uwu2020#3128
Én még a KCD1-el játszok, mert a 2. rész után muszály volt visszatérni,megcsinálni a dlc-ket, és egyben újra letolni az egészet. Nem mertem hardcore módban játszani, mert a játékmenet az 1.részben eleve sokkal lassabb, minden körülméynes és időrabló, pedig a legnagyobb nehezítés a "gps" hiánya, és a kis térképen, amit eleve nagyon alaposan be kell járni nem lenne nagy érvágás, úgyhogy kicsit bánom, szerintem ment volan hardcore-ban is, de már befejezem így ahogy van.
Most viszont elérhető a KCD2-höz a hardcore mód. Ha az első résszel végeztem, azt hiszem azt muszáj lesz bevállalni. Kicsit félek, főleg a nagyobbik Kuttembergi térképtől, hogy sok lesz a bolyongás. Ezt leszámítva viszont a 2. rész van annyira könnyű, hogy a többi szívatást meg se fogjuk érezni. Azért belerakhattak volna valami perket ami segít a tájékozódásban, vagy legalább egy kínai iránytűt, vagy ilyesmit, mert szerintem elég gáz lesz minden segítség nélkül tájékozódni a térkép mérete miatt. Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2025.04.16. 15:08:16