3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Gólya #1159
    ami engem zavar...

- a telkeket csak világszerkesztőben lehet "normálisan" az úthoz igazítani...remélem ezen változtatnak a négyesben

- nem tudom - nem értek hozzá -, mennyiben más íves falat programozni a játékban, mint íves kerítést
    én azt hiszem, senki nem azért szeretne íves falat, mert a simjét feltétlenül amellett akarja körbe-körbe sétáltatni (ezt azért gondolom, nem nagyon lehet leprogramozni...még)...innen kezdve sztem dekoratív szerepe van az íves falnak is...el tudok képzelni pl. egy télikertet egy házban, aminek íves fala van...a területre lehetne tenni virágokat és már meg is van egy pozitív hangulati elem:)

- a kinti növények...nos azért itt is van (lenne) tennivaló: szépek a virágok, virágos fák...de nem kicsit fura a hólepte virágzó magnólia...
    ha jól emlékszem, a kettesben télen nem virágoztak a kerti növények...ezt nem lehetett (lehetne) továbbvinni?

- ahogy néztem az eddigi bemutatót, a hajak még mindig nem hajlandóak megmozdulni, holott a kettesben már képesek voltak erre...tényleg úgy néznek ki a mostani hajakkal a simek, mint akit leöntöttek egy vödör mézzel és úgy maradt
  • Austin Bailey
    ott lenne a probléma, hogy amikor a várost szerkeszrted, akkor milyen korú növényeket raksz le? A másik probléma meg ott lenne, hogy ha monjuk alakítható a növényed, és egy életszakaszban alakítod, akkor hogyan nőjön tovább. A logikus az lenne, hogy abba az irányba, amerre alakítottad, de ez rohadt nehezen megcsinálható. Mondjuk talán úgy egysuerűbb a dolog, ha a zavaró ágakat lehetne lefűrészelni.
  • Ironman2
    vagy pl a galambok telisz.rják a várost,ha valaki pont elmegy alatta,akkor bosszankodjon hogy a fejére pottyantottak,mennyi poén van még amit meg lehetne valósítani!
  • Ironman2
    pedig nem lenne rossz ötlet ha valós időben nőnek a városban a fák,és növények! pl a parkban a füvek,vagy virágok! teljesen máshogy nézne ki mindig a városkép! lehessen jelentkezni mondjuk fűnyírásra,és fizessenek is érte!
  • Austin Bailey
    én annak örülnék rohadtul, ha a kertészkedés végre rendbe lenne téve, vagyis nem lenne külön dísztárgy növény, meg ültethető növény, hanem csak ültethető növény lenne, és nem lenne olyan macerás a gondozása, mint a 3-ban. (bár ez bonyolult lenne a köztéri növények miatt) Az se lenne rossz, ha a fákat is lehetne alakítani, mint a simeket, hogy ne nyúljanak be az épületbe.
  • Ironman2
    Az EA viszont sürgeti őket,mindenképpen kell simset kiadni tavasszal! Nekik bele van vésve a költségvetésbe.
  • Ironman2
    Ja igen,változhatnak!
  • Ironman2
    Hali! Már annyi megjelenési dátumot olvastam hogy összeirni nem tudnám.Talán évvégére már lesz hivatalos megjelenési dátum
  • rage
    Egyik fórumból:
    "The Sims 4 is expected to be released on the 14th of February, 2014. Release dates are subject to change without notice."
  • Ironman2
    Amúgy nem is bánnám ha lenne benne fps,nemcsak a videókameránál,meg a fényképezésnél,hanem a sim szemszögéből is lehessen látni az eseményeket,és nem kivülről irányítani,hanem belső nézetből.Odamegyek a szomszédhoz,és választhatok gyorsan hogy pofont adjak-e neki,vagy seggberúgjam?
  • Ironman2
    Szerintem értelmetlen vitatkozni előre még,majd akkor ha már a véglegesből mutatnak videót,és képeket!
  • Joschka
    Igen, mi ezzel fogunk játszani, ha te meg nem hát nem fogunk szomorkodni miattad!
  • Joschka
    Vasember, látom lehet takarítani!
  • Austin Bailey
    ha marad a régi telekrendszer, illetve az, hogy a falak vagy 90 vagy 45 fokot zárnak be egymással, akkor ilyet nem lehet csinálni, ugyanis egyrészt az épületek nem tudják egymást követni, ha a telkeik nenm egy szögben vannak, másrészt ha elforgatsz egy telket, a mellette lévőhöz képest, akkor meg nem tud ilyen szorosan mellette lenni. Pedig az kellene ide, hogy a falakat bármilyen szögben lehessen megtörni, és hogy egy falelem eléggé vékony legyen, és akkor már jó közelítéssel lehetne csinálni íveket.
  • Austin Bailey
    nekem az az érzésem, hogy #1137-től kezdve léptétek át a szankcionálhatóság határát, viszont mint a ketten.
  • Master91
    mert te fps-ezeni akartál a simsel? ok.
  • Master91
    Elsőre is felfogtuk a véleményedet...
  • Mike
    najó, ezzel ti majd játszotok
    15 éve is jobb grafikája volt egy fps-nek
  • Mike
    ez iszonyat gáz
  • Mike
    én már most is nézek, hogy 2014-ben hogy mernek kijönni ennyire szarral
  • Mike
    ez de csúnya

mindketten
  • Mike
    ja, de ettől még marad a grid, meg csak szemből beszélgetés, totyogás, stb
  • Joschka
    The Sims 4: Játékmotor és SmartSim technológia

Az EA a Sims Camp sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy egy teljesen új játékmotort, a SmartSim technológiát használja a The sims 4 készítéséhez. Tehát nem kell attól tartani, hogy valami régi, elavult dolgot használnának a játék készítéséhez.

(simsvip.com)
  • Joschka
    Utalás a Sims 4-re

Mint azt már megszokhattátok, minden kiegészítőben van valamilyen utalás a következőkre. Ezeket szokták "easter egg"-nek hívni. Anno volt a Sims 2-ben is a Sims 3-ra, most a Sims 3 utolsó kiegészítőjében van a Sims 4-re. A digitális poszteren több kép jeleníthető meg: strand, város, erdő, hegy, vulkán és a Sims 4 Riviéra. A kép egy concept art, amolyan vázlat/elképzelés:

(mysims.hu)
  • Dozy2233
    /watch?v=fQCxyX9C_Zc
  • Austin Bailey
    te hülye vagy
  • Joschka
    Hát ez szörnyűűű!
  • Coolfire
    Tranzakciókor átkonvertálódik,attól ne félj.:)
  • Coolfire
    Nincs itthon egy kártyám sem.
  • Joschka
    Meg hozzá borfejtés, mi?

Ja, Sims 4 - Disznótoros kieg
  • Joschka
    Lehet benne majd azt is biztos (de nem lesz kötelező az online), olyan vérszegény félre sikerült módon, mint a 3. résznél...ott is vagy sikerült vagy nem.

Akarod hallani hogy énekelek?...Tessék:

...
  • V43 1105
    Most lesz multi vagy nem lesz multi ? :/ Közös disznóvágás, hurkatöltés, kolbász sütés mekkora poén lenne veletek , Joschka nyomathatná a mulatóst meg a többit ..
  • Joschka
    Annyit adnák érte én is!
  • Joschka
    És mi volt az akadálya?
  • Joschka
    Az jó, nekem viszont nincs olyan karim, amin valuta lenne...sőt valutám sincs!De enélkül is jól vagyok!DDDD
  • Coolfire
    Tegnap kb. 2000 ft-ért megvehettem volna az összes DLC-t a SC-hez,kongói lakosként.
  • Joschka
    Kettőt vegyé...veled megyek!
  • Joschka
    Jóvan!...
  • Coolfire
    Majd rákeresünk,melyik országban a legolcsóbb,és ott vesszük meg.
  • Joschka
    Nem vagy vele egyedül.