657
Segítsük egymást
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link

Kicsit hosszabb leírás link

MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
  • Jim Morrison
    oh, szórri
  • tomsolo
    nem ilyet akar
  • Jim Morrison
    olyat tudsz csinálni, hogy

var pixxel_function = {
    activated : function() {
    // Ide jön a kód amit szeretnél csinálni
    },

disabled : function() {
    // itt meg eltünteted a kódod nyomait, "visszacsinálod" amit activatedben csináltál
    }
    };

És akkor megnézed, hogy gombnyomáskor melyiket kell lefuttatni. pixxel_function.activated() vagy pixxel_function.disabled()
  • tomsolo
    igen

php-val
  • pxxl
    hai!

Valaki súgja meg nekem, hogy js-t lehet-e dinamikusan ki-be kapcsolni úgy, mint egy css-t. Olvastam, hogy nem igazán, de hát vannak itt hekkörök :)
  • tommygear
    köszöntem
  • tomsolo
    ff/chrome alatt stylish ext pl.
  • MerlinW
    chrome alatt stylebot plugin.
  • tommygear
    és ezt hogy tudom alkalmazni, hogy így nézzen ki az oldal?
  • Panzeradler #397
    Tökéletes köszönöm.
  • Maximus4
    Közben rájöttem ha még aktuális.
    #post-submit {
    line-height:0;
    height:25px;
    font-size:11px;
    }
  • mulli1986
    A JS-t én is találtam de nem az volt a bajom hogy villog, hanem hogy fehér háttérrel sárga felirattal dolgozik. De így a felirat probléma legalább kiesik
    Köszi!

Valaki írjon ide! Köszi! :)
    http://sg.hu/forum/tema/1406560571
  • modellmaker
    Merlin összegyűjtött scriptjei között ott van, hogy hogy nem fog villogni. Itt meg egy kis css, hogy ne legyen benne a szöveg, csak a csík maradjon meg:

#forum-posts-list a[name="last-read"]{
    border-width: 2px;
    animation:none;
    }

#forum-posts-list a[name="last-read"]:after {
    content: "";
    }
  • tomsolo
    eredeti játékok :)

> Szép világ lenne, ha SG css-el pénz lehetne keresni :D

Hát ja, de ezt a jelenlegi retkes kinézetért is pénzt adott vki. ;)
  • MerlinW
    SG erja?

Szép világ lenne, ha SG css-el pénz lehetne keresni :D
  • tomsolo
    A dark mode az SG erja topikéhoz lesz hasonló.

De mindenki azt csinál vele amit akar. //kivéve pénzkeresés
  • MerlinW
    Dark mode:)

főoldal

forum
  • Maximus4
    Persze,azért írtam,hogy a felirat pozícionálásához nem tudok hozzászólni:(
    De szerintem ha megjelenik a topikodba a lapozás,akkor majd feljebb kerülnek a gombok.
  • Panzeradler #388
    Már csak a felirat csúszik el benne. Pedig jó lenne így
  • tomsolo
    isi-is :)

van amit lehet akkor azt igen, amit nem azt kézzel

pl. a [+] KEDVENCEIM nem ilyen
  • Maximus4
    Segítenék,és a gombot már lekicsnyítettem,de a küldés szöveg középre pozícionálásához az előttem szóló szakik segítsége kell.Ehhez az én tudásom szegényes:(
    Gomb méretváltoztatása:
    CSS-be például:
    #post-submit {
    font-size:11px;
    height:25px;
    }
  • Jim Morrison
    Szerintem ahhoz nem lenne türelme, hogy kézzel kínlódjon vele^^
    Persze lehet tévedek :o
  • MerlinW
    Ugye nem kézzel kínlódsz vele, hanem stylebot-al vagy hasonló szerkesztővel?:) Stylebot legenerálja neked az egészet míg te csak kattintgatsz mi, hol, mekkora, milyen legyen.
  • Jim Morrison
    széép, bővítménybe majd lenyúlom :p
    bár lehet dzsani csinál ehhez másik bővítményt, de valami majd az 'eredetibe' is kell.
  • mulli1986
    Tudtommal sehogy én is kunyiztam néhány hsz-rt. De te találtál valamit arra piros villogó izére, hogy hogy legyen ne piros szövegdobozba fehér háttérrel? Mert a szöveg már nekem is sárga nem tudom hogy. De így kb olvashatatlan. A piros színnel nincs bajom
  • Panzeradler #381
    Ez már majdnem jó, még annyi, hogy lekicsinyíteni lehet-e, meg hogy legyen kis üresség alatta mint itt, mert ezzel a js-el nagyon közel közel került a hozzászóláshoz
  • Maximus4
    JS-be:
    $( "#post-submit" ).appendTo( "#forum-codes" );
  • Panzeradler #379
    A küldésgombot, hogyan lehet egy vonalba hozni a képfeltöltés stb. gombokkal? Néztem MerlinW scriptjeinél, de csak a színt tudtam módosítani, +próbáltam kiszedni az "új forum" topikból, de akkor is a helyén maradt.
  • MerlinW
    Fincsi, be is dobtam Chrome stylebot-ba :)
  • modellmaker
    Illetve van lehetőség arra, hogy a szövegmezőből TAB-ot nyomva egyből a KÜLDÉS gomb legyen aktív? Emlékszem, ezért már az előző design váltáskor is ment a sírás, nem értem miért kellett megint elcsinákolni...
  • modellmaker
    Hogy lehet egyszerűen, másik fél bevonása nélkül letesztelni az új hsz-hez ugrós link kinézetét?
  • tomsolo
    Az új verziókban írtam pár kommentett a js ben hogy működik, azt az adott topikok oldaláról leszedhetitek.

De én most egy user style-on - whole sg - dolgozgatok, ez a mostani, utolsó verza.

Pár kép:

Főlap:

Téma:

Cikk:

Fórum:

• MerlinW
    Ha szeretnéd bővíteni, variálni a fenti script-gyűjteményt, szólj és átdobom neked (1 html az egész). Illetve mindenkire vonatkozik.
  • mulli1986
    Nem úgy értem. Ha ez az sg.hu topik alap felépítése. Akkor azok a dolgok, amiket még nem tudott senki átírni, mint pld a "most az xy hozzászólásra válaszolsz. Ide kattintva visszavonhatod.", is átírhatók lesznek, mert ebbe a forráskódban benne vannak.

Érted már mit akartam ezzel?
  • tomsolo
    Nem ennek nincs köze a te dolgodhoz - más i csinálhat vmit nem? :)
  • mulli1986
    Szal ami hiányzik a topikom CSS kódjából, azok lesznek a hibádzó dolgok? Mármint amiket még nem írtam át?
  • tomsolo
    da sg

• mulli1986
    163. hsz ig egy nagy katyvaszt látok, ami rálóg a normál sorokra. Ez am melyik topik css kódja?
  • tomsolo
    User CSS-be :o))))

http://pastebin.com/2sDddY1b
  • mulli1986
    Ide még hozzátenném, hogy a témaindító felirat felirat is szürke, holott importantal is ráerőszakoltam már a Breadcumb-ra a sárga színt... :/
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

#breadcumb {
    background:#000;
    color:#ff0!important;
    }