657
Segítsük egymást
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link
Kicsit hosszabb leírás link
MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link
Kicsit hosszabb leírás link
MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
-
#204 Pl a far cry 3 topikban volt olyan hogy a bannerképen voltak elhelyezve aktiv gombok amik külön képként voltak jelen rájuk kattintva linkkel.
Pl ezen a képen a megrendelem most gomb
+ a banner alján a linkes szövegek.
Ezek mind mind jók lennének.
-
#203 Írjátok össze mire gondoltok vagy link kép stb., aztán megpróbáljuk kiegészíteni. -
#202 Plusz olyanok,ahol például egyedi gombok voltak,user fejlécek meg mindenféle kis biszbasz,2-3 js és css fájl stb.Ezekről lövésem sincs ,hogyan lehetne beheggeszteni.Én próbáltam nem is egyszer nekiugrani,de ehhez én is kevés vagyok.És egyetértek veled,hogy ez inkább haladóknak való,akik valamicskét konyítanak a dolgokhoz. -
#201 Hogy mi ez kb a haladóknak való aki tudja alapból mi hogy merre.
Egy fullos minden rajta képen bannerral (megnyíló új ablakok képen lévő gombok stb) kellene megcsinálni lépésről lépésre sorról sorra majd a végén az egész kodot egybeírva hogy is nézne ki.Na az már valóban segítség lenne.
Ez nem az.
-
#200 Akkor ez mi ? -
#199 Válaszoltam "minden adott" csak át kéne alakítani erre az újra. -
Geri556 #198 Ment egy pm feléd ! -
#197 Sajnos nincs aki megcsinálja óvodás szinten az újhoz a leírást :(
Pedig akkor nem kéne kuncsorogni segítségért. -
#196 A küldés gombot feljebb vittem, a többi gombot átméreteztem.
#post-submit {
position:relative;
top:-57px;
}
css -
Geri556 #195 Én 1-2 dolgot talán megtudnék csinálni, de az a banner már nekem is magas. -
#194 Senki? -
DIESEL DOG #193 Háhhá... elértem a kívánt hatást :D -
#192 Hollllllllllllíííííí Sííííííííííííííít...
Kiég az ember szeme. -
DIESEL DOG #191 Csak hogy bosszantsalak... :DD -
#190 Most már csak az undorító neon(libafos)zöld színt kéne kiirtani mindenhol. -
DIESEL DOG #189 Pöpec!
A gombok elrendezését és az oldal számozást/lapozást hogyan oldottad meg? :) -
#188 Steam topik ... Jöhet a banner méretezés és a hsz fejléc fícsörök:) -
#187 Valaki tudna segíteni? -
DIESEL DOG #186 Nagy köszönet! ^^ -
#185 Ezt kell megbűvölnöd:
background-color: rgba(255, 255, 255, 0.5);
Egy kis segítség -
DIESEL DOG #184 Áj níd ö litül help... addig stimm hogy a content részt belövöm transparentre mert én átlátszó középrészt szeretnék... no de én sötétíteni akarom mert így szerintem túl világos. -
DIESEL DOG #183 Köszi! -
#182 Far Cry 3 topikot segítene valaki az új fórumhoz hozzáigazítani?
Így néz ki a régi alatt
Elküldeném privátba a régi adatait.
(Sajnos nekem ez az új nagyon magas. Mondjuk a régi is az volt ezeket is mások csinálták nekem) -
Szikorarobi #181 Ha meg nem sikerult:
#forum-posts-list .header {
background:#1b2421;
color:#425145;
}
-
DIESEL DOG #180 Nincs mit. :) -
#179 Köszi, kipróbálom! :) -
DIESEL DOG #178 Nem, ami alul van az a footer vagyis a hsz mező alja, ha csak azt akarod lekerekíteni akkor elég a topik css mezőjébe azt a részt bemásolni majd a border radius-t beállítani a kívánt méretre/kerekségre... :) -
#177 Köszi szépen a választ, de ez mind a 4 sarkot kerekíti nem? :) -
DIESEL DOG #176 Ebben a részben ahol a hsz fejlécét állítod be, a border-radius-t leszeded 0px-re és kész is... :)
#forum-posts-list .header,#forum-posts-list .post-answer .header {
background-color:#b80000!important;
border:0 none;
border-radius:15px;
padding:5px;
}
Aztán ebben a részben tudod állítani a hsz mező legalját, itt pedig szintén a border-radius-szal kell mókolni, olyan 10-15px körül lesz szép ívelt, a padding pedig maradjon 3px, vagy esetleg 4px.
#forum-posts-list .footer {
border:0 none;
border-radius:15px;
padding:3px;
background-color:#898989!important;
} -
#175 Ezen én is gondolkodtam, de végül csak a gombokat kerekítettem le. Nekem úgy tetszene igazán, ha csak a HSZ-ek alsó sarkát kerekíthetném le, de azt nem tudtam megcsinálni.. :) -
DIESEL DOG #174 Unalmas perceimben egész jókat lehet játszani a radius-szal... :D -
#173 +1, tegnap sokat keresgéltem, de én nem találtam megoldást :D -
DIESEL DOG #172 Srácok! Valakinek tippje arra hogy a hozzászólások fejlécében megjelenő dátum és idő színét is meg lehessen változtatni? -
#171 Jaah, én azt hittem egyedi üzenetek háttere zavar, mert ha nincs üzenet, akkor is ott az üres csík (Mondjuk szerintem alapból is zavaró, mert sok lesz a csík). :) -
#170 az stimmel, meg is változtattam tegnap, de a vip-eknek az egyedi színe hülyén néz ki a többihez képest, valahogy a vip-ek színét kéne eltüntetni :) -
#169 Szia!
Ebben a szekcióban tudod testre szabni:
#forum-posts-list .footer {
background:#F5F5F5; :Háttérszín
font-family:"COURIER"; :Betűtípus
color:#000; :Betűszín
border:none; :Vonal vastagság
}
-
DIESEL DOG #168 css mező láttán nálam is elgurult a gyógyszer... :D -
#167 uhh, ez már talán túl erős szín, 1 perc nézegetés után ha átnézek a falra ott is látom a topikot :DD -
DIESEL DOG #166 Áldás ez a css mező... :DD -
#165 az egyedi üzenetfejléc színeket kilehet vajon kapcsolni ? :D
nagyon hülyén néz ki a sok szürke csík, The Crew topik :)