3555
-
Austin Bailey #1780 nekem ez a város nem tetszik. Úgy néz ki, mintha az egyenlítői esőerdőben lenne, ehhez képest viktoriánus házak vannak benne. Nekem ez egyszerűen természetellenes. -
Ahogy a valós életben is fut-kapirgál közöttünk néhány időóta.
-
majdnem minden képen van legalább 1 idióta remek....(zöld kakasos hajas ehh ) -
-
Na jött egy halom vizuális infó!!!! 
A város hivatalos neve: Willow Creek
Videók (jó rövidek igaz...csodálom, hogy a gépész egyáltalán be tudta fűzni őket.)
A játék hivatalos borítója a dvd-hez:
És néhány kép:
-
Szerintem előbb-utóbb majd hozzá szokunk, hogy nélkülözzük a színválasztót. Majd biztosan lesz valami külső programos megoldás. Viszont jó lesz a beépített objektum kereső! -
Austin Bailey #1774 gondolom ez a tetszőlegesen nyújtható és formálható dolgok hátulütője. -
Ironman2 #1773 Egyedi színeket se lehet majd létrehozni,nem lesz a megszokott színválasztó kerék a játékban,viszont előre lesznek majd legyártott minták,abból lehet válogatni:
http://simsvip.com/2014/05/29/the-sims-4-color-wheel-will-not-be-included/ -
Austin Bailey #1772 tetszetős, de ha nem lehet simán falat építeni, akkor azért elég korlétoltak lesznek a lehetőségek -
Ironman2 #1771 Villamos ment a videó végén! -
Krusade #1770 rohadt jó lesz, már alig várom.:) -
Itt vannak magyar felirattal is az előző videók.
-
Ironman2 #1768 Kijött a build mode trailer! Élvezzétek a látványt!
-
Austin Bailey #1767 én az alapjátékot tutira megveszem, de remélem, hogy a technikai triótok a Sims 4-gyel is fog foglalkozni, mert a kiegészítőkre nem lesz pénzem. -
Ironman2 #1766 Nagyon jók a karakterek! Nekem is bejönnek! Olyan sokszínű.változatos arcokat lehet kreálni,szinte nincs 2 egyforma mint a Sims3-ban.Remélem a gyerkőcök is különbözőek lesznek! -
Austin Bailey #1765 nekem ez bejön, bár úgy látom, hogy a stílkusszerkesztő nem lesz olyan szabad, mint a 3-ban. Nálam eddig nyerő a játék, szerintem meg fogom venni -
-
VJP #1763 Az oroszok bekeményítettek a The Sims 4 kapcsán
-
Ironman2 #1762 3 új avatar került napvilágra:
SimguruLindsay,SimguruRiley,SimguruGraham:
-
Ironman2 #1761 Create-A-Sim bemutató holnap szerdán!
Visszatér a Goth család is! (link majd később lesz)
-
Ironman2 #1760 Új kép:
-
Ironman2 #1759
-
Austin Bailey #1758 én mondjuk a gyuri simre tippeltem volna a jabba helyett -
Austin Bailey #1757 aztakurva -
Ironman2 #1756 Na vajon kiket ábrázol a kép?
Megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
balról jobbra haladva:
C3PO, R2D2, Obi Wan, Darth Vader, Luke, Jabba, Leia, Han , Lando and Chubakka
-
Ironman2 #1755 -
Austin Bailey #1754 szerintük ez jól néz ki? -
Ironman2 #1753 Concept art
-
Coolfire #1752 
-
Ironman2 #1751 3 új Sims4-es renderkép a készítőkről:
Shannon Copur,SimguruMartin,és Ryan Vaughan Sims 4-es portréja
-
Austin Bailey #1750 majd szép lassan kiderül,hogy nem lesz igat abból, amit mondtak
-
Ironman2 #1749 Azóta kiderült hogy ez nem igaz,csak pletyka volt! Nem lesznek átvezető animációk! -
Ironman2 #1748 Az idei E3-ra viszik ki a Sims4-et!! Akkor látjuk viszont a játékot legközelebb! (remélem már nem az alfából mutogatnak!)
https://www.e3expo.com/
jún 10-12
a GDC prezentációs videókat itt megnézhetitek:
http://simsvip.com/2014/04/10/thesims4-gdc-2014-video-presentations-listed/ -
VJP #1747 Szia Dius!
Rossz helyen vagy, ez itt a Sims4!
De sajnos én nem tudok segíteni ebben, de
itt kérdezz, több szerencsével járhatsz! -
Dujci #1746
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy feltelepítettem az Évszakokat a meglévő Sims3 alap, természetfeletti és az álomállások mellé, és azóta van két hiba a játékban:
- sok emelvényt nem tudok törölni, a terasz egy része, kb. a 15kockából 5öt engedett kitörölni, random innen-onnan.
- Nem enged vásárolni az elixírárudában, beszélget a simem az eladócsajjal de leáll az interakció.
Valakinek van ötlete?
Köszi! Dius
-
Ironman2 #1745 Sims4-ben visszatérnek a Sims2-ben megszokott humoros átvezető animációk!
http://simsvip.com/2014/03/24/the-sims-4-in-game-cutscenes-to-return/ -
igen! :) -
Austin Bailey #1743 Biztos sok értelme volt ezért 20 évig tanulni -
Ironman2 #1742
-
Hadd védjem meg a szakmámat... ez mindig kritikus (és tipikus) probléma :)