657
Segítsük egymást
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link

Kicsit hosszabb leírás link

MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
  • MerlinW
    Nem lehet. Újra kell őket írni az új selector-ok alapján. Majd össze lesznek gyűjtve szépen és meg lesznek osztva, addig a forrásból lehet kibányászni őket. Tervezem egy normális FAQ és egy CSS generátor készítését is. Remélhetőleg hétvégén tudok majd vele foglalkozni.
  • Maximus4
    Na most akkor be lehet tenni a régi scripteket?Ne beszéljetek már virágnyelven :D
  • MerlinW
    Jee, semmi dolgom, ezt szeretem:) Na jó, még a hsz.fejléceket meg kell hekkelnem, hogy bebiggyesszem a Steam profil neveket:)
  • tomsolo
    Van ott mindenféle még banlist is :)
  • MerlinW
    Láttam, menő:) Utólagos engedelmeddel az OFF gombod és a wrapText függvényed a lustaságom áldozata lett a Steam topikban:)
  • tomsolo
    Beraktam egy egyéni háttérválasztót az Új fórumba :)
  • MerlinW
    #277 És tényleg, nem is figyeltem:)
    #278: Jaja, megerősítem :)
  • tomsolo
    hmm localstorage müxik... -.-
  • tomsolo
    "if(!document.__defineGetter__) {
    Object.defineProperty(document, 'cookie', {
    get: function(){return ''},
    set: function(){return true},
    });
    } else {
    document.__defineGetter__('cookie', function() { return '';} );
    document.__defineSetter__('cookie', function() {} );
    }'

Így kezdődik a scripted szal...
  • MerlinW
    Be kell append-elni egy js-t távolról, amiben használjuk a document.cookie-t oszt probléma megoldva..
    (Ha nincs letiltva a JS mezőben a fenti parancs, akkor append sem kell)
  • Maximus4
    Köszi!
  • MerlinW
  • Malakai
    Esetleg localStoraget használni cookie helyett ilyesmire?
  • Dzsini
    Itt mellettünk az Új fórum pl. eléggé átszabta, a Sajátban az XEvolution is... így hirtelen ez a kettő jut eszembe.

Hogy máshogy megoldható-e, azt nem tudom, mert csak koca-szinten értek hozzá (fejlesztéskor került szóba, hogy scriptek maradnak, viszont cookie-piszkálás nem lesz, mert az biztonsági rést jelent).
  • Maximus4
    És van rá esély,hogy valahogy máshogy lehessen használni a dizájn kapcsolós scriptet?
    Esetleg tudnál linkelni egy-két topikot a gombosról,mert én nem láttam még?

Azt hiszem befejztem a topikot.Már nincs ötletem mit lehetne még csinálni vele:)
    Itt pedig egy másik,ami tulajdonképpen ugyanaz mint az előző,csak a szineken változtattam egy kicsit:)
  • Dzsini
    A dizájn kapcsolót ebben a formában biztos nem, mert cookie-kat használ, az meg le lett tiltva.

A gombcsere bizonyára megoldható (persze át kell írni a jelenlegi nevekre), más topicokban már elég aktívan alakítgatják a gombokat, van rá sok példa.
  • Geri556
    Ha jól nézem, akkor 950 px széles a fórum közepe és 962px alatt kezdődik az első komment fejléce a te topikodnál.
  • grebber
    Arra hogy pl csak 1-2 logo vagy karakter lenne a két oldalsávban és akkor ugye a szövegmező mögötti rész üres lenne ezért kéne a pontos méret hogy szerkesztgetni lehessen az oldalsávot.
  • Geri556
    Ha kiveszed az átláthatóságot, akkor nem fog belezavarni, de pontosan nem értem mire gondolsz.
  • grebber
    Valaki tudna nekem a háttérkép berakásához méreteket mondani?

Mert ugye a képet úgy kéne szerkeszteni hogy ne lógjon be a kommentelős rész alá és csak a két "oldalsávon legyen jól láthatóan.
    Ezeket a méreteket tudja valaki?
  • Maximus4
    Van arra lehetőség,hogy a régi scripteket valahogy beleapplikálni a jelenlegi felületbe?Például gombcsere,vagy a dizájn ki-be kapcsolót ,stb.
  • Breki33
    Igen azt hiszem, négy topicom van és mindegyikbe más stílust próbálgattam összemixelni.
  • picket
    Természetesen nem lehet ellopni, csak lemásolni. Gondolom a #163 számú hsz "ihletett meg", aminek természetesen örülök, csak nagyon (meglepően) ismerősnek tűntek a színek.
  • Screenracer #262
    Köszönöm. Ez így már jó lesz. :))
  • Maximus4
    Köszi srácok a segítséget!

@Screenracer:
    Ha nem gond,belenyúltam a témádba és kiegészítettem a css-t ezzel:
    #topic-information {
    border:none;
    }
    Nézd meg,hogy jó-e.
  • Screenracer #260
    Tudna valaki segíteni, hogy a http://sg.hu/forum/tema/1317848871 topikban a banner körül azt a fehér keretet hogyan lehet eltüntetni? Előre is kösz. :)
  • Papa01 #259
    Nálam is, csináltam egy képet:

(Az oldalát én vágtam meg.) Nagyon szép topic, grat! :)
  • DIESEL DOG #258
    Nálam minden középen van (Google Chrome). Egyébként jól néz ki ;)
  • Maximus4
    Valaki ránézne a topikomra?Mert tegnap kontárkodtam,de az az érzésem,hogy csak nálam van minden középen,banner,textarea,kommentmezők stb.És kíváncsi lennék,hogy jó-e másnál is.Persze még nincs teljesen kész,mert lövésem sincs,hogy az alsó lapozó gombokat,hogy hozom följebb anélkül,hogy a header rész ne csússzon lejjebb.Plusz az alsó sávot sem tudom eltüntetni.Meg persze jöhet vélemény is,mielőtt bedobom élesbe a topikjába:)
  • Breki33
    hogy lehet ellopni?

a forrást megnézve?

énis akarok lopni :)
  • Breki33
    köszönöm :)
  • DIESEL DOG #254
    Egyelőre ez a két topik már végleges... a többit majd ahogyan időm engedi. Ha esetleg valakinek segítségre lenne szüksége akkor tessenek jelezni. :)

Saját
    DiRT 2
  • picket
    Ja, és jó a stílus, lopom is
  • picket
    #last-read:after {
    background-color: #fff;
    color: #000;
    }

Ez a kettő elég, de ha akarod variálhatod, hogy más színűek legyenek.
  • Breki33
    Itt az utolsó olvasatlan üzenet fehéren villog azt hogy tudom kijavítani?

http://sg.hu/forum/tema/1077614983

És az oldalsorszám színe melyik sor konkrétan?
  • Breki33
    köszönöm :P
  • Hont
  • mrzoltan
    Tényleg egész jó lett.
  • Papa01 #246
    Köszönöm szépen! :)
  • tomsolo
    ez még egész igényes