332
-
#212 A könyv milyen volt (mondjuk a sorozathoz képest + vagy -, bár sejtem melyik)? Amúgy a készítők csavarnak egyet a könyvön, azt nyilatkozták, hogy kibővítik a sztorit és hozzáírattak még S.Kinggel, konkrétan a búrával kapcsolatos misztikumhoz, ha jól emlékszem. -
#211 Előző részek alapján nem igazán várok sokat, illetve ma fejeztem be a könyvet, szal a sorozatban már akármi történhet, úgyse éri el annak a színvonalát :D -
#210 Ez se lesz valami érdekes... -
#209 promo -
Borg #208 Pont akkora fasság maradt, mint eddig volt :D -
Java33 #207 King bácsi bekávézott...! :D -
#206 (WEB-DL.720p-1080p) időzítés J1GG4 jóvoltából: LETÖLTÉS
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#205 Na visszatért a nyár legjobb vígjátéksorozata. Önkéntelenül is ott csengett a fülemben a konzervröhögés megannyi jelenetnél.
Linda halála mekkora értelmetlen fasság volt? A DJ meg sheriff lett LOL. Sajnos ez már annyira szar, hogy már szar, és nem jó, úgyhogy szerintem én suhintok is egy kaszát. Na jó, ha human ír jövő héten is róla junkien, akkor még ránézek a második részre :D -
Under the Dome 2x01 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#203 Fain volt, vége főleg. -
#202 Mi a kurvaisten volt ez :D
Amúgy egész korrekten hozták be az új szereplőket, nem úgy mint azt a szöszit, Ő amúgy él még? -
#201 -
btw neki estem a könyvnek és azon kívül, hogy van egy búra tényleg nincs sok hasonlóság :D -
Borg #199 Mert melyik rész nem volt szánalmas? :) -
#198 mivel múlt hét szerdán adták le itthon, ahol volt a rész, nem fogom elolvasni a tartalmát előtte, mert akkor minek nézem. :)
elég szánalmas lett amúgy az utőlsó rész -
#197 #187 -
#196 Azért mert csak a búra egyik oldalán sérült a táj, később mikor voltak távoli képek látszott is, hogy az egyik oldalán fekete, a búra túloldalán meg nincs probléma. -
ldavid #195 ennél a sorozatnál ilyesmin nem kell meglepődni :) -
#194 valaki monjda el, valahol nemtudom melyik részben ugye rdobtak a katonák egy nagyon erős bombát. elvileg nem atomot, hanem mást. mutatták a végén a képet, ahogy mindenhol ugy nézett ki a táj, mint egy szántóföld, és a búra vonalán belül meg minden normálsian, ott az út, a házak, szoval semmi se történt a burán beül.
mégis a 12-részig akármikormutatták a burán kivüli részt, mintha nem is történt volna semmi :S -
Borg #193 Amin egyből fennakadtam, hogy Linda honnan tudta, hogy Angie elvitte Juliat a mentőben?
Hisz mikor odaért Linda, ők már nem voltak ott, és Juniorral sem beszélt még, mikor ezt leadta rádión... sehonnan se tudhatta... -
#192 Linda érdemelte ki a segghülye címet az évad végére. Mi szar volt ez már? Ez nem cliff, ez egy nevetségesség. -
#191 http://www.sorozatjunkie.hu/2013/09/18/under-the-dome-vege-az-1-evadnak/ ezek a képek :DD -
#190 Ez eléggé gyenge lett évadzárónak. -
#189 Under the Dome 1x13 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
szuladam nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#188 Jézusom ez a finálé... Lindara tényleg igaz a kifejezés: "hülye mint 6 pár rendőrcsizma":D Junior se különb. Válójában a búra jól összegyűjtötte Amerika leghülyébbeit és most szelektál. A cliffhanger miatt pedig nem fogom csontig rágni a körmeim úgyis tudja mindenki mi lesz. -
#187 Durva egy rész volt és jól mondtam, hogy a búra egyik felén perzselődött fel a külső terület, 2-szer is lehetett látni. :) -
#186 Homlokállat :) -
#185 vááááá -
#184 :DD
-
#183 :DDDD
Ifi vagyok, na neeee :DDD -
tiyavn #182 A pinket meg nem fordították le :) -
#181 Mert a könyvet is egy barom fordította. A beszélt magyarban senkit nem szoktak így nevezni, ezért szerintem nem is kellett volna lefordítani. Junior és ennyi. -
#180 Már csak egy rész és vége. Ezt még megnézem, de a következő évad nálam cancel. -
tiyavn #179 Nekem nagyon tetszik a sorozat. A könyvet nem olvastam, de biztos elfogom majd.
A magyar szinkron viszont nagyon nem tetszik, főleg az " Ifi" dolog :)
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az utolsó részben. -
Axlkenobi #178 A könyvben is Ifinek hívják, szóval könyv-hű lett a fordítás ebben az esetben. -
J R Oppenheimer #177 Tartott egy percig mire eljutott, hogy mi akar ez lenni. Bele is fájdult az oldalam. -
Borg #176 Én odáig bírtam, amikor előjött Junior, és bemutatkozott, hogy "ifi vagyok". Itt hirtelen agyvérzés miatt el kellett kapcsolnom. -
#175 A tv2 mától vetíti, kíváncsi vagyok a fórumon ez majd meglátszik-e. -
#174 Pedig nekem az jutott eszembe, hogy csak a búra egyik felén van. Mindig olyan helyszíneket mutogatnak amitől úgy gondolom, hogy jóval nagyobb területű ez a város mint elsőre gondoltuk. -
ldavid #173 fennakadtam rajta én is, de gondoltam, úgyis tele van fassággal akkor inkább hagyon, és nézem tovább :D
a búra másik oldalán is mutattak szép zöld növényzetett pedig a rakéta elvileg lenullázta környéket, biztos nem csak egy részen volt hatása