3555
-
VJP #1906 Ezek szerint hiába 32bites a Sims4, érdemes 4Gb-nál többel rendelkezni, hogy maximálisan ki legyen használva a 32bit adta korlátok.
Van még olyan aki játszik és nem 64bites gépe van? Számomra furcsa, hogy vannak annyian, hogy inkább 32biten adnak ki játékokat. -
Az annyit tesz, hogy adott alkalmazás (mondjuk sims4.exe) nem tud többet kezelni 4 GB-nál.
A Sims3 futó exe-je az kb 2 giga ramot evett meg futás közben. -
VJP #1904 Az addig oké, de én most inkább a 32bit-es korlátozásra gondolok. -
Amennyiben a rendszerkövetelmény 4GB, akkor azt úgy szokták megadni, hogy a játék és a futó rendszer együttes futtatásához követelmény a 4GB RAM. -
VJP #1902 Javíts ki ha tévednék, de 4Gb-ot önmagában eszik meg nem? Tehát ha a rendszer megeszik 2-őt a játék meg 4-et az összesen 6GB, tehát ha valakinek összesen van 4GB, annak érdemes bővíteni nem? -
Austin Bailey #1901 a Sims 3 rendszerkövetelménye 2 giga volt, és a cc-k meg a kiegek után nekem 8 gigával fut el valahogy. Nekem nem tetszik az EA-nek ez az új irányvonala, amit már a Sim Cityvel is megcsináltak, hogy komolytalan sekélyes játékokat kell készíteni 10 éveseknek. Ez amit most itt lehet olvasni a Sims 4-ről engem végtelenül kiábrándított. Remélem kitaláltak valami jót a játékba, mert eddig csak azt azt lehetett hallani, hogy mi nem lesz. -
Ahogy eddig. -
Austin Bailey #1899 hogy lesz ez így cc-vel teletömködve -
4 giga felett nem fogja használni, mivel csak 32 bites a program.
Vagyis ennek a játéknak felesleges több memória.
Nyilván, ha a gépedben több memória van, attól még futni fog a játék, max nem használja ki. -
Plata #1897 Hát igen itt hamar kihal a város.Nekem 3-ban sosem halt ki a város,sőt inkább túl népesedett és sokan elköltöztek.Viszont se emelet se domborzat nem lesz,lesz egy lapos város.
"The Sims 4 32 bites lesz és nem tud kezelni, csak maximum 4 GB RAM-ot"
Még karrier sem lesz.Sőt csecsemők és medence később sem kerül be,sem dlc sem kieg formájában.
A maximális telek méret 50x50,64x64 helyett.
De itt minden hiányzó játék elem le van írva. -
Austin Bailey #1896 ez megdöbbentő. Nekem 8 giga ramom van. Erre nem fog rajta futni? Ráadásul az, amiket kihagynak belőle az meg egészen abszurd. Nem lesznek járművek, meg medence, meg a szomszédság nem él? Én a 3-ban akkor csalódtam a legnagyobbat, amikor kihalt az egyik város, és már csak az én simem lakott benne. Ezek szerint ez itt hatványozottan így lesz. Innentől kezdve már nem vagyok benne biztos, hogy meg fogom venni -
Plata #1895 LOL,ez egy rakás szár,max 4gb rammal fog futni,többet nem tud kezelni a játék.
-
Austin Bailey #1894 mi az ami nem lesz a Sims 4-ben
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.18. 22:22:21 -
Austin Bailey #1893 Mén is erre utaltam. másrészt viszont nem értem, hogy miért nem lesz benne, mert nem hiszem, hogy ezt akkora probléma lenne leprogramozni.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.15. 18:03:29 -
Nem. Attól, hogy nincs családfa, még nem változik semmi. Én szerintem a 3. részbe egyszer sem néztem a családfát. -
Austin Bailey #1891 ez most azt jelenti, hogy a gyerek majd házasodhat a szülőjével vagy mit? -
twi452 #1890 Nemsokára kiderül de én jót még nem olvastam sehol a játékról.. azért ez elég furcsa és nem is túl biztató de csak nem szarják már el ennyire ezt is :) -
VJP #1889 Hát valamiről szólnia kell a kiegészítőknek is!
-Medencés kiegészítő
-Családfa + Tipegő kiegészítő
-Kiegészítő kiegészítő
-Stb.
Ha ezekkel megvannak és háromszoros áron kiadták a Sims4-et (most valahol a demó és a kész állapot közötti verziót kapjuk meg), akkor jöhetnek Sims3-ből ismert kiegészítők. (Világ körül, Misztikus lények, stb.)
A tárgyas kiegészítőket meg sem merem említeni!
Én legalábbis így gondolom, de cáfoljatok meg nyugodtan! -
twi452 #1888 Most már felmerül a kérdés, hogy mi lesz ebből a játékból mert csak azt olvasni mindenhol, hogy ez sincs, az is kimarad, azt se teszik bele stb :D -
Ironman2 #1887 Családfa is kimarad a Sims4-ből!
http://simscommunity.net/confirmed-no-family-trees-in-the-sims-4/ -
Austin Bailey #1886 Na én is kipróbáltam ezt a demót. Szerintem nem lehet sokkal jobb simeket csinálni vele, mint a 3-mal. Nekem eddig mindegyik ugyanolyan lett. Ha valaki nem akar dikerkt karikírozni, akkor nem sok mozgástere van. Kíváncsi vagyok, hogy ehhez képest miben lesz több a játékban lévő CAS. -
Ő meg itt P Karcsi... Kell egy ilyen pasas a környékre, na. 
-
Itt az új (sims 4-es) Gyuri simem. A már hozzá elkészített régi pólójában!
Gyuri simemhez még született 3 iker tesója is röviddel ő utána, így majd érdekesebb lesz a játék.
Ez pedig itt egy vadabb díszítésű póló munkám.
-
Szerencsére van olyan lehetőség azért, hogy a már meglévő kódszámos sorokhoz hozzá is lehet adni újakat. De ez majd csak akkor derül ki, ha meg lesz már a játék és lesz hozzá valami, dlc, kiegészítő...akkor lehet ezeket próbálgatni, tesztelni, hogy működik e. Mindenesetre tényleg szupi, hogy a nyelvi fájlok külön vannak már.
-
Persze, mást nem üzentek, Almás pitét kérsz?
-
Ironman2 #1881 -
Ironman2 #1880 -
Ironman2 #1879 Főmenü szövegeit,beállításokat,cselekvés buborékokat amik állandók,azok biztos le lesznek fordítva gondolom
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.13. 13:03:55 -
VJP #1878 Igen, ha jól emlékszem akkor a Medieval is hasonló volt. Patch után nem volt jó a régi nyelvi fájl.
De hátha most úgy csinálják, hogy nem módosítanak, hanem minden változást egy új fájlba raknak! ...reménykedni lehet... -
Ironman2 #1877 Rengeteg sorból fog állni a teljes játék szövege,a Sims3-é is 40000 sorból állt,de itt azért öröm hogy külön vették a nyelvi fájlt.Egy embernek nehéz munka lenne,mire végezne vele,már adják is a patchet,kieget ami felül fogja irni az eredeti szövegfájlt is,szóval nem sok értelme lenne nekiállni a fordításnak! -
Plata #1876 Na az jó lenne. 
De a demót ki sem próbálom. -
VJP #1875 A teljes játék magyarítását is megkapjuk a megjelenés napján? 
Egyébként köszönjük!
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.08.13. 12:18:18 -
Ironman2 #1874 Hatalmas köszönet Joschkának!
-
Ironman2 #1873
Sims 4: Create A Sim Demo Magyarítás!
Készítette:Joschka
A kicsomagolás után a Strings_ENG_US.package fájlt másoljátok be a Demo könyvtárába az alábbi helyre, felülírva az ott levő fájlt:
The Sims 4 Create A Sim Demo\Data\Client\
Aztán mehet a demózás immár magyarul!
Jó sim gyártást Mindenkinek!
LETÖLTÉS INNEN! -
Austin Bailey #1872 az nekem most nincs feltelepítve :( -
Ironman2 #1871 CAS Demó megjelent! Ingyen letölthető az Origin kliens-en keresztül! (Free Games-Demos and Betas menüpontnál érhető el)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.13. 01:40:47 -
Austin Bailey #1870 na hol van a CAS demó? -
Austin Bailey #1869 Elég nagy probléma, hogy egy csomó dolgot nem javítottak a játékba, ami már a 3-mmal szemben is kritikaként hangzott el.
-
Ironman2 #1868 Nem! Nem lesz benne magyar nyelv! -
TomBond #1867 Minél többet tudok erről a játékról, annál inkább nem érdekel. :-(