332
-
#92 Under the Dome 1x05 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
szuladam nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
-
#91 Undorító smink nélkül kezd vállalható lenni. -
#90 leeresztették az agyvizét :D -
#89 Kis csaj homloka mostani részben egész normális volt már! -
#88 -
#87 Ez nagyon jó volt gyerekek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az igazi bomba nem a kupolán kívül hanem belül "robbant". Big Jim követi a fiát, szvsz neki sincs ki a 4 kereke, lassan összeállnak a párok, pl. ugye a kiscsaj és a srác meg a nagy csaj és a Barbie. :D Angie is megadta magát, az azért elég komoly volt. -
#86 Fuácsá! Az előzőhöz képest tök jó rész volt. :D -
#85 Hát a tanárnőt ki is szűrték. -
#84 Azért a tiniszerelem maradjon, kár lenne magashomlokért :'( -
#83 akkor legalább kiszűrhettek volna vele pár jelentéktelen karaktert :D:D:D:D
így komolytalan! -
#82 Gondolom amiatt kellett, hogy érzékeltessék mennyire gáz, hogy be vannak zárva. -
#81 Bazz, ezt annyira utálom amikor egy sorozatban előveszik a járvány kártyát... nekem egyszerűen uncsi, nyűglődve nézem. A járvány nem menő! -
#80 igen... az ilyen dolgok miatt érzem ugy hogy wáá droppolni kéne, izomból idegesítenek az ilyen dolgai ennek a sorozatnak :D
de legalább van jó esély mostmár, hogy kiesik a nigró lezbó yeah -
#79 6 méter átmérőjű hipszter szemcsivel!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy az első 3 rész alapján szegény rendőr néninek nem sok esélye volt az életben maradásra, de úgy tűnik megtört az átok :D -
#78 Am. ez a leszbi szőke csaj is aranyos. -
G_ArchAngel #77 KÖNYV!!!
[spoiler]Junior már a legelején megöli a kiscsajt, semmi szerepe nincs a lánynak, se óvóhely, se semmi.[spoiler]
Azt tanácsolom, hogy olvassátok el, mert más. És mindkettő jó. -
#76 Fú, megint transzba esnek majd a tinik!:D
#75:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem is védeni fogja, nem engedheti meg, hogy lejárassa őt :/
Meg ugye Junior valami seriff helyettes is lett ..... -
#75 Én sem nyitottam meg, de elvileg más lesz, mint a könyvben.
Baze ez szar rész volt :SSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurva járvány (aka heti ügy). És kurva ostoba szereplők, élen a vörössel, nem ért volna rá az a kis ház? Antibiotikum után? Hihetetlen ostoba húzás volt. A két tini no komment, a kopasz négert meg péklapáttal. A bezárt csaj is mit össze nem balfaszkodott, de legalább Big Jim rátalált, de sajnos én is arra tippelek, hogy nem lesz ebből kiszabadítás, inkább megvédi Juniort :S:S -
#74 -
#73 Brutál rész volt gyerekek, a vége ütött, kíváncsi vagyok mit csinál majd az öreg, nem biztos, hogy azt amit várnánk. :D -
#72 Ok, kösz (nagy volt a kísértés, hogy megnyissam a másodikat, de azt azért nem akarom lelőni :). -
#71 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Igen, a könyvben kiderül micsoda.
[spoiler]Gonosz földönkívüliek 'játszótere'. -
#70 Te olvastad? Ha igen annyit elárulnál, hogy kiderül mi is ez a búra és/vagy mi okozta? -
G_ArchAngel #69 Van aki olvasta a könyvet?
Kezdem azt érezni, hogy csak a cím, a helyszín és a szereplők neve egyezik meg, semmi más.. -
#68 -
#67 aww yiss, jó lett a vége! -
#66 Under the Dome 1x04 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
Cassone -
#65 de nem a jócsaj kategória.
-
#64 Dehogy lesz, ocsmány az a csaj, főleg azzal a fos sminkkel :D A rendőrnő, az újságíró vörös, meg a bezárt csaj mind mind jó/jobb. -
#63 komolyan magashomlok lesz a sorozat "jócsaja"? :D
(Angie után ofc) -
#62 :D egyébként én most valahogy bírom a búráját vagy valahogy a többi szereplő is olyan egysíkú egyelőre és ezért..., persze ez később változhat... -
GPx8 #61 Köszi! -
#60 Akkor jó volt a casting :) -
#59 Under the Dome 1x03 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Cassone -
#58 Én egy békeszerető embernek tartom magam, távol áll tőlem bármilyen erőszakos megnyilvánulás, még a pia se hoz ki semmi ilyesmit belőlem, de ez a Junior gyerek... valahogy arra ingerel, hogy szó nélkül, reflexből fejbe rúgjam. A másik ilyen Joffrey a GoT-ból. -
#57 Csak nevettem hatalmasat mikor elindult a drámai zene és Junior kiöntötte a tejet ?:D -
#56 Na megnéztem az első 3 részt, nagyon jó kis sorozat ez gyerekek! -
#55 Rendőrnő nekem nem jön be. Picit Lupora emlékeztet Eurekaból :) -
Lord Mortanius #54 Szerintem meg inkább a rendőrnő, vagy a fogva tartott kiscsaj! :) -
#53 Igen, a homlok engem is zavar, de valahogy (a rúzs miatt szerintem) nagyon bejön :D