3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Joschka
    Ráadásul a maszkolásokkal rengeteget lehet a haj kinézetén finomítani!
  • Joschka
    Én ezt arra mondtam, hogy nem bonyolult dolog olyan grafikusoknak meg textúrázni normálisan a simek haját, akiknek ez jelen pillanatban a főfoglalkozásuk...Ez csak egy példa volt, hogy lássátok!
  • Coolfire
    Várj még ezzel,azt sem lehet tudni,hogy meddig engedik meg a játékba való piszkálást.Bár,ha tiltanák,v. korlátoznák,abból lázadás lenne.:)
  • Coolfire
    Komolyan nem tetszik,és szokatlan is.Igaz a menüvel mindig variálnak(ez mindnél így volt),de szerintem ez ilyen marad.Persze,meg lehet szokni,és csippantom az újításokat is.
    De akkor újítsanak rendesen.:))
  • Joschka
    Akkor is, egy sim hajánál nagyjából így néznek ki a textúrák képei...nem olyan eget verő ügy megcsinálni nekik, mivel állandóan ilyesmivel van dolguk. Ez egy cc haj textúra képei egyébként a sims 3-hoz.

• Gólya #1230
    és? az újdonság varázsa smafu? :DD
  • rage
    Szerintem a fejlesztés az irányba tolódott, hogy minél kevesebb legyen a panasz, ami a játék futatthatóságát illeti. Sokan belefáradtak a rengeteg problémába, s szerintem kevesebb kiegészítő fogyott emiatt.

Most megpróbálják visszacsábítani a régieket azzal, hogy noha a hármas már nem ment annyira jól, de sebaj, a négyes menni fog, vegye meg ezt.

Így viszont nagy kompromisszumot kell kötni, amit ugye főleg a grafikával lehet. Aztán a többit még nem láttuk, hogy lesz-e ilyen másban is.
  • Coolfire
    De,már több mint 13 éve azt látom..
  • Gólya #1227
    az csak szokatlan lesz egy ideig...az legyen a legnagyobb gond vele:)
  • Joschka
    Semmi nagy kunszt nem kéne hozzá, csak egy animátor, egy programozó azt hozzárendelni a mozgást...hajtincs lobogást-libegést a simek hajához.
  • Joschka
    Köszönjük...erre már nem izs gondoltam!háháháh
  • rage
    Illetve a karakterek hajának fejlesztése (legalábbis ez a szint) manapság a grafikai motorokkal nem tart évekig. Nem egy új engine-t írtak hozzá, mint a Tomb Raiderhez, ahol Lara haját élethűen fújja a szél. (Mellesleg érdekes, hogy ugye így is meg lehet csinálni)

Az meg, hogy egy 10 éves szintről (haj 1.5) fejlődünk 5 évvel ezelőtti szintre (haj 3.0) nem tudom mennyire elfogadható...
  • Coolfire
    Nekem sok minden nem tetszik benne,főleg a menü nem.Úgy megszoktam a buborékmenüt.:)
    És úgy általában a promó dumának a fele sem szokott igaz lenni,de majd kiderül.
    Még az is lehet,hogy én leszek az első előrendelő a fórumról..
  • Gólya #1222
    apró - ebben igazad van, de basszus, ha a kettesben megoldható volt, akkor egy - elvileg - fejlettebb hármasban képtelenek voltak rá?
    engem inkább ez zavar, ez a tanult tehetetlenség...

• rage
    Viszont futni fog zsebszámológépen is
    :-D
  • Joschka
    Max dísztrágyának...csak tudjam őket áthozni a 3-ból főleg a hajakat, skinneket.
  • Joschka
    Én is nagyon szeretnék már sims 4-ezni....de az ilyen apró jelenségekkel (nem lobog a hajuk?!...na és, az enyém sem!DDDDD) nem szoktam foglalkozni, mert el veszik akkor a lényeg számomra...vagyis maga a játék. De hát ízlések és szívlapátok között is van különbség.
  • Gólya #1218
    biztos, hogy a hármasét nem fogod tudni használni a négyeshez...ennyire nem kispályások azért:))
  • whitequeen73
    Szeretnék már vele játszani, de tény, hogy bejött a pesszimizmusom a grafikával kapcsolatban. Sajnos a "baltás" grimaszok megint el fogják szúrni még a csupa CC-ből összerakott simek realisztikusságát is.
  • Joschka
    Akkor már erre végképp nem tudok mit mondani.DDDD
  • Coolfire
    No igen..de még van ám több,mint 1000 SP-m.Azt is el kellene költeni.:)Gondolom a 4-hez totál átalakítják a storet.
    És már azt sem tudom,hol járok,mit csinálok éppen,hogy néznek ki a simek etc..
  • Joschka
    Még jó, hogy dög nehéz így nem kellett rimánkodni nekik, hogy azt is vigyék magukkal!!!
  • Coolfire
    2 van.:)
  • Coolfire
    Látom királynőm,te is lelkes vagy velem együtt.:)
  • Joschka
    Az pont neked való!!!!
  • Coolfire
    Az i7-es asztali..
  • Joschka
    Ugye?...tök lelkesek lettünk tőle.
  • whitequeen73
    Hát szerintem pontosan ugyanilyenek maradtak a 3-as hajak. Bíztató...
  • Joschka
    De kettőnek egy?...abból balhé lehet.DDDDDD
  • Joschka
    Majd kiderül, hogy mi maradt otthon...hehe
  • Gólya #1205
    nem lesz árván hagyott laptop:)))
    anélkül már levegőt sem lehet a suliban venni...
  • Joschka
    Igazam van?!... vagy igazam van.
  • Joschka
    Hát én sem vettem észre nagyon, hogy ha a beállított kedvenc színére lenne át meszelve a szobában egy kőszobor, és attól frenetikusan túláradó boldogság kerítené hatalmába a simemet.
  • Joschka
    Szerintem má megvárja, hogy a lányok el libegjenek a suliba azt rá cuppan az árván hagyott laptopjukra...
  • Joschka
    Ja, azt majd az a patch is valamit jól elkúr a játékban...azt nézhetünk, mint a vett malac!
  • Joschka
    Azért azt megnézném, hogy a terasz alapja majd tud e így "görbülni" az íves kerítéshez. Mert ha nem akkor tényleg semmi értelme.
  • Austin Bailey
    ezzel a kedvenc szín dologgal az a probléma, hogy semmi jelentősége nincs. Eddig az volt, hogy lehet kb 10 féle kedvenc színe a simnek, miközben végtelen színt lehet beállítani a játékban, adott esetben olyanokat, amikről nem is leheteldönteni egyértelműen, hogy milyen szín. Ilyen körülmények között tehát hangulatjelzőt nem tud adni (nekem még soha nem adott)
  • Gólya #1198
    ahhhaaaa...kacagnom kell:DDD
    befizetek rá...:)
  • Coolfire
    Az biztos.:)
  • Coolfire
    Majd a mozis cuccok peccsével kap egy esélyt.Nem kockáztatom emiatt a fostenger miatt a gépeim épségét.