332
H78a12R.png
  • stargatelost
    Jövő nyáron is ezen a szaron rágódhatunk... meg a másik CBS "remek" sorozatból is lesz repeta....
  • Borg
    Ez minden rész végén ki volt írva...
  • Narxis
    loool
  • Szabi #289
    most az utolsó rész végén a stáblistában meg is említették őket.. nagyon felröhögtem amikor megláttam :DD

szerk:
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.25. 20:27:29
  • Narxis
    ja tényleg :D
  • Szabi #287
    az MS és Toyota is tuti pénzeli őket rendesen :D
  • Narxis
    :D egyetértek

Big Jim Rennie 4ever

Am. azt olvastam, hogy még így is simán megéri nyári sorozatnak ez a szar mert van valami megállapodás amazonnal vagy mittomén. Szóval pénzügyileg hoz a konyhára.
  • Szabi #285
    :DD

viszont attól még hiányozni fog a sorozat, butácska és idétlen, de azért mégiscsak szerettem nézni :-/
  • SzirmosSzisza
    Ez az évadzáró illet az egész évadhoz, szar volt.
  • cassoneitaly
    (WEB-DL.720p-1080p) időzítés J1GG4 jóvoltából: LETÖLTÉS

Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x13 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, hdtv-evo, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek! ;)

Cassone
  • cylonflatus
    A múltkori totálisan semmitmondó, teljesen felesleges rész után majdnem hagytam a francba, szerencsére nem tettem. Már az első percekben beindul a kabaré. Búra elkezd zsugorodni, okosnéni erre megjegyzi, hogy hála Istennek, mert így most nincs hideg legalább...
  • cassoneitaly

Cassone
  • Szabi #279

kár hogy már csak egy rész van :-/
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x12 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • SzirmosSzisza
    http://www.tv.com/shows/under-the-dome/community/post/under-the-dome-season-2-episode-11-turn-review-141079957589/?fullstory=1
  • SzirmosSzisza
    Ez valami borzalmas volt, az összemenést úgy állították be, mintha percenként métereket haladna, minden remegett, aztán volt egy 1 méteres sáv :D
  • Narxis
    :DD

Remélem már csak emiatt is lesz 3. évad.
  • stargatelost
    Ez a rész, te uramatyám :DDDD Az egyik legrosszabb/legviccesebb rész az évadban. Ott felnyerítettem, amikor mondták, hogy a kórház plafonja beszakadt, ezért az iskolában kezelik a sérülteket. Értitek, mert az iskola állandó díszlet, használni kell :D :D

Meg ez:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    But how would the catastrophe of the freezing temperatures be fixed? Would Rebecca the Science Teacher build a giant microwave? Would Big Jim start a huge fire with all his gasoline? Would Barbie and Julia's love warm the world? Nope, the sun came out and the freezing just stopped.

:DDDD

• Narxis
  • Narxis
    tv.com-os review :DDDD
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x11 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • Szabi #270
    doh, már csak 3 rész van :O
  • grebber
    LOL kezdtem azthinni hogy happy end és majd jó kijut mindenki.Erre csat hatalmas!!!!
    Nem lesz több évad? IMDB nem igen írja :(
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x10 Magyar felirat beküldve...

Cassone
  • cassoneitaly
    Under the Dome 2x10 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • SzirmosSzisza
    Szerintem ez pont hoki volt :D
  • cylonflatus
    Így a végére...
  • Narxis
    Nem semmi rész volt a mai, talán kezd egyre jobb lenni. :D
  • cassoneitaly

Under the Dome 2x09 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • Narxis
    "egg detector"
  • Narxis
    jaja, ennek a vége ütött
  • SzirmosSzisza
    Amúgy az eddigi részekhez képest ez egyre jobb lesz.
  • stargatelost
    Az eddigiekhez képest értettem :D Nyilván ordenáré baromság ez is, de ez a szál legalább lekötött :)
  • Borg
    Meglepően jó? :D Konkrétan a fejemet fogtam, mikor felkapaszkodott a teherautó aljára...
  • cylonflatus
    Vagy a purgatóriumban, ahogy tetszik ;)
  • cylonflatus
    A lost-os idézetre írtam, nem kell komolyan venni. Nyilván a drónos jelenet az Barbie fejében történne meg.
  • SzirmosSzisza
    A drón meg bedrogozott előtte?
  • cylonflatus
    Ja, aztán kiderülne, hogy Barbie ott fekszik a barlangban összetörve a meredély alján és onnan az összes történés egy halálközeli élmény valójában...
  • stargatelost
    Tényleg :D Amúgy meglepően jó ez a kijutós szál Barbieval, már csak a többi 30 percnyi szarkupaccal kéne valamit csinálni :D