Starbound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig ezt az Outpostot még nem láttam, azt hittem ugy működik egy bolygó egy küldetés (úgy mint a Nom Nom Galaxy)
és mehetsz mindig tovább egyel, de akkor nem.
Láttam már ezt a csillagos várost videókon de azt hittem ez a Night program amiről beszéltetek mert hogy éjszaka van 😊
, de akkor ez ebben van benne a stable-ben 😊
Még annyit hadd kérdezzek hogy van vagy 5 upgrade modulom azokat hogy tudom használni? Azt írja az űrhajón vagy fontos tárgyakon de hogy?
A linkelt vidiben (#656) 20-24percnél láthatod mit kell csinálnod.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hozzá tenném, hogy hülyeség végig speedrunolni egy játékot ahol a felfedezés a lényeg. (meg kb bármelyik játékot speedrunolni 😄 mindenesetre egy half life vagy super meat boy speedrunt végig nézni tényleg móka)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.01.03. 11:32:47
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Sajnos a SAIL gépen talált Missions fülben nincsen nálam semmiféle misszió, valószinű a virágbolti verzióm miatt😊
Így a kristály bukva, akkor tulajdonképen ez egy demó volt számomra.
Belegondoltam hogy ha 20 percig tudok jobbra és balra és lefele ugy menni hogy még minidig nincs a pályának vége, akkor az 20*60*40*60 másodpercig tartana megtalálni véletlenszerűen a kristályt ez úgy 60 óra és ez csak egy bolygó a nem tudom hányból gondolom 100 biztos van.
Szóval ebbe a játékba akár végtelen időt is el lehet időzni.
A Disgaea2 volt régen PSPn ilyen hogy nem volt szint limit .
#651 Tulajdonképpen elég kihalt szokott lenni.
A Nightly is rendes játék volt semmi köze az éjszakai dologhoz.(mondjuk azt hogy a béta bétája, de már Unstable a nevem, és csak annyiban különbözik hogy azt gyakrabban frissítik.. publikus teszt verzió -> Unstable=nem satbil) U no?
Az Erectus kristályt az űrhajódon a SAIL gépen találod a Missions fülben lévő misszióban. Végigmész a dungeonon és az a jutalmad.
Nincs térkép = felfedezéssel.
Ez még kicsi hajó, ha vágod a játékot nem nagy szám.
Néhány quest itemet elég nehéz megtalálni, de ha a ritkább dolgokkal nem kellene foglalkozni akkor 2-3 óra alatt kijátszható a játék.
Ha gondolod vegyél fel steamen segítek szívesen, úgy is unatkozom. Küldök privit.
#650 nekem úgy 250óra lehet összesen <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.02. 18:32:59
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Craft the world is egy nagyon jópofa játék.
Én most a Darkout-ból csöppentem ide, az is nagy kraftos játék meg még a Craft the Word volt jó, amit kivittem, ha esetleg keresel hasonló gameket.
Ez alapján amit írtok akkor a Stable van nekem, 2015 dec 15. frissítéssel. A Nightlyről amit láttam videót mind éjszaka van csillagos háttérrel, de az nem tetszik mert a másik szép színes 😊
Igen ez a rectius crystal amit keresek (sajnos nem értettem meg maradéktalanul az angolt)
Ez is a föld gyomrában van mint az előző 20 cores kristály a lávánál ?
Brutálisan mélyre leástam már itt a 2. bolygón és még mindig nincs meg az alja.
Azt nem értem ha nincs térkép hogy találjátok meg a dolgokat mert valami elképesztően nagy a terület.
Loptam én valami műszert egy katonai bázistól az radarnak tűnt, meg hatalmas plazma monitort meg kis számítógépet
De ahogy hazavittem és kiraktam őket azt látom hogy ezek nem működőképes cuccok ha jól értem csak ilyen kirakom dekorációnak a tárgyak nagy része.
A spoilerbe brutális nagy az űrhajód, nem ma kezdted látszik 😊
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.01.02. 17:19:55
Azóta kb egyszer felléptem, de lehet lassan vissza kéne térni. Terrariában több mint 100 órám van, minden percét imádtam és ez is jó volt. Ó sok a játék és oly kevés az idő <#idiota>#idiota>
Nem tudtok rá modot?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-A 3D printer elég felesleges, a hordozható meg főleg.
-Ha az Erectius crystal kell akkor azt egy quest adja, majd egy mission az űrhajódon a számítógépben elérhető.
-Ha kész ez előbi mission akkor onanntól kb (questek az outposton > új armor > ship upgrade(ez útán jönnek új questek) > esetleg bossfight(mission)
-A pixel voltaképpen a pénz (ha karakterkészítésnél megnézed akkor állítható és akkor nem vesztesz pénzt halálnál)
-Házat?! Végül is építhetsz mert már tudsz venni teleportot és bárhonnan oda tudsz teleportálni.(hasznos mer először kicsi a hajód)
-Az szerintem a Tech-re gondolsz a SAIL ban tudod aktiválni és Tech Card kell hozzá.
-Térkép nincs, felesleges szerintem 😄
Eredetid van? Esetleg játszhatnánk 😄 (bár a nigtly alapján feltételezem nem eredeti és régi verzió)<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.02. 13:02:55
-3D printerrel be kell scannelni egy tárgyat és utána lehet sokszorosítani pixelért. (leginkább bútorokat lehet)
-Ha jól vettem ki a kezdő bolygón vagy. Ott még nincs erősebb páncél azoknál.
Lehet majd gyorsutazást beállítani egy korábbi/meglévő bolygóra ezért lesz értelme házat építeni (kell is valamennyire egy helyen tartani a dolgaid craft miatt). 😊
Térkép nincs tudtommal, de lehet azóta raktam bele valami craftolhatót. Rég játszottam már.
20 kristály összeszedése:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
When first arriving at the outpost, look around for a guy with a quest to hunt some bug for him. It's any kind. You will need a bug catching net. It will require you have fabric. To make fabric, get some vines and use it on a spinning wheel.
**(There's also another quest to get an empty tech card, just get some coffee, make a coffee mug, and a steel spoon. Get sand, any sand, and use it on an advanced furnace (I think. Might be able to use a normal furnace. Not sure.) To make the spoon, just make steel. Follow this guide to figure out how to do that.)
Once the mission is completed, he will give you an iron crafting table, and teaches you how to make them. In the crafting table, make the upgraded furnace so that you can craft steel. Steel requires oil and iron bars.
To collect oil, you wil need to upgrade your matter collector twice. (1st is faster collecting, second allows the collection of liquids.)
Once this is done, make an advanced anvil. You need steel to make it. After that, craft your steel gear. Once you do, head back to the outpost.
=======================================================================
The mission:
Head back to the base and look around for more quests. You'll know the quest when you find it. The questgiver gives you an oxygen suit you activate at your tech in your ship's AI. Be sure to activate the tech before going to the moon, or you will die from lack of oxygen.
When doing the mission, have a flashlight, and lots of bandages. Make sure you activate terminals and switches. You cannot place torches or destroy blocks when doing the mission. Make sure you check the storage furnature to get extra loot!!! (And keep an eye out for hidden passages.)
Oh... The baddies hit hard. (200+ damage)
When completing the mission, you will get your 20 crystals. After completing the mission, go to any moon you find and look underground for liquified erchuem for fuel for your ship.
=======================================================================
Do not worry about not having a way to return to the outpost. All stars have a warpgate.
Carbon has Starbound 1 Feb, 2015 @ 4:22am
A Night az egy külön játék vagy az egy DLC ?
Én most fedeztem fel magamnak ezt a játékot .A 2 . bolygón tartok valami kristályt szerezni.
-Hogyan tudok 3d Printelni? Mert az űrhajón üres az ablak.
-Hol lehet ilyen kristályokat szerezni az FTL be mert nagyon mélyre lementem de ott se találom hatalmas a játéktér.
-Hogy lehet fejlődni, mert csak a vas ruhákat tudtam megszerezni meg van csomó rezem, de nincs fejjebb technikai szint?
-Láttam valahol hogy létezik mobil 3d printer azt hogy rakom össze?
-Mire jó ez a sok pixel? mert minden halálkor elveszika harmada így előbb utább mindig elfogy értelme nincs látszólag.
Ha jól értem olyan komoly házat sem érdemes felhúzni mert megyünk bolygóról bolygóra
én Glich et választottam ez mint kiderült robot faj hogy tudok neki implantokat csinálni ??
Van ebbe a játékba valami térkép ? Mert nem találok semmit.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.01.02. 11:14:22
http://steamcommunity.com/games/211820/announcements/detail/75796918425086444
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Egyébként az érdekelne hogy egy ilyen blogbejegyzés hogy "Oh hey! Hylotl villages are coming! Rejoice!" és kiposztolják, de az nem feltétlen jelenti azt hogy be is rakták nem? Hanem csak megoldották és majd valamikor láthatjuk.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Tisztában vagyok a jelentésével.
Érthetőbben: Amint kiposztolnak egy újdonságot az azonnal elérhető frissítés az unstableben? Vagy bevàrnak még pàr dolgot, pàr napot. Egyàltalàn nem is arrol volt szó hogy hova teszik először.
De nemszàmit... Felesleges volt megkérdeznem is.
Nem játszottam még vele multiban.
(bár én csak a hétvégén érek rá játszani)
https://www.twitch.tv/sp1gu
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Game Preview on Xbox One is a new way for fans to purchase work-in-progress digital titles and participate in the development process by giving feedback to developers as they continue to update their games.
Starbound has benefited massively from the community’s feedback since we launched on Steam Early Access, with so many of you helping our little team squash bugs and create an overall better sandbox game (thank you! <3). We believe Game Preview provides the best opportunity for us to make Starbound an amazing experience for console gamers as well.
This won’t distract us from Starbound’s continued development for PC, of course, as we’ll have an additional team working on the console version of the game. Ultimately, our goal is to launch Starbound in Game Preview and fine-tune the game for the best possible console experience. Once we reach Starbound 1.0, we’ll start working our way towards porting the game to additional consoles. 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.07.10. 10:44:17
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"