3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Ironman2
    na majd meglássuk! remélem az idáig megjelent összes kép tényleg a pre-alfa változatból van,és eltitkolják a jelenlegi végleges játék kinézetet (gondolom nem véletlenül,mert árthat a Sims3 utolsó kieg eladásának) Jó taktika,lehet még be is jön nekik!
  • Myselor
    nem az a legnagyobb gond,hanem mosodt szar a textúra és nem rajzfilmes csak egy mosott szar:)
  • Ironman2
    élsimítás=0
  • Myselor
    durván lebutult a grafika.lol :D
  • Ironman2
    High Mile Club (egy feloldható tartalom lesz majd a játékban!)

• Myselor
    nagyon gázak a karakterek,csajok még nem rosszak de ennyi :D
  • lucifer9393
    idióta gif :D
  • lucifer9393
    Nekem nem tűnnek emberszabásúnak ezek az emberek http://www.sg.hu/kep/faces/idiota.gif
  • Ironman2
    micsoda hasonlóság! (Ryan Vaughan a Sims4 producere)

• Ironman2
    inkább ilyen rajzfilmszerü
  • rage
    Már rég kész kell lennie a játéknak, ha tavasszal megjelenik.
  • Greencola
    Majd minden kiderül.
  • Joschka
    Felhívom a figyelmeteket, hogy a gamecomra nem a kész verzióval jelentek meg, hanem egy korai változatot mutattak be...főleg a CAS-ból. A képek is abból készültek. A jövő évi megjelenés még odébb van kissé, tehát addig minden változhat.
  • Greencola
    Rajzos a grafika. Ez a rajzfilmes stílus nagyon jól tud kinézni a tájaknál, de a mozgó "élő" emberkéket nagyon el lehet rontani vele, ha nem vigyáznak. Én rajzolok ilyet 5 perc alatt photoshopon. Tényleg nagyon szép a táj, engem a liánok se zavarnak (amik nem is liánok, hanem vlm mások) az épület is szép, a színek és a fények is, ami leginkább szemet szúr az az, hogy még mindig nincs ruha textúra, ugyanolyan a ruhák "anyaga" mint a sim bőre.
  • Myselor
    hát elég gyászos ez a grafika először jónak tűnt de szögletesek és olyan műek a 3ban jobb volt.nem tudom hátha megtetszik majd de eddig keveset láttam még ahhoz
  • Joschka
    A többi dolog bemutatására még nincs engedélyük...majd az utolsó sims 3 kieg után okádják ránk a többi vizuális infót!!!!!
  • Joschka
    Szerintem meg a játék háttere ez!hehe
  • Joschka
    Miért lenne idegesítő a lián, hisz nem is lóg a szemedbe!
  • Joschka
    PC-re jön ki, estleg még MAC OS-ra!
  • Plata
    Ez nem mobilra jön ki véletlenül?Mert képek alapján inkább néz ki mobil vagy flash játéknak,mint rendes játéknak.Sims 2 grafikája is jobb volt ennél.
  • lucifer9393
    Elég mesebeli... a napnak nincs akkora fénye, hogy a fehér szinte ragyogjon... nagyon világosnak tűnik, és túl-túl meseszerűnek. Nem is lenne gond, de a fákról lógó liánok nagyon idegesítőek. Nem a dzsungelben élünk tudtommal.
    Iron: sztem az tuti festett háttér.
  • Joschka
    Egy ilyen megtermett simel reggel végig dübörgök az utcán... berepedezik alatta majd a járda.
  • Joschka
    Én az ilyen mesebeli hátterektől mindig el alélok...
  • Joschka
    Mongyuk kicsit gyanús, hogy az eddigi képeken az összes figura két-három háttér előtt jelenik meg...

• Ironman2
    Ez is tetszik hogy ilyen szép zöld minden:

• Ironman2
    Felhő azért végre normálisan néz ki.Háttérben van mező,és erdő is,remélem nem csak festett háttér lesz!
  • Joschka
    Mi kis agyasok, mi?
  • Ironman2
    hehe,pont most szedtem le ezt a 2 képet,megint egyrugóra járt az agyunk!!!
  • Joschka
    Öcséééém, de ronda nagy, hosszú orrod lett, tevétől örökölted? A füleid meg egy indiai elefánté... Na az én simemnek nem szabad majd így kinéznie... A séróval viszont nem lesz legalább gond...DDD

• Joschka
    Nyehhheeee...Gyuri simem meg becsokizott!!!!Túl sokat volt a napon!!!

• whitequeen73
    Én már a gyerekeket szeretném nagyon látni. Remélem, nem lesznek olyan bányarémek, mint a 3-ban.
  • Greencola
    Hmmm. Eszembe jutott mire emlékeztet a Sims 4 féle város... Virágzó Völgy! (Őslények országa rajzfilmből)

http://www.youtube.com/watch?v=I9uVquExMi4

• Ironman2
    Itt arról van szó hogy a 3.rész grafikailag magasra tette a lécet,igaz játékélményben viszont alacsony szinten maradt,nagyon sok rajongó a simsek kinézete miatt szereti a játékot,nemcsak az építkezési lehetőségek vonzzák őket,ha most lebutítják a grafikát,akkor sokan elfordulnak a játéktól.Én bizok benne hogy az gyors lesz a grafikus motor,és akadozásmentes,és visszatér a rengeteg poén is,mert idáig szinte semmit se tudunk róla
  • Ironman2
    persze,aztán az 5.részben már ilyen kockafejü simsek lesznek.
  • lucifer9393
    Hát, lehet én vagyok kevés igényű, vagy igénytelen, de nekem semmi bajom ezzel a grafikával, ha majd a játékélmény kárpótol. Elkanyarodtak ehhez a kicsit rajzfilmesebb vonalhoz - mert ők is tisztában vannak a fő vásárlói réteggel - de ez nem feltétlenül baj, hiszen stílusos, minimalista, szép vonalakkal. Nem tudom kinek ismerős itt a Minecraft...az pontosan tudja miről beszélek.
  • Joschka
    Mindezek ellenére vannak, akik várják már nagyon a 4. részt.
  • Greencola
    Sziasztok, hát én nagyot csalódtam az EA-ban, bár azt mondják hogy még fejlesztik és jobban fog kinézni, de ... hova fejlesztik már? kevesebb mint egy év van hátra... Sok mindent elvártam volna a Sims 4-től így 2014-ben, de úgy látszik ez ugyanaz mint az elődjei, nem fejlettebb, csak néhol másabb.
    Sztem úgy vannak vele, hogy nem kell annyit dolgozni mert majd a játékosok megoldják egyedi tartalmakkal, meg a felük tini azoknak meg "mindegy". A tájak, épületek szépek, mézesmadzagnak meg ott vannak az érzelmek.
  • Ironman2
    ja
  • Joschka
    Az lenne jó, ha csak annyira lenne bugsis, mint mondjuk a 2. rész, nem?
  • Ironman2
    biztos bogaras lesz,vagy mi leszünk majd tőle