3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Ironman2
    Szerintem meg nagyon bele vannak merülve a fejlesztésbe,azt jelenti
  • Austin Bailey
    "Lehajtott fejjel dolgoznak"

ennyire szégyenletes lett már most?
  • Ironman2
    Még pár hónapig nem látunk semmit se a játékból,ezt Rachel Franklin erősítette meg a twitteren.Lehajtott fejjel dolgoznak a játékon,de addig még sokminden jön a Sims3-hoz a storeban:

http://simsvip.com/2013/11/10/sims-4-next-look-months/

(csak be ne verjék a fejüket!)
  • Austin Bailey
  • lucifer9393
    Akkor most mi van?
  • akyyy
    ezer éves régi videó.
  • lucifer9393
    Nekem az tűnt fel, hogy a csaj a másodlagos szereplők, sőt a kutya után szerepel a Sim választón :DDD szóval nem egy szinten a fickóval.
  • Austin Bailey
    de amúgy egész jó
  • Austin Bailey
  • Austin Bailey
    kicsit hibás

1, a kezelőpanelen az idő végig a leglassabbon van, még akkor is, amikor a tevékenységek felpörögnek
    2,könyörgöm, két simet nem lehet egyszerre kijelölni
    3,a simek nem tudják lenyomni a kilincset, és nincs is rá szükség
    4, ezeknél a simeknél még én is szebbeket csinálok

[#ejnye1
  • Ironman2
    Tök jó grafikája van!
  • Ironman2

• Greencola
    http://www.epicthemovie.co.uk/public/images/about/nod_and_mary_katherine.png

Ha ilyen lenne a sims 4, megcsókolnám a készítők mind a tíz ujját xDD

• Austin Bailey
    ja megtaláltam, a következő bekezdésben.
  • Austin Bailey
    nem tudom ki írta ezt a cikket, de azon mi a veszteséges, hogy 772 millió dollár helyett, csak 695 millió dollár bevétele volt? Kétlem, hogy a két szám között van a működési költsége. Ez inkább csak úgy hangzik, mintha elmaradt volna a nyeresége.
  • Ironman2
    Nocsak!

Veszteséges az EA!
  • Coolfire
    Igen,jól emlékszel.Az Egyetemig angol volt,utána Rithicellóék úgy döntöttek,hogy lokalizálni fognak.Ekkor indult be az,hogy szinte minden EA játék magyarítva lett.
    Most nem tudom,miért döntöttek másképp,de ***************.:)
  • Austin Bailey
    nekem tetszik, és meg is venném, de mivel az összes kiegre biztos nem lesz pénzem, ezért az alapján fogok dönteni, hogy mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel
  • rage
    Meg utólag lehetett magyar nyelvi csomagot rátenni, meg registryben módosítgatni...
  • akyyy
    én meg ugy tudom hogy kijött a magyar alapjáték, de blokk ellenében (sőt tán anélkül is) bárhol kicserélték az angolt magyarra.
  • Flora2
    Angolul is humoros.

Egyébként nem tudom, emlékeznek-e azok, akik még a Sims 2-vel játszottak, hogy ott is úgy volt, hogy az alapjáték angolul jött ki a boltokba Magyarországon, aztán pár hónap után, amikor kijött az első vagy a második kiegészítő a játékhoz, akkor már rajta volt a magyar nyelv és az egész Sims 2 magyar lehetett. De javítsatok ki, ha rosszul emlékszem. Úgyhogy azoknak, akik nem akarnak egy kis hasznos angol-gyakorlást belevinni a játékidejükbe (személyes véleményem, hogy hasznos lenne minden játékot angolul játszani, én rengeteg új szót tanultam így pl.), azok akár várhatnak az első vagy második kieg-ig, hátha...

Én is ezt a stratégiát fogom követni, hogy nem veszem meg, várok... akár egy évet is, bár nem az angol miatt, hanem olyan gyanús nekem ez az egész Sims 4... a játékbeli képek egyáltalán nem tetszenek... majd olvasgatom ezt a fórumot, meg az angol játékos fórumokat is (ugye, erre is hasznos az angol nyelv), és végül eldöntöm, megveszem-e vagy nem. Ha majd a többség azt írja, hogy jobb, mint a Sims 3, és legalább olyan jó, mint a Sims 2 volt, akkor majd megveszem valami Steam-es akciós időszakban. :)
  • Joschka
    Na, ennek legalább majdnem olyan klottija van, mint a Gyuri simemnek!
  • Ironman2
    Új kép látott napvilágot.Szerintem evvel azt célozzák hogy hamarosan megismerhetjük a korosztályokat is!

• Ironman2
    Különben nem tudtam volna átküldeni neked turnézni a simemet,meg te is a tiédet! Apropó már sajnos nincs meg a turnézó simem,majd megint küldök hozzád egyet! Már a nevére sem emléxem:))
  • Coolfire
    Jaj Királynőm hogy mondhatsz ilyet?:)
    Itt mindenkinek eredeti van.:D
  • whitequeen73
    sokat warezoltatok, nem keresett eleget itt az EA.
  • Greencola
    Nem tudom lesz-e, csak magyarul volt humoros...
  • Austin Bailey
    nekem is. De miért? Nem lesz a sims 4-ben reklámszöveg? Én eddig csak annyit hallottam, hogy össze lesz vonva a vásárlás és az építés mód. (aminek valójában semmi jelentősége nincs. A 3-ban is össze van vonva, csak kettéágazik menüszinten)
  • Greencola
  • Greencola
    Ja, nem tudom másoknak ez mennyire fontos, de nekem hiányozni fognak a kis reklámszövegek a vásárlásmódban a tárgyaknál. Olyan viccesek mind. Egy csomót vidulok rajtuk még mindig.
  • rage
    Állítólag az eladási statisztikák alapján döntenek amellett, hogy egy adott országban érdemes-e lokalizált nyelven kiadni.

De ha ebből nem fogyott elég, akkor miből fogyott?...
  • Joschka
    A fürdőzés említése nem durva...a simek is szoktak fürödni.
  • Joschka
    Én meg el megyek a fürdőbe azt elpancsolom, mint hogy azok a rohadékok tudjanak belőle luxuslakás cuccokat venni maguknak!!!!!
  • Joschka
    Lehet, hogy az ea új főnöke valamelyik konkurens cég kettős ügynöke, aki íj módon gajra vágja az ütős tervével az aranytojást tojó, de már döglődő félben levő letojt tyúkot!
  • Coolfire
    Pedig valamelyik nap majdnem pre-ordert nyomtam..de inkább eliszom az árát..
  • Austin Bailey
    Szerintem ez egy tökéletes üzletpolitika arra, hogy csődbe vigyék a simset. Van kb 300 millió arab, ráadásul az arab betűírás, ezen kívül van másfél milliárd kínai, és 130 millió japán (ez megint betűírás), ami végülis kb 2 milliárd ember. Ez a piacot teljesen logikus kihagyni. Mellesleg amúgy cseh nyelven miért jelenik meg?
  • Greencola
    Én tudok angolul, de mivel nem saját nyelvem, ezért nehezebben fogom beleélni magam.

• Austin Bailey
    na mi a fene? Eltűnnek a hozzászólások??
  • lucifer9393
    No stressz srácok! Gyerekként az angol szókincsem alapját a Simsből tanultam meg :) Kitűnő tanulási lehetőség lesz nektek! Meg majd segítünk, ha kell.
  • Aragorn831109
    Igen, rákérdeztem Galaxyánál, mert nekem gyanús volt, hogy a TS4-hez a mai napig nincs magyar nyelv, meg hogy az originen sincs fenn a támogatott nyelvek között.