332
-
#292 Jövő nyáron is ezen a szaron rágódhatunk... meg a másik CBS "remek" sorozatból is lesz repeta.... -
Borg #291 Ez minden rész végén ki volt írva... -
#290 loool -
#289 most az utolsó rész végén a stáblistában meg is említették őket.. nagyon felröhögtem amikor megláttam :DD
szerk:
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.25. 20:27:29 -
#288 ja tényleg :D -
#287 az MS és Toyota is tuti pénzeli őket rendesen :D -
#286 :D egyetértek
Big Jim Rennie 4ever
Am. azt olvastam, hogy még így is simán megéri nyári sorozatnak ez a szar mert van valami megállapodás amazonnal vagy mittomén. Szóval pénzügyileg hoz a konyhára. -
#285 :DD
viszont attól még hiányozni fog a sorozat, butácska és idétlen, de azért mégiscsak szerettem nézni :-/ -
#284 Ez az évadzáró illet az egész évadhoz, szar volt. -
#283 (WEB-DL.720p-1080p) időzítés J1GG4 jóvoltából: LETÖLTÉS
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
Under the Dome 2x13 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, hdtv-evo, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek! ;)
Cassone -
#281 A múltkori totálisan semmitmondó, teljesen felesleges rész után majdnem hagytam a francba, szerencsére nem tettem. Már az első percekben beindul a kabaré. Búra elkezd zsugorodni, okosnéni erre megjegyzi, hogy hála Istennek, mert így most nincs hideg legalább... -
#280 (WEB-DL.720p-1080p) időzítés J1GG4 jóvoltából: LETÖLTÉS
Cassone -
kár hogy már csak egy rész van :-/ -
Under the Dome 2x12 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
#277 http://www.tv.com/shows/under-the-dome/community/post/under-the-dome-season-2-episode-11-turn-review-141079957589/?fullstory=1 -
#276 Ez valami borzalmas volt, az összemenést úgy állították be, mintha percenként métereket haladna, minden remegett, aztán volt egy 1 méteres sáv :D -
#275 :DD
Remélem már csak emiatt is lesz 3. évad. -
#274 Ez a rész, te uramatyám :DDDD Az egyik legrosszabb/legviccesebb rész az évadban. Ott felnyerítettem, amikor mondták, hogy a kórház plafonja beszakadt, ezért az iskolában kezelik a sérülteket. Értitek, mert az iskola állandó díszlet, használni kell :D :D
Meg ez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!But how would the catastrophe of the freezing temperatures be fixed? Would Rebecca the Science Teacher build a giant microwave? Would Big Jim start a huge fire with all his gasoline? Would Barbie and Julia's love warm the world? Nope, the sun came out and the freezing just stopped.
:DDDD
-
#273 -
#272 tv.com-os review :DDDD -
Under the Dome 2x11 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
#270 doh, már csak 3 rész van :O -
#269 LOL kezdtem azthinni hogy happy end és majd jó kijut mindenki.Erre csat hatalmas!!!!
Nem lesz több évad? IMDB nem igen írja :( -
Under the Dome 2x10 Magyar felirat beküldve...
(WEB-DL.720p-1080p) időzítés J1GG4 jóvoltából: LETÖLTÉS
Cassone -
#267 Under the Dome 2x10 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
#266 Szerintem ez pont hoki volt :D -
#265 Így a végére... -
#264 Nem semmi rész volt a mai, talán kezd egyre jobb lenni. :D -
Under the Dome 2x09 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
#262 "egg detector" -
#261 jaja, ennek a vége ütött -
#260 Amúgy az eddigi részekhez képest ez egyre jobb lesz. -
#259 Az eddigiekhez képest értettem :D Nyilván ordenáré baromság ez is, de ez a szál legalább lekötött :) -
Borg #258 Meglepően jó? :D Konkrétan a fejemet fogtam, mikor felkapaszkodott a teherautó aljára... -
#257 Vagy a purgatóriumban, ahogy tetszik ;) -
#256 A lost-os idézetre írtam, nem kell komolyan venni. Nyilván a drónos jelenet az Barbie fejében történne meg. -
#255 A drón meg bedrogozott előtte? -
#254 Ja, aztán kiderülne, hogy Barbie ott fekszik a barlangban összetörve a meredély alján és onnan az összes történés egy halálközeli élmény valójában... -
#253 Tényleg :D Amúgy meglepően jó ez a kijutós szál Barbieval, már csak a többi 30 percnyi szarkupaccal kéne valamit csinálni :D