3500
-
Austin Bailey #1195 értem, csak ez mi? Esetleg ráfoghatjuk hogy terasz, de semmi értelme, ha nem válik el szintben a telektől. Ha viszont azt akarjuk, hogy elváljon szintben, akkor meg kellene alá alap, ami leköveti a formáját. Ilyen viszont nem lesz. Vagyis ez az elem tökéletesen használhatatlan egészen addig, amíg nem csinál valaki fal formájú kerítést, amit berakhatunk alá álalapnak. Természetesen ha megint adnak ki hozzá egy seasons-t, akkor esetleg a historizáló villád pincéje tele lesz hóval emiatt a megoldás miatt -
#1194 Ezt most a Maxis csinálgatja, de szerintem tök mindegy. -
#1193 Ja, már jó ideje nem simsezget. -
#1192 Majd én leszek nekik!DDD -
Gólya #1191 menj már...most se játszol:)))
-
Gólya #1190 "Valószínűleg lehet majd egy simnek kedvenc színe, étele."
téééényleg???? valaki szóljon már nekik, hogy most is van...
már megint hány helyen fejlesztenek? és még mindig nincs egy koordinátoruk?
-
#1189 Tutira, csak azt vágták hozzánk most! -
Coolfire #1188 Az biztos,hogy nem pre-alfa.. -
#1187 Meg van még valami: Emlékezzünk rá, hogy a sims 3-nál, ami ugye 2009 júniusban jelent meg és rá fél évre már ott volt az első kieg! Tehát azért ennél jóval fejlettebb állapotúnak kell már lennie szerintem is, ha utána hamarosan ránk akarják erőltetni a 4. rész első kiegét. Lehet, hogy direktből ilyen papírmasé infókkal hajigálnak bennünket... -
Coolfire #1186 Ha jövő év elején akar megjelenni,akkor már v. béta v. RC állapotban kell lennie..bár ez a EA.. -
#1185 -
#1184 Ahhoz talán jövőre lehet szerencsénk...valamikor.DD -
Coolfire #1183 Ezért szarom le nagyívben.Majd ha látok legalább egy RC verziót működés közben,akkor esetleg szóba állok vele.
De addig is -
#1182 Vagyis a mézesmadzag má meg vót...a beetetés...mi meg sajna..DDDD ráharaptunk. -
#1181 El játsszák a néppel a mi vagyunk a nagyobbak nevű játékot...azért! Meg azért, hogy gerjesszék a több infó utáni vágyakat..., hogy toporogjon érte mindenki! -
Coolfire #1180 De most komolyan;mire jó ez az embargósdi?A név miatt úgyis sokan előrendelik/megveszik.
Mi a bréért nem lehet rendes infókat kiadni a játék készültségi fokáról,az újdonságokról,etc.
Bekaphattyák..
-
#1179 A fejét, haját azért lecserélném, nem illik hozzá...túúl...indiánosz! -
Coolfire #1178 Illik Györgyhöz.:) -
#1177 Vazze, mekkora tejes acskói vannak!!!! -
#1176 Látom...DDDDD -
Coolfire #1175 Megint elment tőle a kedvem.. -
#1174 Juliska, ha ilyen rohadtul búvalbélelt leszel nem lehetsz a Gyuri csaja!
-
#1173 Végre egy rendes kép a Sim létrehozása menüjéről!
-
#1172 Újabb építési mód lesifotók kerültek elő!
Ja, és a TSR információi szerint a hajak textúrái folyamatos fejlesztés alatt vannak. Amit ugyanis a bannerban, valamint a bemutatón lehetett látni, annak még 1.5 volt a verzió száma.
Ez pedig már a 3.0 verzióé...
Ne felejtsük el azonban, hogy a sims 3 első screenshotjainál is még hogy néztek ki a hajak:
A jellemvonások is még alakítva lesznek de ez is már 50 körül van jelenleg.
A gyerekek részben örökölni fogják a szüleik járás stílusát.
A simek ébredhetnek véletlenszerű hangulatban reggel és a hangulatuk változhat a nap folyamán.
Valószínűleg lehet majd egy simnek kedvenc színe, étele.
(Forrás: Darasims)
-
#1171 Ez a tetőzet meg szerintem nagyon idétlen így!DDD -
#1170 Ez lesz az erősen lekerekített kerítés!
-
Austin Bailey #1169 Miért, látott már valaki lekerekített kerítést? Csak mert a kerítés általában az ingatlant veszi körbe, én pedig még nem találkoztam olyan telekkel, ami "erősen lekerekített" lett volna. Kurva sok értelmük van ezeknek. Ráadásul a hülye elbaszott motorjuk tudná az íves falat. -
Ironman2 #1168 Akkor ennyi az ívelt falakról. -
#1167 A Maxis megerősítette, hogy a Sims 4-et teljesen új alapokra helyezték, új motort kapott, melyet egy új, SmartSim-nek keresztelt technológiával ötvöztek. A simsvip.com oldal nyilvánosságra hozta az embargók lejártának dátumát. Jelenleg hivatalosan csak a családkészítőről jelenhetnek meg információk, azonban szeptember 11. 18:00-tól a az építés és vásárlás módról, valamint szeptember 18. 18:00-tól a Simek animációjáról is.
Annyi információ kiszivárgott az építés és vásárlás módról, hogy az alapozás magassága változtatható (alacsonytól az egész magasig), valamint a falaké is emeletenként változhat. A tetők lerakása is sokat egyszerűsödött, könnyebb pozicionálni és változtatható a magassága. Létrehozható ázsiai típusú tető, valamint olyan is, ami egészen a földig ér. A falra különböző magasságban helyezhetőek el tárgyak. Lekerekített falakat nem lehet létrehozni, viszont le lehet tenni erősen lekerekített kerítéseket.
(mysims.hu) -
Austin Bailey #1166 szerintem az íves fallal az a nehézség, hogy működjön rajta ugyanaz az ablak, mint a normál falon, attól függetlenül, hogy bármekkora az ív görbülete. Ellenkező esetben nagyon bonyolultttá teszi a játékot. De nem csak az íves fal hiányzik, hanem például a döntött fal is, amivel lehetne talapzatokat csinálni. Olyan motor kellene, amivel a dolgokat tetszőlegesen lehet nyújtogatni, és ez a motor pont ilyen. Egyébként h nagyon flexibilis a játék összes eleme, akkor nehéz lesz modolni -
#1165 Csak az íves fal, mi? Szerintem találkozunk még azzal is.:) -
#1164 Hááát, ha már szimulációs játékról van szó, akkor a ló legyen már szép, nem? DE. -
Gólya #1163 íves ablakot a kreátorok már most is csináltak, szóval nem lehet olyan nagy boszorkányság
-
Gólya #1162 na igen...de ezt még csak-csak elnézi az ember:)
-
#1161 Van egy sanda gyanúm, hogy nem véletlenül lesz már íves kerítés az alapjátékhoz...talán az íves falat meg majd valamelyik kieggel akarják ránk sózni?...Mert emlékszünk rá, hogy a 3. résznél az ilyesmiket, hogyan adagolták bele a játékba. -
#1160 És az íves falakhoz lehetne csecse íves ablakokat gyártani. No és ha már említve lett a kertészkedés, könyörgöm... nehogy már bokorról szedjük megint a salátát és a banánt meg ugyanolyan lombos fáról, mint az almát!!!!! -
Gólya #1159 ami engem zavar...
- a telkeket csak világszerkesztőben lehet "normálisan" az úthoz igazítani...remélem ezen változtatnak a négyesben
- nem tudom - nem értek hozzá -, mennyiben más íves falat programozni a játékban, mint íves kerítést
én azt hiszem, senki nem azért szeretne íves falat, mert a simjét feltétlenül amellett akarja körbe-körbe sétáltatni (ezt azért gondolom, nem nagyon lehet leprogramozni...még)...innen kezdve sztem dekoratív szerepe van az íves falnak is...el tudok képzelni pl. egy télikertet egy házban, aminek íves fala van...a területre lehetne tenni virágokat és már meg is van egy pozitív hangulati elem:)
- a kinti növények...nos azért itt is van (lenne) tennivaló: szépek a virágok, virágos fák...de nem kicsit fura a hólepte virágzó magnólia...
ha jól emlékszem, a kettesben télen nem virágoztak a kerti növények...ezt nem lehetett (lehetne) továbbvinni?
- ahogy néztem az eddigi bemutatót, a hajak még mindig nem hajlandóak megmozdulni, holott a kettesben már képesek voltak erre...tényleg úgy néznek ki a mostani hajakkal a simek, mint akit leöntöttek egy vödör mézzel és úgy maradt
-
Austin Bailey #1158 ott lenne a probléma, hogy amikor a várost szerkeszrted, akkor milyen korú növényeket raksz le? A másik probléma meg ott lenne, hogy ha monjuk alakítható a növényed, és egy életszakaszban alakítod, akkor hogyan nőjön tovább. A logikus az lenne, hogy abba az irányba, amerre alakítottad, de ez rohadt nehezen megcsinálható. Mondjuk talán úgy egysuerűbb a dolog, ha a zavaró ágakat lehetne lefűrészelni. -
Ironman2 #1157 vagy pl a galambok telisz.rják a várost,ha valaki pont elmegy alatta,akkor bosszankodjon hogy a fejére pottyantottak,mennyi poén van még amit meg lehetne valósítani! -
Ironman2 #1156 pedig nem lenne rossz ötlet ha valós időben nőnek a városban a fák,és növények! pl a parkban a füvek,vagy virágok! teljesen máshogy nézne ki mindig a városkép! lehessen jelentkezni mondjuk fűnyírásra,és fizessenek is érte!