3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Austin Bailey
    én annak örülnék rohadtul, ha a kertészkedés végre rendbe lenne téve, vagyis nem lenne külön dísztárgy növény, meg ültethető növény, hanem csak ültethető növény lenne, és nem lenne olyan macerás a gondozása, mint a 3-ban. (bár ez bonyolult lenne a köztéri növények miatt) Az se lenne rossz, ha a fákat is lehetne alakítani, mint a simeket, hogy ne nyúljanak be az épületbe.
  • Ironman2
    Az EA viszont sürgeti őket,mindenképpen kell simset kiadni tavasszal! Nekik bele van vésve a költségvetésbe.
  • Ironman2
    Ja igen,változhatnak!
  • Ironman2
    Hali! Már annyi megjelenési dátumot olvastam hogy összeirni nem tudnám.Talán évvégére már lesz hivatalos megjelenési dátum
  • rage
    Egyik fórumból:
    "The Sims 4 is expected to be released on the 14th of February, 2014. Release dates are subject to change without notice."
  • Ironman2
    Amúgy nem is bánnám ha lenne benne fps,nemcsak a videókameránál,meg a fényképezésnél,hanem a sim szemszögéből is lehessen látni az eseményeket,és nem kivülről irányítani,hanem belső nézetből.Odamegyek a szomszédhoz,és választhatok gyorsan hogy pofont adjak-e neki,vagy seggberúgjam?
  • Ironman2
    Szerintem értelmetlen vitatkozni előre még,majd akkor ha már a véglegesből mutatnak videót,és képeket!
  • Joschka
    Igen, mi ezzel fogunk játszani, ha te meg nem hát nem fogunk szomorkodni miattad!
  • Joschka
    Vasember, látom lehet takarítani!
  • Austin Bailey
    ha marad a régi telekrendszer, illetve az, hogy a falak vagy 90 vagy 45 fokot zárnak be egymással, akkor ilyet nem lehet csinálni, ugyanis egyrészt az épületek nem tudják egymást követni, ha a telkeik nenm egy szögben vannak, másrészt ha elforgatsz egy telket, a mellette lévőhöz képest, akkor meg nem tud ilyen szorosan mellette lenni. Pedig az kellene ide, hogy a falakat bármilyen szögben lehessen megtörni, és hogy egy falelem eléggé vékony legyen, és akkor már jó közelítéssel lehetne csinálni íveket.
  • Austin Bailey
    nekem az az érzésem, hogy #1137-től kezdve léptétek át a szankcionálhatóság határát, viszont mint a ketten.
  • Master91
    mert te fps-ezeni akartál a simsel? ok.
  • Master91
    Elsőre is felfogtuk a véleményedet...
  • Mike
    najó, ezzel ti majd játszotok
    15 éve is jobb grafikája volt egy fps-nek
  • Mike
    ez iszonyat gáz
  • Mike
    én már most is nézek, hogy 2014-ben hogy mernek kijönni ennyire szarral
  • Mike
    ez de csúnya

mindketten
  • Mike
    ja, de ettől még marad a grid, meg csak szemből beszélgetés, totyogás, stb
  • Joschka
    The Sims 4: Játékmotor és SmartSim technológia

Az EA a Sims Camp sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy egy teljesen új játékmotort, a SmartSim technológiát használja a The sims 4 készítéséhez. Tehát nem kell attól tartani, hogy valami régi, elavult dolgot használnának a játék készítéséhez.

(simsvip.com)
  • Joschka
    Utalás a Sims 4-re

Mint azt már megszokhattátok, minden kiegészítőben van valamilyen utalás a következőkre. Ezeket szokták "easter egg"-nek hívni. Anno volt a Sims 2-ben is a Sims 3-ra, most a Sims 3 utolsó kiegészítőjében van a Sims 4-re. A digitális poszteren több kép jeleníthető meg: strand, város, erdő, hegy, vulkán és a Sims 4 Riviéra. A kép egy concept art, amolyan vázlat/elképzelés:

(mysims.hu)
  • Dozy2233
    /watch?v=fQCxyX9C_Zc
  • Austin Bailey
    te hülye vagy
  • Joschka
    Hát ez szörnyűűű!
  • Coolfire
    Tranzakciókor átkonvertálódik,attól ne félj.:)
  • Coolfire
    Nincs itthon egy kártyám sem.
  • Joschka
    Meg hozzá borfejtés, mi?

Ja, Sims 4 - Disznótoros kieg
  • Joschka
    Lehet benne majd azt is biztos (de nem lesz kötelező az online), olyan vérszegény félre sikerült módon, mint a 3. résznél...ott is vagy sikerült vagy nem.

Akarod hallani hogy énekelek?...Tessék:

...
  • V43 1105
    Most lesz multi vagy nem lesz multi ? :/ Közös disznóvágás, hurkatöltés, kolbász sütés mekkora poén lenne veletek , Joschka nyomathatná a mulatóst meg a többit ..
  • Joschka
    Annyit adnák érte én is!
  • Joschka
    És mi volt az akadálya?
  • Joschka
    Az jó, nekem viszont nincs olyan karim, amin valuta lenne...sőt valutám sincs!De enélkül is jól vagyok!DDDD
  • Coolfire
    Tegnap kb. 2000 ft-ért megvehettem volna az összes DLC-t a SC-hez,kongói lakosként.
  • Joschka
    Kettőt vegyé...veled megyek!
  • Joschka
    Jóvan!...
  • Coolfire
    Majd rákeresünk,melyik országban a legolcsóbb,és ott vesszük meg.
  • Joschka
    Nem vagy vele egyedül.
  • Joschka
    Már az első kieg feltelepítése után egy normál szendvics elfogyasztási időre nőtt a betöltési idő, mire ténylegesen játszani tudtál a játékkal!
  • Master91
    NNNa ennek örülnék ha így lenne!
  • Joschka
    Remélem azért, hogy nem kell talán beruházni, hogy ezt az új részt futtatni tudjuk normális módon. Éppen elég lesz a játékot megvenni!
  • Joschka
    Ha pölö a simem gyerekének szülinapi bulija volt, és összejöttek vagy 6-an a családtagokon kívül akkor már "várni kellett", hogy mindenki szóhoz jusson...