332
H78a12R.png
  • Narxis
    De azért nézem. :D Csak nem várom annyira a köv. részt. :)
  • stargatelost
    Mindig van :D de legalább most te is látod, hogy nem igazán jó a sorozat. :)
  • cassoneitaly
    Under the Dome 1x08 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

szuladam nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • Narxis
    Gyenge rész volt, túl felszínes az egész. Megint volt pár aláröhögős momentum stargatelost? :D
  • stargatelost
    újfent volt pár aláröhögős momentum :D komolyan kéne csinálni egy ilyen verziót :D
  • cassoneitaly
    Under the Dome 1x07 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • ldavid
    pilot óta talán most először tötént valami érdekes, de a többi még mindig...
  • N o N a m e
    Áh, nemkell. Megtaláltam. :)
  • N o N a m e
    Megvan valakinek a könyv első kötete epub-ban? Priviben örülnék a segítségnek. :)
  • modellmaker
    Megvan már, csak van most két másik könyv amit olvasok. :D
  • G_ArchAngel #122
    Irtuk korabban, el kell olvasni, mert teljesen mas a tortenet. A sorozat sem rossz, mondjuk 7/10, a konyv pedig 11/10.
    Kicsit nehez letenni...
  • N o N a m e
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert csak így tudta balesetnek álcázni és ha az övé nem lehet akkor másé se legyen. :D De ezzel a maga válláról is levette a terhet mert ha nincs gáz akkor nem is tudják zsarolni vele.
  • bosco05 #120
    csak ne lenne ekkora baxxottnagy homloka :D ránézek és csak ezt látom :D
  • modellmaker
    Tényleg el kell olvasni már a könyvet, lement 7 rész, és igazából még mindig ha az első nap lenne. :D Egy kis lázadozással vegyítve, ami sztem sokkal hamarabb bekövetkezett volna...
  • SzirmosSzisza
    Ez megint wtf volt

Big Jim mi a francért robbant fel 3 tonna propánt ?:D

Illetve a párból miért a szebbik hal meg? Szemetek ezek.
    A végén a sárkánytojásszerűséget már nem is kommentálom ...

De igazából nagyon várós már, hogy mi a fene is ez a búra.
  • Narxis
    Biztos szállította a propánt. :D
  • Narxis
    szúrnám
  • SzirmosSzisza
    Előbb utóbb elfogy neki a búra alatt
  • ForzaInter
    anélkül az undorító smink nélkül egész jól néz ki.
  • N o N a m e
  • stargatelost
    Hát ez a rész már tényleg nevetséges volt. Ez tényleg vígjáték, komolyan néhány mondatnál, jelenetnél önkéntelenül is odaképzeltem az aláröhögést. És működött :D Mégis mit keresett ott egy rakománnyal teli kamion? a búrán belül? ennél erőltetettebb plot device-t nem nagyon láttam még.
  • cassoneitaly
    Under the Dome 1x06 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • nzoil
    +1
  • cylonflatus
    Dettó.
  • modellmaker
    Yep. :(

Be is szereztem a könyvet, inkább azt olvasom el. :D
  • cylonflatus
    Nem tudom miért, de ebben a sorozatban szinte az összes szereplő unszimpatikus. Negatív vagy pozitív figura, egyre megy, aki nem az max közömbös. A sztori amúgy érdekel, de ezek a karakterek...
  • ldavid
    hát ez egyre bénább lesz
  • SzirmosSzisza
    Ez nagyon rideg rész volt.

Angie francért nem fogadja el az ajánlatot ...
  • cylonflatus
    Ok, köszi!
  • genndy
    Csak a terjedelem miatt szedték szét, az egész egyben olvasandó, egy történet.
  • cylonflatus
    Köszi! Már be is szereztem doc formátumban :) Viszont 2 kötet - az első kötet valamilyen szinten lezár egy történetet és a második egy folytatás, vagy a I. és II. kötet adja ki a kerek történetet - erről tudnál mondani valamit?
  • Narxis
    jaja, én is geci lennék.
  • modellmaker
    Máshol is gecik lennének az emberek. ;)
  • WhiteStar
    bazz , így teljesen másként nézek már a sorozatra. mondjuk a mai rész sem tetszett. minden scifibeillő katasztrófán átesett amerikai kisvárosban muszáj ilyen gecinek lenni az embereknek?
  • G_ArchAngel #98
    (tobb rendor van, nemelyik Junior haverja es nagy gecik, nem a rendor hal meg a gellert kapott golyotol, hanem egy kissrac, aki sajat maga lo a Dome-ba, mashogy es tobben rendelkeznek ezzel a remegessel, tobb kepviselo van, nem csak Big Jim...)
  • G_ArchAngel #97
    Big Jim egy igazi geci, ellenben Junior annyira nincs megborulva a sorozatban, mint a konyvben. Ket pap van, de a ferfi nem igy hal meg. Barbie nem assa el az ujsagiro csaj ferjet. A Dome nem izolalja a hangot, tudnak beszelgetni.
    Mast nem irok, mert lehet meg lesz a sorozatban.

Szereplok, helyszin megegyzik. Mas semmi, de mondom, mindketto nagyon jo. Megeri elolvasni.‘
  • cylonflatus
    Nem olvastam sajnos. Mennyiben különbözik, mivel más? Pl. mint a Z világháború, vagy próbálja azért a könyvet követni mint a Trónok Harca?
  • GPx8
    Köszi!
  • G_ArchAngel #94
    ez a sorozat meg ugy is jobb, mint az atlag, hogy az alapokat ado konyvhoz kepest gyenge... :)
  • cassoneitaly
    WEB-DL 720p-1080p időzítés J1GG4 jóvoltából!

Cassone