Starbound

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Már nem emlékszem pontosan, de:
El kell menned az outpostra de az gondolom már megvan... ott kapsz questetket. Egy quest ad majd missiont, az a hajódon a S.A.I.L. on tudod elérni a mission fülnél, ez olyan mint egy dungeon... végigmész legyőzöd a bosst és a kristály lesz a jutalmad.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

köszi, egyenlőre ebből annyit szedtem ki hogy olyan fúrógéppel tudom kiszedni, ha jól értem igaz?
KiruHoshino
http://starbounder.org/Erchius_Crystal

Itt írja, hogy küldetés reward.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2015.07.01. 17:02:20

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Na végre beszereztem én is a játékot 😊 Lenne egy olyan kérdésem, hogy az űrhajó javításához, Erchius kristályt hol lehet találni? 😊
LeWyTy
Ja hát úgy végülis igen. Csak ebben még így is jóval kevesebb a potenciál, jó lenne az a 3D. A minecraftnak is abban volt a sikere.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Laza
MineCraftot, mint 'üzleti' modellt írtam ... de a Terraria is lehetett volna, bár ha jól rémlik ott nem volt béta meg ea állapot, csak jöttek az updatek. Az MC meg sokáig csak alpha meg beta volt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LeWyTy
Inkább mint a terraria csak ez az űrben. Ehhez is ezért pár havonta jön update. Nekem is van benne 78óra de az csak a sima játék aztán kezdtem az Unstableval játszani, azt nem írja mennyi de abban biztosan több van.

Laza
Mondjuk ez még az az early access játék, amibe a megjelenésekor volt annyi tartalom, hogy simán bele lehetett tenni több 10 órát ... én még másfél éve beletettem 38 órát, és tök jó volt ... ellentétben sok más ea játékkal.

Ez már majdnem olyan, mint a MineCraft volt anno, csak ahhoz gyakrabban adtak ki frissítést.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LeWyTy
Én követem az oldalt.. és csinálják folyamatosan, csak sajnos lassan.

Be kéne szüntetni ezt az egész early access marhaságot.... teljesen érthető hogy amikor előre kifizetik a devnek a sok lóvét akkor utána már nem erőlködik hogy rendesen befejezze a dolgokat, hiszen abból már úgyse lesz sok pénze.

A sok barom meg egy trailerre is nyitja már a pénztárcáját...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.18. 12:23:52

kekeN7
+1, de attól félek, hogy nem fog eljönni az a nap.

Én MÉG nem játszom vele, várom mikor lesz kész 😄

LeWyTy
Játszik ezzel még valaki?

LeWyTy
Tudom. De azok edíg egyben voltak. Most a stem listámon külön van a nightly és a unstable. Nem pedíg a tulajdonságokban.

Nem csak most, már min. 1 éve - ha nem kezdettől - be lehetett állítani, hogy a Nighty 'unstable'-t vagy a 'stable' verziót töltse le és frissítse a Steam.
LeWyTy
Most nézem hogy már külön veszi a steam a fix a játékot és az unstablet?

tutituti
hát ilyen zöld blob szerű slime világ van benne.pet(házállat) is került bele. aztán teleport hogy nem szopjunk az ideoda hajózással és így már van értelme egy adott bolygón építkezni kizárólag(anyabolygó). kb ezt szűrtem le nagy vonalakban.no meg rakat bugfix,tweak undsoweiter 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LeWyTy
Szerintem elhúzzák még pár évig.

Starbound nekem is fenn van a listámon, de azt várom miker lesz végre release verzió....

Mostanában tényleg jó nagy patchek (500+ mb) jönnek. Mostani changelogot nem olvastam el. Valami érdemlegeset tartalmaz?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Hát most 20 euró, kicsit több mint 6k :S Na de a starboundra visszatérve, torrenten kipróbáltam már egyszer, és nagyon tetszett, ezért is szeretném megvenni, hogy eredetiben játszhassak vele, na meg persze a multi kipróbálása sem egy utolsó dolog 😊 Ha megszerzem, remélem találok rá parnert majd 😊
LeWyTy
Más téma ,de erre csak annyit tudok mondani hogy én a minecraftot ~500Ft-ért vettem... mikor még Alfa vagy Béta volt. Most meg mennyi? 6k?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg én alapból azt vallom hogy csak azért adok pénzt ami annyira tetszik hogy megérdemli a készítő hogy fizessek érte, vagy csak ha az eredetivel lehet multizni.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.14. 20:00:44

Igen, ott is szoktam nézni, egyszer láttam ott olcsón (olcsóbb volt mint most) azt hittem hogy talán még megy lejebb, de erre mostanra majd egy ezressel drágább lett 😮 ("sokat" akart a szarka 😄) De akkor várok még, hátha esetleg visszamegy 2000 alá az ára 😊
Utoljára szerkesztette: Boszi90, 2015.03.14. 19:41:10
LeWyTy
Esetleg a g2a.com ot tudom ajánlani. Ott tuti olcsóbb és steames.

Sziasztok! Érdekelne csak úgy kíváncsiságból, hogy valakinek, Steam-en nincs véletlenül egy Starbound-os kuponja? Tetszik a játék, és úgy hallottam/olvastam hogy a frissítésekkel amik mostanában jöttek ki, csak egyre jobb lesz. 😊 Esetleg ha kell, feltudok ajánlani egy 25%-os Pixel Piraci kupont cserébe 😊
Terawatt
Elvileg nem kell ott maradnod.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

LeWyTy
Na ja, de nem tudom növekednek-e a növények ha nem azon a mapon vagy.

Terawatt
Jaja az sem lenne rossz, bár én mindig a környékére építettem ha tetszett a látvány. Ez a teleporter egy elég nagy ugrás szerintem. Kicsit RP-sebbre lehet fogni így a dolgokat, például egyik dzsungeles területre csinálsz egy nagy üvegházat mondjuk, ahol termeled magadnak a dolgokat. Főleg akkor lesz ez jó, hogyha lehet majd eladni is (amit terveznek).

LeWyTy
Spawnpointot is lehetne állítani ha már az építésnél tartunk. Mert én úgy tudom az fix, de jártam már úgy hogy megváltozott és teljesen máshol volt mint az épületem.

Terawatt
Home bolygót lakd be nyugodtan.

LeWyTy
Hát ugye az másabb, mivel ott nincs 5 percenként új map körülötted. Az úrhajóról megint csak nem beszélve.
Meg ugye itt nem tudsz 1 bolygón boldogulni, mivel mindegyiken más a tartalom.

Ha jól emlékszem volt tervben... vagy mod készült ilyen?! Hogy konkrétan le tudsz szállni a bolygóra a hajóddal.
De az megint más mintha bázisod lenne.

Viszont lesz majd waypoint rendszer a bolygókhoz és gondolom a teleport is nagyobb szinten... tehát onnantól könnyedén elérheted a bolygóidat ahol építkeztél vagy valami fontos dolog van.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.08. 01:01:08

Igen, értem én ezt. De olyan Terraria feelingel szerettem volna az egészet. 😞 😊

LeWyTy
Hááát... építeni csak akkor van értelme ha te adsz neki. Amúgy a hajódon a legcélszerűbb tartani mindent, mert azt bárhonnan eléred.

Terawatt
Home bolygón mindig sokat építettem, de amint elértem a legnehezebb részeket ott építettem újjá. Most már jobban meg fogja érni többet is belakni.

olyan mint az mmo-kban a fast travel állomások 😊
csak ezt lerakod ide-oda a bolygókon és utána tudsz oda teleportálni a hajódról bármikor nem kell visszautazgatni
Ez most mi? Pont ezt akartam kérdezni a napokba, hogy jelenleg az építésnek (bázisépítés) van értelme ennyi bolygó felfedezése mellett?

Terawatt
Ez tényleg nagyon király. Lesz értelme több bázist felhúzni, vagy vissza járni egy régebbire. Nem vesz "kárba"

LeWyTy

LeWyTy
Úgy nézem bővülni fog az Outpost. LINK

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.03. 12:03:00

LeWyTy
Ugyan arra gondolunk?
Az új cuccról beszélek. Az unstableben még nem is volt benne. Mélyen? Már 3x kiestem a pályáról. Itt az egész mapon alig van pár kavics nem hogy ércek is legyenek bennük.

Terawatt
Régen elég OP volt. 😊

Kata
Azokban bányászni érdemes (mélyen), tele vannak ércekkel.

[/cserf][/fülünyúl]

LeWyTy
Az aszteroida mezőnek mi értelme van? Van benne valami? Vagy csak úgy van... nem találok benne semmit.

LeWyTy
Nos legyőztem a Pingvin Mechet.
Violium armor, Violium Pumphammer, Techek: Energy Dash és Pulse Jump, Meg kb 20 Medical Bag.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.01. 17:36:45

Terawatt
Jól néz ki

LeWyTy
Egyedül kicsit unalmas, viszont nem akarok másra várni... meg ha igaz a modom sem jó multiban.
Ship tuning 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kekeN7
Szerintem a wiki-t mindenképp 😊 (tudom van több is, de ez a hivatalos)

Terawatt
Menti is favba a topic. Neki esünk haverral megnézni az újdonságokat. 😊

LeWyTy
Ez kb összefoglalja mi a helyzet most.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.28. 22:35:16

Terawatt
Koala patch volt az utolsó amit toltam. 😊