Starbound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Patch 1.0 Coming July 22nd 2016
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.07.09. 09:38:52
Mindegy, azért nem lenne rossz, ha egy szép napon tényleg a végére érnének.
Amúgy a tartalom mennyire cváltozatos az edgeben? Vhogy úgy tűnt hogy minden csak növekszik - kb mk1 puska, mk2 puska, mk 3 puska szinten, nincs igazi "fejlődés" mondjuk újfajta fegyők, más jellegű cuccok mint mondjuk a terráriában (persze ott is van kard meg erősebb kard, de rengeteg spéci felszerelés van, ami másképp működik mint a többi).
Csak azért kérdezem mert még nem nagyon mélyedtem el a játékban, lehet hogy az első benyomás csalóka....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.07. 11:22:24
( Mondjuk a Edge Of Space.nél, pl nekem a grafikai style nem annyira jön be de maga a játék ettöl még jó )
Egyszerűen csak nem 3d renderelt grafika, hanem kézzel rajzolt cucc.
Nem nagyítottam fel semmit, full hd méretben így néz ki:
(persze izlések és pofonok, megértem ha nem jön be - de ezt én nem látom pixelesnek, recésnek)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.07. 08:38:38
De komolyabbra véve, nekem tényleg nem jön be.
Én nem a játékra mondtam hogy béna hanem a kinézetére.
Mégpedig azért mert:
Viszont stílusán belül... Minél jobban részletezed annál gagyibban hat. (értsd: míg egy starbound/terraria karakter annyira lowpixeles hogy már nem is számít, minél részletesebb annál kevésbé áll jól neki a pixel és annál könnyebben látod benne a hibát.)
()A minecraftban is az alap 16x16pixeles textúra a szép, míg a moddolt 32-64-128-256-512-1024-2048....szimplán undorító()
De kiemelném ismét hogy "SZERINTEM" Nekem nem kompatibilis az ízlésemmel. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.06.07. 01:25:39
#690 neked minden béna ami nem starbound?...<#ravasz1>#ravasz1> vagy ha a grafra gondoltál az mindkettönek totál béna, de ezeket a játékokat nem is ezért szeretjük.
Crea...: ez szerintem nagyon bénán néz ki<#crazya>#crazya>
Egy kis dumálás meg videózás a változásokról.
Jelenleg annyira hogy a Nightly-t el sem tudom indítani. Még a Launcher sem működik rendesen.
Gondolom most nem foglalkoznak a publikálásokkal és mindenki keményen gondolkodik hogy a <5-6 March – PC Gamer Weekender – London, UK>5-6 March – PC Gamer Weekender – London, UK>-re kész legyenek,
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.27. 14:18:02
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
https://www.twitch.tv/sp1gu
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
De nagy vonalakban telljesen újragondolt craft rendszer. Missionok, npc-k(crew). Találtam egy új bolygót is. Linkeltjeim alapján valami új városi környezet. Hylott cuccok... Meg gondolom még sok más.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.07. 21:15:31
De gondolom semmi infó még arról hogy mikor terveznek kijönni az early accessből...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.01. 16:40:07

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.22. 19:54:32
Másodikra már könnyen át fogsz rajta szaladni 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az az óriás szem a 4 plazmasugárral kicsinál.
Közben ugrálni kellene kapcsolgatni gyógyítani bandage-val azt átvenni a kézbe közbe malackák jönnek.
Ez annyira töményen akciójáték hogy ez a bonyolult irányítás a sok gombbal ehhez már nem való.
20-szor nekiugrottam különböző fegyverekkel bumeráng, shotgun, robbanó pisztoly.
Ráadásul újrakezdeni az egészet ha meghalok mert mentés sincs ÁÁÁ
Azért nektek köszönöm a segítséget de egy kraftolós játék ne legyen már ennyire nehéz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.01.04. 08:04:08
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Kevesen vagyunk. Népszerűsíteni kellene a játékot Magyarországon... ötlet?<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.04. 00:31:31
Az outposton van az épület jobb oldalán egy lila köpenyes figura, a tőle kapod majd questeket utána tudod a SAIL ban növelni a hajódat ahoz kell az upgrade modul.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.03. 17:54:35