2963
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • AnuluWork #2963
  • JonasSandor
    Elérhető lett a magyarítás.
  • AnuluWork #2961
    Uh
  • JonasSandor
    Jó hosszú gameplay jött ma.
  • AnuluWork #2959
  • AnuluWork #2958
  • AnuluWork #2957
  • Montanosz
    finomitottam a prompton, főleg sonnet 3.5 alatt hozz király kalandot

Most egy középkorban játszódó szövegalapú kalandjátékot játszunk, ahol a játék a kingdom come: deliverance című pc játék szabályai alapján és annak világában működik. Konvertáljuk a játék univerzumát és az összes karaktert és küldetést. Te vagy a kalandor, én pedig a játékos, Henry a főszereplő. Válaszodat mindig teljes mondattal fejezd be. Ne A0 szintű szavakat és mondatokat használj, hanem jobb és elegánsabb, felsőfokú magyar irodalmi szavakat és mondatokat, hogy jobban ki tudd fejezni a gondolataidat és ötleteidet a válaszban. Minden válaszod legyen nagyon kreatív. Minden egyes helyszínt rendkívül részletes képi leírással írj le, beleértve a környezetet és a szereplőket is. A történet hangulata változatos, a feszültséggel és izgalommal teli pillanatoktól a mélyen érzelmes és megrendítő jelenetekig. A háttérben zajló történelmi események, például háborúk és politikai intrikák sötét és komor hangulatot kölcsönöznek a történetnek. A történet tele van kalandokkal, rejtvényekkel, megoldandó küldetésekkel, a főhősünket körülvevő világ kihívásaival... A szereplőknek mindig a saját tulajdonságaik alapján kell reagálniuk az eseményekre! Mindig adjunk meg 6 számozott lehetőséget, amelyek tükrözik Henri karakterét. Mindig adj egy hetedik lehetőséget, amely kockázatos
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2024.11.10. 14:43:23
  • AnuluWork #2955
  • Montanosz
    bárcsak a Speccy időkben is lett volna erre lehetőség ?
    ma mentor naplokat hoztam haza irkálni, de megint beszippantott a KCD kaland szöveges modban ?

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2024.10.19. 13:20:04
  • Montanosz
    jelenleg legjobb modok, sok uj helyszin illetve eddig elzártak felfedése létrákkal megoldva, tárgyak, várak, uj bandita táborok, saját lakás épitése bárhol, tárgyak elhelyezése,stb
    Emilios Enhanced Map
    KCD Architect

• Montanosz
    már látom táppénz befigyel :-D
  • AnuluWork #2951
  • AnuluWork #2950
  • Montanosz
    milyen gép kell hozzá
  • AnuluWork #2948
  • AnuluWork #2947
    Nekem az élet (beszart a régi gépem) okozta a gépfrissítést. Még videókártyát kellene cserélni, de mire ez kijön, szerintem meg lesz az is.
  • Montanosz
    ahogy kijön a gépigény egyből veszek egy gépet csak a játék miatt
  • AnuluWork #2945
  • AnuluWork #2944
  • AnuluWork #2943
    Két interjú:

https://www.dailymotion.com/video/x8x0q9c

https://www.dailymotion.com/video/x8x0spm
  • AnuluWork #2942
    Ez a játékból! :)

+1:
  • AnuluWork #2941
    Nem kicsit néz ki jobban!
  • Montanosz
  • BaziJoe
    Meg tdná valaki mondani, hogy harc közben, hogyan kell blokkolni?
  • JonasSandor
    este 8-kor mutatják be.
  • Montanosz
    hopp hopp

• Botond #2936
    Akkor a bajok csak most kezdődnek!

Holnap viszont jön a switch verzió a topik tárgyából hozzám, kíváncsi leszek!
  • Montanosz
    nincs és nem hsizem hogy lesz mostanában
  • AnuluWork #2934
    Angol sincs hozzá? Ha van, belinkelhetnéd!
  • Montanosz
    köszi az ajánlot már kértem is rá gépi magyaritást hátha sikerül mert ékes orosz
  • AnuluWork #2932
  • AnuluWork #2931
    Virágboltiban megtalálható:
  • AnuluWork #2930
    Ezzel is régóta szemezek:
  • Montanosz
    oktoberi cikk

KCD" ?
  • Malakai
    Semmi hivatalos, csak a szokásos bejelentés előtti jelek rá. Korai szándék, hogy legyen folytatás; Dolgozók említik, hogy dolgoztak rajta (CV-ben); Tulajdonos cég pénzügyi jelentésében említi, hogy a Warhorse dolgozik valamin (cím nélkül).
  • jofer
    Keresgettem pár helyen, hogy van-e bármilyen konkrétum a 2. részről. Legalább annyi, hogy lesz/készül, de nem nagyon láttam. Esetleg ti olvastatok valamit?
  • Montanosz
    köszi, nagyon ott van...megint kedvet kaptpm a játékhoz is
  • AnuluWork #2925
    Egy KCD2t valami hasonlóval:
  • Montanosz
    az oroszok megcsinálták a maguk Kingdom come klonjukat