3500
-
#1315 -
#1314 Hát ez nagyszerűen sikerült -
#1313 http://thesims.com/the-sims-4?om_u=&om_i=_BSJQTiB80U_V6T#/hu-huwhat-is-the-sims?utm_medium=email&utm_source=arm&utm_campaign=sims13-email--gem-arm-eu-ts3-vipnewsletter-aug13-&sourceid=sims13-email--gem-arm-eu-ts3-vipnewsletter-aug13- -
Austin Bailey #1312 a sims medievalban elég jó -
Ironman2 #1311 hát az útvonalkeresést még előre ne dicsérjék,mert a 2-es,és hármasnak is gyengéje volt,majd mi leteszteljük azt! -
Ironman2 #1310 DDDDD -
Ironman2 #1309 hali! éppen tegnap emlegettelek! -
Austin Bailey #1308 szerintem jó lesz, de én a 3-as is szeretem. Igaz én csak egy éve ismertem meg az egész sorozatot és még nem játszotam ki magamat. Még a betervezett városaimat is meg akarom építeni -
#1307 Az a 3-ban is van. -
#1306 Igen. Plusz a gitárjártasság
:-) -
#1305 Nekem az útvonalkeresés, a kertészkedés és, hogy nem lesznek előtérben a szükségletek. -
#1304 Na ezek közül néhány már tetszik. -
#1303 Akkor én leszek majd az Űrha-Joschka!!!! -
#1302 "ha a Sim flörtölős hangulatban van, akkor tapsolással lejjebb tudja venni a világítást, ha ráadásul drága holmikat visel gyertyafénynél, akkor kockázatosabb romantikus interakciókat is bevállalhat."
Vagyis ha tapsol akkor nem a villany kapcsolódik le hanem le esik róla a ruha.? -
Gólya #1301 -
#1300 Újabb Sims 4 információk
szociopata személyiségjegy – a sim örömét leli mások szekálásában
ha a Sim depressziós, kevésbé teljesít jól a munkahelyén, kivéve ha író
ha a Sim flörtölős hangulatban van, akkor tapsolással lejjebb tudja venni a világítást, ha ráadásul drága holmikat visel gyertyafénynél, akkor kockázatosabb romantikus interakciókat is bevállalhat
Kevésbé lesznek előtérben a szükségletek, jelenleg úgy néz ki, nem is lesz hozzájuk mérőcsík, mint a korábbi sorozatoknál. Ikonok lesznek zöld, sárga és vörös színben, utóbbinál kell csak beavatkozni.
az egyes cselekvések (pl. evés, felállás) ideje kb. a felére rövidült
Javítottak az útvonalkeresésen, ezentúl nem fognak össze-vissza toporogni a Simek, ha egymás útjába kerülnek. Maximálisan 20 Sim keresztezheti egyszerre egymás útját összeakadás nélkül.
Lesz űrhajós karrier, feloldható jutalmakkal, melyeket dekorációként lehet felhasználni.
Lehet etye-petyélni az űrhajóban.
A kertészkedés nagyobb hangsúlyt kap és részletesebb lesz. Például a leesett gyümölcs magjából új növény kelhet ki.
Lesz zongora, hegedű és gitár jártasság.
Visszatér a tehénnövény és a megevett Sim aktuális hangulatától függően nyerhetünk belőle különböző eszenciákat.
A Családtervezőben van intelligens tervezés. Tehát ha kiválasztasz egy szoknyát, akkor a játék felajánlhat hozzá illő felsőt.
Az alapozást/lábazatot a falak felhúzása után is be lehet tenni a ház alá.
(mysims.hu) -
#1299 Sziókaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! -
#1298 SZIASZTOK EMBEREK! Visszatértem! Olyan nyáron vagyok túl, ez volt életem eddigi legjobb nyara!!! Dolgoztam, kirándultam, világot láttam! Fú, annyi élményen vagyok túl, nehéz feldolgozni.
Mi újság veletek meg Sim fronton? Látom jött már ki gameplay a négyesből, hát....nagyon a Sims 2-re hasonlít, ami jó is, me rossz is. 2014-ben lehet kicsit már elavult, de majd javul még. A karaktergenerálás nagyon tetszik nekem, de a környezet túl mesés, főleg azok a liános fák, mintha az őserdőben élnének. -
#1297 -
Ironman2 #1296 még 24 utalás a játékra később.Akkor lehetnének az állatok is,mivel a videó elején többet is látunk belőle,sőt még egy farmot is.Nem lenne rossz dolog ha az alapban lennének háziállatok is -
#1295 Megmarad gömböcnek az iPse!!!!! -
Coolfire #1294 Nem törtél össze,drusza.Mi lesz így Gyuriddal? -
#1293 Köszi, akkor a simsvip.com oldalon jól értelmeztem a hírt! -
Galaxya #1292 SimGuruGrant megerősítette, hogy bár őt jelölték meg az információ forrásaként, a testsúly alapú érzelmekről megjelent cikk nem igaz. Megtehetnék, de nem építenek bele ilyet a játékba. - 2013.08.31
mysims.hu :) -
#1291 Akkor majd valami ilyesmi vonásokkal ruházom fel a simemet:
Hasfejlesztő
Kajaszerető
Sport utáló
-
#1290 Először nem hivatalosan, majd hivatalosan is bemutatkozott a The Sims 4 a gamescom keretében, ahol már megcsodálhattuk a Simek széles fizikai és a morális skáláját. Most kiderült, hogy ezen két paraméter szorosan összefügg.
A Maxis producere, Grant Rodiek árulta el, hogy a The Sims 4 keretein belül rengeteg féle embert alkothatunk, személyiségük és testalkatuk szabadon variálható, sőt, a játékmenet során minden változik. Például ha egy Sim nem edz soha, akkor bizony hamarosan megereszkedik a hátsója, kanapépacává (bocs Paca) változik, és ha a személyisége egyébként nárcisztikus vonásokkal bír, könnyen lehet, hogy megutálja magát. A Simek reagálnak érzelmileg minden változásra, így megjelenik majd az önértékelési zavarokkal küzdő karakter, hogy minden fontos részletet megtanuljunk az életről a játékmenet során.
Rodiek persze igyekezett hangsúlyozni, hogy nem arról lesz szó, hogy minden kövér Sim boldogtalan, hiszen ők nem akarják megmondani senkinek, mi a jó és a rossz (ez tehát mégsem egyértelműen a fitnesz-fasiszták játéka lesz), de a szélesebb érzelmi spektrum szülhet majd érdekes helyzeteket. Lehet örülni annak, hogy egyre komplexebb modellek születnek az életszimulátorban, vagy lehet húzni a szánkat, hogy újabb lehetőség nyílik táplálkozási zavarokkal küzdő, énkép-zavaros tinik kinevelésére az egyébként is erre szakosodott szórakoztatóiparban, én inkább rátok testálnám a véleményalkotás mámoros érzését. Addig eszem valamit és sírok közben kicsit.
(gamestar.hu) -
Coolfire #1289 Sokan rájöttetek arra, hogyan működik a
és sokan meg is találtátok az apró utalásokat.
Jelenleg 7db, később 24 db utalás lesz elrejtve a videóban. Ha megtaláltátok egyet és fölé viszitek az egeret, egy új videóra visz át, ahol az adott tárgyat/cselekményt részletesebben bemutatják.
Íme az első 7, ha valaki elakadt
01. Tévécsatornák váltogatása
02. Kínos családi vacsi
03. Tragikus bohóc
04. Grillezett sajtos melegszendvics
05. Bella Goth
08. Intergalaktikus táncparti
24. Plüssmaci
(mysims.hu) -
#1288 Ja, végül is olyasmi.DD -
Austin Bailey #1287 Nem biztos, hogy ez nem csúszka lesz. Ha fix pontokon tudod megfogni a simet és fix irányokba tudod húzni ezeket a pontokat, akkor ez lényegében egy csúszka csak dizájnosra csinálva -
#1286 Meg vaskos, "nagyképű" simeket szívlapátnyi orcával! -
#1285 Kár, pedig akkor meg lehetne csinálni Pinokkiot :) -
#1284 Hát behatárolás itt is lesz nyilván; gondolom, csak nem lehet a képernyő széléig húzni az orrukat. -
#1283 Gondolom - legalábbis a látottak alapján - jóval árnyaltabban lehet majd a simeket alakítgatni így, mert nem fog a sok csúszka akadályozni bennünket a behatárolt skálájukkal. -
Austin Bailey #1282 Én azt remélem, hogy a női ruhák jobbak lesznek. A 3-ban gyakorlatilag csak testre símuló ruha volt, így lánysimem nagyon kevés van, mert gyakorlatilag semmilyen karaktert nem lehet az egészből kihozni kivéve a vidéki picsát. Az meg nem szimpatikus. A másik problémám az volt, hogy az összes fiúsimemnek szakálla van, mert az állak valahogy annyira rohadtul ormótlanul néznek ki. -
#1281 Hát ja, kíváncsi leszek, hogy vajon milyen ruhákat tudok majd a simemre adni, lehetőleg olyant ami tetszik is és kifejezi az ő karakterét... -
Austin Bailey #1280 Nekem karkaterfiguráim vannak, vagyis nagyjából a ruházaton múlik, hogy újra tudom-e gyártani őket -
#1279 Hát én sem örülök ennek, mert így újra kell gyártanom a simemet - még szerencse, hogy csak egy figuráról van szó - de majd el babrálgatok vele. -
#1278 Sims 3 családról és egyedi tartalomról van egyébként szó!:)))) -
#1277 A dísztárgyakat, amelyeket nézegetni lehet csak simán átlehetett rángatni egyikből a másikba... Találgatni meg nem érdemes addig, amíg külső ( tartalom készítő ) eszközök nem készülnek hozzá, mert onnantól kezdve, hogy ha lesz a 4. részhez is akkor már nem lesz kérdéses a dolog. -
Austin Bailey #1276 szerintem a cc-ket sem lehet majd átvinni, mert az új tárgyaknak egy csomó olyan tulajdonságuk lesz, ami a régieknek nincs pl a hangulatmódosítás.