3500
-
Coolfire #1641 Sokkal kevesebben,arra meg merek esküdni.Druszával és velem együtt már -2.:)) -
Greencola #1640 Inkább megveszem ezt mint a sims 4-et
http://www.youtube.com/watch?v=ORYSSQZTzbE
-
#1639 Én már nem! -
Ironman2 #1638 Akkor is megfogják venni idehaza,túl nagy név ahhoz! -
#1637 Ááááhh...most bemérgültem! -
#1636 Hát ha ez stratégia, hogy ki hagyják az ázsiai és a közép-európai nyelveket...akkor nem értenek semmihez, csak nagy odaát az usa-ban a pofájuk, mint mindig. -
Ironman2 #1635 Nem kell letörni,írták mysimsen hogy segítenek.Amúgyis a Sim City is úgy volt hogy angolul jelenik meg,aztán mégis bele rakták a lokalizációt.1 év alatt sokminden változhat! -
Coolfire #1634 Nem vagy egyedül,de ez van.Ez az új vezetés "stratégiája" gondolom én.Richitello idejében ilyen nem lett volna. -
Coolfire #1633 Az egyet sem tudták,vagyis az alapjátékkal próbálkoztak. -
#1632 Teljesen lelombozódtam...komolyan. Annyira bele éltem magamat...kár volt ezért!!! -
#1631 Hát le lettünk xarva rendesen, de ők is majd ezt kapják érte!!! -
Coolfire #1630 Zárd is be ennek a reteknek a topikját..úgysem vesszük meg.
Hű,ha most nincs 200-as vérnyomásom,akkor semmi.. -
Ironman2 #1629 Abban bízzunk hogy könnyen lesz fordítható (de ez nem valószínü!) Csak egy összefogott csapatmunkával lehet elkészíteni a fordítást nem úgy mint a Medieval esetében ami átment kabaréba,2 év alatt elérte a 22 százalékot. -
#1628 Éppen azon gondolkodtam, hogy a Sims medieval is vagy 65 ezer sokból állt, soronként rengeteg mondattal helyenként. És ez csak az alapjáték!!! Ráadásul nem is biztos, hogy támogatni fogja az ékezetes karaktereket így!!!! -
Ironman2 #1627 Olvasom,de szóhoz se jutok! -
Coolfire #1626 Vasember is ki fog akadni,már ide látom.:)
Neki is "bearanyozza" majd a napját. -
Coolfire #1625 Senki nem fog nekiállni,mert brutál szövegmennyisége lesz-gondolom én,ráadásul állandóan foglalkozni kellene vele minden patchnál,stuffnál,expansionnál,storenél etc...
Ezt senki nem fogja vállalni/megcsinálni,az 100%. -
Greencola #1624 Mivel ez egy élet szimulátor, még fontosabb lenne a nyelvi-azonosság mint például egy lövöldözős játéknál. De biztos lesz erre is magyarosítás, na persze nem hivatalos forrásokból... -
Coolfire #1623 Most írta Galaxya:
"A játék cseh, dán, német, angol, spanyol, finn, francia, olasz, holland, norvég, lengyel, portugál, orosz és svéd nyelveken lesz játszható. A Sims 3-hoz képest kimaradt belőle a magyar, portugál (Portugáliában beszélt) és az írásjegyeket alkalmazó nyelvek."
Kapjanak rákot.. -
#1622 Én 14 trágya medált adok ezért nekik!!! -
Coolfire #1621 Tényleg nem értem ezt a hozzáállást az EA részéről.Ezer százalékig biztos vagyok benne,hogy a Sims franchise megy a legjobban itthon.Mert az ok,hogy egy rétegjátékot nem honosítanak,de egy ilyet?
Adok nekik még egy arany szar díjat.. -
Greencola #1620 Szerintem ez pofátlanság. Ennyi idő után, egy ilyen világszerte "híres" játéknál... Angolul nem fogom tudni annyira beleélni magam. -
#1619 Azt meg má nem fognak tudni!!! Így nem!
-
Coolfire #1618 Bizony,hogy fog.Mondjuk nem kalandjáték v. rpg,hogy elakadjak benne,de akkor is szar lesz angolul játszani.Ahhoz nagyon-nagyot kell varázsolniuk,hogy megvegyem ezek után.
Addig gyakorlok a Simssel. -
#1617 Érdekes, hogy SimCity azért még bele fért, mi? -
#1616 Maradok a sims 3-as simemnél!!!! -
#1615 Mostanában már nem fordítják le az EA játékokat magyarra. Az új megjelenéseket pláne nem. Engem mondjuk ez nem zavarna, de biztos sokakat fog. -
#1614 Hát ja... -
Greencola #1613 -
#1612 Már meg van!!!!
A my simsen írják!!!!
Most már hivatalos, a Sims 4 nem jelenik meg magyar nyelven. A mysims.hu szerkesztősége a játékot angolul fogja játszani, a tippek az angol nyelvű játékhoz fognak készülni. Segítségképpen igyekszünk majd ezeket úgy közölni, hogy a játék azok számára is teljes mértékben játszató legyen, akik nem tudnak angolul.
(mysims.hu)
Hát akkor meg felejtős lesz a részemről az biztos!!!!!!!! -
#1611 Ja, az...csak kissé leégett a napon!
Greencola:
"Ja, és nem fog megjelenni magyar nyelven a Sims 4, ez már hivatalos."
Ez hol olvastad? -
Greencola #1610 Az a fekete szakállas sim tényleg nagy arc. xD Az a legjobb figura eddig, vicces.
De ez még nem azt jelenti, hogy normális lenne a grafika.
Ja, és nem fog megjelenni magyar nyelven a Sims 4, ez már hivatalos. -
#1609 Középen az ott a Simsed Jamaicai unokatestvére? -
#1608 Műanyag hajak....Sims1-be jobban tetszettek :D
Piros pólós csajt ki vághatták volna igazán, borzalmas feje van.
Min röhöghetnek? Most szóltak a srácnak hogy nem juharszirup van a palacsintáján hanem mensturálás? -
#1607 Na, azért ez így már jobban néz ki...
(simsvip.com) -
Austin Bailey #1606 Ja. Store újdonságok pl Állati Álommanó Incifinci Teasarok prémium tartalom pedig a Gazgőz Szamovár, amibe kerti növényeket beledobva hipnózisfőzetet készíthetünk, amivel rávehetjük simtársainkat mindenféle dolgokra, például hogy egyenek földet a kerben. -
Ironman2 #1605 Addig is el leszünk látva store újdonságokkal,ahogy irják,meg jön még egy város is! -
#1604 A 3-nál is adtak ki egy nyomoronc CAS demót anno. -
#1603 Hát a sims 2 uccsó kis kiegje az 2008 tavasza-nyara körül jött ki ha jól emléxem... a 3 meg ugye következő év Júniusában...ez kábé majdnem ugyan annyi idő lesz...vagy nem!DDD
Szerintem túl élik, mert be spájzoltak maguknak ezt-azt.
-
Ironman2 #1602 Vaze! Jövő őszig felkopik az álluk! Muszáj kiadni tavasszal valami simset.Tuti hogy a CAS nem lesz ingyenes! (Spore lénylabor se volt ingyenes,csak a trial verzió belőle!)