3500
-
Austin Bailey #1155 én annak örülnék rohadtul, ha a kertészkedés végre rendbe lenne téve, vagyis nem lenne külön dísztárgy növény, meg ültethető növény, hanem csak ültethető növény lenne, és nem lenne olyan macerás a gondozása, mint a 3-ban. (bár ez bonyolult lenne a köztéri növények miatt) Az se lenne rossz, ha a fákat is lehetne alakítani, mint a simeket, hogy ne nyúljanak be az épületbe. -
Ironman2 #1154 Az EA viszont sürgeti őket,mindenképpen kell simset kiadni tavasszal! Nekik bele van vésve a költségvetésbe. -
Ironman2 #1153 Ja igen,változhatnak! -
Ironman2 #1152 Hali! Már annyi megjelenési dátumot olvastam hogy összeirni nem tudnám.Talán évvégére már lesz hivatalos megjelenési dátum -
#1151 Egyik fórumból:
"The Sims 4 is expected to be released on the 14th of February, 2014. Release dates are subject to change without notice." -
Ironman2 #1150 Amúgy nem is bánnám ha lenne benne fps,nemcsak a videókameránál,meg a fényképezésnél,hanem a sim szemszögéből is lehessen látni az eseményeket,és nem kivülről irányítani,hanem belső nézetből.Odamegyek a szomszédhoz,és választhatok gyorsan hogy pofont adjak-e neki,vagy seggberúgjam? -
Ironman2 #1149 Szerintem értelmetlen vitatkozni előre még,majd akkor ha már a véglegesből mutatnak videót,és képeket! -
#1148 Igen, mi ezzel fogunk játszani, ha te meg nem hát nem fogunk szomorkodni miattad! -
#1147 Vasember, látom lehet takarítani! -
Austin Bailey #1146 ha marad a régi telekrendszer, illetve az, hogy a falak vagy 90 vagy 45 fokot zárnak be egymással, akkor ilyet nem lehet csinálni, ugyanis egyrészt az épületek nem tudják egymást követni, ha a telkeik nenm egy szögben vannak, másrészt ha elforgatsz egy telket, a mellette lévőhöz képest, akkor meg nem tud ilyen szorosan mellette lenni. Pedig az kellene ide, hogy a falakat bármilyen szögben lehessen megtörni, és hogy egy falelem eléggé vékony legyen, és akkor már jó közelítéssel lehetne csinálni íveket. -
Austin Bailey #1145 nekem az az érzésem, hogy #1137-től kezdve léptétek át a szankcionálhatóság határát, viszont mint a ketten. -
#1136 mert te fps-ezeni akartál a simsel? ok. -
#1135 Elsőre is felfogtuk a véleményedet... -
#1134 najó, ezzel ti majd játszotok
15 éve is jobb grafikája volt egy fps-nek -
#1133 ez iszonyat gáz -
#1132 én már most is nézek, hogy 2014-ben hogy mernek kijönni ennyire szarral -
#1131 ez de csúnya
mindketten -
#1130 ja, de ettől még marad a grid, meg csak szemből beszélgetés, totyogás, stb -
#1129 The Sims 4: Játékmotor és SmartSim technológia
Az EA a Sims Camp sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy egy teljesen új játékmotort, a SmartSim technológiát használja a The sims 4 készítéséhez. Tehát nem kell attól tartani, hogy valami régi, elavult dolgot használnának a játék készítéséhez.
(simsvip.com) -
#1128 Utalás a Sims 4-re
Mint azt már megszokhattátok, minden kiegészítőben van valamilyen utalás a következőkre. Ezeket szokták "easter egg"-nek hívni. Anno volt a Sims 2-ben is a Sims 3-ra, most a Sims 3 utolsó kiegészítőjében van a Sims 4-re. A digitális poszteren több kép jeleníthető meg: strand, város, erdő, hegy, vulkán és a Sims 4 Riviéra. A kép egy concept art, amolyan vázlat/elképzelés:
(mysims.hu) -
Dozy2233 #1127 /watch?v=fQCxyX9C_Zc -
Austin Bailey #1126 te hülye vagy -
#1125 Hát ez szörnyűűű! -
Coolfire #1124 Tranzakciókor átkonvertálódik,attól ne félj.:) -
Coolfire #1123 Nincs itthon egy kártyám sem. -
#1122 Meg hozzá borfejtés, mi?
Ja, Sims 4 - Disznótoros kieg -
#1121 Lehet benne majd azt is biztos (de nem lesz kötelező az online), olyan vérszegény félre sikerült módon, mint a 3. résznél...ott is vagy sikerült vagy nem.
Akarod hallani hogy énekelek?...Tessék:
... -
#1120 Most lesz multi vagy nem lesz multi ? :/ Közös disznóvágás, hurkatöltés, kolbász sütés mekkora poén lenne veletek , Joschka nyomathatná a mulatóst meg a többit .. -
#1119 Annyit adnák érte én is! -
#1118 És mi volt az akadálya? -
#1117 Az jó, nekem viszont nincs olyan karim, amin valuta lenne...sőt valutám sincs!De enélkül is jól vagyok!DDDD -
Coolfire #1116 Tegnap kb. 2000 ft-ért megvehettem volna az összes DLC-t a SC-hez,kongói lakosként. -
#1115 Kettőt vegyé...veled megyek! -
#1114 Jóvan!... -
Coolfire #1113 Majd rákeresünk,melyik országban a legolcsóbb,és ott vesszük meg. -
#1112 Nem vagy vele egyedül. -
#1111 Már az első kieg feltelepítése után egy normál szendvics elfogyasztási időre nőtt a betöltési idő, mire ténylegesen játszani tudtál a játékkal! -
#1110 NNNa ennek örülnék ha így lenne! -
#1109 Remélem azért, hogy nem kell talán beruházni, hogy ezt az új részt futtatni tudjuk normális módon. Éppen elég lesz a játékot megvenni! -
#1108 Ha pölö a simem gyerekének szülinapi bulija volt, és összejöttek vagy 6-an a családtagokon kívül akkor már "várni kellett", hogy mindenki szóhoz jusson...