657
Segítsük egymást
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link

Kicsit hosszabb leírás link

MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
  • Szikorarobi
    Koszonom szepen! Az en idom szerint tegnep este pont picket-tol kertem priviben a kodot de meg nem valaszolt.
    WoW topickot neztem ki magamnak en is. Egyszeru de nagyszeru.
    Meg valami. Beillesztettem youtube videot [flash] tagokkal mert mashogy nem mukodott nekem. Bejelentkezve tokeletesen mukodik
    de a regi forumon hibas. Egy kodal dobjatok mar meg legyszi. Koszi a segitseget!
  • Szabi #163
    ez pl. a wow topik scs fájlja :)
  • Szikorarobi
    Sziasztok, epp a FEAR topicot faragom es segitsegre lenne szuksegem. Ha tudtok egy helyet ahonnan kibogaraszhatnam a kodokat legyszi irjatok ide be. Nem tudom a nevet az uzenet doboznak meg a gombokkal is bajban vagyok, bbcode es tarsai. Szeretnem atszinezni oket esetleg a meretet is valtoztatni. A tobbit osszebogarasztam mar. Segitsegeteket elore is koszi!
  • Maximus4
    Valakinek van ötlete,hogy lehet flash banner hátterét átlátszóvá tenni?Mert a régi felületen a "wmode="transparent" működött,de most már nem.
  • gergely1991
    Most már a véglegesített változat #154 .Ha lehet inkább itt osztjátok meg a véleméyeiteket(ott sokan nem értenék hogy mi a helyzet). :)
  • Jim Morrison
    Van egy <!-- troll mode:on --> resz azelotti resz a hosszu cimnek felel meg.

A js meg a css a head reszben van valami asset/topic/52727363638.css vagy valami hasonlo.
    Nezzetek meg :)
  • Maximus4
    Nekem is ez a bajom,mert ugye csak a játékos részlegbe van jogom és onnan tudtam lesni :D
    De most mindenki a sajátba próbálkozik,ott meg így,hogy tényleg nincs téma rész,kínai az egész :P
  • Szabi #158
    jé.. már nem lehet a topikokból ötleteket keresni a forráskódban ? :D

(eddig szépen a <!-- tema --> rész után ott volt minden hasznos kód.. és könnyedén átlehetett saját topikba vinni :D)
  • mrzoltan
    Igen, mindenképp ajánlatos. Én is már a végén járok a cuccnak.
  • gergely1991
    Tanulva egyik hibámból inkább egy másik topikban kisérletezem ki.:)
    köszi
  • mrzoltan
    Link Ez alapján, bele tudsz írni a JQ-vel, a HTML kódba, megkerülve a szerkesztőt.
  • gergely1991
    Eljátszottam a színekkel(nem végleges!).
  • Papa01 #153
    Köszönöm szépen, így OK! :)
  • gergely1991
    Mint például?
  • Jim Morrison
    Probald meg, hogy nav.pagination a:hover
    (kettospont pont helyett)
  • Papa01 #150
    Sziasztok!

Van ötletetek, h ez miért nem jó, vagy hogyan lehetne elérni ezt az elemet? :)

nav.pagination a.hover {
    color:#aaad8e;
    }

A következő pedig jó:
    nav.pagination a.current {
    color:#aaad8e;
    }
    Köszi a válaszokat,
    Papa
  • Papa01 #149
    Köszi szépen! :)
  • Szabi #148
    Nagyon jól néz ki a wow és a repülős topik is
  • kifli
    Betűtípust hogy tudom olyanra beállítani bannerban, mint amilyen ITT?
  • Papa01 #146
    Köszönöm, a Tied is nagyon szép lett, gratulálok! :) Mondjuk én kivettem a bejelentkezési adatokat, mert szerintem anélkül szebb. :)
  • picket
    Jól néz ki.
    Nálam is elgurult a gyógyszer amikor a css mezőhöz értem: http://sg.hu/forum/tema/1002414298
  • Papa01 #144
    Akkor én is beteszem, ha nem haragszotok! :) És ezúton is köszönöm a sok segítséget! :)
    LINK - Rise of Flight topik.
  • Papa01 #143
    Nekem, nagyon tetszik, bár szerintem a narancs háttér túl erős.
    A képfeltöltés ablak pedig hibásan jelenik meg, ha rákattintok a gombra.
  • mrzoltan
    Hmm, majd holnap melóba folytatom. Kéne keresni valami jó hátteret. Btw, írjál már bele valamit, don plz, hogy lássam mi történik.
  • Fabio Capello
    valahogy egy kicsit kiemelhetnéd a hozzászólásmezőt, így nagyon beolvad szerintem
  • mrzoltan
    Alakul az egyik topikom dizájn-ja, vélemény? : http://sg.hu/forum/tema/1327111866
  • ldavid
    valószínűleg meg tudom majd oldani, csak úgy egyszerűbb lett volna :S
  • Jim Morrison
    pontosan hova kellene? (hátha lehet máshogy is)
  • mrzoltan
    Nem megy és nem is jött rá válasz hogy lesz-e.
  • Jim Morrison
    ha jól tudom igen (nem próbáltam)
  • ldavid
    iframe-el most mi a helyzet? esélytelen?
  • Jim Morrison
    Köszi :)
    (holnap megyek)
  • Jim Morrison
    az egészet belerakod egy divbe (id="banner")
    majd css:

#banner {
    height:100px;
    width:100%;
    background:#00D8CC;
    position:absolute;
    left:0;
    right:0;
    }

(heightet majd kitörölheted, csak én üresen próbáltam és kellett, hogy látszódjon :))
  • kifli
    Illetve a betűtípust is szeretném a bannerban olyanra változtatni, de valamiért nem stimmel a dolog, pedig elvileg így van beállítva az ms oldalán is...
  • kifli
    Szeretnék bannert csinálni win phone topikba, arra gondoltam olyasmi lesz a topik, mint amilyen a hivatalos ms oldal.
    Hogy tudom azt megoldani, hogy a banner kiérjen a lap széléig teljesen, úgy mint ITT
  • Papa01 #130
    Oké. :) Ha esetleg nyaralni mész, jó pihenést! :)
  • mrzoltan
    Beleiratod JS-el a html-be.
  • gergely1991
    Sziasztok!
    Nincs valami ötlet hogy lehet pl gombnyomásra/legördülő listára működésre bírni egy js függvényt? Az "onclick"-et kiszűri a html szerkesztő.-.-
  • IMYke2.0.0.0
    3 sort írtam az elejére - és lám, ahogy Jim is írta: a motor törölt valamit, amiről viszont nem tudom, hogy mi volt.
  • tomsolo
    Nem tudom mit csináltál - illetve sejtem - de ne csináld többet.

Új motoron ne változtass topik designt, csak a régin amíg nem lesz kötelező - tegnap direkt fel hívtam rá a figyelmedet.