3500
-
Ironman2 #1685 Szerintem meg nagyon bele vannak merülve a fejlesztésbe,azt jelenti -
Austin Bailey #1684 "Lehajtott fejjel dolgoznak"
ennyire szégyenletes lett már most? -
Ironman2 #1683 Még pár hónapig nem látunk semmit se a játékból,ezt Rachel Franklin erősítette meg a twitteren.Lehajtott fejjel dolgoznak a játékon,de addig még sokminden jön a Sims3-hoz a storeban:
http://simsvip.com/2013/11/10/sims-4-next-look-months/
(csak be ne verjék a fejüket!) -
Austin Bailey #1682 -
#1681 Akkor most mi van? -
#1680 ezer éves régi videó. -
#1679 Nekem az tűnt fel, hogy a csaj a másodlagos szereplők, sőt a kutya után szerepel a Sim választón :DDD szóval nem egy szinten a fickóval. -
Austin Bailey #1678 de amúgy egész jó -
Austin Bailey #1677 -
Austin Bailey #1676 kicsit hibás
1, a kezelőpanelen az idő végig a leglassabbon van, még akkor is, amikor a tevékenységek felpörögnek
2,könyörgöm, két simet nem lehet egyszerre kijelölni
3,a simek nem tudják lenyomni a kilincset, és nincs is rá szükség
4, ezeknél a simeknél még én is szebbeket csinálok
[#ejnye1 -
Ironman2 #1675 Tök jó grafikája van! -
Ironman2 #1674
-
Greencola #1673 http://www.epicthemovie.co.uk/public/images/about/nod_and_mary_katherine.png
Ha ilyen lenne a sims 4, megcsókolnám a készítők mind a tíz ujját xDD
-
Austin Bailey #1672 ja megtaláltam, a következő bekezdésben. -
Austin Bailey #1671 nem tudom ki írta ezt a cikket, de azon mi a veszteséges, hogy 772 millió dollár helyett, csak 695 millió dollár bevétele volt? Kétlem, hogy a két szám között van a működési költsége. Ez inkább csak úgy hangzik, mintha elmaradt volna a nyeresége. -
Ironman2 #1670 Nocsak!
Veszteséges az EA! -
Coolfire #1669 Igen,jól emlékszel.Az Egyetemig angol volt,utána Rithicellóék úgy döntöttek,hogy lokalizálni fognak.Ekkor indult be az,hogy szinte minden EA játék magyarítva lett.
Most nem tudom,miért döntöttek másképp,de ***************.:) -
Austin Bailey #1668 nekem tetszik, és meg is venném, de mivel az összes kiegre biztos nem lesz pénzem, ezért az alapján fogok dönteni, hogy mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel -
#1667 Meg utólag lehetett magyar nyelvi csomagot rátenni, meg registryben módosítgatni... -
#1666 én meg ugy tudom hogy kijött a magyar alapjáték, de blokk ellenében (sőt tán anélkül is) bárhol kicserélték az angolt magyarra. -
Flora2 #1665 Angolul is humoros.
Egyébként nem tudom, emlékeznek-e azok, akik még a Sims 2-vel játszottak, hogy ott is úgy volt, hogy az alapjáték angolul jött ki a boltokba Magyarországon, aztán pár hónap után, amikor kijött az első vagy a második kiegészítő a játékhoz, akkor már rajta volt a magyar nyelv és az egész Sims 2 magyar lehetett. De javítsatok ki, ha rosszul emlékszem. Úgyhogy azoknak, akik nem akarnak egy kis hasznos angol-gyakorlást belevinni a játékidejükbe (személyes véleményem, hogy hasznos lenne minden játékot angolul játszani, én rengeteg új szót tanultam így pl.), azok akár várhatnak az első vagy második kieg-ig, hátha...
Én is ezt a stratégiát fogom követni, hogy nem veszem meg, várok... akár egy évet is, bár nem az angol miatt, hanem olyan gyanús nekem ez az egész Sims 4... a játékbeli képek egyáltalán nem tetszenek... majd olvasgatom ezt a fórumot, meg az angol játékos fórumokat is (ugye, erre is hasznos az angol nyelv), és végül eldöntöm, megveszem-e vagy nem. Ha majd a többség azt írja, hogy jobb, mint a Sims 3, és legalább olyan jó, mint a Sims 2 volt, akkor majd megveszem valami Steam-es akciós időszakban. :) -
#1664 Na, ennek legalább majdnem olyan klottija van, mint a Gyuri simemnek! -
Ironman2 #1663 Új kép látott napvilágot.Szerintem evvel azt célozzák hogy hamarosan megismerhetjük a korosztályokat is!
-
Ironman2 #1662 Különben nem tudtam volna átküldeni neked turnézni a simemet,meg te is a tiédet! Apropó már sajnos nincs meg a turnézó simem,majd megint küldök hozzád egyet! Már a nevére sem emléxem:)) -
Coolfire #1661 Jaj Királynőm hogy mondhatsz ilyet?:)
Itt mindenkinek eredeti van.:D -
#1660 sokat warezoltatok, nem keresett eleget itt az EA. -
Greencola #1659 Nem tudom lesz-e, csak magyarul volt humoros... -
Austin Bailey #1658 nekem is. De miért? Nem lesz a sims 4-ben reklámszöveg? Én eddig csak annyit hallottam, hogy össze lesz vonva a vásárlás és az építés mód. (aminek valójában semmi jelentősége nincs. A 3-ban is össze van vonva, csak kettéágazik menüszinten) -
Greencola #1656 -
Greencola #1655 Ja, nem tudom másoknak ez mennyire fontos, de nekem hiányozni fognak a kis reklámszövegek a vásárlásmódban a tárgyaknál. Olyan viccesek mind. Egy csomót vidulok rajtuk még mindig. -
#1654 Állítólag az eladási statisztikák alapján döntenek amellett, hogy egy adott országban érdemes-e lokalizált nyelven kiadni.
De ha ebből nem fogyott elég, akkor miből fogyott?... -
#1651 A fürdőzés említése nem durva...a simek is szoktak fürödni. -
#1649 Én meg el megyek a fürdőbe azt elpancsolom, mint hogy azok a rohadékok tudjanak belőle luxuslakás cuccokat venni maguknak!!!!! -
#1648 Lehet, hogy az ea új főnöke valamelyik konkurens cég kettős ügynöke, aki íj módon gajra vágja az ütős tervével az aranytojást tojó, de már döglődő félben levő letojt tyúkot! -
Coolfire #1647 Pedig valamelyik nap majdnem pre-ordert nyomtam..de inkább eliszom az árát.. -
Austin Bailey #1646 Szerintem ez egy tökéletes üzletpolitika arra, hogy csődbe vigyék a simset. Van kb 300 millió arab, ráadásul az arab betűírás, ezen kívül van másfél milliárd kínai, és 130 millió japán (ez megint betűírás), ami végülis kb 2 milliárd ember. Ez a piacot teljesen logikus kihagyni. Mellesleg amúgy cseh nyelven miért jelenik meg? -
Greencola #1645 Én tudok angolul, de mivel nem saját nyelvem, ezért nehezebben fogom beleélni magam.
-
Austin Bailey #1644 na mi a fene? Eltűnnek a hozzászólások?? -
#1643 No stressz srácok! Gyerekként az angol szókincsem alapját a Simsből tanultam meg :) Kitűnő tanulási lehetőség lesz nektek! Meg majd segítünk, ha kell. -
Aragorn831109 #1642 Igen, rákérdeztem Galaxyánál, mert nekem gyanús volt, hogy a TS4-hez a mai napig nincs magyar nyelv, meg hogy az originen sincs fenn a támogatott nyelvek között.