3156
-
Plata #3156 Jövőre jön az első rész remaster változata. -
uwu2020 #3155 Nálam nem lesz Kuttenberg armor set. A játék indításánál eldől, hogy be fogja-e duplázni az V. sketchh-et, és ha beduplázza, akkor az kilövi az egyik random generált lehetőséget. Nem fogom teljesen az elejétől újrakezdeni emiatt, pláne úgy hogy egy hónapnyi játék után fog kiderülni megkaphatom-e a szettet vagy nem. -
uwu2020 #3154 Kicsit előrehaladva nem olyan széles a mosoly. Ez borzasztó bugos. Már harmadszor kezdem előlről, mert az új armor set-et szeretném megszerezni, és sehogyse siekrül. Beragadnak küldetések, a dice game bugos a legygakrabban, de az legalább kihagyással kezelhető, a többi viszont masszívv isszatöltés, mert kicsit előtt töltés nem segít. A lövészetnél leállt a játék úgy, hogy elkezdődött a lövészet, de nyílvesszők nélkül, viszont onnantól kezdve semmit nem lehetett csinálni, az örökkévalóságig ott állunk mint két hülye. Most meg searching mision-nál beduplázta az egyik tervrajzot, így nem lehet meg az ötféle. Nagyon nagy mák kell hozzá, ha valaki ösze akarja gyűjteni.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2025.09.27. 22:06:31 -
uwu2020 #3153 Jó lett ez a forge dlc, érdemes kipróbálni. Szerintem eleve a játék rézének kellett volna lennie. Sajnos nem hibátlan, a keresgélős forge küldetéseknél nem lehet tudni pontosan melyik tárgyat kell leadni, a kockajáték meg bugos. Én reménykedtem benne, hogy a dlc-kel majd javulhat a lovaglás, és lesz érdemi lovas harc, de úgg látszik a lovaglas kimerül a road magnetism-ben, az irányítás eleve béna, alkalmatlan harcra. -
-
-
mire kijátszom megjelenik :-D
-
Plata #3149 Miért nem próbálsz ki egy modot ami javítja a kereskedőket?
Link. -
uwu2020 #3148 A legfrissebb KCD2 patch-el jött egy kis balance a pénzügyekhez is. Amiért rinyáltam, javították. A kereskedőknél töb pénz van, így nem kell annyit körözni Kutenbergben. A felszerlés drágább lett, így közelebb került a költsége a skill teacher-ekhez. Bár továbbra is tonnaszámra kell gyűjteni a lomokat, a banditatáborok kifosztása mégiscsak szótakoztatóbb tevékenység. Nem rossz megoldás. -
uwu2020 #3147 KCD2-ben em tesz jót a játéknak, ha valaki már végigtolta. Emlékezetem pár kincs heylére, és összeszedtem őket, de van pár küldetés amit ez ellehetlenít. Néhány kincskeresesős küldetés így elérjetetlenné válik, 2 esetben a küldetés lehetőségét jelzi a térkép, de az NPC-vel nem lehet szóba állni. Ilyen gond KVD1-ben nem volt, ott ha véletlenül a küldetés előtt rátaláltál a kincsre, a küldetés által újra megkaptad. Ez nem feltétlenül jobb megoldás, de hogy küldetéseket kell emiatt elbukni az szerintem rossazbb. Mem értem miért ne lehetne elkezdeni a kincskeresős küldiket, szerintem az is jó lenne ha megvan a kincsestérkép, vagy valahogy Henry mkitalálja a helyét akkor mondjuk henry a homlokára csap, hogy már megvan. -
uwu2020 #3146 Innen látszik, hogy ez tényleg egy szimulátor. Tulajdonképpen az élethez sem kell pénz, gyalog bárhová éljutsz, kaját meg találsz út közben, aludni és szarni is lehet út közben, a fürdés meg nem szükséges. -
tulajdonképpen nem is nagyon kell pénz, páncélzat ruha van az első fegyverestől akit kiütsz, én csak a buzogányt vettem meg meg italokat szoktam mert nem szeretek pepecselni, küldetés tárgyakat nem tudom fejből kell e venni max arra gyüjtök, lo is van ingyé
-
uwu2020 #3144 Itt van majdnem az az összes elérhető skill teacher:
https://www.method.gg/kcd2/all-trainer-locations-and-unlock-requirements-in-kingdom-come-deliverance-2#drinking
Ez kb. 120 ezer körül van öszesen. Ha mind kell, az elég sok kör a kereskedőknél.
A Collector, akitől akkor lehet tanulni, ha úgy döntesz, hogy megkeresed és nem nyírod ki az egyik küldetés alatt, pl. nincs is benne, és még biztos van pár ilyen. -
uwu2020 #3142 Szerinted hogy lehetne megoldani, hogy ne kelljen tonna számra gyűjtögetni a lomokat és ne kelljen pörgetni az időt, meg szaladgálni körbe-körbe, hogy legyen lóvé mindenre?
-
uwu2020 #3142 Nem értem miről beszélsz, én nem írtam olyat, hogy végtelen pénze legyen. -
Ahogy Monatosz is írja, rengeteg játékban véges a kereskedők pénze, hogy ne vegye meg neked apu a várost az első fél óra gyűjtögetés után, és a valóságban sem jár mindegyik kereskedő végtelenített pénzzel, a középkorban, amikor papír pénz se volt, akkor meg pláne nem volt megoldható, hogy végtelen plusz kettő tonnányi fémpénzt cipel magával mindenki, aki vásárol vagy elad bármit is. -
uwu2020 #3140 Ezt konkrétan megoldja, de akkor sem értem miért ilyenre csinálták. Tényleg olyan bonyolult lett volna eleve masszívan leszorítani a loot cuccok mennyiségét, az értékét megnövelni, és a kereskedőknek pénzt adni?
Élményben is jobb lenne, ha találnál hasznos dolgokat, ahelyett hogy tonnaszámra kell hordani a lomokat, hogy vehes normálisat. -
Plata #3139 Használj módot.
Van boltos lóvé növelő. -
uwu2020 #3138 Ez nem érv. Máshol is lehetne szabályozni, miért pont a végén kell?
Kurvahülyén néz ki, hogy tonnaszámra gyűlik az eladhatatlan páncél. Helyette a lootot kellene visszafogʻni, lehetnének ritkák a drága cuccok,
A virágszedées.indok is értelmetlen. Játékidőben ez irreális. Ha pörgetni az időt, és nyomod a köröket kuttenbergben, annál még ez is sokkal gyorsabb.
-
mert pikk-pakk megvennél egy hadsereget vagy egy várost
teljesen nem lehet élethúre ezt megoldani mert akkor egy kenyérért játszanál 12 orát, igy viszont mint az első részben is a loptt cucokkal vagy mással lehet kereskedni hamar nagy pénzed lenne ezért ezt probálják ezzel korlátozni...gondolj bele pusztán növények gyujtésével is lehet kezdotokét létrehozni mertt azt mindenki megveszi...ha megszáritod akkor meg el sem romlik és tonna számra lehet felhalmozni
-
Plata #3136 Mert a kereskedőknek a valóságban sem volt ennyi pénzük? -
uwu2020 #3135 Valószínűleg a gyorsutazás hiánya miatt van, hogy kcd2-ben is már masszívan előjön, hogy a kereskedpknél nincs pénz a loot-hoz viszonyítva. Banditatáborokat fosztogatni is nettó hülyeség lett, annyi az ellenség, hogy nem megszerezni nehéz a cuccokat, hanem eladni.
Egyébként rengeteg pénz elmegy tanulásra, úgyhogy szükség lenne pénzre, de nincs elég pénz a térképen. Kuttembergben egy kör a kereskedőknél kb. 6000-et ad, ami semmire sem elég. Addig jó amíg van mit venni náluk, de a felszerelést az első látogatásnál ki lehet maxolni.
Ez egyébként általános jelensség, minden hasonló játékban ez van. De miért? Miért nem lehet elég pénz a kereskedőknél? Miért fáj ez a fejlesztőknek? Szerintem nettó szopatás és idegesítő. -
uwu2020 #3134 Mindent összevetve a kcd2 hardcore módban minden negatív perkkel kb. ugyanolyan nehézségű, mint a kcd1 alap beállításokkal. Az alvajárást viszont túltolták, Henry bárhiva képes elteleportálni, iszonyú nagy faszság ez a perk. Nem értem miért nem elég ha pár száz métert elkóborol, úgy lenne értelme. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
hát én ugy oldottam meg a nehezitést hogy furkos botot és tört használok illetve persze a kavicsdobálást meg lerakok tárgyakat akár a bandita tábor vagy máshol és mig azt válogatják és felveszik lecsapok :-D
-
uwu2020 #3131 KCD2-ben az npc-k mégsem igazítanak útba. Lehet hogy van amelyik igen, de én olyat nem találtam. Az összes negatív perket bevállaltam. Szerintem az alvajárás a leghosszabb, de ki lehet trükközni. Ha valami rázós dolgon vagy túl, érdemes az exit save-t használni alvás helyett, mert így ha utána még alszol is, nem okoz bajt, ha elteleportálsz, lesz mit visszatölteni, és az alvajárós mentés törölhető. De nem minden esetben jobb töltögetni, mint feleslegesen lovagolni. -
uwu2020 #3130 Állítólag a kcd2-ben az npc-k útbaigazítanak. -
egyszer irtam nekik hogy a toldibol lopott ötelettel a járokelok mondják meg hogy a Smaci kastély? ja fordulj a romos templomnál jobbra aztán a kikötönél balra szöveggel de nem is irtak vissza :-D -
uwu2020 #3128 Én még a KCD1-el játszok, mert a 2. rész után muszály volt visszatérni,megcsinálni a dlc-ket, és egyben újra letolni az egészet. Nem mertem hardcore módban játszani, mert a játékmenet az 1.részben eleve sokkal lassabb, minden körülméynes és időrabló, pedig a legnagyobb nehezítés a "gps" hiánya, és a kis térképen, amit eleve nagyon alaposan be kell járni nem lenne nagy érvágás, úgyhogy kicsit bánom, szerintem ment volan hardcore-ban is, de már befejezem így ahogy van.
Most viszont elérhető a KCD2-höz a hardcore mód. Ha az első résszel végeztem, azt hiszem azt muszáj lesz bevállalni. Kicsit félek, főleg a nagyobbik Kuttembergi térképtől, hogy sok lesz a bolyongás. Ezt leszámítva viszont a 2. rész van annyira könnyű, hogy a többi szívatást meg se fogjuk érezni. Azért belerakhattak volna valami perket ami segít a tájékozódásban, vagy legalább egy kínai iránytűt, vagy ilyesmit, mert szerintem elég gáz lesz minden segítség nélkül tájékozódni a térkép mérete miatt.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2025.04.16. 15:08:16 -
Plata #3127 Azt még nem próbáltam, de ha lehet építeni akkor kifogom. -
uwu2020 #3126 From the Ashes
Sajnos kissé elnagyolt, de azért jó hogy van. Remélem a 2. részhez is csinálnak, és remélem az kidolgozottabb lesz. -
Plata #3125 Melyik a faluépítős dlc? -
uwu2020 #3123 Kipróbáltam Kcd 1-ben azt is, mi van akkor ha a fogságba esés előtt írtom ki a tábort Vranikban. Úgy tűnik nagyjából mindegy mikor írtom ki a tábort, nagyságrendileg ugyanannyit kell ölni.
Ha fogságba esés előtt kiírtom őket, akkor is elfognak annak ellenére hogy nincs élő ember a táborban, és persze a főkapun se lehet kimenni se előtte, se utána. De így elfogás után alig van ellenség táborban, úgy tűnik 5-6 ember mindenképp lespawnol, de egyébként a hullák megmaradnak. Kár hogy nem jár érte semmi, nem értem miért nem készültek fel a fejlesztők erre, szerintem a legtöbb játékos aki nem először tolja végig az megpróbálja, mégiscsak a legtöbb gyilkolási lehetőség a játékban.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2025.04.13. 11:14:53 -
uwu2020 #3123 Kcd2-ben kapsz egy üzenetet ha kiírtod a prágaiak táborát. Kcd1-ben nem jár hasonló? Kiáltottam a tábort ahol elfoglalt, de csak elfogás után Elfogás előtt szerintem nehezebb, akkor még sokan vannak. Ha előtte megcsinálom jár érte valami? -
uwu2020 #3122 Kcd 1-ben a faluépítős dlc-vel tényleg nem lehet jobb fegyvert páncélt, vagy lovat kitermelni, mint amilyeneket venni lehet más helyeken? -
Plata #3121 De ez nem most volt hanem pár évtizeddel korábban. :D -
Régóta járok rendszeresen mindkét országba, egyszer sem tapasztaltam problémát. A másik, hogy úgyis angolul beszélsz, ha nem megy a cseh/szlovák, így senki sem mondja meg, hogy magyar vagy-e, ha nem mondod. -
Plata #3119 Azért ritkán fordult elő,én nagyon szerettem csehszlovákiát.
A nyolcvanas években eltöltöttem ott jó pár hetet.
De annak idején szinte ingyen volt a nyaralás. -
ToMy_ #3118 Akkoriban azért még erősen élhetett az ottaniakban 1968 emléke. Bár mostanában meg van más, ami miatt imádhatnak bennünket a szomszédaink. -
:))) na szuper, azóta biztos sokat javult a helyzet...
...
tök jó a történelmi háttér: