3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Coolfire
    Sokkal kevesebben,arra meg merek esküdni.Druszával és velem együtt már -2.:))
  • Greencola
    Inkább megveszem ezt mint a sims 4-et

http://www.youtube.com/watch?v=ORYSSQZTzbE

• Joschka
    Én már nem!
  • Ironman2
    Akkor is megfogják venni idehaza,túl nagy név ahhoz!
  • Joschka
    Ááááhh...most bemérgültem!
  • Joschka
    Hát ha ez stratégia, hogy ki hagyják az ázsiai és a közép-európai nyelveket...akkor nem értenek semmihez, csak nagy odaát az usa-ban a pofájuk, mint mindig.
  • Ironman2
    Nem kell letörni,írták mysimsen hogy segítenek.Amúgyis a Sim City is úgy volt hogy angolul jelenik meg,aztán mégis bele rakták a lokalizációt.1 év alatt sokminden változhat!
  • Coolfire
    Nem vagy egyedül,de ez van.Ez az új vezetés "stratégiája" gondolom én.Richitello idejében ilyen nem lett volna.
  • Coolfire
    Az egyet sem tudták,vagyis az alapjátékkal próbálkoztak.
  • Joschka
    Teljesen lelombozódtam...komolyan. Annyira bele éltem magamat...kár volt ezért!!!
  • Joschka
    Hát le lettünk xarva rendesen, de ők is majd ezt kapják érte!!!
  • Coolfire
    Zárd is be ennek a reteknek a topikját..úgysem vesszük meg.
    Hű,ha most nincs 200-as vérnyomásom,akkor semmi..
  • Ironman2
    Abban bízzunk hogy könnyen lesz fordítható (de ez nem valószínü!) Csak egy összefogott csapatmunkával lehet elkészíteni a fordítást nem úgy mint a Medieval esetében ami átment kabaréba,2 év alatt elérte a 22 százalékot.
  • Joschka
    Éppen azon gondolkodtam, hogy a Sims medieval is vagy 65 ezer sokból állt, soronként rengeteg mondattal helyenként. És ez csak az alapjáték!!! Ráadásul nem is biztos, hogy támogatni fogja az ékezetes karaktereket így!!!!
  • Ironman2
    Olvasom,de szóhoz se jutok!
  • Coolfire
    Vasember is ki fog akadni,már ide látom.:)
    Neki is "bearanyozza" majd a napját.
  • Coolfire
    Senki nem fog nekiállni,mert brutál szövegmennyisége lesz-gondolom én,ráadásul állandóan foglalkozni kellene vele minden patchnál,stuffnál,expansionnál,storenél etc...
    Ezt senki nem fogja vállalni/megcsinálni,az 100%.
  • Greencola
    Mivel ez egy élet szimulátor, még fontosabb lenne a nyelvi-azonosság mint például egy lövöldözős játéknál. De biztos lesz erre is magyarosítás, na persze nem hivatalos forrásokból...
  • Coolfire
    Most írta Galaxya:

"A játék cseh, dán, német, angol, spanyol, finn, francia, olasz, holland, norvég, lengyel, portugál, orosz és svéd nyelveken lesz játszható. A Sims 3-hoz képest kimaradt belőle a magyar, portugál (Portugáliában beszélt) és az írásjegyeket alkalmazó nyelvek."

Kapjanak rákot..
  • Joschka
    Én 14 trágya medált adok ezért nekik!!!
  • Coolfire
    Tényleg nem értem ezt a hozzáállást az EA részéről.Ezer százalékig biztos vagyok benne,hogy a Sims franchise megy a legjobban itthon.Mert az ok,hogy egy rétegjátékot nem honosítanak,de egy ilyet?
    Adok nekik még egy arany szar díjat..
  • Greencola
    Szerintem ez pofátlanság. Ennyi idő után, egy ilyen világszerte "híres" játéknál... Angolul nem fogom tudni annyira beleélni magam.
  • Joschka
    Azt meg má nem fognak tudni!!! Így nem!
  • Coolfire
    Bizony,hogy fog.Mondjuk nem kalandjáték v. rpg,hogy elakadjak benne,de akkor is szar lesz angolul játszani.Ahhoz nagyon-nagyot kell varázsolniuk,hogy megvegyem ezek után.
    Addig gyakorlok a Simssel.
  • Joschka
    Érdekes, hogy SimCity azért még bele fért, mi?
  • Joschka
    Maradok a sims 3-as simemnél!!!!
  • rage
    Mostanában már nem fordítják le az EA játékokat magyarra. Az új megjelenéseket pláne nem. Engem mondjuk ez nem zavarna, de biztos sokakat fog.
  • Joschka
    Hát ja...
  • Greencola
  • Joschka
    Már meg van!!!!

A my simsen írják!!!!

Most már hivatalos, a Sims 4 nem jelenik meg magyar nyelven. A mysims.hu szerkesztősége a játékot angolul fogja játszani, a tippek az angol nyelvű játékhoz fognak készülni. Segítségképpen igyekszünk majd ezeket úgy közölni, hogy a játék azok számára is teljes mértékben játszató legyen, akik nem tudnak angolul.

(mysims.hu)

Hát akkor meg felejtős lesz a részemről az biztos!!!!!!!!
  • Joschka
    Ja, az...csak kissé leégett a napon!

Greencola:

"Ja, és nem fog megjelenni magyar nyelven a Sims 4, ez már hivatalos."

Ez hol olvastad?
  • Greencola
    Az a fekete szakállas sim tényleg nagy arc. xD Az a legjobb figura eddig, vicces.

De ez még nem azt jelenti, hogy normális lenne a grafika.

Ja, és nem fog megjelenni magyar nyelven a Sims 4, ez már hivatalos.
  • V43 1105
    Középen az ott a Simsed Jamaicai unokatestvére?
  • Master91
    Műanyag hajak....Sims1-be jobban tetszettek :D

Piros pólós csajt ki vághatták volna igazán, borzalmas feje van.

Min röhöghetnek? Most szóltak a srácnak hogy nem juharszirup van a palacsintáján hanem mensturálás?
  • Joschka
    Na, azért ez így már jobban néz ki...

(simsvip.com)
  • Austin Bailey
    Ja. Store újdonságok pl Állati Álommanó Incifinci Teasarok prémium tartalom pedig a Gazgőz Szamovár, amibe kerti növényeket beledobva hipnózisfőzetet készíthetünk, amivel rávehetjük simtársainkat mindenféle dolgokra, például hogy egyenek földet a kerben.
  • Ironman2
    Addig is el leszünk látva store újdonságokkal,ahogy irják,meg jön még egy város is!
  • Joschka
    A 3-nál is adtak ki egy nyomoronc CAS demót anno.
  • Joschka
    Hát a sims 2 uccsó kis kiegje az 2008 tavasza-nyara körül jött ki ha jól emléxem... a 3 meg ugye következő év Júniusában...ez kábé majdnem ugyan annyi idő lesz...vagy nem!DDD

Szerintem túl élik, mert be spájzoltak maguknak ezt-azt.

• Ironman2
    Vaze! Jövő őszig felkopik az álluk! Muszáj kiadni tavasszal valami simset.Tuti hogy a CAS nem lesz ingyenes! (Spore lénylabor se volt ingyenes,csak a trial verzió belőle!)