657
Segítsük egymást
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link
Kicsit hosszabb leírás link
MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link
Kicsit hosszabb leírás link
MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
-
Szikorarobi #164 Koszonom szepen! Az en idom szerint tegnep este pont picket-tol kertem priviben a kodot de meg nem valaszolt.
WoW topickot neztem ki magamnak en is. Egyszeru de nagyszeru.
Meg valami. Beillesztettem youtube videot [flash] tagokkal mert mashogy nem mukodott nekem. Bejelentkezve tokeletesen mukodik
de a regi forumon hibas. Egy kodal dobjatok mar meg legyszi. Koszi a segitseget! -
#163 ez pl. a wow topik scs fájlja :) -
Szikorarobi #162 Sziasztok, epp a FEAR topicot faragom es segitsegre lenne szuksegem. Ha tudtok egy helyet ahonnan kibogaraszhatnam a kodokat legyszi irjatok ide be. Nem tudom a nevet az uzenet doboznak meg a gombokkal is bajban vagyok, bbcode es tarsai. Szeretnem atszinezni oket esetleg a meretet is valtoztatni. A tobbit osszebogarasztam mar. Segitsegeteket elore is koszi! -
#161 Valakinek van ötlete,hogy lehet flash banner hátterét átlátszóvá tenni?Mert a régi felületen a "wmode="transparent" működött,de most már nem. -
#160 Most már a véglegesített változat #154 .Ha lehet inkább itt osztjátok meg a véleméyeiteket(ott sokan nem értenék hogy mi a helyzet). :) -
#160 Van egy <!-- troll mode:on --> resz azelotti resz a hosszu cimnek felel meg.
A js meg a css a head reszben van valami asset/topic/52727363638.css vagy valami hasonlo.
Nezzetek meg :) -
#159 Nekem is ez a bajom,mert ugye csak a játékos részlegbe van jogom és onnan tudtam lesni :D
De most mindenki a sajátba próbálkozik,ott meg így,hogy tényleg nincs téma rész,kínai az egész :P -
#158 jé.. már nem lehet a topikokból ötleteket keresni a forráskódban ? :D
(eddig szépen a <!-- tema --> rész után ott volt minden hasznos kód.. és könnyedén átlehetett saját topikba vinni :D) -
#157 Igen, mindenképp ajánlatos. Én is már a végén járok a cuccnak. -
#156 Tanulva egyik hibámból inkább egy másik topikban kisérletezem ki.:)
köszi
-
#155 Link Ez alapján, bele tudsz írni a JQ-vel, a HTML kódba, megkerülve a szerkesztőt. -
#154 Eljátszottam a színekkel(nem végleges!). -
#153 Köszönöm szépen, így OK! :) -
#152 Mint például? -
#151 Probald meg, hogy nav.pagination a:hover
(kettospont pont helyett) -
#150 Sziasztok!
Van ötletetek, h ez miért nem jó, vagy hogyan lehetne elérni ezt az elemet? :)
nav.pagination a.hover {
color:#aaad8e;
}
A következő pedig jó:
nav.pagination a.current {
color:#aaad8e;
}
Köszi a válaszokat,
Papa
-
#149 Köszi szépen! :) -
#148 Nagyon jól néz ki a wow és a repülős topik is -
#147 Betűtípust hogy tudom olyanra beállítani bannerban, mint amilyen ITT? -
#146 Köszönöm, a Tied is nagyon szép lett, gratulálok! :) Mondjuk én kivettem a bejelentkezési adatokat, mert szerintem anélkül szebb. :) -
#145 Jól néz ki.
Nálam is elgurult a gyógyszer amikor a css mezőhöz értem: http://sg.hu/forum/tema/1002414298 -
#144 Akkor én is beteszem, ha nem haragszotok! :) És ezúton is köszönöm a sok segítséget! :)
LINK - Rise of Flight topik. -
#143 Nekem, nagyon tetszik, bár szerintem a narancs háttér túl erős.
A képfeltöltés ablak pedig hibásan jelenik meg, ha rákattintok a gombra. -
#142 Hmm, majd holnap melóba folytatom. Kéne keresni valami jó hátteret. Btw, írjál már bele valamit, don plz, hogy lássam mi történik. -
#141 valahogy egy kicsit kiemelhetnéd a hozzászólásmezőt, így nagyon beolvad szerintem -
#140 Alakul az egyik topikom dizájn-ja, vélemény? : http://sg.hu/forum/tema/1327111866 -
ldavid #139 valószínűleg meg tudom majd oldani, csak úgy egyszerűbb lett volna :S -
#138 pontosan hova kellene? (hátha lehet máshogy is) -
#137 Nem megy és nem is jött rá válasz hogy lesz-e. -
#136 ha jól tudom igen (nem próbáltam) -
ldavid #135 iframe-el most mi a helyzet? esélytelen? -
#134 Köszi :)
(holnap megyek) -
#133 az egészet belerakod egy divbe (id="banner")
majd css:
#banner {
height:100px;
width:100%;
background:#00D8CC;
position:absolute;
left:0;
right:0;
}
(heightet majd kitörölheted, csak én üresen próbáltam és kellett, hogy látszódjon :)) -
#132 Illetve a betűtípust is szeretném a bannerban olyanra változtatni, de valamiért nem stimmel a dolog, pedig elvileg így van beállítva az ms oldalán is... -
#131 Szeretnék bannert csinálni win phone topikba, arra gondoltam olyasmi lesz a topik, mint amilyen a hivatalos ms oldal.
Hogy tudom azt megoldani, hogy a banner kiérjen a lap széléig teljesen, úgy mint ITT -
#130 Oké. :) Ha esetleg nyaralni mész, jó pihenést! :) -
#129 Beleiratod JS-el a html-be. -
#128 Sziasztok!
Nincs valami ötlet hogy lehet pl gombnyomásra/legördülő listára működésre bírni egy js függvényt? Az "onclick"-et kiszűri a html szerkesztő.-.- -
#127 3 sort írtam az elejére - és lám, ahogy Jim is írta: a motor törölt valamit, amiről viszont nem tudom, hogy mi volt. -
#126 Nem tudom mit csináltál - illetve sejtem - de ne csináld többet.
Új motoron ne változtass topik designt, csak a régin amíg nem lesz kötelező - tegnap direkt fel hívtam rá a figyelmedet.