808
-
#568 Régen elég OP volt. :) -
#567 Azokban bányászni érdemes (mélyen), tele vannak ércekkel. -
#566 Az aszteroida mezőnek mi értelme van? Van benne valami? Vagy csak úgy van... nem találok benne semmit. -
#565 Nos legyőztem a Pingvin Mechet.
Violium armor, Violium Pumphammer, Techek: Energy Dash és Pulse Jump, Meg kb 20 Medical Bag.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.01. 17:36:45 -
#564 Jól néz ki -
#563 Egyedül kicsit unalmas, viszont nem akarok másra várni... meg ha igaz a modom sem jó multiban.
Ship tuning :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#562 Szerintem a wiki-t mindenképp :) (tudom van több is, de ez a hivatalos) -
#561 Menti is favba a topic. Neki esünk haverral megnézni az újdonságokat. :) -
#560 Ez kb összefoglalja mi a helyzet most.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.28. 22:35:16 -
#559 Koala patch volt az utolsó amit toltam. :) -
#558 Mihez képest hogy halad? Van sok minden. Nehéz lenne mindent összefoglalni. Nemrég kint van egy új stabil verzió "Upbeat Giraffe" . A koalához képest rengeteg az újdonság. Questek , ship levels, Novakid, új anyagok, új biomeok, alpaka suit :P stb... -
#557 Grat a házigarázdálkodáshoz :) Srácok, hogy halad a game? Utána nézhetnék, de had pörögjön a topic és addigi s hátha másnak is kedve támad hozzá. Régen rengeteget toltam, és nagyon jó volt. Kezdetben kalózkodva, majd megvettem steamen és ott 30 órát ír, de a duplája tuti megvan. Terraria 113 óra ami szintén zseniális volt. :) Remélem szépen hegesztik. -
#556 Jááá!! O.o az! -
#555 így jaó ? :D -
#554 Most látom csak hogy megváltoztatták.... így már nem lehet kintről lelőni :( -
#553 Akkor köszönöm. Milyen linkeket javasoltok a kép alá? -
#552 + -
BladeW #551 + -
#550 + -
undY1ng #549 + -
#548 Ha senki sem pályázik rá. Én elvállalnám a házigazda szerepet...
Ha felőletek oké akkor légyszíves legalább egy (+)-el jelezzétek.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.28. 07:16:18 -
#547 Nem mész be a kapun hanem kintről lelövöd ;) -
#546 Néha. Elakadtam a pingvin warmech bossnál. Ha valaki kinyírta, árulja el már hogyan csinálta. -
#545 Játszik vele még valaki?
Mod Yeah 8)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#544 Csináltam már egy ilyent... csak be kellene rakatni. Nem ártana alá pár link sem. Vagy egy Házigazdit választani.
-
lammaer #543 #503 ? -
Scharnhorst #542 Valaki tudja, hogy az alap craft asztalnál miért nem tudok "red dye"-t készíteni? Mindenem megvan hozzá, hogy megcsinálhassam, de mégsem tudok gyártani.
Előre is köszönöm a választ. -
#541 féligmeddig tévedtem.Patch tényleg jött.
Patch note alant:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hey all!
As many of you have noticed, we’ve released several small updates to the Stable branch since last week’s big patch. These have mostly been bug fixes, but since a lot of people have asked for a changelog, here it is!
Fix a crash when trying to keybind unrecognized keys
Fix masking on headband for avian beaks
Fix a button position overlap in sign store GUI
Fix border detection on adjacent signs
Fix some bugs with cat AI
Fix exploit with Dreadwing not properly aggroing player at long range
Change default ‘hide interface’ binding to avoid overlapping with Steam screenshot key; now uses Alt + Z
Update a few more human armor designs
Alien biomes now properly apply radiation status
Fix scrollable list widgets starting at bottom
Fix reversed alphabetical sorting in songbook
Fix a crash due to inconsistent animation sorting in networked animator
Change a number of container sizes to better match their object sizes
Fix a 32 – 64 bit compatibility issue
Fix bug with servers not properly clearing temporary files
Fix a few other miscellaneous server and client crashes
New fireableItem Lua API
Fix erroneous hotkeys listed in paint tool / wire tool descriptions
Restore Nanostove to portable pixel printer unlocks
Fix asset loading errors on several Windows versions including XP, pre-SP2 Vista, 10 preview
Change Windows file locking to allow multiple simultaneous client instances
Fix a bug sending excessive inactive client disconnect requests
Change Erchius Horror phase 3 to not cross the beams
More sign fixes
More changes to container sizes
Fix cooked fish hand position
Fix more issues with keybinding international keyboard layouts
Fix bug where NPCs were killed by breaking beds
Updated more human armor graphics
3D printer shouldn’t show prices for items that can’t be scanned
Fix monsters being hit while dying
Fix wired objects being wired to themselves
Fix a graphical glitch in aurora parallax
Fix bugs with spawn adjustment and don’t allow spawning in liquids
Fix a graphical bug where some monsters’ animation parts displayed the wrong image
Fix universe server world corruption due to double world loading
Adjust rarity of food items
Fix hue shifting some stone types which prevented cobblestone from stacking properly
Fix effects for player damage and energy depletion / regeneration -
#540 sajna nem jön.valami hiba van a steamen és ugyanazt a patch-et tölti le állandóan.én is megörültem először de több helyen is írták steam fórumban hogy bezony ez valami hiba -
Stief #539 Mi volt ez az utcsó 760mb? -
#538 Azért jönnek a frissítések rendesen! Tegnap 130 MB, ma 760. -
#537 Most akkor bent vannak a hylotl cuccok vagy csak a steam buta?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.31. 13:54:26 -
#536 Én nem szeretnék. -
#535 hát én már öreg vagyok hozzá de te is eleje óta itt vagy.Vállald be megszavazunk.tényleg kéne valami faq meg ilyesmik -
#534 Az első missziós dungeon is kapott egy bosst! Most már nem csak egy gépre kell kattintani a bánya végén a 20 kristályért, hanem harcolni is!
A bánya végén egy csarnokban, egy nagy rózsaszín kristály lebeg, amit körbe lehet ugrálni a körülötte levő platformokon. Közben egy-két halálsugár megy körbe. 4 kapcsoló van a platformokon elszórva, amikkel be lehet kapcsolni egy a kristály alatt álló gépet. Közben a kristály spawnol néha egy-egy rózsaszín alient. Hogy pontosan mit kell csinálni még nem tudom, mert a felső platformról leesve meghaltam, és este már nem volt lelkierőm újra elkezdeni az egész bányát. -
#533 Lassan esedékes lenne egy banner meg egy házigazda a topikba. -
#532 Nekem kitörölte .. de mind1. De ez a verzió sokkal stabilabbnak tűnik mint az unsteble. Végre nem akad és tölt a map is.
(legalább is eddig)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.30. 21:28:55 -
undY1ng #531 Nekem a nighty verzióból a NONE (tehát erre az alap verzióra) verzióra váltva megmaradt a karim. Vagy ez alapból is így van? -
#530 Egyébként ha nagyon akarnák meg lehetne oldani a karakter átmentését az új verziókba, csak ugye akkor a sok alacsonyabb szintű tartalom ami kitölti a világot sokaknak kimaradna.
Részemről a (HYLOTL CUCCOKAT IS RAKJÁK MÁR BELE VÉGRE!!!)
#529 A lényeg hogy minden nagy frissítéskor megváltozik a világ és nem érnek semmit a korábbi koordináták. -
#529 Az sem mindegy melyik verzióval játszol, hiszen a régi "sima" starbound-ban, külön szektorokban voltak a különböző nehézségi szintű bolygók, a stable-ben csak egy nagy univerzum-map van.