Starbound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tungsten az alap naprendszer más bolygójain találsz legközelebb. Ha a hajódat megjavítottad akkor majd bolygónézetben majd látod hogy milyen ásványok vannak az adott bolygón.
2.A missionokat a hajódról a SAIL gépről tudod elérni (de ezt írja is ha jól emlékszem). Gyakorlatilag egy Dungeon a végén bossal. Utánna tudsz majd a hajóval utazni. Ilyen story missionokkal halad a játék előre és mindegyik előtt érdemes kimaxolni a felszerelésed.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.08.10. 23:04:03
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Emlékeim szerint kezdő bolygón nincs tungsten maximum dobozban.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Most vettem meg a játékot, szóval eléggé az elején járok.
1. Tungsten ore-t lehet találni a kezdő bolygón? Van tonna goldom, vasam, rezem, és a bolygó magja közelében mászkálok, de semmi. Pedig mostmár az kéne minden upgrade-hez.
2. Az Outpost-on kaptam egy questet, hogy javítsam meg a hajót, majd pingvin pete segít. Vele beszéltem és azt akarja hogy valami bányász kolóniáról hozzak 20 alapanyagot. Namost a hajóm nem megy sehova, így lövésem nincs, hogy hogy jutok el a kolóniára 😞
Ha ez a három küldetés meg van csinálva utána a kis számítógépnél 8 tech kártya/db-ért tudod megvásárolni a többit.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.08.08. 14:03:30
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Nem értem én ezt. Lehet, hogy az lesz a vége, hogy megpróbálom double jump nélkül (a pénzemet már úgyis elvesztettem), de irtózatos mennyiségű élettöltőbe fog kerülni.
A három tech slothoz kapsz csak küldetést, onnantól a többi cuccot csak fel kell oldanod tech cardokkal. (szerintem a sprint, multijump, waterball a lagjobb... bár kinek mi)
A felszerelésed szintje rendben van? Azt érdemes minden mission előtt kimaxolni.
Vigyél magaddat csapattársakat is. Random questeket kell csinálni hogy csatlakozni akarjanak hozzád.
Élettöltővel is szerelkezz fel.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.08.08. 11:40:18
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Most értem a könyvtáros Asra Nox bossfighthoz, és konstatáltam, hogy képtelen vagyok megverni. Kicsit utánanéztem, és mindenki csak annyit ír, hogy rocket jumppal vagy hasonlóval fel kell ugorni a könyvszekrényekre, mivel így a legtöbb támadása elkerülhető. Na most ennyit magamtól is kitaláltam, már az elején gyanúsak voltak a szekrények, csak annyi a gond, hogy nemhogy rocket, de még sima dupla ugrásom sincs. Nemtom, hogy ez normális-e, de én idáig még színét se láttam semmilyen double jump, vagy bármi ilyesmi fejlesztésnek.
Az Outposton lévő teches tudósürgénél már megcsináltam a body tech-es akadálypályát, a dash-t meg is kaptam, de ennyi. Próbáltam zargatni, de semmilyen küldetést nem ad, úgyhogy ötletem sincs, hogy tudnék double jump-ot szerezni, meg főleg, hogy miért nincs még meg. Így viszont gyakorlatilag esélyem nincs ellene, a sugárnyalábos támadását esélyem sincs kivédeni. Esetleg tudja valaki, hol lehet a hiba? Kicsit bosszantó volt tizenezer pixelt veszteni, csak hogy rájöjjek erre 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De látom behozták a super metroid labda formját
Jópofa lenne ha a Hylotl kapna levegőt a vízben, az Avian tudna repülni, a Novakid nem sérülne a tűzben nameg a glitch nem lenne éhes (bár neki direkt vannak egyedi növények is) a többire nem emlékszem.
Túl nagy előny lenne némelyik ezért vetették el.
Szerintem lesz ilyen mod előbb vagy utóbb.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.08.03. 11:31:19
A külömböző fajoknak van módosítójuk? Vagy csak grafikai a külömbség? Illetve a robot is éhen hal?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mondjuk az vicces hogy lehet nálam sok millió adag rizs pl. De nem lehet nálam csak pár tucat amint megfőztem 😄
https://www.youtube.com/watch?v=dP3dY15_srA&list=PLCcGzYrFkzA1A15qTy7gD9cGmjzlbElOc
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lassan 3 éve elszenvedtünk mire meg lett az én faszságomból de utána jókat multiztunk itt vissza lehet olvasni azóta se vettem meg<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egyrészt nem vágom hogy kellene átengedni a szervert routeremen.
Másrészt nem engedi egyszerre futtatni a játékot meg a szervert.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.07.24. 13:13:12
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.07.24. 13:11:54
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.07.22. 23:14:48
Még két éve beletettem 40 órát, azóta hozzá sem nyúltam 😊
Majd ha kijön 22.én akkor le lesz írva vagy lesz egy videó hogy mi van benne.
Nézz utánna a nightly nagyon olyan mint az 1.0 lesz.