Topic fejlécek az új designban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
pastebin link ott van, így egyszerűbb mint code tagben kiszenvedni, hogy jó legyen...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Efreet
A html szerintem picit nem jó 😊

szerk: most már jó, köszönöm 😊 - a code-ban forrás leforgatás meg mehet a bugjegyzékbe, gondolom.

szerk2: a 22. sor a CSS-ben meg szép hosszú, és a sortörés picit furcsán néz ki ezzel a felülettel... persze copy-paste-re tökéletes így is, csak esztétika.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Jim Morrison
HTML:
http://pastebin.com/KkEXy66T

CSS:

body {
background:url(http://sg.hu/forumkepek/2012_02/URKUTATAS2.jpg) #000 fixed;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
}

#content,#forum-posts-list .body {
background:#fff;
}

#menu-family {
color:#fff;
}

#topic-information {
height:200px;
}

#topic-information table#container {
height:210px;
width:780px;
background:url(https://lh3.googleusercontent.com/-CeXke6Ckn_M/Tzvn2gyxFSI/AAAAAAAACSY/ViWEm6hJaK8/s780/header.jpg) no-repeat;
border-collapse:collapse;
margin:-50px 0 0 70px;
}

szerk: Ha valamiért a képek nem jönnének be akkor legyen url(xy) helyett url('xy').

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Efreet
Űrkutatás topic házigazda hiányában lelkes és segítőkész fórumtársra vár, picit szét van esve szegény...

Előre is köszönöm!

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Jim Morrison
Holnapra lesz tutor, de persze küldd, akár itt is.

grebber
Ahogy sejtettem nekem ezek a dolgok atomfizika szinten mozognak.

Valakit megkérhetnék hogy ha küldöm neki privátba azt a pár topikbanner cuccost ahol házigazda vagyok átformálná erre az újra hogy jó legyen?

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Kb. 2 hét elteltével nyílt meg a moderátorok után a házigazdáknak is az új felület,de gyanítom,hogy most több időnek kell eltelnie mire véglegessé teszik.Mivel vannak még bőven hibák,a topikok dizájnolásával is újabb kérdések,problémák merülnek föl.Szóval senki nem tud konkrét időt mondani😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jim Morrison
Haladok, de hamarosan jön egy frissítés az sokat fog dobni az egészen. Összeírogatom az itt lévő dolgokat, képeket rakok össze, gyűlik 😊

időm miatt valszeg csak holnap publikálom.

szucsy89
ja, köszi! mikortól lesz látható a pórnépnek is az új dizájn? 😄
Maximus4
Szerintem te sehogy,mert ahogy nézem,nem vagy házigazda sehol.Viszont ha saját fórumba csinálsz egy topikot,akkor kipróbálhatod majd ezen a linken.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szucsy89
hogy tudom behozni az új fórum kinézetet?
mrzoltan
Hogy állsz a tutorial-lal? Szívesen segítek összedobni, hátha eszembe jut egy-két ötlet.
Jim Morrison
ő én ennyit láttam, valszeg azért mert az új felületről néztem.
Ha ki akarsz még valamit tenni akkor szólj, segítek.
Látom a háttér problémát megoldottad, nálam jó 😊

CroftManor
Kösz megcsináltam. Bár nincs sok minden rajta, de legalább van egy banner a topikban. 😊
Mondjuk azt nem értem, hogy miért van az, hogy hiába teszek be linket a háttérnek a leírtak szerint, nem jeleníti meg.

Nothing is True, Everything is Permitted

Jim Morrison
Meglestem az Assasin's Creed 3 topikod, én így csinálnálm:
html:

Assassin's Creed III.
<a href="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1353349791%20/">OFF/Warez Topik</a>
<br><br>

CSS:

#topic-information a {
font-size:23px;
color:red;
}

Jim Morrison
<#eljen> Mondjuk én megvártam volna a frissítést^^

CroftManor
Sziasztok.
Tegnap én is megkaptam a levelet, amiben arra kérnek, hogy: az általam karbantartott fórumtéma egyedi felületét és script-jeit alakítsam át az új fórumhoz. Na ez nekem sokat nem mond, mivel a hozzám tartozó 2 db topik design-jét két éve csináltam meg, azóta én hozzá se nyúltam a html kódokhoz. Mit kéne csinálnom, hogy olyan legyen a topik kinézete, mint régen?

Nothing is True, Everything is Permitted

IMYke2.0.0.0
tomsolo megcsinálta a kompatibilitást az Eredeti játékaink topoklészban , de ettől függetlenül, csak buzdítani tudom a tudorainkat, hogy az a tutorial még jól jöhet - nékem is, de másoknak aztán főképp. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bon
Köszönöm a segítséget.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Jim Morrison
Hosszú cím( itt a elől vedd ki a szóközt, meg a végén a 'per a' elől is):

< a href="http://1drv.ms/1qDljmF">Magyar nyelvű FAQ< /a>

CSS:

#topic-information a {
margin-top:20px;
font-size:26px;
color:red;
}

Ha szeretnéd, hogy a kép kitöltse a helyét, ezt még add hozzá:

#topic-information img {
width:100%;
}

hogy így milyen lesz, azt most még itt nézheted meg (de csak egy darabig, mert majd más lesz 😊

IMYke2.0.0.0
Rendben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bon
Mivel nekem a html probramozás kínai így segítséget szeretnék kérni. ezt a képet szeretném középre rendezve: http://kepkezelo.com/images/5ai7w7zbv7x4b5w4ndb.jpg és alá egy sort kihagyva a piros betűvel "Magyar nyelvű FAQ" ami a következő linkre hivatkozik: http://1drv.ms/1qDljmF esetleg nagyobb betűmérettel.

Köszi a segítőnek.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mrzoltan
http://sg.hu/forum/tema/1327111866
Idáig jutottam, még a breadcumbs-ot be kell méretezni.
Jim Morrison
szerintem teljesen jó, max a felette lévő területet kell kisebbre szabni.

Laza
Köszi, mindkettő jó lett.

Na, kipucoltam a nem kellő css-t is, jó ez így már.

Most visszateszem a css-t a régibe és elmentem, akkor megmarad a régi meg az új is mindaddig, amíg az újban nem módosítom ... levileg.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mrzoltan
Ezt a breadcrumb-ot gatyába kell rázni, mert az alap elég trágya, túl vastag, meg össze vissza van
Jim Morrison
egy

#topic-information {
border:none;
}

-nak meg kell oldania, esetleg a fönti csíkot még egy

#breadcrumb { border: none; } -t is írhatsz alá. Ha nincs változás, akkor még !important 😊

Laza
Van már benne szemét is, majd kiszedem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mrzoltan
Uram atyám, elég gyilkos a kód amit írtál. Mi lett volna a cél?
Laza
Csak kiokoskodtam egy korábbi hozzászólásodból, ilyesmire gondoltam:
http://sg.hu/forum/tema/1333804384

Esetleg még meg tudod mondani, hogy a fenti keretet, amiben a kép van, mivel lehet eltüntetni?

mrzoltan
Ez az ormótlan Küld gomb elég idegesítő, még kékbe is.
mrzoltan
Reméljük, csak jó lenne sima átmenet és hogy kész legyen legalább a régi dizájn portolása addigra, mire jön az új. Pont nemrég gondoltam rá, hogy kicsit ráncfelvarni kéne az sg topikot, de azt nem hogy ilyen hamar.
Jim Morrison
Szerintem várjunk azzal a topikkal 1-1,5 napot (míg berakják az ul li, stb tageket) utána lesz értelme foglalkozni vele, mert most ha meg is csinálom scripttel, 1 nap múlva nem fog kelleni, és 5 percnél több idő kell, hogy megcsináljam.
Egyébként az "új és "fantasztikus" környezet" tényleg sokkal jobb 😊 (és ezt nem csak a designra mondom, abban még van mit módosítani)

mrzoltan: próbálnak minél előbb áttérni teljes mértékben az új felületre, hogy elég legyen csak az új felületre koncentrálni. Kettő együtt mint amint láthattad sok érdekes bugban/anomáliában nyilvánult meg. Egyszer eltüntetik a régi felületet zökkenőmentesebb lesz részükről a fejlesztés)

IMYke2.0.0.0
Milyen grafikai tuningra gondolsz?
Az én ötletetemet, és korábbi mûvemet tomsolo admintársatok "tuningolta". Õt lehet miatta X-ogatni 😊

mrzoltan
Inkább csak rakd be a linket nyersen, nem érdemes még szopni vele. Amúgy ráférne egy kis grafikai tuning 😛.
mrzoltan
Igen, éppen most ütköztem bele az ul li szűrésbe, max JS-ből lehetne televarni a HTML-t,de az elég szopás, de mivel így meglehet csinálni nem értem mi értelme a HTML szűrésnek...
Btw, miért adják ide ennyire szar állapotba, ha tudják, hogy úgyis nekiugrik pár ember csinálgatni.
IMYke2.0.0.0
Ugyi-ugyi? 😊

Ennek a letisztult dizájnnak lõtt kötényt az ÚJ és "fantasztikus" környezet: Eredeti játékaink topik

Jim Morrison
igen látom, csak az a baj, hogy az új rendszer még annyi mindent kiszűr (ul , li , dl, dt) amik nélkül hogy is mondjam... sokkal nehezebb megcsinálni, viszont ezeket a hiányosságokat valószínűleg, csak holnap estére csinálják meg.

mrzoltan
Tiszta jó, egyedi dizájn 😄.
IMYke2.0.0.0
Nincs benne flash - kép, CSS menü és javascript a külsõs látogatószámlálóhoz (by Johnnyka).
Az egészet tomsolo dobta össze.
A korábbi, általam készített flash menürendszert váltotta le ez a könnyebb fajsúlyú.

Az ÚJ rendszer alatt meg halott: ÍGY KÉZ KI

Jim Morrison
de nem flashes a menü.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm neked is. Remélem, többen már csak össze tudjuk hozni.
Hangsúlyozom: ez másnak is jól jöhet.

mrzoltan
Otthonról megnézem mi a helyzet nálad, csak itt melóhelyen elég ergya a gép, aztán nem igazán akarok komolyabb tartalommal terhelni.
IMYke2.0.0.0
Akkor ezzel már majdnem segítettél nekem.
Eredeti játékaink topik banner CSS-es, háttérképpel, menürendszerrel.

mrzoltan
Hogy be lehessen ágyazni a flashes bannert. meg egy menücsíkot lehessen csinálni, csak nem lehet hozzászólásba se html tag, mert kiszűri o.O
Jim Morrison
ez most pontosan mi is akar lenni?

hm, már megy az !important 😊

mrzoltan
HTML

< div>< /div>< div>< /div>

CSS

body { background-color:red!important; }
#topic-information { border:0; margin:0; padding:0; }
#topic-information div:nth-child(1) { margin:0; padding:0; border:0; }
#topic-information div:nth-child(2) { background-color:blue; width:950x; height:50px; }

JS

$("div#topic-information div:first").append
("< embed width=\"950px\" height=\"356px\" src= \"stobanner.swf\");
Jim Morrison
Javaslom, ezt másold be ide, ezt olvassák a fejlesztők is 😊

Azt én se tudom miért van ennyi minden feleslegesen szűrve, de majd ezen is fognak változtatni.

IMYke2.0.0.0
Ez a libafos "KÜLD" gomb (ráadásul FEHÉR betűkkel, érted!), meg a libafos zöld úgy általában kikerget a világból! Nézhetetlen, olvashatatlan.

Laza