808
-
#728 Ha ez vigasztal én megbántam, hogy megvettem. -
#727 Van erre egy kiherélt steam kliens amit ilyen esetben szoktak használni -
Boszi90 #726 Hát külföldi szerverlista akad egy pár :D De tényleg jó lenne egy nekünk magyaroknak is :) Én sajnos azonban abszolút nem értek az ilyen portolásokhoz :S -
#725 portot kell nyitni azt annyi amint kész a szerver felmegy egyből nem kell neked másik játékot indítani, másnak csak csatlakozni kell és mehet a móka
lassan 3 éve elszenvedtünk mire meg lett az én faszságomból de utána jókat multiztunk itt vissza lehet olvasni azóta se vettem meg -
#724 Az megvan.
Egyrészt nem vágom hogy kellene átengedni a szervert routeremen.
Másrészt nem engedi egyszerre futtatni a játékot meg a szervert.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.07.24. 13:13:12 -
#723 Esetleg fellóghatnánk egy külföldi szerverre
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.07.24. 13:11:54 -
#722 Szerver csinálás -
Boszi90 #721 Hát ez egy jó kérdés :S Sajnos az ilyesmihez én sem értek :( -
#720 Én benne lennék, csak hogy? Én nem tudom futtatni. -
Boszi90 #719 Most hogy kijött a Starbound, senki nem tervez készíteni egy magyar szervert? :) -
#718 Hangulatos volt a trailer :) -
#717 Starbound 1.0
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.07.22. 23:14:48 -
#716 Ez lesz az 1.0 (ANGOL)
Final Approach to 1.0
Tiy posted on April 3rd, 2016 in Dev Blog
-
#715 Mint én is :)
Még két éve beletettem 40 órát, azóta hozzá sem nyúltam :) -
#714 Gyakorlatilag minden megváltozik a sima starboundhoz képest.
Majd ha kijön 22.én akkor le lesz írva vagy lesz egy videó hogy mi van benne.
Nézz utánna a nightly nagyon olyan mint az 1.0 lesz. -
#713 1.0 -a fog tartalmazni új dolgokat a mostani verzióhoz képest? Erről lehet tudni valamit? -
lammaer #712 Vagy lesznek olyanok akik akkor kezdik el (ahogy én is) -
#711 Majd az 1.0-val tuti visszatérnek páran. :) (ahogy én is) -
#710 Jó lesz, majd 22. után. Ez a Nightly. -
BladeW #709 Mesélj, milyen az 1.0? -
#708 2 éve nem léptem be kb :D Majd valamikor lehet, bár fene tudja. -
#707 Csak én játszom innen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#706 Tök jó mikor napok óta vígan játszok és ma meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#705 Kérdés: A nagy megjelenés alkalmából nem szeretnénk majd egy szervert indítani? Egy kis közös játszogatásra. Akár TS meg minden ami kell. -
#704 Na végre, addigra végzek a creával és jöhet a starbound, ugy is tavaly játszottam vele utoljára. -
#703 Starbound will be out later this month
Patch 1.0 Coming July 22nd 2016
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.07.09. 09:38:52 -
#702 Ha érdekel valakit végre lehet játszani az "új játékmenetet" csalás nélkül a nightlyban. -
#701 Decemberben lesz 3 éve, hogy megvettem... :D
Mindegy, azért nem lenne rossz, ha egy szép napon tényleg a végére érnének. -
#700 Ha csak az elején játszottál akkor már most is egy teljesen új játék vár rád. Gyorsan szaporodik a kontent. Főleg a nightlyban. Meg sok rendszert telljesen átdolgoztak, de félkész és csak konzolparancsokkal játszható. Remélem hamarosan kiadják az 1.0-t. -
BladeW #699 2 és fél hónapos infó, hogy már készülnek elhagyni az early access-t.
-
#698 Hogy áll most a játék ? Még az elején vettem meg.. azóta nem játszottam, mert félkész volt.. kész van már ? Még mindig 3 boss van csak ? :_D -
lammaer #697 Nekem az edge of spacenak vhogy az irányítása nem jött be. Pedig fenn van a listán, de vhogy nem olyan kézreálló mint mondjuk a terraria... nem tudom pontosan leírni, hiszen kb ugyanazok a billentyűk meg a mozgás, csak vhogy az egész csúszik...meg olyan kicsi az UI.
Amúgy a tartalom mennyire cváltozatos az edgeben? Vhogy úgy tűnt hogy minden csak növekszik - kb mk1 puska, mk2 puska, mk 3 puska szinten, nincs igazi "fejlődés" mondjuk újfajta fegyők, más jellegű cuccok mint mondjuk a terráriában (persze ott is van kard meg erősebb kard, de rengeteg spéci felszerelés van, ami másképp működik mint a többi).
Csak azért kérdezem mert még nem nagyon mélyedtem el a játékban, lehet hogy az első benyomás csalóka....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.07. 11:22:24 -
#696 Az Edge Of Space-nek a pálya felépitése nem jön be nekem, eléggé összevissza az egész, de tartalom az van benne. -
#695 Értem és elfogadom a véleményed. Részemröl ebben a stilusban sokadrangú a grafika de ha valami jól néz ki az sose baj a lényeg a tartalom.
( Mondjuk a Edge Of Space.nél, pl nekem a grafikai style nem annyira jön be de maga a játék ettöl még jó ) -
lammaer #694 Sztem teljesen pofás, ha teljes képernyőn nézed a steam gameplay videókat akkor látszik hogy részletesen megrajzolt játék, abszolút nincs elnagyolva, a főkarakter is jól néz ki.
Egyszerűen csak nem 3d renderelt grafika, hanem kézzel rajzolt cucc.
Nem nagyítottam fel semmit, full hd méretben így néz ki:
(persze izlések és pofonok, megértem ha nem jön be - de ezt én nem látom pixelesnek, recésnek)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.07. 08:38:38 -
#693 Jaja a grafra gondoltam! Milyen pixeles már?
De komolyabbra véve, nekem tényleg nem jön be.
Én nem a játékra mondtam hogy béna hanem a kinézetére.
Mégpedig azért mert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a pixeles dolog "szerintem" azért csábító annyira mert egyszerű és alapjában véve elég elnagyolt stílus, a részletei a képzeletedre van bízva.
Viszont stílusán belül... Minél jobban részletezed annál gagyibban hat. (értsd: míg egy starbound/terraria karakter annyira lowpixeles hogy már nem is számít, minél részletesebb annál kevésbé áll jól neki a pixel és annál könnyebben látod benne a hibát.)
()A minecraftban is az alap 16x16pixeles textúra a szép, míg a moddolt 32-64-128-256-512-1024-2048....szimplán undorító()
De kiemelném ismét hogy "SZERINTEM" Nekem nem kompatibilis az ízlésemmel. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.06.07. 01:25:39 -
#692 Ebben a stilusban alap, hogy béna legyen a grafika talán csak a Darkout a kivétel mert az pofásan néz ki. -
#691 A Crea megvan nekem is, nem tudtam, hogy már a héten lesz megjelenés, nekem bejön mert többek közt vannak benne skillek.
#690 neked minden béna ami nem starbound?... vagy ha a grafra gondoltál az mindkettönek totál béna, de ezeket a játékokat nem is ezért szeretjük. -
#690 Semmi, bár nem követem a dolgokat. Én őszre tippelnék.
Crea...: ez szerintem nagyon bénán néz ki -
#689 Semmi, de jún 9-én jön a Crea ami hasonló stilus.