332
H78a12R.png
  • cassoneitaly
    Under the Dome 1x12 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

szuladam nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • cylonflatus
    Sajnos igen. A másik, hogy -bár egyéni szoc.prob.- engem piszkosul irritál a legtöbb szereplő. De most már végignézem mert kíváncsi vagyok a végére.
  • Narxis
    Junior gyorsan elmondta neki. :D
  • RedRiot
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az hogy volt hogy a kórháznál Linda Barbie elfogása után egyből rádiózik és jelenti hogy Angie elvitte Juliát egy mentővel. Kérdem én honnan tudott erről? A mentő már eltűnt az utcából mikor Linda a másik irányból megérkezett. Junior még kiütve feküdt a bejárat előtt és ha jól emlékszem csak annyit jelentett hogy Barbie ott van. Rosszul figyeltem vagy Lindának természetfeletti látnok képességei vannak? :)
  • SzirmosSzisza
    Úha, nagyon kemény volt a vége! /s
  • Prof William
    Akkor hasonló lehet a Jerichóhoz ahol Hűűű ATOMHÁBORÚÚÚÚÚ! aztán nézhettük a Bartok közt - Farm Ahol Élünk hibridet.
  • modellmaker
    Napkollektor, szélerőmű. Elektromos áramot egyszerűbb előállítani, mint fosszilis tüzelőanyagot. :D
  • N o N a m e
    de ha nem lesz propán megszívták az elektromos autók is... :D
  • GPx8
    Ja. Egyébként 110V
    Azon röhögtem volna, ha valaki kirúgja a töltőkábelt és akkor kezdheti előről... :)
  • modellmaker
    Reklám. Hogy így is felkészítsék az ami polgárokat a világvégére. Ha beüt a krach, és elfogy a benya, a te autódból ne tudják kilopkodni. Te meg jól kiröhögsz mindenkit, és 220-ról teletöltöd az autódat.
  • ldavid
    szokásos marhaságokon kívül kurvára nem értem miért kellett mutatni a prius töltését
  • cassoneitaly
    Under the Dome 1x11 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • SzirmosSzisza
    Kicsit erős kezdés volt :D
  • ldavid
    1976 a "város" létszáma elvileg
    mínusz a halottak
  • genndy
    Köszönjük a folyamatosan érkező feliratokat!
  • cassoneitaly
    Under the Dome 1x10 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • Narxis
    Az eddigi részeket nézve ez akár évadzáró is lehetne, egyértelműen túl sokáig húzták ezt az egészet.
  • GPx8
    Egy városban?
  • Victor1103
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most már legalább történt végre valami, de a szereplők még mindig olyan sablon az összes. Meg ez a gonosz picsa aki eddig egy házban volt megbújva elég vicces volt hogy csak úgy kisajátította a cementgyárat magának és már majdnem minibirodalmat épített ki magának. Úgy hogy eddig egy házban bujkált.
  • SzirmosSzisza
    Durva, hogy csak 8 napja vannak bent, sokkal többnek tűnt (ezt már múlt héten is le akartam írni :D)

Azt mondjuk nem értem, hogy honnan van mindig ilyen rohadt sok új ember, én úgy képzeltem el, hogy sokkal kevesebben vannak.
  • SzirmosSzisza
    Itten kérem elírás történt, de értjük mire gondolsz.
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy egy szar könyvből is lehet jó filmet csinálni, de a világ legjobb filmjéből készült filmet is el lehet kúrni, de csüdig. Evvan.
  • G_ArchAngel #150
    Gondolom a konyvet olvastad, igy sejted, hogy az elvaras es a megvalositas nem igazan talalkozott a sorozatot nezo es konyvet is olvaso emberek szemeben.
  • bosco05 #149
    elbaxxott szinkronnal biztos jobb lesz :)
  • ldavid
    szept 11. TV2 - A búra alatt
  • Sir Quno Jedi
    Gyárekök mit vártatok úgy mégis? Egy búra alá összezársz néhány siralmas vidéki tahót és nézed ahogy igénytelen módon felzabálják egymást. Minden ilyen sorozat így folyik le. A lehető legkisstílűbb "dráma", ami néhány jelentéktelen és szánalmas ember között zajlik az isten háta mögött, az mégis KIT ÉRDEKEL?!?!? Ugye. Ha meg majd leállítják, jön a szokásos sipákolás, hogy a scifi nem érdekli a nézőket!!! CSAKHOGY EZ NEM SCIFI! Ez szokványos szappanopera amcsi tanyasi redneckekkel...

Nem kérünk ilyeneket! Kaszálják el, sőt ne is engedjék adásba soha az ilyeneket...

Ezek a filmgyártás szégyenei és különösen dühítő, hogy azzal akarják feldobni, hogy hűűűűűűűűűűűűűűűha milyen érdekes misztikus cájenfingsöny ez! DE NEM AZ!

Aki nem nézi a gazda feleséget keres szarságokat, ezt minek nézné úgy mégis?! Nóóóómális?!
  • Narxis
    Am. az a baj, hogy egyetlen főszál van és az is borzasztóan nyújtva, lassan és ÉRDEKTELENÜL adagolva. Az, hogy az emberek így vagy úgy egymásnak esnek egy ilyen zárt helyen alap dolog viszont ezt is sikerül, szarul, unalmasan, hülyén, egyszerűen a néző elé tárni.

Egyszerűen annyira UNALMAS az egész, hogy hihetetlen. Több misztikumot kellett volna belekeverni és valahogy a karaktereket összetettebbé tenni, legalábbis a főszereplőket. Mindegyiket 1 szóval tudnám jellemezni. Persze a franc tudja milyen könyv, de amit itt olvastam, hogy miben más az alapján érdekesebbnek tűnt.
  • Narxis
    Jah, milyen sorozat lehet ha már nekem se tetszik? :D Pedig elvileg sci-fi. :D
  • stargatelost
    wow, durva ilyet hallani tőled :D

a tini srác egyébként nálam most az élen jár irritálósságban, ahogy beszél, amilyen fejeket vág, ütném.
    az meg ahogy feltűnt az a nő... nevetséges, persze eddig megbújt egy házban, aha.
  • N o N a m e
    Hanket manapság az ág is húzza, vasárnaponként egy drogdílert üldöz hétfőn meg búra alá zárják, miért lenne boldog? :D
  • Victor1103
    Tényleg nagyon vontatott az egész. Amilyen korrektül kezdődött sokan azt gondolták, hogy akár még egy Losthoz hasonló imitáció is kisülhet belőle de ez még mindig fényévekre van attól. Ha én a búra alatt lennék engem az unalom ölne meg. Mert ahogy ezek ábrázolva vannak elég unalmas karakterek egytől egyig. Még Hank Schrader se úgy muzsikál..
  • Narxis
    Már azon gondolkozom, hogy kaszálom... borzasztóan vontatott, idegesítő karakterek, gyenge színészek. Nincs egyetlen egy karakter akit egy kicsit is kedvelnék, remélem mind megdöglik a búra alatt.
  • bosco05 #140
    köszi!
  • GPx8
    Köszönjük!
  • cassoneitaly
    Under the Dome 1x09 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • SzirmosSzisza
    Ez egész korrekt rész volt, végre haladtak a rejtéllyel is.

Norrienak mondjuk megint nagy volt a homloka :(
  • fringe01
    Sziasztok , akit érdekel a magvar rajongói oldal, az látogasson el ide: Búra alatt weboldal
  • ForzaInter
    Na meghalt a legröhejesebb karakter, kár érte.😄
  • SzirmosSzisza
    Ja, de az egész lenne 40 perc :D
  • N o N a m e
    Ha a tojással foglalkoznának - ami mindenkit érdekel - és hanyagolnák a fölösleges hatalmi harcokat érdekesebb lenne az egész. :D