332
-
#132 De azért nézem. :D Csak nem várom annyira a köv. részt. :) -
#131 Mindig van :D de legalább most te is látod, hogy nem igazán jó a sorozat. :) -
#130 Under the Dome 1x08 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
szuladam nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#129 Gyenge rész volt, túl felszínes az egész. Megint volt pár aláröhögős momentum stargatelost? :D -
#128 újfent volt pár aláröhögős momentum :D komolyan kéne csinálni egy ilyen verziót :D -
#127 Under the Dome 1x07 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
ldavid #126 pilot óta talán most először tötént valami érdekes, de a többi még mindig... -
#125 Áh, nemkell. Megtaláltam. :) -
#124 Megvan valakinek a könyv első kötete epub-ban? Priviben örülnék a segítségnek. :) -
#123 Megvan már, csak van most két másik könyv amit olvasok. :D -
G_ArchAngel #122 Irtuk korabban, el kell olvasni, mert teljesen mas a tortenet. A sorozat sem rossz, mondjuk 7/10, a konyv pedig 11/10.
Kicsit nehez letenni... -
#121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert csak így tudta balesetnek álcázni és ha az övé nem lehet akkor másé se legyen. :D De ezzel a maga válláról is levette a terhet mert ha nincs gáz akkor nem is tudják zsarolni vele. -
#120 csak ne lenne ekkora baxxottnagy homloka :D ránézek és csak ezt látom :D -
#119 Tényleg el kell olvasni már a könyvet, lement 7 rész, és igazából még mindig ha az első nap lenne. :D Egy kis lázadozással vegyítve, ami sztem sokkal hamarabb bekövetkezett volna... -
#118 Ez megint wtf volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Big Jim mi a francért robbant fel 3 tonna propánt ?:D
Illetve a párból miért a szebbik hal meg? Szemetek ezek.
A végén a sárkánytojásszerűséget már nem is kommentálom ...
De igazából nagyon várós már, hogy mi a fene is ez a búra. -
#117 Biztos szállította a propánt. :D -
#116 szúrnám -
#115 Előbb utóbb elfogy neki a búra alatt -
#114 anélkül az undorító smink nélkül egész jól néz ki. -
#113 -
#112 Hát ez a rész már tényleg nevetséges volt. Ez tényleg vígjáték, komolyan néhány mondatnál, jelenetnél önkéntelenül is odaképzeltem az aláröhögést. És működött :D Mégis mit keresett ott egy rakománnyal teli kamion? a búrán belül? ennél erőltetettebb plot device-t nem nagyon láttam még. -
#111 Under the Dome 1x06 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
nzoil #110 +1 -
#109 Dettó. -
#108 Yep. :(
Be is szereztem a könyvet, inkább azt olvasom el. :D -
#107 Nem tudom miért, de ebben a sorozatban szinte az összes szereplő unszimpatikus. Negatív vagy pozitív figura, egyre megy, aki nem az max közömbös. A sztori amúgy érdekel, de ezek a karakterek... -
ldavid #106 hát ez egyre bénább lesz -
#105 Ez nagyon rideg rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Angie francért nem fogadja el az ajánlatot ... -
#104 Ok, köszi! -
#103 Csak a terjedelem miatt szedték szét, az egész egyben olvasandó, egy történet. -
#102 Köszi! Már be is szereztem doc formátumban :) Viszont 2 kötet - az első kötet valamilyen szinten lezár egy történetet és a második egy folytatás, vagy a I. és II. kötet adja ki a kerek történetet - erről tudnál mondani valamit? -
#101 jaja, én is geci lennék. -
#100 Máshol is gecik lennének az emberek. ;) -
#99 bazz , így teljesen másként nézek már a sorozatra. mondjuk a mai rész sem tetszett. minden scifibeillő katasztrófán átesett amerikai kisvárosban muszáj ilyen gecinek lenni az embereknek? -
G_ArchAngel #98 (tobb rendor van, nemelyik Junior haverja es nagy gecik, nem a rendor hal meg a gellert kapott golyotol, hanem egy kissrac, aki sajat maga lo a Dome-ba, mashogy es tobben rendelkeznek ezzel a remegessel, tobb kepviselo van, nem csak Big Jim...) -
G_ArchAngel #97 Big Jim egy igazi geci, ellenben Junior annyira nincs megborulva a sorozatban, mint a konyvben. Ket pap van, de a ferfi nem igy hal meg. Barbie nem assa el az ujsagiro csaj ferjet. A Dome nem izolalja a hangot, tudnak beszelgetni.
Mast nem irok, mert lehet meg lesz a sorozatban.
Szereplok, helyszin megegyzik. Mas semmi, de mondom, mindketto nagyon jo. Megeri elolvasni.‘ -
#96 Nem olvastam sajnos. Mennyiben különbözik, mivel más? Pl. mint a Z világháború, vagy próbálja azért a könyvet követni mint a Trónok Harca? -
GPx8 #95 Köszi! -
G_ArchAngel #94 ez a sorozat meg ugy is jobb, mint az atlag, hogy az alapokat ado konyvhoz kepest gyenge... :) -
#93 WEB-DL 720p-1080p időzítés J1GG4 jóvoltából!
Cassone