2963
-
#2963 -
JonasSandor #2962 Elérhető lett a magyarítás. -
#2961 Uh
-
JonasSandor #2960 Jó hosszú gameplay jött ma. -
#2959 -
#2958 -
#2957 -
#2956 finomitottam a prompton, főleg sonnet 3.5 alatt hozz király kalandot
Most egy középkorban játszódó szövegalapú kalandjátékot játszunk, ahol a játék a kingdom come: deliverance című pc játék szabályai alapján és annak világában működik. Konvertáljuk a játék univerzumát és az összes karaktert és küldetést. Te vagy a kalandor, én pedig a játékos, Henry a főszereplő. Válaszodat mindig teljes mondattal fejezd be. Ne A0 szintű szavakat és mondatokat használj, hanem jobb és elegánsabb, felsőfokú magyar irodalmi szavakat és mondatokat, hogy jobban ki tudd fejezni a gondolataidat és ötleteidet a válaszban. Minden válaszod legyen nagyon kreatív. Minden egyes helyszínt rendkívül részletes képi leírással írj le, beleértve a környezetet és a szereplőket is. A történet hangulata változatos, a feszültséggel és izgalommal teli pillanatoktól a mélyen érzelmes és megrendítő jelenetekig. A háttérben zajló történelmi események, például háborúk és politikai intrikák sötét és komor hangulatot kölcsönöznek a történetnek. A történet tele van kalandokkal, rejtvényekkel, megoldandó küldetésekkel, a főhősünket körülvevő világ kihívásaival... A szereplőknek mindig a saját tulajdonságaik alapján kell reagálniuk az eseményekre! Mindig adjunk meg 6 számozott lehetőséget, amelyek tükrözik Henri karakterét. Mindig adj egy hetedik lehetőséget, amely kockázatos
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2024.11.10. 14:43:23 -
#2955 -
#2954 bárcsak a Speccy időkben is lett volna erre lehetőség ?
ma mentor naplokat hoztam haza irkálni, de megint beszippantott a KCD kaland szöveges modban ?
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2024.10.19. 13:20:04 -
#2953 jelenleg legjobb modok, sok uj helyszin illetve eddig elzártak felfedése létrákkal megoldva, tárgyak, várak, uj bandita táborok, saját lakás épitése bárhol, tárgyak elhelyezése,stb
Emilios Enhanced Map
KCD Architect
-
#2952 már látom táppénz befigyel :-D -
#2951 -
#2950 -
#2949 milyen gép kell hozzá -
#2948 -
#2947 Nekem az élet (beszart a régi gépem) okozta a gépfrissítést. Még videókártyát kellene cserélni, de mire ez kijön, szerintem meg lesz az is. -
#2946 ahogy kijön a gépigény egyből veszek egy gépet csak a játék miatt -
#2945 -
#2944 -
#2943 Két interjú:
https://www.dailymotion.com/video/x8x0q9c
https://www.dailymotion.com/video/x8x0spm -
#2942 Ez a játékból! :)
+1:
-
#2941 Nem kicsit néz ki jobban!
-
#2940 -
#2939 Meg tdná valaki mondani, hogy harc közben, hogyan kell blokkolni? -
JonasSandor #2938 este 8-kor mutatják be. -
#2937 hopp hopp
-
#2936 Akkor a bajok csak most kezdődnek!
Holnap viszont jön a switch verzió a topik tárgyából hozzám, kíváncsi leszek! -
#2935 nincs és nem hsizem hogy lesz mostanában -
#2934 Angol sincs hozzá? Ha van, belinkelhetnéd! -
#2933 köszi az ajánlot már kértem is rá gépi magyaritást hátha sikerül mert ékes orosz
-
#2932 -
#2931 Virágboltiban megtalálható:
-
#2930 Ezzel is régóta szemezek:
-
#2929 oktoberi cikk
KCD" ? -
#2928 Semmi hivatalos, csak a szokásos bejelentés előtti jelek rá. Korai szándék, hogy legyen folytatás; Dolgozók említik, hogy dolgoztak rajta (CV-ben); Tulajdonos cég pénzügyi jelentésében említi, hogy a Warhorse dolgozik valamin (cím nélkül). -
#2927 Keresgettem pár helyen, hogy van-e bármilyen konkrétum a 2. részről. Legalább annyi, hogy lesz/készül, de nem nagyon láttam. Esetleg ti olvastatok valamit? -
#2926 köszi, nagyon ott van...megint kedvet kaptpm a játékhoz is -
#2925 Egy KCD2t valami hasonlóval:
-
#2924 az oroszok megcsinálták a maguk Kingdom come klonjukat