3500
-
#1355 Hehe...az! -
Ironman2 #1354 jó munkás konténerek!!! -
#1353 Ja, persze...te meg a kreatívítás (mármint a simsben)...na ne nevettess!DDDDD -
#1352 Én viszont majd ha lesz rá eszköz megragadom a lehetőséget és nem ezeket az alap dolgokat fogom használni...mert ezek csak kiindulásnak, kezdésnek valók, hanem hozok a 3.-ból nekem tetsző cuccokat...ismétlem: ha lehet! -
Coolfire #1351 De én a 4-ben építkezni,lakberendezni,átszínezni,mintázni és egy tonna CC-t fogok használni.
Viccen kívül:nem tetszik. -
#1350 Ez egy kész kéró lesz majd...neked meg a többi instant simsezőnek!!! -
#1349 És az már nem is jó? -
Coolfire #1348 Ez nagyon egyszerű lesz... -
#1347 Megjöttek a Gamescom-on felvett képek a házakról (kívül/belül!).
(simsvip.com)
-
Coolfire #1346 Ismét frissítették a Sims 4 trailerét. Ezúttal 10 új momentumot emeltek, tehát összesen 23-at fedtek fel. Kíváncsian várjuk az utolsót, amelynek remélhetőleg semmi köze sem lesz a lámákhoz... Addig is az újak:
07. A farmer és a láma
09. Szociális nyuszi
14. Imádatom tárgya, a láma
16. Teknős láz
17. ASDF poszter (Gyakori Sims vezetéknév tesztelés során)
18. Frigó nyuszi II.
19. Ne rohangássz az ollóval!
20. A gót csaj a popzenét szereti
22. Űrhajó, ahoj!
23. Amikor a malacok repülnek
mysims.hu -
#1345 Remélem a CAS fájlszerkezete alapján tudnak majd egy s3pe-hez hasonló progit a skacok összehozni, mert akkor át tudnám esetleg a mostani Gyuri bőrkéjét vinni az újra...Mondom: Remélem..DDDDD -
#1344 A név marad!DD A figura hájsága izs...de a lehetőségek figyelembevételével majd itt-ott kaszni finomhangolásban lesz része. -
Ironman2 #1343 -
Austin Bailey #1342 Lehetne George von Newage régi új királyi vér (háj) -
Ironman2 #1341 legalább megalkodhatod az új generációs György simedet! -
Ironman2 #1340 karácsonyra kidobhatnák! aztán elleszünk addig a végtagok huzigálásával -
#1339 Hun van, jöhet!!! -
Austin Bailey #1338 nagyol túlexponálják a CAS-t. Félő, hogy a játék többo része semmilyen lesz. -
Ironman2 #1337 The Sims4 az EB GAMES kiállításon,október 4-6 között! Sydney,Ausztrália
Megerősitette az EA hogy kiadnak egy játszható CAS-t a játék megjelenése elött!! -
Austin Bailey #1336 nekem még azt a hetetsem nyitotta meg -
Ironman2 #1335 Frissült a Sims 4-et bemutató videó, 6 újabb, játékra való utalást fedtek fel, így már 13 kisfilmet nézhetünk meg összesen.
Az újak tehát:
10. Kerti törpe
11. Frigónyuszi
12. Gumikacsa
13. Az egyenes beszédű láma
15. Ezt kiköptem...
21. Szociális nyuszi-bugi
mysims.hu -
#1334 Valamelyiket biztos helyre tette a főnöke azt meg ökörítették a játékban! -
Austin Bailey #1333 mi ez?? Az EA-s lányom megcsinálták magukat simsben?? -
Austin Bailey #1332 a 3-ban nem követte, hanem ismétlődni kezdett. Tehát például az alsó szegély följebb került, és a fal felső része még egyszer megjelent az alsó szegély alatt. Egyébként ez rohadtul nem volt kitalálva, mert miközben az ablakot a megemelt falon mindig alulra igazította, addig a burkolatot mindig felülfe. -
#1331 Szerintem majd a tapéta vagy falminta meg éppen úgy követni fogja az emelést-süllyesztést, mint ahogy a 3.-ban is követte amikor már egy kész helyiség falát huzigáltam a kéz eszközzel. -
Austin Bailey #1330 kamasz fiú szobájába én igen. Egyébként minden csak házfüggő. Én kicsit félek attól, hogy nem lehet majd rendes egyedi burkolatot csinálni, mert tetszőlegesen nyújthatók a falak. Szerintem nem lesz jó ez a nyújtható fal. Félő, hogy nem lehet majd ferdét csinálni -
#1329 Hát edzőterembe, oda megfelel de lakásba a simeknek nem tenném.:) -
#1328 Én meg mihelyt lesz hozzá eszköz azonnal neki állok a saját ízlésemnek megfelelően "otthonos" tapétákat készíteni, mint ahogy a 3-asban is tettem. -
Austin Bailey #1327 én imádom. Van egy félkész koditermema 3-ban egy pincehelyiségben, ahova csak férfisimek mehetnek be, és ott ilyen falak vannak, meg minden rohadtul kanbarlangos. Pont olyan hely, ahova be se mennék egyébként. Majd lesz a nősimeknek is, ami kicsit wellnessesebb lesz. Így sikerült két épületet csinálnom abból, ami korábban egy volt -
#1326 Nyugi, majd lesznek biztos olyan cuccok azért benne, ami elnyeri a tetszésünket...Az ilyen csupasz falak pölö nekem nem jönnek be...főleg ezzel az elnagyolt vakolással...lehet, hogy másnak dizájnos de nekem nem. -
Austin Bailey #1325 Ennek a boxzsáknak a textúrája nem valami életszerű. Ráadásul a háttérben az ajtó boltíve nagyon szögletes, és a sarkára sem kéne az a hülye kocka elem. -
#1324 Hát ez van...:) -
Austin Bailey #1323 ja igen ez megvan. Persze a függeszthető tárgyakról lemondhatunk, amért lehet változtatni a szintek belmagasságát. -
#1322 Nem tudom láttad e a game trailert de abban van egy boxzsákhoz hasonó cucc...
Ez:
-
Austin Bailey #1321 na ez a futógép viszont nem tetszik. Egyébkén jó lenne, ha végre lehetne olyan elemi dolgokat, mint a súlyemelés, vagy a boxzsák. -
#1320 Egy újabb screenshot a játékból.
-
#1319 Kaptam VIP levelet, aminek ez volt a linkje :-) -
#1318 -
Coolfire #1317 Jaj ne már..a http://www.thesims.com/en-us túl egyszerű lett volna.:D
Egyébként érdekes módon magyar nyelvű aloldala nincs. -
Ironman2 #1316