Topic fejlécek az új designban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Közben rájöttem ha még aktuális.
#post-submit {
line-height:0;
height:25px;
font-size:11px;
}

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

mulli1986
A JS-t én is találtam de nem az volt a bajom hogy villog, hanem hogy fehér háttérrel sárga felirattal dolgozik. De így a felirat probléma legalább kiesik
Köszi!

Valaki írjon ide! Köszi! 😊
http://sg.hu/forum/tema/1406560571

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

modellmaker
Merlin összegyűjtött scriptjei között ott van, hogy hogy nem fog villogni. Itt meg egy kis css, hogy ne legyen benne a szöveg, csak a csík maradjon meg:

#forum-posts-list a{
border-width: 2px;
animation:none;
}

#forum-posts-list a:after {
content: "";
}

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tomsolo
eredeti játékok 😊

> Szép világ lenne, ha SG css-el pénz lehetne keresni 😄

Hát ja, de ezt a jelenlegi retkes kinézetért is pénzt adott vki. 😉

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

MerlinW
SG erja?

Szép világ lenne, ha SG css-el pénz lehetne keresni 😄

[merlinw.org]

tomsolo
A dark mode az SG erja topikéhoz lesz hasonló.

De mindenki azt csinál vele amit akar. //kivéve pénzkeresés

MerlinW
Dark mode😊

főoldal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

forum

[merlinw.org]

Maximus4
Persze,azért írtam,hogy a felirat pozícionálásához nem tudok hozzászólni😞
De szerintem ha megjelenik a topikodba a lapozás,akkor majd feljebb kerülnek a gombok.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Panzeradler
Már csak a felirat csúszik el benne. Pedig jó lenne így
tomsolo
isi-is 😊

van amit lehet akkor azt igen, amit nem azt kézzel

pl. a <+> KEDVENCEIM nem ilyen

Maximus4
Segítenék,és a gombot már lekicsnyítettem,de a küldés szöveg középre pozícionálásához az előttem szóló szakik segítsége kell.Ehhez az én tudásom szegényes😞
Gomb méretváltoztatása:
CSS-be például:
#post-submit {
font-size:11px;
height:25px;
}

Jim Morrison
Szerintem ahhoz nem lenne türelme, hogy kézzel kínlódjon vele^^
Persze lehet tévedek :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Ugye nem kézzel kínlódsz vele, hanem stylebot-al vagy hasonló szerkesztővel?😊 Stylebot legenerálja neked az egészet míg te csak kattintgatsz mi, hol, mekkora, milyen legyen.

[merlinw.org]

Jim Morrison
széép, bővítménybe majd lenyúlom :p
bár lehet dzsani csinál ehhez másik bővítményt, de valami majd az 'eredetibe' is kell.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mulli1986
Tudtommal sehogy én is kunyiztam néhány hsz-rt. De te találtál valamit arra piros villogó izére, hogy hogy legyen ne piros szövegdobozba fehér háttérrel? Mert a szöveg már nekem is sárga nem tudom hogy. De így kb olvashatatlan. A piros színnel nincs bajom

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Panzeradler
Ez már majdnem jó, még annyi, hogy lekicsinyíteni lehet-e, meg hogy legyen kis üresség alatta mint itt, mert ezzel a js-el nagyon közel közel került a hozzászóláshoz
Maximus4
JS-be:
$( "#post-submit" ).appendTo( "#forum-codes" );

Panzeradler
A küldésgombot, hogyan lehet egy vonalba hozni a képfeltöltés stb. gombokkal? Néztem MerlinW scriptjeinél, de csak a színt tudtam módosítani, +próbáltam kiszedni az "új forum" topikból, de akkor is a helyén maradt.
MerlinW
Fincsi, be is dobtam Chrome stylebot-ba 😊

[merlinw.org]

modellmaker
Illetve van lehetőség arra, hogy a szövegmezőből TAB-ot nyomva egyből a KÜLDÉS gomb legyen aktív? Emlékszem, ezért már az előző design váltáskor is ment a sírás, nem értem miért kellett megint elcsinákolni...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Hogy lehet egyszerűen, másik fél bevonása nélkül letesztelni az új hsz-hez ugrós link kinézetét?

tomsolo
Az új verziókban írtam pár kommentett a js ben hogy működik, azt az adott topikok oldaláról leszedhetitek.

De én most egy user style-on - whole sg - dolgozgatok, ez a mostani, utolsó verza.

Pár kép:

Főlap:

Téma:

Cikk:

Fórum:

MerlinW
Ha szeretnéd bővíteni, variálni a fenti script-gyűjteményt, szólj és átdobom neked (1 html az egész). Illetve mindenkire vonatkozik.

[merlinw.org]

mulli1986
Nem úgy értem. Ha ez az sg.hu topik alap felépítése. Akkor azok a dolgok, amiket még nem tudott senki átírni, mint pld a "most az xy hozzászólásra válaszolsz. Ide kattintva visszavonhatod.", is átírhatók lesznek, mert ebbe a forráskódban benne vannak.

Érted már mit akartam ezzel?

tomsolo
Nem ennek nincs köze a te dolgodhoz - más i csinálhat vmit nem? 😊

mulli1986
Szal ami hiányzik a topikom CSS kódjából, azok lesznek a hibádzó dolgok? Mármint amiket még nem írtam át?

tomsolo
da sg

mulli1986
163. hsz ig egy nagy katyvaszt látok, ami rálóg a normál sorokra. Ez am melyik topik css kódja?

tomsolo
User CSS-be :o))))

http://pastebin.com/2sDddY1b

mulli1986
Ide még hozzátenném, hogy a témaindító felirat felirat is szürke, holott importantal is ráerőszakoltam már a Breadcumb-ra a sárga színt... :/

#breadcumb {
background:#000;
color:#ff0!important;
}

mulli1986
Bocsi, innen lemaradt a kép:
Nem tudom miért nem tölt be...
http://www.kepmegoszto.com/201407301107/f-53d8b5de2cb3b-asdf.jpg

mulli1986
Am ha az ember rájön és ráérez a parancsokra egész jól pimpelhető ez a fórummotor 😊 Pld a lapozófül gombokhoz volt egy séma, de hiányzott az alapgombos részből a "hover" így ugyanúgy kék színűek maradtak a lapozófül gombjai. Illetve a számok színezéséhez kellett az !important parancs is. Így most szépen változnak a lapozó fülek is.
Ha valakinek kellene hozzá a kódsor

nav.pager a,nav.pagination a {
border:1px solid #ff0;
border-radius:2px;
background-color:#757575;
color:#ff0;
font-size:14px;
font-weight:700;
margin:0 3px;
padding:1px 10px;
}

nav.pager a:hover,nav.pagination a:hover {
border:1px solid #ff0;
border-radius:2px;
background-color:#000;
color:#ff0;
margin:0 3px;
padding:1px 10px;
}

nav.pagination a.current {
background:#c2c200;
border-color:#ff0;
color:#000!important;
}

nav.pagination a.current:hover {
background:#000;
border-color:#ff0;
color:#ff0!important;
}

mulli1986
Na 3 darab kérdésem lenne:
1.-es számmal jelölt üzenetsávnak. Mi a megnevezése, hogy tudjam változtatni a szinét?
2.-es villogó üzenetsávnak a fehér háttere miért nem változott meg és a sárga felirat meg miért igen? Azt melyik paranccsal változtatom?
3.-as időkijelző miért nem változott sárgára ha a többi igen?
És egy olyan kérdésem lenne, hogy ha az új üzenet sávban ilyen pontozott vonal szerűség van folyamatos helyett az azért van ,mert ez van a programsorban, border-top:1px dashed #ddd??

mulli1986
Ha beállítom hogy 10 hsz legyen egy oldalon. Akkor miért nem 10 hsz-t látok? Így nem tudom tesztelni az oldalt.
Plusz valaki írjon már be valamit a fórumba, mert nem látom hogy az új üzenet felirat jó-e már.
Köszi!

Topik:
http://sg.hu/forum/tema/1406560571

mrzoltan
Tetszetős <#eljen>
Breki33
ezt is köszönöm :-)
mulli1986
Ha minden igaz ebben a részben: #form-post textarea {
}

kell egy ilyen sort berakni: font-size:14px;

Szóval a 14px azaz pixel a betű nagysága

Breki33
köszönöm

magát ahol a hozzászólást írom ott a betűket hogy lehet olvashatóbbá tenni, pl vastagítani stb. ?
MerlinW
#forum-posts-list .body, #forum-posts-list .footer {
color: #fff;
}

[merlinw.org]

Breki33
és mit kell átírnom, hogy a betűszín újra jó legyen?
tomsolo
Frissítették a fő stílus definíciót...

Breki33
Itt most miért lett a szöveg fekete betű amikor korábban jó volt és nem változtattam semmit?

http://sg.hu/forum/tema/1077614983
Maximus4
<#eljen>

mulli1986
Szupertuti 😊 Köszi. Végül megfogadtam a tanácsod és raktam be szép betűtípussal, hosszú szövegű linket, így valóban jobban néz ki mint gombbal. Már a forráskódot elküldtem a topiktulajnak, hogy rakja be, Kíváncsi vagyok, mik fognak nem úgy kinézni működés közben ahogy terveztem.
Mindenesetre van már gombhoz kódom. Köszi! 😊

Maximus4
Akkor ezt próbáld gombnak:
<form action="http://swtorfaqhun.uw.hu/index.htm">
<input type="submit" value="FAQ" /></form>

mulli1986
Hát az olyan mainsztream 😄 Meg azt már sikerült is megcsinálni 😊 Am jó lenne a gomb, de ha nem műkszik... 😊

Maximus4
Szerintem a topikodba inkább szöveg illik,mint az a gomb.Ha ki akarod próbálni akkor a gomb helyett ezt tedd be:
<a rel="nofollow" href="http://swtorfaqhun.uw.hu/index.htm" target="_blank">GYIK/FAQ</a>

Persze a betűmérettel még lehet variálni ha túl nagy lenne.

mulli1986
Hát kivettem a szöveg doboz alól a script gombot, de a banneros gomb még mindig döglött. Pedig elvileg minden ok:

<button

Dzsini
Nem mondtam, hogy rossz 😊 csak retro - van, ahova ez illik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.