Starbound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Steamen bemész a játékkönyvtárba ott jobb-klikk a starbound-ra, és legalul a tulajdonságok menüre. Ott felül válaszd a "béták" fület.
Válaszd ki az unstable-t,( a nightly úgy tudom már nem is működik).
Készülj fel hogy újratelepíti az egész játékot, és az eddigi mentéseid nem lesznek ott.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Stief: köszi, sikerült! 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Red dye jelenleg nincs a játékba, ezért nem is találhattam meg. A kennel-t, a kutyaházat a 3D nyomtatóval lehet elkészíteni a hajón.
Narancs kellett a humoristának, két lépésre tőle vettem a boltban egyet.
Ezután beszélnem kellett egy másik emberkével mellette, majd újra a humoristával, és ennyi. Nincs több küldetés vagy hajó-upgrade jelenleg a unstable verzióban.
Most a hónapban jön ki a stable verzió a fejlesztők ígérete szerint.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Keresgélj virágos biomeokat.
De lehet találsz ilyent valamelyik dungeonban is. Talán glitch stílusba passzolna ez az item.
Többet nem tudok segíteni.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.23. 00:16:08
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Jah az 5. upgrade után nem is néztem a questeket xD
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A hajódat pedig ha az aktuális összes questet megcsináltad az outposton akkor válik elérhetővé az épület mögött lévő bódénál egy az a quest amivel upgradelheted a hajódat.(ha a következő szintet akarod akkor előtte megint meg kell csinálni mindent és újra és újra)
Hogyan lehet microchip-et készíteni? Milyen berendezés vagy anyag kell hozzá?
Illetve mikortól és hogyan lehet fejleszteni az űrhajót? Lehet nagyobbá tenni? Vagy van valami hely ahol újat lehet vásárolni?
[/cserf][/fülünyúl]
A kutyaházas küldetést outpostban adja az egyik NPC. Kéri hogy csinálj, és hozz neki egy kutyaházat, tőle kapod meg a receptjét is. Az benne is van a gépekben, vörös festék és faanyag kell hozzá.
A másik questet is outpostban kapod a humoristától akinek az eleje felé meg kellett keresni a kéziratát (ami a felső emeleti szemetesben van, a wc-nél outpostban.) Eltűnt a bohócorra, és kér hogy hozz neki valamit ami ha jól idézem "small, round and colorfull". csak fogalmam sincs mire gondoltak a játék készítői. Még egy piros gömbdísz is lecraftoltam a karácsonyi dekorációból, de mint kiderűlt az nem jó... és egyáltalán nem kicsi! XD
Ezeket a küldetéseket a hajó 5. upgrade-je után adják az NPC-k.
Van olyan recept amit mondjuk a "wooden crafting table" tartalmaz de pl a "robotic crafting table" nem. Legalább is úgy emlékszem régebben volt ilyen.
#491 Milyen kutyaház? Milyen bohócorr? Én ilyen questekkel nem is találkoztam. Vagy ezek randomok vagy faj függő?
Szerintem úgy jártam mint Since a Magnetic Curcible-vel. Valószínűleg belefutottam egy bugba.
Utoljára szerkesztette: BuriP, 2015.01.20. 16:57:08
wiki link az elkészítéshez: http://starbound.wikia.com/wiki/Red_Dye
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Egy alap dolog vörös festék "red dye" de egyszerűen nem találom melyik gépnél lehet craftolni! Megcsináltam minden gépet a játékban amit enged (5-ösre upgrade-eltem már a hajót), de sehol nem engedi csinálni. A kutyaházhoz kellene, amit egy küldetés kér.
A másik: ellopták a humorista krumpliorrát, vinnem kell neki valamit ami: kerek, kicsi és színes? De nem tudom mire gondolhat..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
#478 BuriP: Szerintem leginkább a forest,desert,arid,tropical bolygókon. A ticket egy későbbi questhez kell majd.
Az outpost-on van egy játékautomata amiben egy labirintusból kell kijutni. Mikor megcsináltam, kaptam egy "winner ticket"-et de nem jöttem rá mire jó! Valakinek valami tippje?
Inkább azt mondja meg valaki hogy Hylotlkat hol találni? Benne vannak már egyáltalán?
Mindennek megvan az előfordulási helye.
#474 Nem akarok hülyét mondani, de ha jól emlékszem a titánium az óceános bolygókon van. Gyémánt meg a magasabb bolygókon annyi van hogy épp nem dobálom már a kukába. (később csak a hajó upgradeléséhez kell)
És senki ne pazaroljon csákányra meg fúróra..(telljesen felesleges anyag és helypazarlás) inkább upgradelje a Matter Manipulatort.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.03. 13:29:38
Ha nem találsz titániumot az adott rendszerben, menj egy veszélyesebb rendszerbe. ha "sima" bolygón voltál, egy rádióaktívba, ha rádióaktívba akkor, egy fagyosba, stb.Az unstable-ben úgy van felépítve hogyha megcsináltad az egyik questet, (általában dungeon, vagy boss után) kapsz egy új tech-et a nanoruhádhoz. Amivel már túl tudod élni a következő tipusú golygókat Mert levegőhöz jutsz az atmoszféra nélküli bolygón, vagy ellenállóvá tesz a rádióaktivítás, a fagy, vagy a hőség ellen) Mindig a következő tipusú renszerben találod azt az ércet ami a következő armor elkészítéséhez kell.
Amúgy minél mélyebbre ásol annál gyakoribb és több lesz az ásvány.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A másik oldalán lévőt ki tudtam ütni. ... de akkor is bug<#banplz>#banplz>
Ahogy a quest journal írja nekem ez a tábla kell, viszont ebben a dungeonban nem tudok kiütni semmit.FAIL <#banplz>#banplz>

Boldog új évet!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.02. 21:22:44
az utolsó stabil kiadás mikori? fél éves vagy több nem? 😊
Kérdés. - Mennyire van értelme átmennem most az unstable buildre?
Szval...Saját bolygóra ha unatkozol miért ne? De én egy random bolygón csak végigszaladok és jöhet a következő.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.12.24. 23:29:57
https://www.twitch.tv/sp1gu

Boldog karácsonyt!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.12.24. 22:03:38
Pedig láttam képet már a falujukról meg valami víz alatti cuccról is. Még nincsenek berakva?