332
H78a12R.png
  • dave9004
    hát nekem nem jön be az a homlokszerkezet meg maga a kinézet se :D
  • tutituti
    az újságíró az jóbőr :)
  • ForzaInter
    az már jóféle:D
  • Teppik Amon
    Nekem az újságíró vöröske jön be ^^
  • ForzaInter
    Sztem nagyon csúnya:D
  • stargatelost
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bazmeg, ez a Junior mennyire irritáló pszichopata, te jó ég, remélem elpatkol hamar.

Amúgy ez az elzárkózás a katonaság részéről szerintem túlzás, pl. amikor a vizet locsolták, én vártam, hogy valahogy jelezzék a két fiatalnak (meg ők is kintre), hogy átmegy-e a víz, mennyire, stb...

Ja és lol, minden epizód egy földre terült rendőr cliffel fog zárni? Hamar elfogynak :)
  • ldavid
    Hank junior-ja ezerszer rosszabb mint Walter-é
  • SzirmosSzisza
    Ez a kleptomániás/drogos csaj elég jól néz ki :p
  • tutituti
    köszönet érte!
  • cassoneitaly
    Under the Dome 1x02 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

szuladam nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • SzirmosSzisza
    Azt hittem az a testvére lol :D
  • modellmaker
    Akkor ok.

A modern fegyverekben lőszer van, amiből a lövedék hagyja el a fegyvert. Golyó nagyon régóta nincs, bár lehet hogy valami antik fegyverrel próbálkoztak, ami pont átment a búrán.
  • SzirmosSzisza
    Tuti nem lövés volt, legalábbis szerintem. Amúgy kint van a 2. rész is.
  • genndy
    Ki tette volna és miért? Ráadásul szemből kellett volna. A Búra meg nem nagyon enged át semmit (eddig legalábbis úgy tűnik).
    Bár golyóval még nem próbálta meg senki. Amiért meghalt:[spoiler]tényleg a pacemakere volt.
    [/spoiler]
    Mindegy, akkor nem mondok többet, gondolom ki fog derülni.
  • modellmaker
    Duke-ot (a pacemakeres rendőr) nem lelőtték? Nem igazán derült ki így a pilot végén, hogy vele mi is történt. Lehet felrobbant a pacemakere, de lövésnek is kinéz.
  • bosco05 #37
    na bakker még jó hogy rákattintottam a topikra hogy miezez :D már nézem is megfele
  • genndy
    Vagy ipoddal a fülén érjen hozzá a Búrához (arra gondolok mi történt szegény rendőrrel)
  • WhiteStar
    [csendben egyetért] :D
  • Victor1103
    Nekem is nagyon bejött az első rész és a szereplőgárda is rendben van. Junior remélem mihamarabb golyót kap a fejébe ő a legirritálóbb.
  • tutituti
    Tetszeni fog.
  • Panzeradler #32
    Pedig még a hangja is hasonlít, köszi a felvilágosítást.
  • stargatelost
    Lol, azért annyira nem hasonlítanak egymásra, de az tény, hogy mindkettő kiváló latina szépség :) Eurekában Erica Cerra játszott, ebben pedig Natalie Martinez.
  • Teppik Amon
    +fav.
    Tetszett az első rész. Könyvet beszereztem tegnap, hamarosan sort kerítek rá.
  • Panzeradler #29
    Nem tudom mennyire lesz nagy pörgés, de ha nem nagy kérés, én örülnék egy olyan házigazdnának, aki olvast a könyvet és az esetleges spoilereket törölné.

Eurékás Sheriff csaj miatt kezdtem el nézni, de nagyon megfogott, lehet tudni melyik nap fog jön mindig a kövi rész és, hogy hány részes lesz egy évad?
  • cylonflatus
    Könyv spoilereket légyszi ne! De ha nagyon nem bírnál magaddal, akkor legalább használd a spoiler taget!
  • tutituti
    nos hát befejeztem az első részt.
    aztamindenségit!

pedig olvastam a könyvet,de hál istennek régebben így ködös pár dolog.
  • dave9004
    könyvből inkább ne
    Apum olvasta elég az ő spoilereit hallgatni ha szorakozik :D
  • xido
    szerintem sokan nem..én sem..úgyhogy inkább csak a sorozatot kövessük :)
  • genndy
    Mennyire szabad spoilerezni? Mert a könyvben jópár felmerült kérdésre megtalálják a választ. Vagy inkább ne írjam be, derüljön ki a sorozatból?
    Itt mindenki olvasta a könyvet amúgy?
  • Steve Downie
    +fav gyerekek
  • xido
    szerintem az nem egészségi dolog lesz,inkább valami szimbiózisos tudatmegszállás...
  • dave9004
    a sorozat meg a könyvnek is ez a lényege, hogy előjönnek a gondok az emberek közt.
    A rózsaszín csillagos dologról meg annyit tudok elképzelni, hogy vki irányítja tudja így az emberek egészségét odabent. majd kiderül
  • Montanosz
    ..az is lehet hogy organikus/tudatos valami hiszen először első alkalommal birizgált meg mindenkit később ha hozzáért már nem (adatot nyert)

- alagút megoldás engem is érdekelne

- sztem levegőt átengedi

- abban is biztos vagyok lesz majd egy átjáró (már csak a bonyodalom fokozása végett)
  • Nagydög
    Ha van alja, akkor megszoptak, mert egy ekkora zart okoszisztema csak nagyon gondos tervezessel eletkepes.
  • dave9004
    fák azok vannak erdő talán termel annyi oxigént nappal
    én viszont ásni kezdenék és az alját keresném
  • xido
    Pedig ott bukott ki,mikor a szöszi mondta,hogy a lányunknak segítség kell :)
  • Nagydög
    "Energia nélkül sem kell maradniuk (még ha az éppen felhalmozott vésztartalék gáz el is fogy)..."

Ha az oxigen sem jut at, akkor ennel nagyobb problemaik is lehetnek rovidest. Illetve a vizzel is lehetnek gondok.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy azon vélekedtem, hogy könnyű lenne a közepét megkeresni a dome-nak, hiszen tudják hol vágta át az utakat, autós-térképen összekötik a pontokat körben, ezek a kör húrjai, azokra merőlegest állítva meg is van, honnan generálják ezt az izét. Már ha ez egy gömb, vagy félgömb. (ez is kiderül így, mert ha a merőlegesek nem egy pontban metszik egymást, akkor gáz van)

A problémám, hogy miért látszik a helikopáterek fénye a gömbön, mikor eddig simán minden fény átment rajta, különben ugye látnák, hiszen sötétítene.

Az is fura hogy "megrázza" őket, hiszen faszán le van földelve körben. Így viszont energiát is lehet belőle nyerni ügyesen, sőt gyengíteni is lehetne, hiszen nem biztos, hogy korlátlan energiaforrás táplálja.

Energia nélkül sem kell maradniuk (még ha az éppen felhalmozott vésztartalék gáz el is fogy), mivel a fény átmegy a falon, így lézerrel/infrával tudnak nagyobb teljesítményt is átküldeni rajta, amit sokféleképpen lehet hasznosítani. Pl. gőzgépszerűt építenek egy dízel genrátorból és a fűtést a lájzer adja, vagy gőzturbina is szóba jöhet.

Ugyanígy tudnak fénnyel kommunikálni (akár a netet is helyre lehet így állítani). Sőt QR kódokkal és két monitorral, meg két kamerával nagy mennyiségű adatot is gyorsan át tudnak csűrni oda-vissza, míg az optikai módszerrel helyreállítják a netet.
  • Sir Quno Jedi
    Hehe, az fel sem tűnt nekem, hogy azok leszbik. Olyan randa az a negro, hogy ez fel semmerült bennem, mint opció. Látjátok a sztereotípiák, ejjj... :D
  • dave9004
    a négerek am is arra jók ilyen sorozatokban h meghaljanak :D