3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Gólya #1107
    tképpen a hármassal sincs gond ------ ha úgy játszol, ahogy a bemutatókban is összerakják a játékot....vagyis alapjáték + az aktuális kiegészítő (és semmi több!)

aztán a felhasználó telepíti az alapot, az első kieg-et, a másodikat, harmadikat, sokadikat, mire a gép mondja: nyekk, nem megy (lassú, akadozó, stb.)

de ezt természetesen nem verik nagydobra - bár nyilván minden felhasználó (akinek minimális ismerete van sz.techn. témában) rájön, de inkább magyaráznak (vagy leginkább nem is szólnak egy szót sem) mindenféle egyéb dologról
  • Joschka
    Az EA megerősítette, hogy a The Sims 4 gépigénye sokkal megértőbb lesz a régi vasakkal, mint amilyen a The Sims 3 volt.
    A gamescom 2013-on az EA végre egy kicsit közelebb engedett minket a híres életszimulátor következő részéhez, a The Sims 4-hez és elmondott egy-két dolgot a gépigényről is.
    Ugyan konkrétumokat még nem osztott meg velünk az Electronis Arts a The Sims 4 gépigényével kapcsolatban, de elöljáróban annyit elmondott, hogy a játék sokkal jobban fog futni a régebbi konfigokon, mint a The Sims 3. A Maxis azt nyilatkozta, hogy tisztában vannak vele, hogy mivel rengeteg ember kíván majd játszani a The Sims 4-gyel, ezért igyekeztek a gyengébb PC-vel rendelkező pajtásoknak is kedvezni, de az igyekezet inkább annak tudható be, hogy a The Sims sorozatért rajongó réteg általában nem költ kisebb vagyonokat a PC-jére, hanem leginkább a hardcore játékosok barátnőiből tevődik össze.
    Ennek ellenére ez továbbra is jó hír, hiszen a Maxis azt ígérte, hogy "a The Sims 4 játékmenete ugyanolyan jó lesz, akármilyen specifikációval rendelkező PC-n játszol majd vele".
    A The Sims 4 megjelenése 2014-re várható PC-n és Mac-en, viszont egyelőre a konzolportokról nem esett szó.

(gamestar.hu)

Nos, jövőre ki derül, hogy ezt mind betartották e vagy nem!
  • Austin Bailey
    azt értem, csak például galériát nem lehet csinálni ezzel a módszerrel, mert minden szobának 4 fala van. Márpedig a galéria, vagy a függő folyosó nem csak speckó modern épületekben van, hanem gyakoroaltilag egy sztenderd két szintes amerikai viktoriánus családi ház lépcsőterében is. Valamit ha a lépcső ugyanúgy szintekhez kötődik, mint eddig, akkor hiába emeled a belső teret, lépcső továbbra sem tud majd befordulni. Innentől kezdve a téremelésnek maximum annyi jelentősége van, hogy a homlokzati arányokat tudod vele megkomponálni
  • Ironman2
    1.57 körül lehet látni a falak emelését:

• Ironman2
    A videóban ott volt a nyújtható falak,de a szintek száma nem növekedett attól még:)
  • Ironman2
    Ezt a pre-alfát már többször hangoztatták a kiállítás alatt,de hogy még ki is rajzolgatják a bannerba kicsit nevetséges.Gondolom kapják már a sok hideget a simek kinézete miatt.Ha még át is alakítják a kinézetüket,akkor viszont nem fog megjelenni tavaszra a játék,emiatt biztos csúszás lesz.Kár volt még előre bemutatni szerintem
  • Austin Bailey
    ha nincsenek benne falak, és főleg félfalak, vagy eltolható szintek akkor nem lesz ez olyan jó, ugyanis a 20. században bőségesen kialakult már a nem szoba alapú lakás. Vagyis a szoba alapú motorral modern dolgokat egyszerűen nem lehet majd építeni.
  • Joschka
    Megerősítették azt, amit már amúgy is mindenki tudott, hogy a GamesCom-on bemutatott Sims 4 még csak Pre-Alfa állapotú volt. Sok dolog még nem is működött benne, és még változhatnak benne dolgok.

(simsvip.com)
  • Joschka
    A Sims 4 trailer zenéje

• Joschka
    Ja, és ez a kép csak egy concept art kép, a 4.részhez. De szerepelni fog tapétaként a Sims 3 Előre a jövőbe nevű kiegészítőjében.:))

(simsvip.com)
  • Joschka
    El képzelem amint Gyuri simem reggeli sétára indul a környéken egy kiadós breakfast után....éééés össze akad egy pipiskedve tipegő bájgúnárral/bájlibával...tuti, hogy el fogom nyeríteni magamat a látványtól...mint az előbb a videó végén pedig párszor már megnéztem!DDDDDDD
  • Joschka
    Most, hogy így benéztééééééé!!!!!
  • Ironman2
  • Ironman2
    videóban is látszik,eléggé rájuk van olvasztva a haj,remélem nem ilyen béna lesz a véglegesben
  • Coolfire
    Jelen!
  • Joschka
    Hát tudod ezek a hajak olyanok, mintha a Riska reggel az istállóban végig nyálazta volna a frizuráikat a simeknek azt azóta is úgy maradtak...összeragadt tincsekkel.
  • Ironman2
    a járás ami megfogott a videó végén.DDD
  • Ironman2
  • Ironman2
    addig kijön a Mozis cuccok szept.13-án
  • Ironman2
    gondoltam!
  • Joschka
    Az első dolgom az lesz, hogy mikor kézbe kapok egy TSR Workshop progit a Sims 4-hez, akkor egy rakatnyi hajat átkonvertálok a 3. rész jól sikerült cc hajacskáiból...persze csak ha megy a dolog!
  • Ironman2
    Addig is várjuk az újabb fejleményeket! Legközelebb szept 17-én lesz Live chat!
  • Joschka
    Hát ezt majd valami újabb, és jobb trailerben lehet esetleg meglesni.
  • Joschka
    Igen, ez az a sims instant típusú játékosoknak van, akik nem szeretnek órákat babrálni, csak össze hajigálják az előre gyártott elemeket.
  • Ironman2
    Közlekedésre leszek kiváncsi,remélem beszállnak majd a jármübe a simek.
  • Joschka
    El leszünk vele mire megtalálgatunk benne mindent.DDD
  • Ironman2
    Én mondjuk szeretem berendezni a szobáékat,nem ilyen előregyártott dolgokat lerakosgatni,az csak azoknak jó akik nem nagyon akarnak építkezéssel tökörészni.
  • Joschka
    Szerintem egy idő múlva a sims 3 menüje lesz majd furcsa.DDD
  • Ironman2
    Az új menü ami idegesítő nekem első látásra,nagyon sablonos az egész,de majd meglátjuk,bele lehet szokni majd hamar
  • Joschka
    Remélem azért az egy telken levő tetőket át lehet majd pingálni egymástól független színre, mintára is...vagy az orvostudomány idáig még nem fejlődött náluk?
  • Joschka
    Érdekes tetőszerkezetek lesznek ezek...Jöhet majd a Sims 4 - Falusi turizmus kieg!
  • Ironman2
    nagyon jó lesz az építkezés!
  • Ironman2
    Újabb képek az építkezés módról (köszi a mysims.hu fórumnak!)

• Ironman2
    az is igaz
  • Austin Bailey
    lehet hogy az egy plop. Egy előregyártott balkon. Sokkal inkább az a kérdés, hogy falak lesznek-e benne, vagy csak a szobák olyan módon, mint a 3-ban a pince. Az rohadt jó, hogy lehet a szintek magasságát szabályozni.
  • Roccio
    röpke 6 és fél hónap de nem rossz időpont!
  • Ironman2
    Az 576 shopban már tudjákl a megjelenési dátumot:március 3.
  • Joschka
    Hát ja, még a jövő zenéje ez!:)))
  • Joschka
    Akkor meg azágyban meóztál...kétezerrel...a horkolás izs meló!DDDD
  • Ironman2
    nem talált,mert az ágyat nyomtam!