Starbound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben designer és programozó munkatársakat keres a Chucklefish ha valakit érdekel <#crazya>#crazya>
Starbound-ra és Witchbrook-ra.
(Ha lenne grafikus végzettségem abban a pillanatban jelentkeznék is. Sajna csak hobbiból csinálom az meg nem elég<#conf>#conf> )
https://blog.chucklefish.org/
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.01.13. 13:14:24
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A képen látható kavarodás jelenik meg, amikor egy új karaktert szeretnék indítani... Már túl vagyok a reinstallon, a Steam által telepített mappa mods mappája üres, és ennek ellenére ilyen összecsúszás van. Bevallom, korábban volt telepítve a játék tört változata (kipróbálás céljából) de amikor az eredetit beszereztem, a tört változatot eltávolítottam.
A registryben sincs más mappára mutató bejegyzés, csak ahová a Steam-es telepítés történt.
Valakinek valami tipp?
Utoljára szerkesztette: Szabir, 2018.10.24. 19:27:55
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.07.10. 14:31:51
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.03.16. 17:09:09
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
For the greater good
Itt egy galaxisod van rengeteg bolygóval ami viszonylag random, előre generált, amiben külömboző szintű bolygók vannak amiket idővel érsz csak el.
Van sok sok craftolás. Jó ki dolgokat lehet építeni, a játékban sok jó stílus van.
Van egy felépített klisés sztori, de többnyire úgy mész végi ahogy akarsz. A sztori lényegében csak pár npc txt meg bossfight.
Vannak questek amiken szépen lassan végigmész.
Egészen más élmény játszani vele mint a terráriával.
Én már vagy 2 éve követem a játékot...sok változás volt már, de az 1.0 alapból sok újdonságot hozott, van olyan a bétához képest ami teljesen megváltozott. Pl a craftolás rendszer.
Ami jó benne, hogy uye scifi és van benne némi sztori. Alapállapotban viszont a terráriához képest szerintem kevesebb a tartalom (kevés fajta fegyver pl), szóval én kb félúton abbahagytam, és kezdtem egy jól megmoddolt játékot (természetesen itt is úgy, hogy amodok inkább funkcionaluitást meg új tartalmat adjanak de ne legyenek csalások). Na úgy már tűrhető, csak sajnos némelyik mond elég kiegyensúlyozatlan (pozitív-negatív irányba egyaránt)... némelyik meg elég elmebeteg volt, mert behozott új játékmechanizmusokat meg rengeteg új nyersanyagot, ember legyen a talpán aki azon végig tud menni. De ha építkezős meg craftolásmániákus vagy, akkor nagyon tuti lehet...
Szóval ha nem sokat nyom a latban az hogy a Starbound Sci-fi (nálam sokat jelentett hogy végre nem kardos varázslós) akkor sztem a Terraria jobb.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Legfrissebb verzió : https://www.tunngle.net/en/download
Van olyan szerver ahol vannak magyarok? Szívesen játszanék másokkal.
For the greater good
Egy olyan "problémám" van, hogy találtam egy "poison resist augment-et", elvileg jobb klikkel kéne felrakni magamra. Csakhogy jobb klikkel nem rakódik be sehová. Annyit találtam róla a neten, hogy a "back armor slot-ba" rakódik be jobb klikkel, de nekem nem adja rá a karimra. Akkor sem ha lecsupaszítom teljesen, szóval nincs rajta páncél. Valaki találkozott hasonló gonddal?
For the greater good
De bárhol építhetsz kolóniát ahova rakhatsz teleportot is ahova bármikor, bárhonnan teleportálhatsz. Teleportot az outposton lehet venni.
Most tungsten kéne (leginkább azért fúrtam egész éjjel), de visszaolvastam és tudom hol keressem 😄 Alapvetően igyekszem kerülni a spoilereket meg wikiket, hogy meglegyen a felfedezés öröme, de azért egy egész tungstenmentes éjszaka után úgy döntöttem itt utánakeresek mi a megoldás 😊
Jól gondolom hogy a különféle craftoló "asztalokat" leginkább az űrhajómon célszerű építeni és upgradelni, hiszen állandóan bóklászni fogok a bolygók közt? Meg ide érdemes tárolni is a cuccaimat...
Bár én a release előtt játszottam kb 2 hónappal, ott még venni is tonnányit lehetet ócóért (kaját)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.09.01. 12:08:01
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Outpostba a bolygón fogok belebotlani?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.09.01. 10:22:36
Ha lassan nő akkor öntözd a földet, van kanna.
A húst azt lőfegyverrel hatékony szerezni, főleg a hunting bow amit craftolni lehet.
De lehet venni kaját az outposton is.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.01. 10:00:59
Szóval gyakorlatila úgy néz ki a játék - egyelőre - hogy amikor már közel az éhhalál, visszacaplatok a bázisomra, ott szépen meghalok, és respawn után megyek tovább.
Elég frusztráló de nem tudom mit csinálhatnék másként jelenleg. Nincs hús, nincs termesztenivaló és nem találtam senkit akivel kereskedni lehetne...
De egy ideje már nem játszottunk együtt, és emlékezetből írtam a dolgokat, úgyhogy ha nem mükszik, szólj, lehet, hogy már keverek valamit.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.08.22. 17:15:23
Utoljára szerkesztette: Jossua, 2016.08.21. 12:21:19
Hajó upgrade-hez licencet minden 2 csapattag után kapsz, és 2-4-6-8-... Upgrade Module kell még hozzá.
A csapattagok harcolnak melletted - ebből a szempontból a Soldier a legjobb - ill emellett segíthetnek (időnként gyógyít, nagyobbat sebző bónuszt ad,..). Ld: Crew.
Tailort érdemes beszerezni, mert akkor a legénység ruháját tudod módosítani - az általad viselt nadrág és mellvért (lehet costume is) lesz az egyenruha, de a fejfedő/sapka/.. nem változik. Az egyenruha színe a legénységben elfoglalt szereptől függ.
Mechanic-ot is érdemes beszerezni, mert a hajó üzemenyag kapacitását növeli ha a hajón hagyjuk (nekem jelenleg 5400, de most szereztem be egy második Mechanic-ot), Engineer meg a hajó üzemanyag-fogyasztását javítja.
Nagy vonalakban ennyi.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.08.20. 20:58:08
For the greater good
Elsőnek az említett Inventor's Table-t kell legyártanod, és abból tudod a többi asztalt előállítani. Ezeket később az 'Upgrade' gombbal tudod fejleszteni, ha megvannak hozzá a szükséges hozzávalók.
Sajnos egy kicsit lassan frissül a wiki.
Utoljára szerkesztette: R0GERIUS, 2016.08.19. 15:11:26
DB
A ti kung-futok nem erős!
Nekem annyi problémám van, hogy szeretnék legyártani cooper pickaxe-ot (megnéztem a neten, megvan minden hozzávalóm), de az ehhez szükséges munkaasztalt nem tudom megépíteni, benne sincs a listába (ehhez is megvan minden hozzávalóm). A korai verzióval játszottam, akkor nem volt ilyen gond. Most a fullosnál elképzelhető, hogy kivették, és csak azt a kézi kütyüt tudom fejleszteni? Köszi a válaszokat!
For the greater good
Amúgy ott a 20 ore-t ami a hajó javításához szükséges, ki kell bányászni? Mert én próbáltam a kristályokat, de se copper se silver csákánnyal nem jött össze, se a manipulátorral...