12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Flora2
    Angolul is humoros.

Egyébként nem tudom, emlékeznek-e azok, akik még a Sims 2-vel játszottak, hogy ott is úgy volt, hogy az alapjáték angolul jött ki a boltokba Magyarországon, aztán pár hónap után, amikor kijött az első vagy a második kiegészítő a játékhoz, akkor már rajta volt a magyar nyelv és az egész Sims 2 magyar lehetett. De javítsatok ki, ha rosszul emlékszem. Úgyhogy azoknak, akik nem akarnak egy kis hasznos angol-gyakorlást belevinni a játékidejükbe (személyes véleményem, hogy hasznos lenne minden játékot angolul játszani, én rengeteg új szót tanultam így pl.), azok akár várhatnak az első vagy második kieg-ig, hátha...

Én is ezt a stratégiát fogom követni, hogy nem veszem meg, várok... akár egy évet is, bár nem az angol miatt, hanem olyan gyanús nekem ez az egész Sims 4... a játékbeli képek egyáltalán nem tetszenek... majd olvasgatom ezt a fórumot, meg az angol játékos fórumokat is (ugye, erre is hasznos az angol nyelv), és végül eldöntöm, megveszem-e vagy nem. Ha majd a többség azt írja, hogy jobb, mint a Sims 3, és legalább olyan jó, mint a Sims 2 volt, akkor majd megveszem valami Steam-es akciós időszakban. :)