3122
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • uwu2020
    Kcd 1-ben a faluépítős dlc-vel tényleg nem lehet jobb fegyvert páncélt, vagy lovat kitermelni, mint amilyeneket venni lehet más helyeken?
  • Plata
    De ez nem most volt hanem pár évtizeddel korábban. :D
  • MerlinW
    Régóta járok rendszeresen mindkét országba, egyszer sem tapasztaltam problémát. A másik, hogy úgyis angolul beszélsz, ha nem megy a cseh/szlovák, így senki sem mondja meg, hogy magyar vagy-e, ha nem mondod.
  • Plata
    Azért ritkán fordult elő,én nagyon szerettem csehszlovákiát.
    A nyolcvanas években eltöltöttem ott jó pár hetet.
    De annak idején szinte ingyen volt a nyaralás.
  • ToMy_
    Akkoriban azért még erősen élhetett az ottaniakban 1968 emléke. Bár mostanában meg van más, ami miatt imádhatnak bennünket a szomszédaink.
  • b-type
    :))) na szuper, azóta biztos sokat javult a helyzet...
    ...
    tök jó a történelmi háttér:

• Plata
    Valamikor nwgyven évvel ezelőtt én már jártam arra többször is,csodálatos volt akkoriban,bár volt ahol a magyarokat nem szolgálták ki.
  • b-type

A hangulat az valami zseniális a játékban, főleg olvasva a helyszínekről, karakterekről. Sztem idén nyáron elutazunk a családdal erre a környékre
  • uwu2020
    Állítólag a tájékozódás hardcore módban a 2. részben is ilyen lesz. Egyébként fun, mert gps nélkül csak térképpel ez így megy. Értelme nem sok van, mert nyilván sokszor el fogsz tévedni, de előbb-utóbb odatalálsz; tehát sok felesleges bolyongást és visszatöltés vállalsz, és hiába jogos hogy ilyen, nem fog a játék előnyére válni.
  • xido
    ezért kell a hardcore mód mellett rámenni arra az acsira is,hogy nem ölünk meg senkit,így a harcrendszerrel nem is kell foglalkozni :)).engem sokszor csak az bosszant benne,mert bizony úgy kezdtem el,hogy nem vagyok a térképen,elé könnyen eltévedek aztán próbálhatok rájönni,merre járok :)
  • uwu2020
    Elővettem a KCD első részét is. A második után elég gyötrelmes a játék, hardcore módban neki se állnék. A karakter lassan fejlődik, emlékeim szerint nem is lesz oylan erős mint a 2. részben. A nehézkes harcrendszeren kívül a legtöbb újratölttést az elakadások generálják. Könnyen be lehet szorulni egy bokorba, vagy rá lehet ragadni egy sziklára. Nem hiszem hogy aki a 2. résszel játszott, az képes végigszenvedni az első részt. És nem az a baj hogy nehéz, hanem az hogy szenvedés; a kettő nem ugyanaz. A 2. részben a harc nehézségét illetően átestek a ló túlsó oldalára. Mert a 2-ben a harc ésszerűen, jól irányíthatő, viszont annyira erős lesz a végén Henry, hogy egymaga kölönösebb nehézség nélkül képes kiírtani az ostromló prágai serreget. Az elsőben tetszett, hogy nem lehetett tömegeket agyonverni, mert az lenne a normális, de azt, hogy ezt azért nem lehet megtenni mert szar az irányítás, az azért gáz.
  • uwu2020
    Gyorsan kijavították.
    Egyébként most úgy tűnik küldetésből legalább 135 db van.
  • uwu2020
    Szuper lett, azóta el se indul.... gondolom rövidesen jön a hotfix
  • AnuluWork #3109
    Tegnap egy 61 gb os, ma egy 5 gb os patch. Újraírták? :D Kaptunk barber shopot és mod supportot is.
  • uwu2020
    közbe megtaláltam ezt:
    https://www.radiotimes.com/technology/gaming/kingdom-come-deliverance-2-romance/
  • uwu2020
    Az első játékomban Rosa-t sikerült megdugni, a másodikban Katherine-t. Nem lehet mindkettőt? Nem értem miért zárják ki egymást, a küldetések nem kapcsolódnak, és egyik sincs ott ahol a másikat el lehet kapni egy körre.
  • uwu2020
    Itt 131 küldetést írnak, de szerintem több van.
    Én 131-et teljesítettem, 1 nem sikerült, 2 meg még nincs kész, ezek szerint 134 van összesen.
  • Montanosz
    köszi
  • AnuluWork #3104
    Ez is korrekt
  • AnuluWork #3103
    Ezt is nézzétek meg!

Minden egyben
  • uwu2020
    https://kingdomcomedeliverance2.wiki.fextralife.com/Quests
  • Montanosz
    lécci add már meg az oldalt mert én csak olyat találtam ahol a lényeges küldik vannak csak felsorolva
  • uwu2020
    Egyébként valami nem stimmel a küldetések számával. Én 129-hez képest 4 küldetés hiány meleltt kaptam emg a 95%-os achivementet, és utána találtam még 2 db küldetést. Elvileg találnom kellene még egyet a vége előtt. Tehát az általam egy wiki oldalon talált 129 helyett 132 db-nak kellene lennie.

Mindenesetre úgy tűnik, az öszes küldetést meg lehet csinálni, ha megfelelő sorrenfben időben nekiállsz, és nem hozol olyan döntést amelyik valamelyiket kizárná.
  • Montanosz
    ja hát nálam kapásbol kimaradt a kovácsküldi meg pár ami csak bizonyos események után lehet mert már tul léptem a történeten, mindegy majd a következő játékban, legalább lesz ujdonság is
  • uwu2020
    Kikerestem; elvileg összesen 129 küldetés van a játékban. Mivel a 2. jáékomban 110-et teljesítettem, a főküldiből még 15 van hátra, van 3 befejezetlen feladat, és 1 sikertelen, ez azt jelenti, hogy megtaláltam az összeset, és elvileg mindet be is lehet fejezni. Azért csak elvileg, mert van egy amifelől vannak kétségeim; mikor meggyógyítottam egy fazont figyelni kell az állapotát, és szerintem nem lesz vége amíg meg nem hal. Meg van egy, amit nem teljesítettem, azt nem tudom hogy az hogy jött össze, de szerintem csak túl sok volt egyszerre felvéve, és időkorlátos vol, nem vettem észre időben, és nem akartam olyan sokat visszatölteni. Volt hasonló később is, de azt észrevettem, és visszatöltöttem.

Ha mindíg úgy választasz, hogy nem zárod ki magad a döntéseiddel vlamelyikből, szerintem mindet meg lehet csinálni. Egyetlen küldetés bizonytalan, de nem tudom hogy melyik lehet az amelyik nem lett meg, viszont ha tippelni kéne: szerintem azt is meg lehet csinálni.
  • uwu2020
    Nehezen hihető, hogy az időjárás befolyásolja a történetet. A küldetések is csak bizonyos esetekben zárják ki egymást, általában megoldható a szemben álló felek küldetésének teljesítése. A bugok jobban összekuszálják a dolgokat. Lovagi tornán fegyvertelen vagy tétlenül álló npc-k, vagy egymásra teleportáló npc-k, ajtóban összetorlódó npc-k, stb. A játék végefelé a töltés extrém hosszú lesz, szerintem csak simán összegabajodik magával, mert az első map általában tiszta sor.
  • b-type
    Ezt jó olvasni, én nagyon élvezem a játékot, még csak most kerültem át az új helyszínre.
  • Montanosz

kcd 2
    na utána jártam miért maradnak el bizonyos küldetések

annyira dinamikus a játékos döntése miatt hogy képtelenség, mint az első részben egy idővonalra fel rakni az összes fő és mellék küldetést és feladatokat hogy ne maradjunk le semmiről.
    példa ha nem erősitjük meg a bombardásokat akkor akár egy ostrom is elmaradhat
    vagy nagyon fontos meélyik frakciot részesitjük előnyben, igy értelemszerűen a másik frakcio nem ad küldetést
    ha éppen elkezd esni az eső akkor a utak miatt egy sereg nem ér oda időben valahova ezzel megváltoztatva az eseményeket
    ha nem fejlesztjük a alkimiát akkor egyik ostromnál nem tudjuk megmenteni az embereket
    ha megzavarjuk a npc-k napi rutinját vagy eltereljük attol a céltol amihez ragaszkodnak szintén megváltoznak bizonyos események
    stb
    szoval nagy az ujrajátszási faktor
  • Montanosz
    hát én majd a következő kijátszásnál a kovácsot választom oszt ennyi
  • uwu2020
    A spontán realitás élmény szerintem max az élső végigjátszásig tart. Aki ilyenekkel szórakozik, valószínűleg ehhez már túl jól ismeri a játékot.
  • xido
    de ezzel megint belefut az ember a "csapdába",hogy mindent is ki akar maxolni és elvész a spontán realitás élménye,hogy ha valamit elfelejtesz,azzal sok dolog semmissé válhat :)
  • Montanosz
    kcd2
    valoban sok küldetés törlődik ha bizonyos eseményt előreviszünk...ha megjelenünk az esküvön molnár küldetésben akkor ha nem csináltuk meg a kovácsmester küldetéseket satöbbi akkor azok elvesznek, ugyanig van más esetben is...kcd1hez már van egy időrendben végig vezető lista, nemsokára itt is lesz hogy ne maradjunk le semmilyen élményről
  • xido
    semmit,csak a fordítást..
    pár helyütt irtak képi beállításokról (látótávolság,legmagasabb textúrák)....lapozófájl méretéről...ezek még próba előtt állnak..
  • eddie999
    Modokat használsz?
  • xido
    kcd1..magyarítással...technikai ötleteket várok tisztelettel :)
    friss win10,de minden kötelező frissítés a mai napig rajta van...frissen felrakott játék..rá a fordítás..és random kidobálgat..
    vagyis..mindig kidobál,csak nem ugyanannyi idő múlva,tehát játék beli patch vagy küldetés glitch kizárva..
    érdekesség..ugyanezen gépen évekkel ezelőtt már volt játszva gond nélkül...
  • Montanosz
    kcd2

1. Küldetésátirányítás
    Ha a favágók meghalnak, a velük kapcsolatos jövőbeni küldetések automatikusan átkerülnek más NPC-kre vagy helyszínekre. Például egy favágókkal kapcsolatos szerződéses faanyag-szállítási feladat áttevődhet egy másik csoportra, vagy a küldetés teljesen átalakul (pl. "keress más beszállítót" célpontként).

2. Dialógusváltozatok
    A túlélő favágók (ha vannak) emlékezni fognak a konfliktusra, és a későbbi találkozások során erre utaló megjegyzéseket tehetnek. Ez kiterjesztheti a játékos reputációját a térségben, ami más küldetések elérhetőségét befolyásolja.

3. Erőforrás-újraelosztás
    A favágók halála esetén a térkép azon területein, ahol eredetileg működtek, más NPC-k (pl. vándorló munkások vagy katonaosztagok) vehetik át a helyüket. Ez stratégiai változásokat hozhat a térség biztonságában vagy az ellenséges találkozások gyakoriságában
  • Montanosz
    kcd 2
    mindig utátam a növényszedést de itt van egy perk amivel néha találok dolgokat, igy nagy növényszedő lettm :-D
  • b-type
    177 stamina, 51 speed lett Tarrant, a kezdőponton egy gyorsindítást használva simán vertem a másikat, mondjuk a simán az csak azért túlzás, mert a pálya vége miatt asszem harmadjára, vagy negyedjére lett meg. De nem a tempója miatt, hanem mert feszt rossz felé fordultam :))
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2025.02.28. 11:33:13
  • AnuluWork #3084
    Nekem csak Pebbles volt, és nem volt benne elég kilométer. Aztán toltam még bele és meglett.
  • b-type
    Simán nyertem a Tarrant nevű lóval