3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Ironman2
    Ja ez igaz,tényleg lelassitva odasétál,de most akkor miért nem tudnak normálisan egy videóbemutatót is elkészíteni?

"- A 15. percnél lévő akadás az valóban akadás. Na de melyik játékban nem volt még ilyen? Főleg, hogy ez még nem is a végleges változat. Valamint nem biztos, hogy a játék akadt, lehet, hogy a videófelvevő hülyéskedett, vagy bármi egyéb. " -akkor menjenek a p.csába azt mondom én meg!

"Tehát ezekbe a dolgokba indokolatlanul köttök bele."

Pontosan most indokoltam meg!

• Ironman2
    "- A grafika pedig azért maradt majdnem a régi, valamint azért "csak egy kis szelete lesz játszható az adott területnek", mert a legtöbb Sims játékos nem épp egy hardcore konfigurációval rendelkezik, hogy a BF4 szintű játékok fussanak. Ha a grafika nagyobb lenne, vagy több elemet kéne egyszerre betöltenie a játéknak, akkor jelentősen nőne a gépigény, és jelentős bevétel kiesésük lenne. "

ez egy kicsit röhejes magyarázat,2014-et irunk,mikor már lassan a 4 magos procik jelentik a közép kategóriás gépigényeket
  • MoRT2195
    Ti nagyon nem vagytok képben a dolgokkal, tisztázom ezeket nektek, hogy megértsétek. :)

- Lesz falhúzás, az előre elkészített szobák csak opcionálisan választhatóak.
    - A gyerekes videónál ott van a leírásban, hogy a legalacsonyabb minőségű felvételt használta (ezért olyan pocsék a grafika és ezért kidolgozatlanak a tárgyak).
    - 0:25-0:40 között nem lefagy a videó, hanem megállítja a játékot, csak mi a kijelzőt nem látjuk.
    - A 15. percnél lévő akadás az valóban akadás. Na de melyik játékban nem volt még ilyen? Főleg, hogy ez még nem is a végleges változat. Valamint nem biztos, hogy a játék akadt, lehet, hogy a videófelvevő hülyéskedett, vagy bármi egyéb.
    - 8:23-nál nem teleportál, hanem belepörget a játékba, és szemmel nem látható gyorsasággal megy oda. (De ha a youtube-on lelassítod 0.25-re a sebességet, akkor láthatod is, hogy odasétál, nem pedig teleportál.)
    - A grafika pedig azért maradt majdnem a régi, valamint azért "csak egy kis szelete lesz játszható az adott területnek", mert a legtöbb Sims játékos nem épp egy hardcore konfigurációval rendelkezik, hogy a BF4 szintű játékok fussanak. Ha a grafika nagyobb lenne, vagy több elemet kéne egyszerre betöltenie a játéknak, akkor jelentősen nőne a gépigény, és jelentős bevétel kiesésük lenne.

Tehát ezekbe a dolgokba indokolatlanul köttök bele. Először nem akartam ide írni, de aztán láttam, hogy csak sorra halmozzátok fel itt a dolgokat, amik nagyon nem igazak, és gondoltam jelzem, hogy ez nem így van. A többibe nyugodtan belelehet kötni, de valótlanba azért nem kéne. :)
  • Greencola
    Az a hirtelen leállás sztem nem fagyás, hanem a srác(?) megállította az időt a játékban. Ha arra gondolok, amire ti.
  • Plata
    Ez ha így marad egy rakás sz.r lesz,ilyen ócska tabletes grafikával már akadozik,és mi van ha jönnek a kiegészítők?Csecsemőből meg egyből gyerek lesz,ez a kiugrás a bölcsőből irtó ötlettelen és sz.r megoldás.Sims 2 aranyos és kedves gyerekeihez képest is visszalépés volt a 3,de ez már kritikán aluli.
  • Ironman2
    Pont ez az! A #1830-as videóban is van pillanatnyi fagyás a 15.percnél.Sőt van amikor nem tud arréb menni a sim,mert akadályozza a másik az útját,akkor egyszerüen mellé teleportál! 8.23-nál van az a jelenet! Köszönjük Maxis!
  • Plata
    Hát ez rém szánalmas lesz,ilyen pocsék a grafika és fagy a játék?Vagy ha nem fagyás akkor mi az ami 0.25-től 0.40-ig van?
    Csak állnak mozdulatlanul bénán a simek.A berendezési tárgyak pedig kidolgozatlanabbak mint a második részben.
  • Ironman2
    Ilyen egy gyerekké válás a Sims4-ben!

• Ironman2
    Nem is beszélve arról hogy a városbéli negyedek közt,csak töltőképernyővel utazhatunk megint.Kérdem én:2014-ben így kell ezt megoldani,mikor már hatalmas világokat tudnak egyszerre mozgatni az új motorok?
    Csak egy kis szelete lesz játszható az adott területnek,a többi csak látkép lesz,díszházak,és dekorációk.Itt irnak róla részletesebben,vannak videók is:
    http://simsvip.com/2014/08/06/the-sims-4-mini-tour-of-a-neighborhood/

• Ironman2
    Hát ha én leirom a véleményem róla,akkor kitiltanak az sg-ről.Nem ezt vártuk az biztos!
  • Shiwo
    miért ne lehetne ?

szerintem a videóban, mikor leteszi a 8szög alapú falakat, az építési "elemek" közt a felső sor jobb 2. ikonja sima fal felhúzásra szolgál.. vagy ti minek tippelitek azt az ikont ?
  • akyyy
    ezzel veszti el a sims az egyik legnagyobb varázsát. mi az hogy nem lehet építeni? 2014-be nem tudják megcsinálni?

jah de, csak majd mindenféle szobát aranyárú DLC-be lehet majd megvenni. pff....
    Amugy semmi baj nem lenne ezzel ha: az egész játék ingyenesen letölthető lenne.
  • Plata
    Ha jól tudom előre legyártott szobák lesznek,falat húzni nem lehet.
  • Austin Bailey
    ez meg egy szar.
  • Austin Bailey
    nem lesz ugyanolyan, mert az építés mód szarabb. Úgy tűnik, hogy nem lehet falat építeni
  • Plata
    Jézus,ez tényleg oltári nagy visszalépés a Sims 3-hoz képest,a gyerek még borzalmasabb lett,utoljára a második részben volt tényleg aranyos gyerek.
  • Greencola
    Erről mi a véleményetek?

• Greencola
    Én most mégis elkezdtem várni a megjelenését... Tudom, hogy gyakorlatilag ugyan az, mint a 3 (és félkettő), de bele gondoltam és ha ez stabilabb mint a három, ill. van benne pár izgalmas új cucc, akkor egy próbát megér... Ez csak olyan lesz, mintha egy stabil sims 3-al játszanánk.
  • Greencola
  • Greencola
    https://www.youtube.com/watch?v=yfDW9L0Qstc
  • Ironman2
    Új gameplay trailer jött oroszul!
  • Plata
    Talált süllyedt,egy játékmenetben és grafikában lebutított sims 3.Amiben egyszerűbben lehet építkezni,de nem olyan szépen valszeg.Viszont laptopon jobban fog futni.És még tipegők sem lesznek benne meg medence sem.
  • Greencola
    Összegezve: Kapunk egy lebutított sims 3-at, egy-két olyan újdonsággal, amit már az eredeti sims 3-ba is be lehetett volna tenni (vagy kóddal már meg is lehet oldani).
    Én szégyellem magam helyettük.
  • Plata
    Tévedsz,mert a grafika rosszabb lesz.
  • Greencola
    Elég fura a sims 4...
  • MoRT2195
    Ja, viszont a grafika ugyan az, tehát érthetetlen, hogy miért nőtt ennyit is a gépigény.
  • Austin Bailey
    ez majdnem ugyanaz, mint a Sims 3-é
  • V43 1105
    Talán elmegy lowon ..
  • Plata
    Megjött a Sims 4 gépigénye:
    Oprendszer: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 vagy Windows 8.1
    Processzor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ vagy egyenértékű (A beépített grafikai chipsetekkel rendelkező gépeknél a játék 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 vagy egyenértékű processzort igényel)
    Memória: legalább 2 GB RAM
    Szabad hely: Legalább 9 GB, legalább további 1 GB a saját tartalmaknak és a mentéseknek
    DVD-ROM: DVD ROM, csak telepítéshez
    Videokártya: 128 MB video RAM és Pixel Shader 3.0 támogatás. Támogatott kártyák: NVIDIA GeForce 6600 vagy jobb, ATI Radeon X1300 vagy jobb, Intel GMA X4500 vagy jobb
    Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
    DirectX: DirectX 9.0c
  • Ironman2
    Köszi!
  • Taibi
    SIMS4 nyereményjáték itt!
  • V43 1105
  • Ironman2
    Sajnos igen
  • Plata
    De hisz az egy az egyben ment át a 3-ba is.
  • Ironman2
    Meg az útkeresés borzalmas volt,mindig beragadtak az ajtóban.
  • MoRT2195
    Nekem a 2-ben csupán az nem tetszett, hogy sok hülyeségre kellett figyelni, mint mondjuk a környezet, kényelem, stb... Azt ha valami nem volt jó, akkor már rossz kedve volt. Ez az ami egyedül nem tetszett, viszont ez nagyon nem, és ez miatt tetszik jobban a 3.
  • Plata
    Kösz az infót.
    Szerintem 2 jobb mint 3.
  • MoRT2195
    Bár más oldalon hamarabb láttam, de azért itt is köszi az infót! :) Ennek örömére fel is rakom a játékot. Bár a 3 sokkal jobb szerintem, de ha már így az összes kiegészítővel teljesen legálisan játszhatok, akkor kipróbálom. :) A 2-höz még úgy se próbáltam ki sok kiegészítőt.
  • Ironman2
    Figyelem! Ingyenes lett a Sims2 és összes kiegészítője júl 31-ig!

Originen termékkódnak írjátok be: I-LOVE-THE-SIMS ; és megkapjátok az Ultimate Collection-t!
  • Ironman2
    Lehet jelentkezni a CAS demó megjelenés elötti kipróbálására,jobb oldalt töltsétek ki az adatokat,és majd emailben jön az értesítő!

http://www.thesims.com/