332
H78a12R.png
  • Narxis
    :D we have to go back Kate
  • Borg
    Mostmár csak a langolierek hiányoznak zenithből, mert különben vagy 5 rész még mire megtalálják az ajtót amin vissza lehet jutni a búra alá. Mert ugye nyilván we have to go back lesz.
  • cassoneitaly
    (WEB-DL.720p-1080p) időzítés J1GG4 jóvoltából: LETÖLTÉS

Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x08 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed

További kellemes Augusztus 20-át és természetesen Jó Szórakozást Mindenkinek! ;)

Cassone
  • cylonflatus
    áááááááááááááááá
  • cassoneitaly
    Lyle fodrászata mindenkit szeretettel vár a Búra Alatt...

• Narxis
    Jaja :D
  • SzirmosSzisza
    Ez egyre furább, de legalább van csavar :D
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x07 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • Narxis
    Legjobb vígjáték ! :D
  • Borg
    Najó, a vízpermetes szélkerék építése, és üzembe helyezése felülmúlt minden eddigi baromságot :D
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x06 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • cassoneitaly

Cassone
  • Narxis
    A képek tényleg jók. :DD
  • stargatelost

Meg amikor elkezdték a csajok lökdösni egymást az erdőben human a junkien most is kitett magáért, szénné röhögtem magam az íráson :DDDD Joe nagy ötlete, meg a suli díszlet

A tv.comos csávó is alkotott megint (2x05), ezek a képek, beszarok :DDD

sírok :DDD

• cassoneitaly

Under the Dome 2x05 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • Borg
    Azért a vöröseknek mindig van érzékük hozzá, hogy béna ruhákban jelenjenek meg :D

Mindenesetre a hír szomorú. Gyakorlatilag az egyik, - ha nem az egyetlen - húzóelem a sorozatban.
  • Narxis
    Mellbimbótapaszt kell viselnie A búra alatt egyik szereplőjének
  • Narxis
    Hatalmas rész volt, amikor

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Office DJ Phil lelőtte a csávót na ott felröhögtem. :D Meg amikor levette a jelvényét, az is komoly volt

Tényleg poénos sorozat. :D Gagyi de tetszik. :D

• cassoneitaly
    Under the Dome 2x04 Magyar felirat beküldve...

Cassone
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x04 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • SzirmosSzisza
    Szerintem amúgy az utolsó két rész már-már tűrhető volt, legalábbis az eddigiekhez képest.
  • Narxis
    Na egyik jelenetnél már én is felröhögtem.

Amikor Barbi a windows-os notebook-ról felolvasta az Internet explorer nincs internet üzenetét. :D

Tényleg elég béna sori, de azért nézem. Jó ez mert nem úgy állok hozzá, hogy valami komoly scifi lenne. .D
  • stargatelost
    Hát egynéhány jelenet alá annyira adná magát a röhögés :D :D Ha értenék a videószerkesztéshez, tuti csinálnék egy összeállítást :D
  • Narxis
    Jó te úgy nézed, hogy aláképzeled a konzervröhögést. :D
  • stargatelost
    Szánalmas rész volt, hogy láthatod ezt jónak? :D Egyszerűen KABARÉ ez a sorozat:

De human írásai miatt a junkien, meg a tv.com-os csávó képes elemzése (itt a 2x03) miatt még kitartok :D ezekért megéri, úgyis netezés mellé lövöm be ezt a szart :D
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x03 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • Narxis
    Aztarohadt ez milyen rész volt már! Na ez már yo volt! A csajok szvsz menstruálnak. :D
  • stargatelost
    Két hét telt el kb. Ennek fényében még gázabb az egész :D

Coffee, anyone?
  • Narxis
    A kávés poénon röhögtem, meg 1-2 dolog nekem is furcsa, pl. Angie kivitte a szemetet az üres vagy max félig teli kukába. Szóval hirtelen olyan civilizált lett a kocsma vagy mi környéke, hogy csak na de a pillangókba sztem már túlzás bele kötni. Egyrészt ott repkedtek a vörös körül az előző évad végén másrészt láthattuk, hogy a tojás burájában is kikelhetett 1, akkor a búra miért nem hibernáltathatja őket lárva állapotban vagy teremt a semmiből pillangókat? Én ezt simán a misztikum számlájára írom.

Azt se felejtsük el, hogy elég rövid idő telt el a búra megjelenése óta. Mennyi lehet? Max. fél év? De sztem csak 2-3 hónap de lehet még annyi se. Mondta is a tudós csaj, hogy problémák lesznek a kajával.

Összességében béna a sorozat, gyengék a színészek de azért nem kell átesni a ló túloldalára.
  • Narxis
    Ne csúfoljátok ezt a sorit! :P
  • stargatelost
    Jah baszki, hiszen innen léptem át erre az oldalra, mekkora fail :D mindegy, akkor thx a linkért :D
  • stargatelost
    2x02 review képekkel illusztrálva :D :D hát ez kurva nagy :D nemtom voltak e ilyenek tavaly, de örülök, hogy egyre többen felfedezik a nyár vígjátéksorozatát :D
  • SzirmosSzisza
    http://www.tv.com/shows/under-the-dome/community/post/under-the-dome-season-2-episode-2-infestation-review-140476979471/
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x02 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • SzirmosSzisza
    Szerintem ebben a részben semmi se volt jó :/
  • Narxis
    Nekem ez már tetszett, tetszik az új Big Jim. :D Szegény Phil meg lelkiismeretes rendőr lett csak kár, hogy semmit se ért hozzá. :D

Ez a Sam nagyon titokzatos. Junior pedig hááát azért elviselhető ő is.
  • ldavid
    ez a 2x02 de béna volt.
    szerintem ezzel végeztem is, pedig már az idegesítő rendőr csaj sincs.. na, mindegy
  • cylonflatus
    Vao, azért ez nem kevés különbség. Köszi.
  • SzirmosSzisza
    Az alaptörténet ugyanaz kb, van egy búra, Jim hatalom éhes, van drogbiznisz, de ezeken kívül kb semmi közös nincs, a sorozat teljesen más.

Pl Barbi az szakács a könyvben és ott él, a 3 gyerek ugyanúgy megvan, de Norie az a városban lakik (és nem leszbikusak a szülei:D), Ifi egy picit betegebb, Jim az kb rendőrállamot akar csinálni a búra alatt, 2-3 nap alatt a könyvben kb 20-30 rendőrt toboroz, akik kb végzős középsulis korban vannak és kurvára nem rendőrnek valók (van olyan rész benne pl, hogy 4-en megerőszakolnak egy lányt, ezt gondolom nem akarták berakni a sorozatba). Illetve pl a városnak van még 2 tanácsosa, nem csak Jim ahogy a sorozatban. Illetve a vallásosság is picit több szerep kap.