3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Coolfire
    Baszódjanak meg akkor..bár a sok szir-szar kieg,és hogy más az engine ez elég nehéz lett volna.
    Bár mondjuk a karakterimportot egy pár skillel akkor is meg lehetne csinálni.
  • Ironman2
    na jó,de itt csak a simekről van szó
  • Joschka
    De átkonvertálással lehetett egyéni tartalmat át vinni a 2-ből a 3-ba eddig is, ezért írtam régebben, hogy ha lesznek hozzá modoló progik akkor át fogok rángatni egy csomó cuccomat a 4-be is!
  • Ironman2
    a 2-ből se lehetett átvinni a 3-ba,nem olyan nagy újdonság ez
  • Ironman2
    Sims3 családot nem lehet majd átvinni a Sims 4-be!
  • Ironman2
    Számszerint 20 db easter egg van a videóban,most olvastam az egyik oldalon
  • Joschka
    Akkor megint majd a titkos kódhoz fogok folyamodni...már ha lesz benne egyáltalán. Tudod ki fogja hallgatni a simem nyávogásait a sok szükséglet miatt!
  • Ironman2
    0.49-nél Bella Goth felirat az asztalon pl
  • Ironman2
    Engem az animációk nagyon megfogtak,remélem ezek lesznek a játékban is
  • Ironman2
    Módosították amúgy a trailert(csak egy kicsit),és el vannak rejtve easter egg-ek amik később derülnek majd ki.Mik lehetnek azok?

• Ironman2
    Okés,de mindenre hogy lesz idő,ha megint úgy telik mint a Sims3-ban? Reggel kaja,munka,mire megjön megint éhes lesz,akkor meg pisilnie kell,közben jól el is fáradt,mert általában az szokott lenni,esetleg csak hétvégén tudna sportolni,vagy olyan kaját enni ami nem hizlal.
  • Joschka
    Majd nem kap tükröt Gyuri!!!
  • Joschka
    Tudod mikor!
  • Coolfire
    Veheted Gyurinak a kardiopadot..
  • Joschka
    Hát pedig az én egyszem simem nem fog egy deszka lenni, hanem szép gömbölyű!!!!!
  • Joschka
    Segítség, meghíztam!!!!

Ugyan szó szerint nem fogják kiabálni, de a Simek mindenképpen jelezni fogják, ha nem elégedettek azzal, amit a tükörben látnak. A Sims 4-ben ugyanis hangsúlyt kap a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Ha a Sim folyamatosan zabál, de csak ímmel-ámmal mozog, akkor meg fog hízni, ezáltal nagyon maga alá kerül. Ugyanígy nem lesz teljes a siker, ha a Sim ugyan mozog, de csak szemét kaját eszik. Azt azért merjük remélni, hogy a dolog nem ennyire fekete-fehér, valamint hogy a helyesnek vélt testalkatot nem egy kifutóról lesték le a fejlesztők. A pálcika Sim azért nem boldog Sim.

(mysims.hu)
  • whitequeen73
    Nekem amúgy tökmindegy, hogy mozognak-e, a textúrájuk úgyis borzalmas lenne, a CC hajakat meg a 2-ben sem tudták megmozgatni a készítők. :(
  • rage
    Úgy értettem, hogy Larát végig nagy alakban látod, miközben futkos össze-vissza, s leng a szélben a haja. A Simsben nem kellene ennyire extrém módon mozgatni a hajakat,elég lenne, ha nyugalmi állapotban hajszerű lenne, s azért néha meg tudna mozdulni.
  • whitequeen73
    Hogy ne látnánk, én folyamatosan a nyakukban vagyok, sokkal közelebb, mint a videóban Lara. Az összes fotóm is közeli róluk.
  • Austin Bailey
    a lábazat fal.
  • rage
    Nálam jól működött, de nem is ez az érdekes, a simeket messze nem látjuk ilyen közelről, ilyen nagyban, illetve hát mondjuk főzés közben nem muszáj, hogy lobogjon a hajuk :-D Csak lenne rendes hajuk :)
  • Ironman2
    de ez csak egy ficsőr,a főmenüben ki is lehet kapcsolni mert brutál leesik tőle az fps! azért ahhoz már atomerőmű kell hogy minden sim hajszála lobogjon.
  • Ironman2
  • Joschka
    Hát, hogy nézett volna ki ha már a tengeri szél a part menti fűszálakat cibálja de Lara néni haja meg csontkeményre van lakkozva.
  • Ironman2
    Itt minden hajszál lobog a szélben összevissza.Öröm nézni
  • Ironman2
    Tress fx a neve.Amúgy az én kártyám támogatja,és nagyon jól néz ki tényleg,de brutál lefogja a gépet:

• Joschka
  • rage
    Akár :) Sims 3.5
    :)
  • Joschka
    Akkor lehetne ez mondjuk a Sims 3 1/2 ( egy feled!)rész...
  • rage
    Szerintem inkább csak valami fejlődést vártak a legtöbben a grafikában is. Jelenleg így nem indokolja, hogy ezt negyedik részként adják ki. Ez inkább érzelmekkel dúsított harmadik rész.
  • Joschka
    Én a "lábazatra" gondoltam.:)
  • Joschka
    Valószínűleg azért, mert valami egészen mást vártak. Nekem is tetszik az egész, és nem baj ha a menüje most más milyen lesz...ezt is meg lehet idővel szokni.
  • whitequeen73
    csak a simeké; a környezet tökjó (a 3-asban is).
  • Austin Bailey
    egyébként nekem bejön a grafikája a játéknak, és nem értem, hogy miért vagytok rajta annyira kiakadva
  • Austin Bailey
    ezzel csak az a baj, hogy a 3 sem volt jó alap. lásd tetőtér, üvegtető, constrainfloorelevation trükkök (például az, hogy emelkedő fal esetén a burkolat textúrája is elkezd emelkedni, ezért emelkedő falakat csak függőleges vagy teljesen síma burkolattal lehet ellátni), mellesleg a kiegészítők kiejtették az alapjáték funkcióit pl az űrthajós egyenruhához eltűnt a szkafander, helyette szalmakalapot ad rá, meg egy csomó hivatás ruhája elbaszódott. A jó alap az lenne, ha mindennek lenne fix helye a játékban, és azt nem lehetne felülírni kieggel vagy cc-vel. Mellesleg végre kitalálhatnák az ID-bankot, ahonnan a modderek lehvhatnák az ID-ket, hogy biztosan ne legyen kettő ugyanolyan, vagy ez a rohadt sok conflict.
  • Austin Bailey
    mondták, hogy a fal nem tud. Az alap pedig fal
  • Joschka
    Hát ilyent biztos nem tudtak volna össze hozni, ha csak be nem tévednek egy magyar paraszt tanyájára...amit erősen kétlek...így megcsináltam én!DDDDD

• Joschka
    Egyet értek ezzel!
  • rage
    Ha a közösség tud jobb skineket, hajakat csinálni, akkor nyilván ők is tudnának, csak szerintem úgy vannak vele, hogy minek.
    Ha van eszük, épp ezért a lehetőséget megadják, hiszen rengetegen pont ezt szeretik a Simsekben.

Ők megcsinálják az alapot, a többit meg a játékosok kreativitására bízzák.
  • Coolfire
    Rendben van,majd kiderül.