hosszabb leírás link
MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link
Kicsit hosszabb leírás link
MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
-
#85 hogy tudom behozni az új fórum kinézetet? -
#84 Hogy állsz a tutorial-lal? Szívesen segítek összedobni, hátha eszembe jut egy-két ötlet. -
#83 ő én ennyit láttam, valszeg azért mert az új felületről néztem.
Ha ki akarsz még valamit tenni akkor szólj, segítek.
Látom a háttér problémát megoldottad, nálam jó :) -
#82 Kösz megcsináltam. Bár nincs sok minden rajta, de legalább van egy banner a topikban. :)
Mondjuk azt nem értem, hogy miért van az, hogy hiába teszek be linket a háttérnek a leírtak szerint, nem jeleníti meg. -
#81 Meglestem az Assasin's Creed 3 topikod, én így csinálnálm:
html:
Assassin's Creed III.
<a href="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1353349791%20/">OFF/Warez Topik</a>
<br><br>
CSS:
#topic-information a {
font-size:23px;
color:red;
}
-
#80 Mondjuk én megvártam volna a frissítést^^ -
#79 Sziasztok.
Tegnap én is megkaptam a levelet, amiben arra kérnek, hogy: az általam karbantartott fórumtéma egyedi felületét és script-jeit alakítsam át az új fórumhoz. Na ez nekem sokat nem mond, mivel a hozzám tartozó 2 db topik design-jét két éve csináltam meg, azóta én hozzá se nyúltam a html kódokhoz. Mit kéne csinálnom, hogy olyan legyen a topik kinézete, mint régen? -
#78 tomsolo megcsinálta a kompatibilitást az Eredeti játékaink topoklészban , de ettől függetlenül, csak buzdítani tudom a tudorainkat, hogy az a tutorial még jól jöhet - nékem is, de másoknak aztán főképp. -
#77 Köszönöm a segítséget. -
#76 Hosszú cím( itt a elől vedd ki a szóközt, meg a végén a 'per a' elől is):
< a href="http://1drv.ms/1qDljmF">Magyar nyelvű FAQ< /a>
CSS:
#topic-information a {
margin-top:20px;
font-size:26px;
color:red;
}
Ha szeretnéd, hogy a kép kitöltse a helyét, ezt még add hozzá:
#topic-information img {
width:100%;
}
hogy így milyen lesz, azt most még itt nézheted meg (de csak egy darabig, mert majd más lesz :) -
#75 Rendben. -
#74 Mivel nekem a html probramozás kínai így segítséget szeretnék kérni. ezt a képet szeretném középre rendezve: http://kepkezelo.com/images/5ai7w7zbv7x4b5w4ndb.jpg és alá egy sort kihagyva a piros betűvel "Magyar nyelvű FAQ" ami a következő linkre hivatkozik: http://1drv.ms/1qDljmF esetleg nagyobb betűmérettel.
Köszi a segítőnek. -
#72 http://sg.hu/forum/tema/1327111866
Idáig jutottam, még a breadcumbs-ot be kell méretezni. -
#71 szerintem teljesen jó, max a felette lévő területet kell kisebbre szabni. -
#70 Köszi, mindkettő jó lett.
Na, kipucoltam a nem kellő css-t is, jó ez így már.
Most visszateszem a css-t a régibe és elmentem, akkor megmarad a régi meg az új is mindaddig, amíg az újban nem módosítom ... levileg. -
#69 Ezt a breadcrumb-ot gatyába kell rázni, mert az alap elég trágya, túl vastag, meg össze vissza van -
#68 egy
#topic-information {
border:none;
}
-nak meg kell oldania, esetleg a fönti csíkot még egy
#breadcrumb { border: none; } -t is írhatsz alá. Ha nincs változás, akkor még !important :) -
#67 Van már benne szemét is, majd kiszedem :) -
#66 Uram atyám, elég gyilkos a kód amit írtál. Mi lett volna a cél? -
#65 Csak kiokoskodtam egy korábbi hozzászólásodból, ilyesmire gondoltam:
http://sg.hu/forum/tema/1333804384
Esetleg még meg tudod mondani, hogy a fenti keretet, amiben a kép van, mivel lehet eltüntetni? -
#64 Ez az ormótlan Küld gomb elég idegesítő, még kékbe is. -
#63 Reméljük, csak jó lenne sima átmenet és hogy kész legyen legalább a régi dizájn portolása addigra, mire jön az új. Pont nemrég gondoltam rá, hogy kicsit ráncfelvarni kéne az sg topikot, de azt nem hogy ilyen hamar. -
#62 Szerintem várjunk azzal a topikkal 1-1,5 napot (míg berakják az ul li, stb tageket) utána lesz értelme foglalkozni vele, mert most ha meg is csinálom scripttel, 1 nap múlva nem fog kelleni, és 5 percnél több idő kell, hogy megcsináljam.
Egyébként az "új és "fantasztikus" környezet" tényleg sokkal jobb :) (és ezt nem csak a designra mondom, abban még van mit módosítani)
mrzoltan: próbálnak minél előbb áttérni teljes mértékben az új felületre, hogy elég legyen csak az új felületre koncentrálni. Kettő együtt mint amint láthattad sok érdekes bugban/anomáliában nyilvánult meg. Egyszer eltüntetik a régi felületet zökkenőmentesebb lesz részükről a fejlesztés) -
#61 Milyen grafikai tuningra gondolsz?
Az én ötletetemet, és korábbi művemet tomsolo admintársatok "tuningolta". Őt lehet miatta X-ogatni :) -
#60 Inkább csak rakd be a linket nyersen, nem érdemes még szopni vele. Amúgy ráférne egy kis grafikai tuning :P. -
#59 Igen, éppen most ütköztem bele az ul li szűrésbe, max JS-ből lehetne televarni a HTML-t,de az elég szopás, de mivel így meglehet csinálni nem értem mi értelme a HTML szűrésnek...
Btw, miért adják ide ennyire szar állapotba, ha tudják, hogy úgyis nekiugrik pár ember csinálgatni. -
#58 Ugyi-ugyi? :)
Ennek a letisztult dizájnnak lőtt kötényt az ÚJ és "fantasztikus" környezet: Eredeti játékaink topik [régi] -
#57 igen látom, csak az a baj, hogy az új rendszer még annyi mindent kiszűr (ul , li , dl, dt) amik nélkül hogy is mondjam... sokkal nehezebb megcsinálni, viszont ezeket a hiányosságokat valószínűleg, csak holnap estére csinálják meg. -
#56 Tiszta jó, egyedi dizájn :D. -
#55 Nincs benne flash - kép, CSS menü és javascript a külsős látogatószámlálóhoz (by Johnnyka).
Az egészet tomsolo dobta össze.
A korábbi, általam készített flash menürendszert váltotta le ez a könnyebb fajsúlyú.
Az ÚJ rendszer alatt meg halott: ÍGY KÉZ KI -
#54 de nem flashes a menü. -
#53 Köszönöm neked is. Remélem, többen már csak össze tudjuk hozni.
Hangsúlyozom: ez másnak is jól jöhet. -
#52 Otthonról megnézem mi a helyzet nálad, csak itt melóhelyen elég ergya a gép, aztán nem igazán akarok komolyabb tartalommal terhelni. -
#51 Akkor ezzel már majdnem segítettél nekem.
Eredeti játékaink topik banner CSS-es, háttérképpel, menürendszerrel. -
#50 Hogy be lehessen ágyazni a flashes bannert. meg egy menücsíkot lehessen csinálni, csak nem lehet hozzászólásba se html tag, mert kiszűri o.O -
#49 ez most pontosan mi is akar lenni?
hm, már megy az !important :) -
#48 HTML
< div>< /div>< div>< /div>
CSS
body { background-color:red!important; }
#topic-information { border:0; margin:0; padding:0; }
#topic-information div:nth-child(1) { margin:0; padding:0; border:0; }
#topic-information div:nth-child(2) { background-color:blue; width:950x; height:50px; }
JS
$("div#topic-information div:first").append
("< embed width=\"950px\" height=\"356px\" src= \"stobanner.swf\");
-
#47 Javaslom, ezt másold be ide, ezt olvassák a fejlesztők is :)
Azt én se tudom miért van ennyi minden feleslegesen szűrve, de majd ezen is fognak változtatni. -
#46 Ez a libafos "KÜLD" gomb (ráadásul FEHÉR betűkkel, érted!), meg a libafos zöld úgy általában kikerget a világból! Nézhetetlen, olvashatatlan. -
#45 Ilyen ha csak a kép van.