3500
-
#1235 Ráadásul a maszkolásokkal rengeteget lehet a haj kinézetén finomítani! -
#1234 Én ezt arra mondtam, hogy nem bonyolult dolog olyan grafikusoknak meg textúrázni normálisan a simek haját, akiknek ez jelen pillanatban a főfoglalkozásuk...Ez csak egy példa volt, hogy lássátok! -
Coolfire #1233 Várj még ezzel,azt sem lehet tudni,hogy meddig engedik meg a játékba való piszkálást.Bár,ha tiltanák,v. korlátoznák,abból lázadás lenne.:)
-
Coolfire #1232 Komolyan nem tetszik,és szokatlan is.Igaz a menüvel mindig variálnak(ez mindnél így volt),de szerintem ez ilyen marad.Persze,meg lehet szokni,és csippantom az újításokat is.
De akkor újítsanak rendesen.:)) -
#1231 Akkor is, egy sim hajánál nagyjából így néznek ki a textúrák képei...nem olyan eget verő ügy megcsinálni nekik, mivel állandóan ilyesmivel van dolguk. Ez egy cc haj textúra képei egyébként a sims 3-hoz.
-
Gólya #1230 és? az újdonság varázsa smafu? :DD
-
#1229 Szerintem a fejlesztés az irányba tolódott, hogy minél kevesebb legyen a panasz, ami a játék futatthatóságát illeti. Sokan belefáradtak a rengeteg problémába, s szerintem kevesebb kiegészítő fogyott emiatt.
Most megpróbálják visszacsábítani a régieket azzal, hogy noha a hármas már nem ment annyira jól, de sebaj, a négyes menni fog, vegye meg ezt.
Így viszont nagy kompromisszumot kell kötni, amit ugye főleg a grafikával lehet. Aztán a többit még nem láttuk, hogy lesz-e ilyen másban is.
-
Coolfire #1228 De,már több mint 13 éve azt látom.. -
Gólya #1227 az csak szokatlan lesz egy ideig...az legyen a legnagyobb gond vele:)
-
#1226 Semmi nagy kunszt nem kéne hozzá, csak egy animátor, egy programozó azt hozzárendelni a mozgást...hajtincs lobogást-libegést a simek hajához. -
#1225 Köszönjük...erre már nem izs gondoltam!háháháh -
#1224 Illetve a karakterek hajának fejlesztése (legalábbis ez a szint) manapság a grafikai motorokkal nem tart évekig. Nem egy új engine-t írtak hozzá, mint a Tomb Raiderhez, ahol Lara haját élethűen fújja a szél. (Mellesleg érdekes, hogy ugye így is meg lehet csinálni)
Az meg, hogy egy 10 éves szintről (haj 1.5) fejlődünk 5 évvel ezelőtti szintre (haj 3.0) nem tudom mennyire elfogadható... -
Coolfire #1223 Nekem sok minden nem tetszik benne,főleg a menü nem.Úgy megszoktam a buborékmenüt.:)
És úgy általában a promó dumának a fele sem szokott igaz lenni,de majd kiderül.
Még az is lehet,hogy én leszek az első előrendelő a fórumról.. -
Gólya #1222 apró - ebben igazad van, de basszus, ha a kettesben megoldható volt, akkor egy - elvileg - fejlettebb hármasban képtelenek voltak rá?
engem inkább ez zavar, ez a tanult tehetetlenség...
-
#1221 Viszont futni fog zsebszámológépen is
:-D -
#1220 Max dísztrágyának...csak tudjam őket áthozni a 3-ból főleg a hajakat, skinneket. -
#1219 Én is nagyon szeretnék már sims 4-ezni....de az ilyen apró jelenségekkel (nem lobog a hajuk?!...na és, az enyém sem!DDDDD) nem szoktam foglalkozni, mert el veszik akkor a lényeg számomra...vagyis maga a játék. De hát ízlések és szívlapátok között is van különbség. -
Gólya #1218 biztos, hogy a hármasét nem fogod tudni használni a négyeshez...ennyire nem kispályások azért:))
-
#1217 Szeretnék már vele játszani, de tény, hogy bejött a pesszimizmusom a grafikával kapcsolatban. Sajnos a "baltás" grimaszok megint el fogják szúrni még a csupa CC-ből összerakott simek realisztikusságát is. -
#1216 Akkor már erre végképp nem tudok mit mondani.DDDD -
Coolfire #1215 No igen..de még van ám több,mint 1000 SP-m.Azt is el kellene költeni.:)Gondolom a 4-hez totál átalakítják a storet.
És már azt sem tudom,hol járok,mit csinálok éppen,hogy néznek ki a simek etc.. -
#1214 Még jó, hogy dög nehéz így nem kellett rimánkodni nekik, hogy azt is vigyék magukkal!!! -
Coolfire #1213 2 van.:) -
Coolfire #1212 Látom királynőm,te is lelkes vagy velem együtt.:) -
#1211 Az pont neked való!!!! -
Coolfire #1210 Az i7-es asztali.. -
#1209 Ugye?...tök lelkesek lettünk tőle. -
#1208 Hát szerintem pontosan ugyanilyenek maradtak a 3-as hajak. Bíztató... -
#1207 De kettőnek egy?...abból balhé lehet.DDDDDD -
#1206 Majd kiderül, hogy mi maradt otthon...hehe -
Gólya #1205 nem lesz árván hagyott laptop:)))
anélkül már levegőt sem lehet a suliban venni...
-
#1204 Igazam van?!... vagy igazam van. -
#1203 Hát én sem vettem észre nagyon, hogy ha a beállított kedvenc színére lenne át meszelve a szobában egy kőszobor, és attól frenetikusan túláradó boldogság kerítené hatalmába a simemet. -
#1202 Szerintem má megvárja, hogy a lányok el libegjenek a suliba azt rá cuppan az árván hagyott laptopjukra... -
#1201 Ja, azt majd az a patch is valamit jól elkúr a játékban...azt nézhetünk, mint a vett malac! -
#1200 Azért azt megnézném, hogy a terasz alapja majd tud e így "görbülni" az íves kerítéshez. Mert ha nem akkor tényleg semmi értelme. -
Austin Bailey #1199 ezzel a kedvenc szín dologgal az a probléma, hogy semmi jelentősége nincs. Eddig az volt, hogy lehet kb 10 féle kedvenc színe a simnek, miközben végtelen színt lehet beállítani a játékban, adott esetben olyanokat, amikről nem is leheteldönteni egyértelműen, hogy milyen szín. Ilyen körülmények között tehát hangulatjelzőt nem tud adni (nekem még soha nem adott) -
Gólya #1198 ahhhaaaa...kacagnom kell:DDD
befizetek rá...:)
-
Coolfire #1197 Az biztos.:) -
Coolfire #1196 Majd a mozis cuccok peccsével kap egy esélyt.Nem kockáztatom emiatt a fostenger miatt a gépeim épségét.