Starbound

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ainz
2 éve nem léptem be kb 😄 Majd valamikor lehet, bár fene tudja.
LeWyTy
Csak én játszom innen?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Tök jó mikor napok óta vígan játszok és ma meg:

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Kérdés: A nagy megjelenés alkalmából nem szeretnénk majd egy szervert indítani? Egy kis közös játszogatásra. Akár TS meg minden ami kell.

wedge31
Na végre, addigra végzek a creával és jöhet a starbound, ugy is tavaly játszottam vele utoljára.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kekeN7
Starbound will be out later this month

Patch 1.0 Coming July 22nd 2016
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.07.09. 09:38:52

LeWyTy
Ha érdekel valakit végre lehet játszani az "új játékmenetet" csalás nélkül a nightlyban.

kekeN7
Decemberben lesz 3 éve, hogy megvettem... 😄

Mindegy, azért nem lenne rossz, ha egy szép napon tényleg a végére érnének.

LeWyTy
Ha csak az elején játszottál akkor már most is egy teljesen új játék vár rád. Gyorsan szaporodik a kontent. Főleg a nightlyban. Meg sok rendszert telljesen átdolgoztak, de félkész és csak konzolparancsokkal játszható. Remélem hamarosan kiadják az 1.0-t.

2 és fél hónapos infó, hogy már készülnek elhagyni az early access-t.
Ainz
Hogy áll most a játék ? Még az elején vettem meg.. azóta nem játszottam, mert félkész volt.. kész van már ? Még mindig 3 boss van csak ? :_D
Nekem az edge of spacenak vhogy az irányítása nem jött be. Pedig fenn van a listán, de vhogy nem olyan kézreálló mint mondjuk a terraria... nem tudom pontosan leírni, hiszen kb ugyanazok a billentyűk meg a mozgás, csak vhogy az egész csúszik...meg olyan kicsi az UI.

Amúgy a tartalom mennyire cváltozatos az edgeben? Vhogy úgy tűnt hogy minden csak növekszik - kb mk1 puska, mk2 puska, mk 3 puska szinten, nincs igazi "fejlődés" mondjuk újfajta fegyők, más jellegű cuccok mint mondjuk a terráriában (persze ott is van kard meg erősebb kard, de rengeteg spéci felszerelés van, ami másképp működik mint a többi).
Csak azért kérdezem mert még nem nagyon mélyedtem el a játékban, lehet hogy az első benyomás csalóka....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.07. 11:22:24

wedge31
Az Edge Of Space-nek a pálya felépitése nem jön be nekem, eléggé összevissza az egész, de tartalom az van benne.

jarlaxxe
Értem és elfogadom a véleményed. Részemröl ebben a stilusban sokadrangú a grafika de ha valami jól néz ki az sose baj a lényeg a tartalom.

( Mondjuk a Edge Of Space.nél, pl nekem a grafikai style nem annyira jön be de maga a játék ettöl még jó )

Sztem teljesen pofás, ha teljes képernyőn nézed a steam gameplay videókat akkor látszik hogy részletesen megrajzolt játék, abszolút nincs elnagyolva, a főkarakter is jól néz ki.
Egyszerűen csak nem 3d renderelt grafika, hanem kézzel rajzolt cucc.

Nem nagyítottam fel semmit, full hd méretben így néz ki:

(persze izlések és pofonok, megértem ha nem jön be - de ezt én nem látom pixelesnek, recésnek)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.07. 08:38:38

LeWyTy
Jaja a grafra gondoltam! Milyen pixeles már? <#idiota>
De komolyabbra véve, nekem tényleg nem jön be.
Én nem a játékra mondtam hogy béna hanem a kinézetére.
Mégpedig azért mert:
Ez a pixeles dolog "szerintem" azért csábító annyira mert egyszerű és alapjában véve elég elnagyolt stílus, a részletei a képzeletedre van bízva.
Viszont stílusán belül... Minél jobban részletezed annál gagyibban hat. (értsd: míg egy starbound/terraria karakter annyira lowpixeles hogy már nem is számít, minél részletesebb annál kevésbé áll jól neki a pixel és annál könnyebben látod benne a hibát.)
()A minecraftban is az alap 16x16pixeles textúra a szép, míg a moddolt 32-64-128-256-512-1024-2048....szimplán undorító()
De kiemelném ismét hogy "SZERINTEM" Nekem nem kompatibilis az ízlésemmel. Ennyi.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.06.07. 01:25:39

wedge31
Ebben a stilusban alap, hogy béna legyen a grafika talán csak a Darkout a kivétel mert az pofásan néz ki.

jarlaxxe
A Crea megvan nekem is, nem tudtam, hogy már a héten lesz megjelenés, nekem bejön mert többek közt vannak benne skillek.

#690 neked minden béna ami nem starbound?...<#ravasz1> vagy ha a grafra gondoltál az mindkettönek totál béna, de ezeket a játékokat nem is ezért szeretjük.

LeWyTy
Semmi, bár nem követem a dolgokat. Én őszre tippelnék.
Crea...: ez szerintem nagyon bénán néz ki<#crazya>

wedge31
Semmi, de jún 9-én jön a Crea ami hasonló stilus.

jarlaxxe
Még mindig semmi a pontos megjelenésről?

LeWyTy
Nem hiszem hogy van pontos időpont. Hamarosan. Ideje volna már.

Na.... 1.0... mi a fene? Mit mondanak mikor lesz?

LeWyTy
Csak hogy történjen már itt valami.
Egy kis dumálás meg videózás a változásokról.

LeWyTy
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből a nagy hajrából amit most csinálnak a fejlesztők. Szinte mindenen változtatnak.
Jelenleg annyira hogy a Nightly-t el sem tudom indítani. Még a Launcher sem működik rendesen.

Gondolom most nem foglalkoznak a publikálásokkal és mindenki keményen gondolkodik hogy a <5-6 March – PC Gamer Weekender – London, UK>-re kész legyenek,
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.27. 14:18:02

LeWyTy
Van normális lőfegyvered nem nagy kunszt egyik boss sem.

Én tegnap csináltam meg azt a nagy rózsaszín ízés küldetést, elsőre sikerült, nem volt egy nagy vasziszdasz 😄

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

Ezt inkább a kikapcsolódásos napokra értettem! 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

LeWyTy
Akkor csak én vagyok az aki egyből kikapcsolja 😄 (mert idegesít)

Mira
Még mindig hihetetlenül magával ragadó a játék zenéje.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Hali! Ha van kedved tolhatnánk a gémet 😊 Írtam pm-et is 😄

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

LeWyTy
Hát lelőni sem szeretném a poént.
De nagy vonalakban telljesen újragondolt craft rendszer. Missionok, npc-k(crew). Találtam egy új bolygót is. Linkeltjeim alapján valami új városi környezet. Hylott cuccok... Meg gondolom még sok más.

KiruHoshino
Tetszik. Szép munka. Engem is érdekelne a kövi update tartalma. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Hello! Mesélj mik voltak, nagyon kiváncsi vagyok!
LeWyTy
Fúúú!... belenéztem a Nightly-ba és a következő update nagyon durva dolgokat fog tartalmazni<#circling> Alig várom.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.07. 21:15:31

LeWyTy
Nevezek erre az építősizére hátha beválogatják <#circling>

Hát azt én is, izgat a játék nagyon (fiammal lanon tolnánk) de félkész játékba nem akarok belekezdeni. Nemcsak a kiforratlanság meg a potenciális bugokk miatt hanem azért is, mert sajnos nincs annyi idő hogy egy egy nagy update után újból kezdjük a partit.

De gondolom semmi infó még arról hogy mikor terveznek kijönni az early accessből...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.01. 16:40:07

LeWyTy
Remélem nemsoká kiadják a játékot és elszaporodnak a játékosok. <#buck>

Terawatt
Wow! Beindult a fantáziám 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

LeWyTy
Akkor ez most spoilernek számít? De várom mi lesz ez<#vigyor2>

LeWyTy
Mi ez a háttér?!<#idiota>

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.22. 19:54:32

LeWyTy
Kipróbáltam kb 3perc vas páncélban dupla ugrással fegyver nélkül és kb 20 bandage<#buck> (nem nehéz csak fel kell venni a ritmust)

LeWyTy
Hozzá sem kell nyúlni, és odáig is simán el lehet jutni sérülés nélkül<#circling> Ott pedig körbeugrálsz bekapcsolsz mindent és lösz, és bandage nyomkodás, azt meg semmiből nem tart farmolni 100at 😄 2-3 perc az egész mission 😄

Dzsini
Egyik kézben bandage (elsőre kb. 50 darab), másik kézben valami egykezes kard, hogy ha valaki a közeledbe jön azt eltakarítsd, és nézz meg egy videót róla hogy kell körbeugrálni - meglepően nem tragikus egyébként, ha egyszer ráérzel.
Másodikra már könnyen át fogsz rajta szaladni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sárkánylovag
Hát fiúk én ezt nem bírom megcsinálni FELADTAM.
Az az óriás szem a 4 plazmasugárral kicsinál.
Közben ugrálni kellene kapcsolgatni gyógyítani bandage-val azt átvenni a kézbe közbe malackák jönnek.
Ez annyira töményen akciójáték hogy ez a bonyolult irányítás a sok gombbal ehhez már nem való.
20-szor nekiugrottam különböző fegyverekkel bumeráng, shotgun, robbanó pisztoly.
Ráadásul újrakezdeni az egészet ha meghalok mert mentés sincs ÁÁÁ
Azért nektek köszönöm a segítséget de egy kraftolós játék ne legyen már ennyire nehéz.
Terawatt
Aludni szoktam, mert meló és otthon hobbi is képernyő előtti időtöltéssel telik 😄 vettem egy tabletet de kb teljesen kihasználatlan emiatt.

sárkánylovag
A vonaton ingázás tökéletes hely előkapni valami tablet félét . és pixelvilághoz még csak komoly gép se kell.
Terawatt
Benne lennék, de így is annyi játék van amit játszok, de igazán egyikre sincs időm. :/ Sok ingázás megöli a szabadidőm.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.01.04. 08:04:08

LeWyTy
Nincs valakinek kedve egy közös játékhoz? (lehetőleg a héten)
Kevesen vagyunk. Népszerűsíteni kellene a játékot Magyarországon... ötlet?<#buck>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.04. 00:31:31

LeWyTy
Én csak kétszer írtam le még a videó előtt hogy mit kell keresned(hogy nem fogsz csak úgy rábukkanni)<#idiota>
Az outposton van az épület jobb oldalán egy lila köpenyes figura, a tőle kapod majd questeket utána tudod a SAIL ban növelni a hajódat ahoz kell az upgrade modul.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.03. 17:54:35