3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Ironman2
    Ezt a képet kinagyítottam,mert érdekes:

• Ironman2
    Sims divatmagazin 1.évfolyam 22.szám

Sims4 interjú a 82-86,és 160-163.oldalakon!
  • Ironman2
    eh,kár volt neki posztolni a modthesimsen,utána meg is kapta a hidegzuhanyt.D
  • Ironman2
    http://simsvip.com/2013/10/12/sims-4-improved-camera-movements/

Finomabb lesz a kameramozgatás,nem lesz olyan mint a Sims3-ban hogy ugrál a szintek közt (ez jó hir!) -irta Graham Nardore a modthesimsen egy kommentben
  • Ironman2
    Igen! Ez a Sims2!! Már ott volt multitasking!
  • Ironman2

• Ironman2
    legtöbb játékban ki lehet azt kapcsolni,talán itt is lesz rá lehetőség!
  • Joschka
    Nekem is szúrta a szememet, már régóta, csak nem írtam be a topikokba, inkább tompítottam a lámpák fényén...
  • lucifer9393
    Végre valaki, aki észrevette ezt rajtam kívül, és szemet szúr neki. Köszönöm. Teljes mértékben egyetértek veled.
  • Joschka
    Ja, örülhetünk ha majd ennyivel meg ússzuk.
  • Flora2
    Ezt a vakító "bloom" effektet miért erőltetik, ezt valaki hozzáértő meg tudja nekem magyarázni? A Sims 3-ban is idegesítő, hogy a bloom miatt a fehér vagy világos asztalok, konyhapultok felülete olyan vakító, hogy mondjuk ha a sim rátesz egy tányért, az nem látszik rajta, még hunyorogva sem. Ez a többségnek tetszik, és azért használják? Ezeken a Sims 4 képeken is ezt a vakító bloom-ot látom, ilyen erősen nem süthet a nap minden szögből egyszerre, nézzétek meg annak a háznak a fényét, aminek fehér díszkorlátjai vannak, szinte hunyorogni kell. Na mindegy, gondolom, ez lesz a legkevesebb probléma a játékkal. :P
  • Plata
    Én írtam,de tényleg úgy néz ki,olyanok a képek mintha a fészbúkra csinálták volna a játékot.Nekem bejönnek a liánok,vagy mik,de a simek gázak,házak és a növények jól néznek ki,rajzfilmes de jól néz ki,de a simek már nem.
  • Ironman2
    pontosan! (akkor ez lesz a kész átverés show!) D
  • rage
    Az nem jelenti azt, hogy pre-alfa változatban nem így nézett ki.
    Írhattak igazat nyugodtan.

Más kérdés, ha azóta is így néz ki a grafika :)
  • Ironman2
    nem én mondtam,ők mondták!
  • rage
    Pre-alfa állapotban 1, de inkább 1,5-2 éve kellett a játéknak lennie.
  • rage
    Nincs abban logika, hogy ha a kezedben van egy sokkal jobb anyag, hogy direkt rosszabb fényben mutasd be. Az miért lenne jó?
    Mindenütt beindultak az előrendelések erre a játékra
    Azt úgy tudsz többet szerezni, hogy minél szebbnek láttatod.

A játékok esetében a korai képek és ígéretek gyakran később kiderülnek, hogy a fele sem igaz. De olyan még nem volt, hogy lebutítva mutassanak be valamit.
  • Joschka
    Én is.:)
  • Ironman2
    Sims3 alap elég stabil volt!
  • Myselor
    mondjuk elég durva néha amit le tud vágni az összes kieggel a játék,belassulás töltési idők.na mindegy reméljük jó lesz szoktam játszani a simsekkel néha:)
  • Ironman2
    Amúgy nem értem,mert minden kép a Gamescomról való,és azt nyilatkozták ott hogy ez nem a végleges változat,hanem pre-alfa.Akkor ezek szerint jó nagyot hazudtak mindenkinek?
  • rage
    Kíváncsi leszek arra a stabil alapra :)
  • Joschka
    Azt viszont ígérték, hogy próbálják az alapot minél stabilabbra csinálni...azt jön egy kieg és ZATTTY, mi?
  • rage
    Igen, valóban nem jótékony célból készül :))
  • Myselor
    hát értem,minél több pénz.na nem baj legalább nem lesz nagy gépigénye ^^
  • Ironman2
    ajaj!
  • Myselor
    oh értem hát mondjuk ezzel a graffal ezt el lehet érni:)
    ezek a csaj karakterek mondjuk már egész tetszenek:)
  • rage
    Akadásmentes lesz :)
    A másikat nem ígérték meg :)
  • Ironman2
    jöhet az is,van hozzá gépem!!
  • Ironman2
    nekem mindegy ha nem lesz bugos,és akadásmentes!
  • rage
    Még szerencse, hogy C64-en nem akarják kihozni :-)
  • Ironman2
    nem erről van szó,hanem minden platformra akarják kihozni ugyanazzal a kinézettel,és játékmenettel,egyébként tisztára úgy néz ki mint a sims3 androidon
  • rage
    Egészen pontosan az, hogy azokon a gépeken, amiken a Sims 3 már köhögött, ez jól fusson.
  • Ironman2
    kevesebb macera legyen a portolással!!
  • Myselor
    ja most az a cél hogy minél szarabb gépeken is fusson majd?:D komoly
  • rage
    Valaki azt írta, hogy úgy néz ki, mint a mai mobilon futó játékok. Egyébként valóban, sőt.
  • rage
    Azért az vicces lenne, ha a jövő héten közölnék, hogy na, ezek voltak az alfa verziójú képek, s akkor tessék íme - s leveri a GTA V-öt
    :-))

Kizárt, hogy nagy különbség lesz a végső változat és ezek között. Sőt, szerintem semmilyen sem lesz. Másképp nem is tudna futni a régi gépeken, amit ígértek.
  • Ironman2
    na újabb fotók jönnek a sims4 facebook oldalára:

• Myselor
    nemtudom ,sose volt még rá példa hogy a játék kinézetét titkolnák xd grafikai motort meg nem fognak cserélni már,akkor kezdhetnék újra az egészet:) mindegy majd meglátjuk
  • Joschka
    Én már alig várom, hogy játszhassak vele.